• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ای جان:D
مرسی دردری جونم
منم تا هر وقت شما بذارید عکس پاستیلو نگه میدارم;)

شماها عكس مرحوم رو بذاريد تا چهلمش هم اين عكس رو نگه داريد هر وقت عكس مرحوم رو عوض كرديد به من بگيد تا من كاري كه با مرحوم كردم براي اينكه خاطره قشنگي بشه رو بهتون بگم ... فعلا لو نميدم ...

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
راستش خيلي سعي دارم ميكنم مختصر بتايپم اما اون روز هم توضيح دادم چون دستم روي كيبورد خودم خيلي تنده اصلا حواسم نيست طولاني داره ميشه ، انگار نميشه سر دوستان رو درد نيارم .. حالا جالبيش اينه كافيه اين كيبورد رو از من بگيريد عين ادم هايي ميشم كه تو عمرشون كامپيوتر نديدن .. اصلا تايپ كردن يادم ميره .. همش با خودم فكر ميكنم اگه اين كيبورده خراب شه من چه كنم ؟
اما در خصوص يه سري مسائل به من حق بديد چون به لطف هفت سال دانشجو بودن تقريبا تمام تبصره و قانون ها رو باهاش برخورد كردم احساس ميكنم نياز هست توضيح مبسوط و كامل بدم كه دوستان مشكل شون حل بشه همين مهمان بودن رو من خيلي خيلي باهاش سرو كار داشتم . و البته اينو ميدونم كه ممكنه به غير از اون شخص هيچ كس ديگه اي پست منو نخونه اما دوست دارم مشكل دوستام حل شه ( بگذريم كه ممكنه به علت طولاني بودن خود اون شخص هم نخونه :D ) ...
الان باز طولاني شد .. اقا من بايد يه دوره ترك اعتياد به طولاني نوشتن پست ها برم اين جوري نميشه ... كسي كمپ ترك اعتياد سراغ نداره ؟
شب میام خونتون سرقت!
کیبوردت رو میسرقتیم تا ناچارشی ترک کنی!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
شب میام خونتون سرقت!
دستت دردنکنه!
دیگه از این پست های طولانی نمیده!
بخدا من میام اینجا میبینم رامتین انقدر نوشته وحشت میکنم!!!
یه موقعها خیلی دوست دارم پست هاش رو بخونم اما همونطور که خودشم میدونه غیرممکنه!:D
البته خب در بعضی موارد که بسیار اندک هست (منظورم از این اندک موارد موقعهایی هست که اسپم نمیده) واقعا پست هاشون به آدم کمک میکنه!
من خیلی وقت بود پست های طولانی رامتین رو به جز چند خط اولش نخونده بودم!

دو تا کتاب خوب برای دو تا از دروس دانشگاه پیدا کردم :

کتاب ریاضی مهندسی دکتر شید فر

انقلاب اسلامی ایران

البته باید عضو شید

مرسی برادر :happy:
به ریاضیه نیاز داشتم! :happy:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
رامتین خیلی خوبه زیاد مینویسی !
هر کس همون قدر که نیاز داره میخونه!
اما اگر بین هر دو خطت دو تا فاصله باشه بهتر میشه چون فاصله ی خطوط خیلی کمه موقع مطالعه چشم آدم درد میگیره !

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
شب میام خونتون سرقت!

خونه ي ما دزدگير داره خفن .. به محض اينكه بياي وصلت ميكنه به برق سه فاز:D اصلا روي در خونه ي ما نوشته (( خطر رقص بندري )) تا سه روز بندري ميرقصي :D تازه اگه بازم سالم بموني مثل اينكه يادت رفته با كي داري صحبت ميكني ؟ بيچاره دزدي كه بخواد اين وري بياد ... :D اقا اتفاقا بيا يه كار خير كن .. من بعضي از اين چيزا رو تا حالا امتحان عملي نكردم بدم نمياد بدونم محدوده ي عمل اينا و زمان تاثيرش چه قدر هست و چطورين ، بعضياش هنوز پلمب هست ... شما لطف كن بيا دزدي .. اون وقت من ميتونم اينا رو امتحان كنم اگه هم تونستي كيبوردم رو بدزدي ماله خودت .. اينم جايزت ! خوبه ؟؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
دستت دردنکنه!
دیگه از این پست های طولانی نمیده!
بخدا من میام اینجا میبینم رامتین انقدر نوشته وحشت میکنم!!!
یه موقعها خیلی دوست دارم پست هاش رو بخونم اما همونطور که خودشم میدونه غیرممکنه!:D
البته خب در بعضی موارد که بسیار اندک هست (منظورم از این اندک موارد موقعهایی هست که اسپم نمیده) واقعا پست هاشون به آدم کمک میکنه!
من خیلی وقت بود پست های طولانی رامتین رو به جز چند خط اولش نخونده بودم!

:happy:

(.)

( اين نقطه كه بالا ميبينيد جواب من به نقل قول بالا هست كه خيلي خيلي خلاصه شده :(:D)

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
رامتین خیلی خوبه زیاد مینویسی !
هر کس همون قدر که نیاز داره میخونه!
اما اگر بین هر دو خطت دو تا فاصله باشه بهتر میشه چون فاصله ی خطوط خیلی کمه موقع مطالعه چشم آدم درد میگیره !

