• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
موافقت هر دو شرطه ولی اول باید موافقت دانشگاه مبدا رو بگیری که در این صورت دانشگاه مقصد هم به احتمال 99% موافقت میکنه!
در کل یعنی رضایت دانشگاه مبدا رو بگیری حله!
دانشگاه ما هم خیلی سخت موافقت میکنه!

اینم دانشگاهه آخهههههههههههههه اَه!!!!!:grrr::grrr::grrr:
ممنونم.

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
مهم دانشگاه مبدا هست كه خيلي سخت ميگيرن مخصوصا اگه بخواي از شهرستان بياي تهران در مورد تهران به شهرستان نميدونم چقدر سخت بگيرن اما ميدونم راحت هم نيست ... البته اگه ترم تابستون باشه به راحتي موافقت ميكنن من ترم تابستون زياد مهمان شدم از دانشگاه خودمون هم به پرند مهمان گرفتم هم به شاهرود... اما براي ترم هاي غير تابستون سخت ميگيرن بايد بريد درخواست بديد بعد درخواستتون در كميسيون بررسي ميشه ... و البته معمولا موفقت نميشه مگه اينكه حائز شرايطي باشيد يا به عبارت بهتر داراي شرايط خاص داشته باشيد چون در فرم مربوطه بايد علت انتقال رو توضيح بديد ... مثلا بيماري خاص مثل ام اس ( كه دختر عموي من چون ام اس داره از اين بند استفاده كرد يا سرطان يا ... ) يا تاهل و ازدواج يا فوت اقوام نزديك مثل پدر يا بي سرپرست بودن يا ... البته براي تاهل هم بعضي از دانشگاه ها قبول نميكنن مخصوصا تو شهرستان خيلي سخت ميگيرن .. يه شرط مهم ديگه اين هست كه دانشگاه مقصد بايد حداكثر يه رتبه علمي با دانشگاه مبدا فاصله داشته باشه مثلا اگه دانشگاه مبدا رتبه سه هست دانشگاه مقصد رتبه چهار ميتونه باشه اما اگه بخواي به دانشگاهي با رتبه پنج بري موافقت نميشه البته فكر كنم اين رتبه رو خودشون بهش ميگن منطقه .. براي اينكه در خصوص رتبه يا منطقه هم يه چيزهايي كلي دستت بياد اين مدلي رتبه بندي شده كه مثلا دانشگاه هاي ازاد تهران و اطرافش فرض كن عدد سه هست شهرستان هاي دور عدد پنج و ... البته اگه بخواي از ازاد به سراسري بري خيالت رو راحت كنم اين كار تقريبا غير ممكن هست .. يه مساله هم بايد در نظر گرفت نمره هاي ترمي كه مهمان ميشي ( غير از ترم تابستون كه استثنا هست ) بسته به رتبه ي دانشگاه شما ضرب در يه ضريبي ميشه و سنجيده ميشه مثلا اگه درسي رو در دانشگاه شريف ده بشي نمره اون درس با ضريبي در دانشگاه ما محاسبه ميشه و در كارنامه با اعمال اون ضرب براي شما عددي مثلا مثل چهارده ثبت ميشه اما اگه به فرض در دانشگاه به فرض ملاير شما ده بشي در دانشگاه ما كه سطح علميش بالاتره اون عدد هشت ثبت ميشه و در واقع مردود ميشي .. البته بازم تاكيد ميكنم در ترم تابستون استثنا هست و براي تابستون دقيقا همون نمره ثبت ميشه ... اما براي ترم هاي ديگه با ضريب اعمال ميشه ...
