• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خوبم. فعلا برنامه های دیگه ای غیر از ارشد دارم. من خودم به عنوان کسی که همیشه از حواشی دوری کرده هیچ وقت با هیچ استادی مشکل نداشتم و چنین تصوراتی توی ذهنم ایجاد نشده که فلانی با من مشکل داشته یا چون خانوم بوده نمره بدی به من داده. سرکلاس هم چنین تبعیضی رو حس نکردم. نه اینکه اساتید بسیار فرهیخته ای داشته باشیم و از لحاظ فرهنگی در سطح بالایی باشیم( اونهم در جامعه ای که تفکیک جنسیتی همه جاش بیداد میکنه) ولی فکر می کنم بیشتر وقتها این حرفا رو دانشجویانی درمیارن که دنبال انداختن تقصیر به گردن همه چیز و همه کس غیر از خودشون هستند.
موافقم ...
امیدوارم موفق باشی

Mehdi_5515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پنج شنبه ها، بعداز ظهر، کارشناس اموزش هست یا تعطیلن؟

sajh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خواستم بدونم برای امور مالی باید کجا برم ؟ ساختمون مدیریت کجاش برای مسائل مالی هست ؟ راستی من 4 ترم مشروط شدم :D مشکلی برام ایجاد نمیشه موقع انتخاب واحد ؟
اگه بخوام هزینه رو اقساط بدم چطوری میشه ؟
مرسی

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
سلام دوستان خواستم بدونم برای امور مالی باید کجا برم ؟ ساختمون مدیریت کجاش برای مسائل مالی هست ؟ راستی من 4 ترم مشروط شدم :D مشکلی برام ایجاد نمیشه موقع انتخاب واحد ؟
مرسی
الان قانون جدید اومده که دو ترم مشروط اخراج! تا دیر نشده حتما برو از کارشناس رشته بپرس

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
مرسی

الان قانون جدید اومده که دو ترم مشروط اخراج! تا دیر نشده حتما برو از کارشناس رشته بپرس
تا زمانی که پولشون رو میدی کاری ندارن. میخواهی 8 ترم مشروط شو
اخرشم یه ماده یا تبصره دارن میزنی معدلتم درست میکنی :)

امور مالی هم ساختمون اداریه. و اگر اشتباه نکنم طبقه سومه

9372

Registered User
لایک‌ها
224
لطفن این سوال رو جواب بدید:
اگر کسی همون سال اولی که ثبت نام می کنه انتخاب واحد نکنه و اصلا کلا دیگه نخواد بره دانشگاه و ادامه تحصیل بده در حالیکه هیچ گونه اطلاعی در رابطه با تصمیمش به دانشگاه نداده باشه، بعدا براش چه مشکلاتی پیش میاد؟ میتونه مدارکش رو پس بگیره؟ (از این بدون آزمونها بوده...)

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
لطفن این سوال رو جواب بدید:
اگر کسی همون سال اولی که ثبت نام می کنه انتخاب واحد نکنه و اصلا کلا دیگه نخواد بره دانشگاه و ادامه تحصیل بده در حالیکه هیچ گونه اطلاعی در رابطه با تصمیمش به دانشگاه نداده باشه، بعدا براش چه مشکلاتی پیش میاد؟ میتونه مدارکش رو پس بگیره؟ (از این بدون آزمونها بوده...)
مدرک اصلا نمیدن مگر اینکه بری سربازی یا کارت پایان خدمت ارائه بدی اون وقت مدرک میدن

9372

Registered User
لایک‌ها
224
مدرک اصلا نمیدن مگر اینکه بری سربازی یا کارت پایان خدمت ارائه بدی اون وقت مدرک میدن
طرف خانومه. می خوام ببینم الان این کاری که کرده یعنی به نوعی اخراج شده دیگه نه؟ چون رسما درخواست انصراف اینا نداده. مشغول کار و زندگی شده و درس رو ول کرده (البته قبلا سراسری کارشناسی خونده بوده، آزاد می خواسته یه رشته دیگه بخونه)
حالا اگر بعدا بخواد ادامه تحصیل بده دیگه نمی ذارن؟ اگه نمی ذارن فقط اون دانشگاه نمیشه یا کلا همه دانشگاه ها؟
خیلی نگران عواقبشه. منم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم...

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
طرف خانومه. می خوام ببینم الان این کاری که کرده یعنی به نوعی اخراج شده دیگه نه؟ چون رسما درخواست انصراف اینا نداده. مشغول کار و زندگی شده و درس رو ول کرده (البته قبلا سراسری کارشناسی خونده بوده، آزاد می خواسته یه رشته دیگه بخونه)
حالا اگر بعدا بخواد ادامه تحصیل بده دیگه نمی ذارن؟ اگه نمی ذارن فقط اون دانشگاه نمیشه یا کلا همه دانشگاه ها؟
خیلی نگران عواقبشه. منم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم...
تو پروفایلش زده مرد, میتونه انتقالی بگیره به یه دانشگاه دیگه معمولا اینطوری قضیه ماس مالی میشه کسی کاری نداره

MY EDU

Registered User
لایک‌ها
56
آاق الآن مدار پره
ظرفیت هم ندادن
ما چیکار کنیم آخه؟ اینجوری 1 ترم عقب میوفتیم؟ چون پیشنیاز 3 تا درس تو ترم بعدشه؛ لطف کنید بگید چیکار کنیم؟

Mehrdad.921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آاق الآن مدار پره
ظرفیت هم ندادن
ما چیکار کنیم آخه؟ اینجوری 1 ترم عقب میوفتیم؟ چون پیشنیاز 3 تا درس تو ترم بعدشه؛ لطف کنید بگید چیکار کنیم؟
ما هم مدار میخوایم؟:(:(:(

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
آاق الآن مدار پره
ظرفیت هم ندادن
ما هم مدار میخوایم؟:(:(:(
صبر کنید تا حذف اضافه ،شاید کلاس دادن یا ظرفیت دادن .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
آاق الآن مدار پره
ظرفیت هم ندادن

تعداد تقاضا نسبتا بالا باشه ظرفیت میدن ... تماس بگیرید به مدیر گروهتون اطلاع بدید (نه فقط یه نفر ...)

alireza sc

Registered User
لایک‌ها
16
پیشرفته با کی نژاد چند درصد احتمال پاس شدن دارم؟:(
(مجبورم. فقط کی نژاد مونده:general208:)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
پیشرفته با کی نژاد چند درصد احتمال پاس شدن دارم؟:(
(مجبورم. فقط کی نژاد مونده:general208:)

نترس بابا .... درصورتی که بخونی امکان پاس شدن هست مگر در شرایط خاص:D

john snow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها کسی سجاد زوار سفیده خوانی رو میشناسه؟؟؟ریاضی 1-2.درس دادن نمره دادنش چجوریه؟؟

بالا