• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

sahar482

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها من امروز آز مدار دارم به نظرتون تشکیل می شه؟

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در بعضی از فروشگاهها ملاحظه می شود جزواتی با نام اساتید گروه ریاضی زیراکس و از اعتبار اساتید گروه استفاده کرده و به قیمت تقریبی یک کتاب به دانشجویان فروخته و در حق دانشجویان اجحاف میشود .
بدین وسیله به اطلاع میرساند هیچ یک از اساتید گروه ریاضی جزوه ای در این فروشگاهها نداشته و مورد تایید گروه ریاضی نمی باشد . این جزوات نه تنها ارزش علمی ندارند بلکه تنها برای سودجویی میباشد. لذا از دانشجویان عزیز خواهشمند است از خرید جزوات فوق اکیدا خودداری کرده و تنها منابع معرفی شده توسط گروه ریاضی منابع اصلی دروس ریاضی می باشند و تمامی مراحل ارزشیابی در طول ترم از منابع اعلام شده میباشد.

با تشکر
گروه ریاضی

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه دانشجویان گرامی

بدین بوسیله به اطلاع می رساند با توجه به هماهنگ بودن امتحانات پایان ترم به جهت هماهنگی سر فصل های کلیه کلاسهای درسی مقرر گردید منایع مشخص برای هر درس تعیین گردیده تا از ناهماهنگی هایی که در ترمهای گذشته وجود داشته و برای دانشجویان ایجاد سر در گمی می گردید جلوگیری شود .

منابع اصلی دروس ریاضی عبارتند از :

ریاضی عمومی 1 --- ایساک مارون جلد 1 و 2 (انتشارات علم و صنعت)

ریاضی عمومی 2 --- حساب دیفرانسیل انتگرال توماس

معادلات دیفرانسیل --- کتاب هفت استاد (تالیف گروه ریاضی) (انتسارات یکان)

محاسبات عددی --- کتاب دکتر مهری و دکتر بابلیان (انتشارات دانشگاه شریف و پیام نور)

ریاضی مهندسی --- ادوین کریزیگ (انتشارات دانشگاه پلی تکنیک)

آمار و احتمالات مهندسی --- دکتر تعمت الهی (انتشارات دالفک)

ریاضی پیش دانشگاهی با نظر استاد

با تشکر
گروه ریاضی

s@m@neh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باقری نمره خوب میده.ولی باید واسه امتحانش بیشتر کتابو بخونی.حضور غیاب هم میکنه.تازه کنفرانس هم باید بدی ولی بازم میگم خوب نمره میده.

دست درد نکنه میگم امتحانش تستی یا تشریحی؟
واسه تفسیر قران ثامنیان رو می شناسی ؟
نقشه یونس محمدی چه طور؟
واسه تفسیر نهج البلاغه بابایی توسکی رو چطور؟
کدوم از دو تا تفسیر ا راحتتر؟
تورو خدا جواب بدین

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
من امروز رفتم دانشکده صنایع.کلاس ها هم تشکیل شد.بچه ها هم اومده بودن.به اونایی که نرفتن پیشنهاد میکنم برن.چون کلاسا تشکیل میشه و استادا هم درس میدن.اینم بگم که دانشکده صنایع خیلی بهتر از دانشکده فنی هست.من و دوستان که اینطور فکر میکنیم

کجای دانشکده صنایع بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه مثل قفس هستش و حیاطش انقدر کوچیکه که نمیشه توش راه رفت خوبه یا اون صندلیهای مزخرفش که از همه جاشون میخ زده بیرون ؟؟؟؟؟؟ از جاشم که نگم بهتره بغل درمانگاه خیریه ! اینکه هیچ رستوران و مغازه ی درست حسابی اطرافش نیست چی ؟؟ کلاساش بزرگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما کدوم کلاس رفتی که میگی بزرگه ؟؟؟؟

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
امروزم :devil: گولمون زد رفتیم دانشگاه فقط 5 نفر بودیم و بعد از 45 دقیقه راهمون رو کشیدیم رفتیم خونه :D جالبه خودمون می دونستیم استاد نمیاد ولی 45 دقیقه رو صبر کریدم :whistle: و بقیه کلاس ها چه قبل و چه هم زمان تشکیل نشده بود و اگه هم استاد بیاد فقط چند نفر سر کلاس حاضرند که فرقی به حال کسی نمیکنه همش الافیه نمی دونم چرا نمیگند بعد از حذف اضافه بیاین :jealous:

امروز هم ریاضی مهندسی دارم میگند اونجا کلاس ها تشکیل میشه ببینیم و تعریف کنیم

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجای دانشکده صنایع بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه مثل قفس هستش و حیاطش انقدر کوچیکه که نمیشه توش راه رفت خوبه یا اون صندلیهای مزخرفش که از همه جاشون میخ زده بیرون ؟؟؟؟؟؟ از جاشم که نگم بهتره بغل درمانگاه خیریه ! اینکه هیچ رستوران و مغازه ی درست حسابی اطرافش نیست چی ؟؟ کلاساش بزرگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما کدوم کلاس رفتی که میگی بزرگه ؟؟؟؟

باشه بابا.چرا میزنی؟؟؟؟؟؟؟همه با من دعوا میکنن:(

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دست درد نکنه میگم امتحانش تستی یا تشریحی؟
واسه تفسیر قران ثامنیان رو می شناسی ؟
نقشه یونس محمدی چه طور؟
واسه تفسیر نهج البلاغه بابایی توسکی رو چطور؟
کدوم از دو تا تفسیر ا راحتتر؟
تورو خدا جواب بدین

امتحان انقلابش که تشریحیه.تفسیر قرآن که خیلی آسونه.حالا استاد تفسیرتو نیدونم

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام به همه
به نظرتون قوامی و صالح نمدی چطور هستن؟ تو رو خدا خیلی نترسونینم
یه ترم با سلاجقه و رو حانی داشتم واسه همه عمرم بس بود این دو تا چطورن؟

من با قوامی هم نظریه داشتم هم کامپایلر، بیشتر سعی کن تست های ارشد رو بزنی، از سال های آخر شروع کن، برو عقب، هم آزاد هم سراسری، بیشتر سراسری میده، اون نمونه سوالای ته جزوه اش هستا، هیچ وقت همشو حل نمی کنه، همیشه هم، یکی از حل نکرده هاش میده، اگه تونستی اونارو حل کن برا خودت، خیلی جواب میده، اگه یه قسمتی روهم درس نده، ازش سر امتحان سوال میده، ولی آخرسر اگه هیچ کس ننویسه، نمره اش رو به همه میده، سوالای تشریحیش آسونه، اگه خیلی خونده باشی، تستی هاش هم خب، اگه بلدی که هیچی، اگه بلده نیستی، باید ببینی چقدر خوش شانسی، خودش هم آخرسر، 2نمره به همه اضافه میکنه. پس اگه به تستیات اطمینان نداری، حاقل 8 نمره تشریحی باید بنویسی من سرکامپایلر شانسم خیلی خوب بود، از 7 مره تستی، 6نمره درست زدم:blink: به جان خودم 10، 20 ، 30، 40 کردم،آخر سر شدم 15.5 :lol:

جزوه میده که یه کم زیاده ولی امتحانش تستیه راحتم هست
البته میگن با پسرا بیشتر سخت گیری میکنه
بدبخت پسرا، عجب گیری کردیما
ممنون از راهنمایی

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آقا کسی از دوستان می دونه استاد قوامی چه روزهایی دانشگاه هست؟

دوستان چه روزهایی باهاش کلاس دارند؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من ترم اولم بهم گفتن 17 واحد بگیر ولی من میخوام 20 واحد بگیرم (میشه 20 واحد بگیرم؟)اما چون ثبت نهایی رو 10 بار زدم نمی تونم درس بگیرم، حالا باید چی کار کنم؟:wacko:
بچه های ترم اول حذف و اضافه دارن؟
کارت دانشجویی بچه های ترم اول کی میدن؟
هاشمیان برای درس مبانی،کریم زاده نقشینه برای درس فارسی و رضایی فر برای درس تاریخ امامت خوب نمره میدن؟
لطف کنید سریع جواب بدید

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ترم اولم بهم گفتن 17 واحد بگیر ولی من میخوام 20 واحد بگیرم (میشه 20 واحد بگیرم؟)اما چون ثبت نهایی رو 10 بار زدم نمی تونم درس بگیرم، حالا باید چی کار کنم؟:wacko:
بچه های ترم اول حذف و اضافه دارن؟
کارت دانشجویی بچه های ترم اول کی میدن؟
هاشمیان برای درس مبانی،کریم زاده نقشینه برای درس فارسی و رضایی فر برای درس تاریخ امامت خوب نمره میدن؟
لطف کنید سریع جواب بدید

هشمیان عالیه.روش شک نکن.نقشینه هم خیلی خوبه

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
کسی که جواب منو نداد ممنون ازتون
یه پیشنهاد وسه رشته های جدا گونه تاپیک باز کنیم یا چند تا چندتا مثلا نرم افزار و سخت افزار و آی تی با هم
بازم جواب ندید ها!

بالا