• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
همه جلساتو میاد؟
نمرت چندشد؟
میشه ازش بالای 17 گرفت؟
درسشو میشه فهمید؟
دمت گرم آقا دستت درد نکنه;):rolleyes:

من 20 شدم :rolleyes:
آز فیزیک که چیزی نداره بخصوص 1.میومد توضیح میداد.یه سری فرمول اثبات میکرد میگفت آزمایش کنید ما هم یه ذره بازی می کردیم بعد می رفتیم خونه.آخر سر هم رفتم همه گزارش کارها رو گرفتم فونتشو عوض کردم دادم بهش.
ولی آز فیزیک 2 یه مقدار سخت تره.

چند جلسه رو به خاطر کنفرانس و ارائه مقالات پیچوند.دانشجوی دکترای هسته ایه.
هی میرفت مقاله می داد.میومد نصف وقت کلاس واسه ما تعریف مقالاتشو می کرد :D
ما هم هی تشویقش می کردیم.بیچاره انقدر خر زده یه مقدار قات زده ولی درکل بد نیست نگران نباش :cool:

sonydvdpro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه هاا .... خوفيد ... بچه ها به كمكتون احتباج دارم ..
من با رتبه ي 7000 مهندسي كامپيوتر نرم افزار سمنان روزانه قيول شدم ... :blush: ...
ولي از ترفي مهندسي مكانيكو خيلي دوست دارم .... تو آزاد انتخاب سومم مهندسي معدن تهران حنوب قبول شدم :p ولي معدنو دوست ندارم .... در واقع ترازم تو آزاد شد 6600 كه مكانيك 6700 مي خواسن ( تهران مركز البته !!!‌)) ..
بعد من رفتم تهران مركز صحبت كردم گفت امسال وضع برق و مكانيك خيبي خرابه ... تكميل ظرفيت رو اعلام مي كنيم ..... به نظرتون شامل حال من ميشه تكميل ظرفيت ؟؟؟ بعضي ها ميگن جون انتخاب سومت قبول ميشي ديگه تو ظرفيت نمي گيرنت !! :(:( اكثريت هم ميگن نه اين جوري نيست ... ..... من چي كار كنم ؟؟؟؟ مي نونيد جواب بديد !!!! :(

يه سوال ديگه ؟؟
بچه ها من كه دارم نرم افزار ميخونم (‌ترم يكم )‌مي تونم ترم بعد مهندسي آي تي بخونم تو همين سمنان يا نه ( يعني تغيير رشته بدم )‌ ؟؟؟؟

Last edited:

s@m@neh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها نظرتون راجع به ذولریاستین چیه ؟از نظر گزارش کار و این حرفا شنبه که همش داش sms بازی می کرد از فیزیک 1 دارم
راجع به این فیض ابادی ام هر چی می دونین بگین این گروه.....صنایع اقای پاک گوهر ..... 6 تا 8 با غلامیان داشتم حذفم کردن به زور این فیض ابادی داد چه جوری باید رفتار کرد دیدش + شه نمره بده
تورو خدا جواب بدین
:(

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها نظرتون راجع به ذولریاستین چیه ؟از نظر گزارش کار و این حرفا شنبه که همش داش sms بازی می کرد از فیزیک 1 دارم
راجع به این فیض ابادی ام هر چی می دونین بگین این گروه.....صنایع اقای پاک گوهر ..... 6 تا 8 با غلامیان داشتم حذفم کردن به زور این فیض ابادی داد چه جوری باید رفتار کرد دیدش + شه نمره بده
تورو خدا جواب بدین
:(

سلام.من با ذوالریاستین آز فیزیک 2داشتم.رو گزارش کار مخصوصا قسمت حل مسائلش حساسه.به نظر من کارش درسته.سر امتحان هم زیاد گیر نیست.من باهاش 18 شدم.البته گزارش کار ها رو خوب دادم.کافیه گزارش کارا رو با دقت بنویسی.اگه بدونه آدم فعالی هستی تو امتحان هم کمکت میکنه.تازه آز فیزیک 2سخت تر از آز فیزیک 1هست.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
فوری!مهم!
چطور مخ معاونت دانشجویی رو میشه زد که بشه یک عدد دختر بره سر کلاس پسرا؟:(:(:(:(:(
میشه مخ استاد رو بزنم که اون بره مخ بزنه یا روشی هست که خودم بتونم برم مخ زنی؟

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
من با رتبه ي 7000 مهندسي كامپيوتر نرم افزار سمنان روزانه قيول شدم ... :blush: ...
ولي از ترفي مهندسي مكانيكو خيلي دوست دارم .... تو آزاد انتخاب سومم مهندسي معدن تهران حنوب قبول شدم :p ولي معدنو دوست ندارم .... در واقع ترازم تو آزاد شد 6600 كه مكانيك 6700 مي خواسن ( تهران مركز البته !!!‌)) ..
بعد من رفتم تهران مركز صحبت كردم گفت امسال وضع برق و مكانيك خيبي خرابه ... تكميل ظرفيت رو اعلام مي كنيم ..... به نظرتون شامل حال من ميشه تكميل ظرفيت ؟؟؟ بعضي ها ميگن جون انتخاب سومت قبول ميشي ديگه تو ظرفيت نمي گيرنت !! :(:( اكثريت هم ميگن نه اين جوري نيست ... ..... من چي كار كنم ؟؟؟؟ مي نونيد جواب بديد !!!! :(

