سلام من رشته صنایعم میشه به من استادای که هم خوب نمره میدن و هم خوب درس میدن واسه درسای زیر به من معرفی کنید ؟(البته نمره دادنشون برام مهمتره )
1-اقتصاد1
2-استاتیک
3-فیزیک2
4-زبان تخصصی
5-تئوری احتمالات
6-اصول حسابداری
7-نقشه کشی صنعتی
سلام من رشته صنایعم میشه به من استادای که هم خوب نمره میدن و هم خوب درس میدن واسه درسای زیر به من معرفی کنید ؟(البته نمره دادنشون برام مهمتره )
1-اقتصاد1
2-استاتیک
3-فیزیک2
4-زبان تخصصی
5-تئوری احتمالات
6-اصول حسابداری
7-نقشه کشی صنعتی
به نقل از goliii :سلام من رشته کامپیوتر میشه به من استادای که هم خوب نمره میدن و هم خوب درس میدن واسه درسای زیر به من معرفی کنید ؟(البته نمره دادنشون برام مهمتره )
1- آمار و احتمالات
2-معادلات
3-فیزیک2
4-مبانی کامپیوتر
5- آز فیزیک 1
مرسی
به نقل از goliii :سلام من رشته کامپیوتر میشه به من استادای که هم خوب نمره میدن و هم خوب درس میدن واسه درسای زیر به من معرفی کنید ؟(البته نمره دادنشون برام مهمتره )
1- آمار و احتمالات
2-معادلات
3-فیزیک2
4-مبانی کامپیوتر
5- آز فیزیک 1
مرسی
قرار شده تجمع اعتراض آمیز به انتقال دانشجویان 5 رشته ی مختلف از دانشکده فنی , روز یکشنبه ساعت 9 صبح مقابل ساختمان شماره 5 انجام بشه .
در جواب Goliii جان باید بگم :
1- من آمار و احتمالاات با ((محمود میرخان)) داشتم که زیاد خوب نبود , مجبور شدم آخر این ترم حذفش کنم , باید دوباره ترم بعد برش دارم (خوبیش اینه که حضور غیاب نداره)
2- معادلات یک نفر رو به من معرفی کرده بودن که قرار بود این ترم باهاش بردارم ولی مثل اینکه از تی جی رفته !
3- فیزیک 2 رو با عارف آذر این ترم داشتم که به عارف بنداز معروفه ! در حد 17 نوشتم ولی با 12 پاسش کردم . پیشنهاد می کنم با عارف آذر , نایبی , پرویز حسین خانی , اکبر قاتل برنداری ولی جمشیدی و کبری حاجی زاده (که زن و شوهر هم هستن) رو تعریف می کنن . من دو ترم پیش با کبری حاجی زاده فیزیک 1 داشتم که با 16 پاسش کرده بودم .
4- مبانی رو هم به هیچ عنوان با جواد عامری برندار که اکثر بچه هاش رو انداخته .
5- آز فیزیک 1 خوب به منم معرفی کنید که این ترم برش دارم !
سعي كن هرگز با سوسن كبريايي و بر نداري كه كل ترمت زهر مار ميشه !؟
3- فیزیک 2 رو با عارف آذر این ترم داشتم که به عارف بنداز معروفه ! در حد 17 نوشتم ولی با 12 پاسش کردم . پیشنهاد می کنم با عارف آذر , نایبی , پرویز حسین خانی , اکبر قاتل برنداری ولی جمشیدی و کبری حاجی زاده (که زن و شوهر هم هستن) رو تعریف می کنن . من دو ترم پیش با کبری حاجی زاده فیزیک 1 داشتم که با 16 پاسش کرده بودم .
4- مبانی رو هم به هیچ عنوان با جواد عامری برندار که اکثر بچه هاش رو انداخته .
