• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
این ترم دوسه تا از استادا گفتن من کجا بد درس دادم و شما از کجا میدونین بد نمره میدم و...
دیگه خدا به دادمون برسه با این تعریفایی که از کابوسامون کردیم (سلاجقه و روحانی رو میگم) راستی جا داره به استادای عزیزی که دارن این پست رو میخونن سلا م عرض کنم من جمله استادان گرامی سلاجقه عزیز و استاد روحانی گرامی خیلی دوستتون دارم اگه میشه یه کدایی بغیر از کد خودتونم باز کنید ممنون

آره باب شده بین استادا دیگه همه فهمیدن .
منم به نوبه ی خودم به تمامیه اساتید محترم عرض سلام و خسته نباشید دارم بالاخص برادران محترم و زحمتکش حراست که 24 ساعته مراقبن که یه موقع اسلام به خطر نیفته !

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
:D:D:D

اتفاقا ترمی که من با استاد زرین زاد گسسته داشتم ایشون اسمشونو سرچ کرده بودن و رسیده بودن به این فروم و بعضی پستا رو خونده بودن از قضا توی یکی از پستا یکی از بچه ها گفته بود استاد فیضیان هلو حتما باهاش بردارید
استاد زرین زاد روزه اول اومد سر کلاس از ما درمورد اخلاقش میپرسید که به نطرتون من چجوریم بچه هام بعضیاشون تعریف میکردن بعضبام میگفتن بد نمره میدید که ایشون گفت آخه مگه چجوری نمره میدم آخه منم چه کنم که به منم بگید هلو:D:D
خداوکیلی استاد خوبی بود حالا بچه ها میگن یکم بد نمره میده
به نظرم اگه استادایی که جنبه انتقاد دارن این جارو بخونن بد نیست اما امان از استادایی که جنبه ندارن و میان این فروم رو میخونن

یکی از اون اساتید گرامی استاد زرین زاد بود خداییش من آمار پسرارو درآوردم از اونایی که میشناختم (3 نفر از 6 نفر 1 خودم میشه 4 نفر )پرسیدم 11 12 گرفته بودن ازش استاد زرین زاد عزیز در حق من نا مردی کردی من بیشتر میشدم

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها یه ایده ازین به بعد استادایی که خوبنو بگیم بدن اونایی که بدن بگیم عالین تا حسودیشون نشه مثلا بگیم استاد روحانی بد درس میده ولی خیلی خوب نمره میده یا سلاجقه هم خوب درس میده هم عالی نمره میده اصلا هم سر کلاس کاری باهات نداره

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بچه ها یه ایده ازین به بعد استادایی که خوبنو بگیم بدن اونایی که بدن بگیم عالین تا حسودیشون نشه مثلا بگیم استاد روحانی بد درس میده ولی خیلی خوب نمره میده یا سلاجقه هم خوب درس میده هم عالی نمره میده اصلا هم سر کلاس کاری باهات نداره

آره استفاده از افعال معکوس زیاد فکره بدی نیست بشرطی ی وقت خودمون این افعال معکوسو واقعی در نظر نگیریم!

Last edited:

p.tajik

Registered User
لایک‌ها
108

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آره استفاده از افعال معکوس زیاد فکره بدی نیست بشرطی ی وقت ی وقت این افعال معکوسو واقعی در نظر نگیریم!

نه دیگه فوقش اونایی که جدیدن رو واسشون خصوصی میفرستیم(همینو میخواستی روحانی جان یا سلاجقه عزیز که دوباره یه کد جدید واسه روحانی باز کردی ؟ خوب یدونه از درویشی باز میکردی چی میشد مگه؟ هان ؟ مرد باش بیا اینجا جواب بده شاید تونستیم آدمت کنیم)

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183

farshid_gt

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از همین استادای نمره خوب بده عمومی این ترم خورده بود به تور ما. از همون جلسه اول شمشیر رو از رو بسته بود کلا شیوه امتحان گرفتنشو عوض کرد. بچه هایی که میشناختنش تعجب کرده بودن که چرا اینجوری شده. میگفت من 20 نمیدم . 19.5 ها رو 20 نمیدم معلوم بود یه حرفایی به گوشش رسیده. پایان ترمم یه جوری امتحان گرفت که کسی 20 نشه
منظورم اینه که این حرفها به گوش استادا میرسه
لطفا از به کار بردن اسامی میوه در مورد استادها خودداری کنید !