اره قبول دارم ... منم تاكيدي ندارم همه ي بچه ها كل پست هامو بخونن ... مهم اينه كه رفع مشكل كنه ... حتي يه چيزي بگم .. بعضي موقع ها به اين فكر ميكنم كه بچه هاي دانشگاه هاي ديگه هم ميتونن يه موقع هايي از اين استفاده كنن .. چون حتما ديديد مثلا طرف مال يه يوني ديگه هست اما يه سئوالي رو سرچ كرده به اين فروم راهنمايي شده ...
اينم ميتونه يه كار خير باشه ... من اين جوري بهش نگاه ميكنم ..
در خصوص فاصله خطوط قبول دارم .. من سه چهار تا مشكل تو تايپ هام دارم : يك ) اينكه دو سه تا كلمه رو هميشه غلط تايپ ميكنم يعني امكان نداره درس تايپ كنم و بعدن بايد بشينم بخونم و همون كلمه ها رو درست كنم .. نميدونم چرا؟
يه ايراد ديگه هم اينكه از اينتر و ويرگول و اينا نميتونم استفاده كنم .. فقط همين چند نقطه گذاشتن بين جملات رو بلدم :D
يه موقع هايي كه خودم پست هامو ميخونم بس كه نزديك به هم هستن خطوط رو گم ميكنم ..
اقا من ديگه تصميم جدي گرفتم برم كلينيك ترك اعتياد ... از اين به بعد بيشتر از يه جمله تايپ نميكنم تو فروم

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
بچه ها يه چيز جالب الان كه اومد پست قبليم رو بذارم يه پيغامي به من نشون داد كه ميگه كمتر از شش كاراكتر نميتونيم پست بديم .. براي همين مجبور شدم از شكلك و space استفاده كنم كه شش تا كاراكتر بشه ... اينو نميدونستم ... حالا كه ما ميخواييم كوتاه بنويسيم اينجا نميذاره :D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من در پی یک حرکت بسیار تابلو میخوام دفعه بعدی میتینگ با خودم پازل هزار تیکه بیارم.خوبه؟:D:D:blush:
چرا؟میخوای پازل حل کنیم؟!:D
آخ جون دوس دارم!:D
کجای یونی بشینیم؟قراره وسط یونی با بچه ها بشینیم پازل بسازیم؟:D
پازل به رشد و شکوفایی مغز ( نداشته ی ) بچه ها (خودمو میگم) کمک میکنه!:D
فقط یه پازل فرهنگی دانشجویی بیار!:D

کاش پازل مداری وجود داشت!یعنی یه دونه مدار شکل پازلش رو باید سرهم میکردیم!:D

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
من در پی یک حرکت بسیار تابلو میخوام دفعه بعدی میتینگ با خودم پازل هزار تیکه بیارم.خوبه؟:D:D:blush:

بله خوب كه هست بايد از اين به بعد همه از خودشون ابتكار در وكنن... منتها اين پازل هزار تيكه كه گفتي رو بايد چند نفري درستش كنيم؟ اون وقت همون روز بايد به عنوان مشق عصرگاهي به شما تحويلش بديم خانم معلم؟ البته من بايد با برادر امين يه صحبتي هم در خصوص مديريت ميتينگ ها داشته باشم يه تحولاتي ميخوام بديم ..

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
شیبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا نمیشد بستشو باز میکردین بعد عکس مینداختین که تبلیغ نمیشد؟

اينم در جواب اين دوست عزيزمون ... من پاستيل رامتين رو به شما معرفي ميكنم كه در اواتارم ميتونيد عكسش رو مشاهده كنيد ...
خوب بيد ؟؟ ديگه كه تبليغ نيست ؟؟؟ :D
البته ميدونم اصلا طبيعي در نيومده ... چيزي كه توي دو دقيقه درست بشه بهتر از اين نميشه

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
ها؟نیمیدونم!:lol:
خودمم نفهمیدم چطور شد،چی شد که تمرینم حل شد!:lol:
یهو جرقه های آیکیو به ذهنم پرش کرد!:lol:
حالا درست حل کردی یا نه؟
شب میام خونتون سرقت!
:blink:
یه پست اسپم
بگم؟
یه اسپم میدی که یه اسپم بدی؟!خوب همون اول اسپمرو میدادی دیگه:p
(.)

( اين نقطه كه بالا ميبينيد جواب من به نقل قول بالا هست كه خيلي خيلي خلاصه شده :(:D)
:lol::lol::lol:
داداش تو پستاتو بده اونم از نوع بلند...هرکیم حال نداره نخونه...البته بیشتر از 6-7 خط نشه که آدم اینجوری:wacko:میشه!!!

یه انتگرال چندگانه روی ناحیه بسته میدم قضیه گرین رو براش اثبات کنید...این بیشتر سرگرم میکنه!!!!!!

فقط یه پازل فرهنگی دانشجویی بیار!:D
:D
دروغ میگه هرچی غیرفرهنگی تر بهتر...

Last edited:

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
bacheha in dafe meeting gozashtin be manam begin:)
albate bazia ro mishnasam vali hamaro na
:cool:
bebakhshid fingilish neveshtam:blush:

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
باشه حتما!
به عنوان جریمه ی اینکه فینگلیش نوشتی باید به همه شیرینی بدی !

مرسی/باشه شیرینی هم میدم:D:happy:
یه چند روز نبودم کلی دلم تنگ شده بود برای اینجا
من هر روز میام اینجا ولی معمولا پست نمیدم:)

بالا