يه قانوني هم هست كه قبلا قرار بود تجديد نظر هايي روش بشه نميدونم الان هم اعمال ميشه يا نه .. اما به غير از ترم تابستون اگه جايي مهمان بشي بايد دو تا شهريه ثابت يكي به دانشگاه مبدا و يكي به دانشگاه مقصد و يك شهريه متغيير به دانشگاه مقصد بدي .. اما ترم تابستون فقط به دانشگاه مقصد شهريه ميدي ... مساله ي ديگه اينكه درصورتي كه بتوني دو ترم متوالي در يه دانشگاه مهمان بشي طبق قانون ميتوني شما درخواست مهمان دائم يا انتقالي به همون دانشگاه مقصد رو بگيري كلا دانشجوي همون دانشگاه بشي ...
نكته ديگه اينكه براي انتقال بايد حتما در تاريخ اعلام شده توسط دانشگاه ( حدودا يك ماه مونده به شروع ترم بعدي ) بري و فرم مخصوص رو كه فكر كنم فرم شماره يك اسمش هست بگيري و پر كني و بعد از موافقت كارشناس اموزش و مدير گروه رو بگيري و نامه ات بره به كميسيون و منتظر جواب كميسيون باشي .. براي هر ترم هم بايد اين درخواست رو تجديد كني مگه اينكه مهمان دائم شده باشي .. در صورت موافقت كميسيون با درخواست شما ( سخت ترين مرحله ) درخواستت در سايت دانشگاه ازاد ثبت ميشه و سازمان مركزي بر اساس شماره درخواست ثبت شده در سايتش به درخواست شما رسيدگي و نظرش رو اعلام ميكنه كه معمولا موافقت هست ..
البته بايد دانشگاه مقصد هم موافقت كنه اما اين زياد مهم نيست چون در نود و نه درصد و حتي شايد صد در صد مواقع دانشگاه مقصد موافقت ميكنه مگه مثل پارسال شه كه تهران شلوغ شده بود و اكثر دانشگاه هاي ازاد تهران ترم تابستون هيچ درسي رو ارائه نداده بودن و ظرفيت تمام كلاس هاي دانشگاه هاي نزديك به تهران پر شده بود خود من تابستون پارسال رفتم برا دماوند مهمان بگيرم دانشگاه خودمون سريع موافقت كرد اما دماوند ظرفيتش پر شده بود و در نهايت براي 5 واحد مجبور شدم يه تابستون برم دانشگاه ازاد شاهرود با حدود 600 كيلومتر فاصله از تهران ...
اما تابستون امسال رفتم پرند چون ظرفيت هاش خالي بود خيلي سريع كارم راه افتاد ... ميخوام بگم به جز موارد خاص و دانشگاه هاي خاص معمولا دانشگاه مقصد موافقت ميكنه ...
و آخرين نكته اينكه انتقال و مهمان از يه دانشگاه واقع در يه شهر به دانشگاه ديگري واقع در همون شهر ممنوع ميباشد .. يعني از تهران جنوب نميتوني مثلا بري تهران مركز ...
البته اينايي كه من نوشتم ممكنه برخي چيزاش در رابطه با دانشگاه خودمون يه خورده فرق كنه چون رتبه دانشگاه ما بالا هست ... اما حالت كلي قضيه اين هست ... توصيه ميكنم اگه حائز شرايط خاص نيستي زياد دنبال جابه جايي نباشي چون خيلي درد سر داره و اخرش هم معلوم نيست قبول كنن يا نه ..
اوه چقدر چيز نوشتم :D...