5[/B]
با سلام ،،،،،،،،،،،،،،،،
من این ترم با جواد عامری داشتم ولی هنوز نمره هاش نیومده در ضمن می گن عامری خیلی هتله بر ببچ نرم افزار سوالاش که خیلی سخت نبود در ضمن شبیه جزوش بود به غیر از مبانیش یعنی می شه یه سر از نمره ها رو داده باشه یه سری نداده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد عارف اذر هم عقیده هستم اما پرویز حسین خانی خوب درس نمی ده اما اگه کامل حضور داشته باشی و کاری به کارش نداشته باشی سر کلاس تیکه میکه نپرونی معمولی بنویسی تو امتحان راحت پاست می کنه من معمولی خونده بودم ازش 17 گرفتم اسمش بد درفته همین ترم دوستم فیزیک 2 ازش 18.25 گرفت...
.با سلام ،،،،،،،،،،،،،،،،
من این ترم با جواد عامری داشتم ولی هنوز نمره هاش نیومده در ضمن می گن عامری خیلی هتله بر ببچ نرم افزار سوالاش که خیلی سخت نبود در ضمن شبیه جزوش بود به غیر از مبانیش یعنی می شه یه سر از نمره ها رو داده باشه یه سری نداده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...
.
من خودم رشتم برقه و این ترم با جواد عامری داشتم که همینطور که توحید عزیز گفت , هنوز نمره هاش نیومده ! ولی یکی از دوستام که رشتش نرم افزاره گفته تو کلاسشون فقط 4 نفر تونستن قبول بشن ! می گن عامری به بچه های کامپیوتر نمره نمیده !!! (نمره ی بچه های کامپیوتر پس فردای امتحانشون توی دور اول اومده بود روی سایت)
احتمالا از 16 شهریور.ثبت نام ترم مهر از کی حدودا شروع میشه؟؟
سللام
من سوالی داشتم در مورد دانشگاه ازاد در مورد انصراف
اگه ترم اول انصراف داده بشه این درسته که باید شهریه ثابت همه ترم ا رو پرداخت؟؟
و در صورت انصراف شهریه ثابت رو پس نمیدن یا کل شهریه با انتخاب واحد و ...
منظورتون چیه که ترم اول انصراف دادین؟
یعنی رفتین و برگه ی انصراف رو امضا کردین یا میخواین این کارو بکنین؟
نخیر
فقط سوال پرسیدم اگه ترم اول وسطاش انصراف بدیم یا برای ترم بعدی ثبت نام نشه (همون انصراف )
میخواستم بدونم در صورت انصراف باید شهریه پرداخت بشه؟ تشکر
من میتونم به عنوان ورودی جدید امسال
ترم اول و ترم دوم رو مرخصی بگیرم ؟ اشکالی نداره ؟ میخوام برای کنکور سال دیگه درس بخونم
منظوم اینه چون تازه واردم
شهریه ثابت واسه ورودی های ما چقدر میشه؟ من ا نتخاب اولم کامپیوتر بوده
نه. تکذیب شد توسط وزارت علوم و ... البته بیشتر گفته بودند فقط دانشگاه تهران اینطوری میشه.سلام به همگی
آقا رو وب شایعه شده که قراره ترم مهر ماه همه دانشگاه های تهران تعطیل بشه .....:blink:
اینکار برای جلوگیری از ادامه اعتراضات و بهم خوردن امنیت جامعه !!!!! انجام میشه !! قرار هم شده به اسم جلوگیری از ابتلا به آنفولانزای خوکی اینکار انجام بشه !! انگار فقط دانشجوها آنفولانزا میگیرن !!
کسی در این رابطه چیزی شنیده ؟؟ نکنه بزنن دانشگاه مارو هم تعطیل کنند ؟؟ اونوقت باید تا بهمن ماه بشینیم گوشه خونه !!!
سلام به همگی
آقا رو وب شایعه شده که قراره ترم مهر ماه همه دانشگاه های تهران تعطیل بشه .....:blink:
اینکار برای جلوگیری از ادامه اعتراضات و بهم خوردن امنیت جامعه !!!!! انجام میشه !! قرار هم شده به اسم جلوگیری از ابتلا به آنفولانزای خوکی اینکار انجام بشه !! انگار فقط دانشجوها آنفولانزا میگیرن !!
کسی در این رابطه چیزی شنیده ؟؟ نکنه بزنن دانشگاه مارو هم تعطیل کنند ؟؟ اونوقت باید تا بهمن ماه بشینیم گوشه خونه !!!