p.tajik

Registered User
لایک‌ها
108
کامپیوتر سخت افزار

خوب نه نباید بردارید این درس جزو درسای اختیاریه و گروه این درسو رو به عنوان درس اختیاری از شما قبول نمی کنه
فقط می تونید اینا رو بر دارید با رعایت پیش نیازی :

1-طراحي مدارهاي واسط

2-ريزپردازنده 2

3-مدارهاي منطقي پيشرفته

4-طراحي خودكارمدارهاي ديجيتال

5-روشهاي محاسبات عددي

6-هوش مصنوعي

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
فیزیک 2 نوری بهتره یا نایینی ندوشن؟

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
ممکنه یک نفر در مورد فیزیک 2 کمی بهم راهنمائی بده؟
چطور درسیه ؟
تیتر فصل هاش چیه ؟
از هر فصل چند نمره میاد ؟
کدوم استادا خوبند؟

درسش درمورد الکتریسیته و مداره،تقریبا سخته چون همش انتگرال گیریه
فصولی که میگن :
بار الکتریکی،نیرو و میدان الکتریکی،خازن،مقاومت،مدار،جریان،قوانین کیرشهف،نیرو و میدان مغناطیسی،شاید القا هم بگن
استاد خوبا :
مریم حاجی رحیمی،ذوالریاستین

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
من دو سه ترم پیش اینجا راجب استادی نظری دادم که بی احترامی نبود ولی شاید میشه گفت خیلی رک و کمی تند بود ،
یه شب اومدم دیدم از یه ای دی به فامیلیه همون استاد واسم آفلاین اومده ،
خوده استاد بود کلی حرف زده بود و گفته بود خواهشا اون نظر رو پاک کن و کلی قسم آیه ، ولی از اونجا که اون نظر تو پی دی اف عمرانم رفت و خیلی ازش گذشته بود دیگه دستش نزدم هرچند معتقدم نظر درستی بود .

واقعا آدم باید خجالت بکشه از خودش وقتی اسم استاد روشه و بیاد این نظرات بچه ها رو بخونه بعد جای اینکه خودشو اصلاح کنه بگه من خوب نمره میدم و بعد همه رو بندازه ،
مثل شما آقای پیرنیا ( کامپیوتر )
مثل شما اقای کاشانیان (عمران)
و............

الکی نیست یه استاد مثل اکبرزادگان ، نانی میشن بت برای بچه های عمران ، با اینکه اکبرزادگان ازاش نمره ی پایین تری گرفتم از چیزی که فکر میکردم نزدیک به 4و5 نمره ،
ولی باز باهاش برداشتم و دستش رو میبوسم از بس استاد با شعور و فهمیده ایه و وجدان کاری داره .

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
یکی از اون اساتید گرامی استاد زرین زاد بود خداییش من آمار پسرارو درآوردم از اونایی که میشناختم (3 نفر از 6 نفر 1 خودم میشه 4 نفر )پرسیدم 11 12 گرفته بودن ازش استاد زرین زاد عزیز در حق من نا مردی کردی من بیشتر میشدم

در حق منم ناردی کرد راحت 17 18 میشدم نظریه محاسباتی که خودش هیچی بلد نبود اما شدم 12 ! همه همه 12 13 . در حق همه نامردی کردی . نمره های امنیت شبکه ی روحانی و اینترنت منشی به عنوان دروس اختیاری بالاتر از این رنج بود اونم با ان حجم درسی !

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
کسی در مورد اسد الله مالکی فرد چیزی میدونه واسه معادلات؟ خوب نمره میده؟

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
وای خدای من باورم نمیشه
مکانیک سیالات . یه درس 4 واحدی . 19.75
خایا شکرت
(راستی من تو حین حذف و اضافه یا بعد از انتخاب واحد برم گروه و بخوام یه 3 واحدی بردارم میشه؟بشه23تا)

بالا