wow :eek: :eek:!!!!!!!!چقدر پیچیدست؟!!:wacko::wacko:
پس با این حساب من باید کلا بیخیال شم:blush:
آخه مدیرگروهمون هم خیلی رک و به وضوح در حالیکه زل زده بود تو جفت چشام :( بهم گفت : من نمیذارم مهمان بگیری!!!!!!!:devil:: من موافقت نمیکنم!!!!!!:evil2: منم فک کردم الکی واسه خودش یه چیزی گفت....... :( :(
ممنونم از راهنمایی کاملت.

Last edited:

kh_lnz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماییتون خیالم راحت شد:):p

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
پس قرار شد آقای FLINT مهمون کنند همه رو .:D:D

ای سخاوتمند !
ای بزرگوار !
ای مرد روز های سخت !
از دعوتت ممنونم!
کی ، کجا بیام ؟

دوستان قرارو یکی هماهنگ کنه تا تنور داغه
ناهار مهمونیم:D
لطفا از طریق پیام خصوصی
کی میخواد هماهنگ کنه؟
بدو بدو:))

حالا همه رفتن فرحزاد یه چایی هم خوردن :D ، آخه باید یه مناسبتی داشته باشه،اگه این ترم به سلامت گذشت نهار مهمون من

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا همه رفتن فرحزاد یه چایی هم خوردن :D ، آخه باید یه مناسبتی داشته باشه،اگه این ترم به سلامت گذشت نهار مهمون من

مثل اینکه خودم باید لواشک مهمونتون کنم
البته با عرض پوزش از همه خانمها و آقایان
من از سنم خجالت نمیکشم:lol::lol:

dma

Registered User
لایک‌ها
57

داداش مناسبت نمیخواد!!!
بقول بفرمایید شامی ها : به سلامتیه رفاقتمون!!!

الان یوزرشو پاک میکنه از پرشین تولز فرار میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینم احساس قلبی من به آواتورهای شما پاستیل ها...
100917726434.jpg

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش مناسبت نمیخواد!!!

اینم احساس قلبی من به آواتورهای شما پاستیل ها...
مشاهده پیوست 65240

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko::wacko:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
مثل اینکه خودم باید لواشک مهمونتون کنم
البته با عرض پوزش از همه خانمها و آقایان
من از سنم خجالت نمیکشم:lol::lol:
لواشک که سن و سال نمیشناسه!:دی
ساندیس هم خوبه(ثابت شده تاثیر گذاره :D )

حالا تا قبل از اون نهار منم یه روز شیرینی بدون مناسبت میدم
icon10.gif

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
راستش خيلي سعي دارم ميكنم مختصر بتايپم اما اون روز هم توضيح دادم چون دستم روي كيبورد خودم خيلي تنده اصلا حواسم نيست طولاني داره ميشه ، انگار نميشه سر دوستان رو درد نيارم .. حالا جالبيش اينه كافيه اين كيبورد رو از من بگيريد عين ادم هايي ميشم كه تو عمرشون كامپيوتر نديدن .. اصلا تايپ كردن يادم ميره .. همش با خودم فكر ميكنم اگه اين كيبورده كه الان هفت هشت ساليش هست يه روزي خراب شه من چه كنم ؟
اما در خصوص يه سري مسائل به من حق بديد چون به لطف هفت سال دانشجو بودن تقريبا تمام تبصره و قانون ها رو باهاش برخورد كردم احساس ميكنم نياز هست توضيح مبسوط و كامل بدم كه دوستان مشكل شون حل بشه همين مهمان بودن رو من خيلي خيلي باهاش سرو كار داشتم . و البته اينو ميدونم كه ممكنه به غير از اون شخص هيچ كس ديگه اي پست منو نخونه اما دوست دارم مشكل دوستام حل شه ( بگذريم كه ممكنه به علت طولاني بودن خود اون شخص هم نخونه :D ) ...
الان باز طولاني شد .. اقا من بايد يه دوره ترك اعتياد به طولاني نوشتن پست ها برم اين جوري نميشه ... كسي كمپ ترك اعتياد سراغ نداره ؟

اره قبول دارم ... منم تاكيدي ندارم همه ي بچه ها كل پست هامو بخونن ... مهم اينه كه رفع مشكل كنه ... حتي يه چيزي بگم .. بعضي موقع ها به اين فكر ميكنم كه بچه هاي دانشگاه هاي ديگه هم ميتونن يه موقع هايي از اين استفاده كنن .. چون حتما ديديد مثلا طرف مال يه يوني ديگه هست اما يه سئوالي رو سرچ كرده به اين فروم راهنمايي شده ...
اينم ميتونه يه كار خير باشه ... من اين جوري بهش نگاه ميكنم ..
در خصوص فاصله خطوط قبول دارم .. من سه چهار تا مشكل تو تايپ هام دارم : يك ) اينكه دو سه تا كلمه رو هميشه غلط تايپ ميكنم يعني امكان نداره درس تايپ كنم و بعدن بايد بشينم بخونم و همون كلمه ها رو درست كنم .. نميدونم چرا؟
يه ايراد ديگه هم اينكه از اينتر و ويرگول و اينا نميتونم استفاده كنم .. فقط همين چند نقطه گذاشتن بين جملات رو بلدم
يه موقع هايي كه خودم پست هامو ميخونم بس كه نزديك به هم هستن خطوط رو گم ميكنم ..
اقا من ديگه تصميم جدي گرفتم برم كلينيك ترك اعتياد ... از اين به بعد بيشتر از يه جمله تايپ نميكنم تو فروم

من شخصا از شما دوست محترم ممنونم و اینکه پستتونو من کامله کامل و با دقت خیلی زیاد خوندم؛ مطمئن باش.:)
وای نه :(:(:(:( اگه تو ترک کنی دیگه کی جواب سوالامونو جامع و کامل بده؟؟!! :blush:
(.)

( اين نقطه كه بالا ميبينيد جواب من به نقل قول بالا هست كه خيلي خيلي خلاصه شده )
:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اينم در جواب اين دوست عزيزمون ... من پاستيل رامتين رو به شما معرفي ميكنم كه در اواتارم ميتونيد عكسش رو مشاهده كنيد ...
خوب بيد ؟؟ ديگه كه تبليغ نيست ؟؟؟
البته ميدونم اصلا طبيعي در نيومده ... چيزي كه توي دو دقيقه درست بشه بهتر از اين نميشه
ایده ی جالبیه، من خوشم اومد :D

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لواشک که سن و سال نمیشناسه!:دی
ساندیس هم خوبه(ثابت شده تاثیر گذاره :D )

حالا تا قبل از اون نهار منم یه روز شیرینی بدون مناسبت میدم
icon10.gif

پس دیگه شیرینی تصویب شد؟؟؟؟:lol::lol:
به سلامتی!
منم دنبال یه مناسبت میگردم
پیدا کردم.عید نوروز:p

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدی؟بابا اون سیبیل های از بناگوش در رفته ی نا متناسبش لرزه بر اندام هر مرده قوی هیکلی میندازه !
اخلاقش چطوره ؟

خیلی خوبه.کلاسش اصلا خشک نیست
من که خوشم اومد از تدریسش
به زبان عامیانه و روان توضیح داد.عالی بود

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
پس دیگه شیرینی تصویب شد؟؟؟؟:lol::lol:
به سلامتی!
منم دنبال یه مناسبت میگردم
پیدا کردم.عید نوروز:p
حالا شما لواشک رو بده بعد یه قرار عمومی دیگه میزاریم واسه شیرینی بعدی :D

داداش مناسبت نمیخواد!!!

نه بابا ما با این چیزا فرار نمیکنیم :D

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
wow :eek: :eek:!!!!!!!!چقدر پیچیدست؟!!:wacko::wacko:
پس با این حساب من باید کلا بیخیال شم:blush:
آخه مدیرگروهمون هم خیلی رک و به وضوح در حالیکه زل زده بود تو جفت چشام :( بهم گفت : من نمیذارم مهمان بگیری!!!!!!!:devil:: من موافقت نمیکنم!!!!!!:evil2: منم فک کردم الکی واسه خودش یه چیزی گفت....... :( :(
ممنونم از راهنمایی کاملت.

هه ... همه مدير گروه ها و اموزش هاشون موافقت ميكنن كميسيون موافقت نميكنه .. مال تو كه همين اول بسم الله گير كرده ... خواهش ميكم و پوزش بابت طولاني بودن متن پاسخ به سئوالتون ..

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا شما لواشک رو بده بعد یه قرار عمومی دیگه میزاریم واسه شیرینی بعدی :D

نه بابا ما با این چیزا فرار نمیکنیم :D

پس قرار لواشک رو از الان رسما اعلام میکنم بی شوخی;)
لطفا همه دوستان بهم بگید کی میتونن؟:lol:

بالا