يه سوال ديگه ؟؟
بچه ها من كه دارم نرم افزار ميخونم (‌ترم يكم )‌مي تونم ترم بعد مهندسي آي تي بخونم تو همين سمنان يا نه ( يعني تغيير رشته بدم )‌ ؟؟؟؟

کار نشد نداره اونم تو ایران اونم تو دانشگاه آزاد .
من دوستم معدن طبس قبول شد بعد نرفت اضافه ظرفیت نساجی قائم شهر قبول شد.
فکر نمی کنم ربطی داشته باشه. من بودم شاید صبر میکردم برای اضافه ظرفیت . احتمال زیاد قبولی .
البته این نظر منه و کاملا هم شخصی باز خوددانی.

پدرام جان کجایی ؟؟؟؟؟؟
بیا آقا مرا دریاب..........
ملت چی میگن ؟؟
بابک روشنی میگفتن خوبه که الان میگن پروژکتوری درس میده و بده و بپیچونه و نمی دونم باجناق اکبرپوره و.....
باهاش سیالات برداشتم.
باهاش واحد داشتی . چه جوریاس؟؟

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
فوری!مهم!
چطور مخ معاونت دانشجویی رو میشه زد که بشه یک عدد دختر بره سر کلاس پسرا؟:(:(:(:(:(

این چیزها باید بی صرو صدا انجام شه اگه بخوای بدویی دنبالش به هیج جا نمرسی و اخرشم میگن نه در صورتی که با استاد به تفاهم برسی راحت و بی سروصدا میتونی بری تا آخر ترم سر اون یکی مشخصه.
ترم قبل هم 3 تا از دخترا میومدن سر ریاضی 2 سر مشخصه ی پسرا.مشکلی هم نبود.
به استاد بگو اگر ok داد حله یه دلیل خوب هم براش بیار که چرا میخوای این کار رو بکنی.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
این چیزها باید بی صرو صدا انجام شه اگه بخوای بدویی دنبالش به هیج جا نمرسی و اخرشم میگن نه در صورتی که با استاد به تفاهم برسی راحت و بی سروصدا میتونی بری تا آخر ترم سر اون یکی مشخصه.
ترم قبل هم 3 تا از دخترا میومدن سر ریاضی 2 سر مشخصه ی پسرا.مشکلی هم نبود.
به استاد بگو اگر ok داد حله یه دلیل خوب هم براش بیار که چرا میخوای این کار رو بکنی.

استاد از همون اول گفت ok.ولی گفت برم آموزش بگم،آموزش گفت برو معاونت،من نمیتونم کلاسا رو مختلط کنم،آقا معاونته هم گفت نه.چی کار کنم؟برم دوباره با استاد حرف بزنم؟

parsi8703

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد از همون اول گفت ok.ولی گفت برم آموزش بگم،آموزش گفت برو معاونت،من نمیتونم کلاسا رو مختلط کنم،آقا معاونته هم گفت نه.چی کار کنم؟برم دوباره با استاد حرف بزنم؟

شما میری پیش استاد میگی جناب دکتر .....من به معاونت و اموزش رفتم...اونها گفتند لیست اسامی دانشجوبیان یرای این ترم صادر شده و نمیتونن جنسیت کلاس را تغییر بدن.ولی گفتنند اگه استاد مشکلی نمیبینه ...مانعی نداره...همین الان خیلی از کدها تماما خواهر یا برادر است که مختلط برگزار میشه. هیشکی هم نمیره تغییر جنسیت برای کد درس بگیره..

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
فوری!مهم!
اونقدرم سخت نیست .
استاده کی هست ؟
خیلی از استادا که حضور غیاب نمی کنن .
شاید باهات راه اومد .............

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
کمک!!!!!!!!!!

خب خالی بندیه که!اونا نگفتن استاد بگه OK،حله.(اونا گفتن شما خودت چه فکری میکنی؟40 تا پسر و 1دختر؟من گفتم از نظر من مانعی نیس!دانشجوییم،سر کلاس میشینیم،درس میخونیم و میریم.تازه خبر نداشتن که 40 تا پسر نیست و 50 تاپسر هستن با 1دختر که بنده هستم:D:D:D:D:D:D:D).استاد خودش از قبل گفته بود OK.خب اگه من برم با پسرا سر کلاس،بعد حضور غیابم رو چیکار کنم ؟هر جلسه حضور غیاب میکنه!روزش هم فرق داره.ساعت بعد همون روز نیس که من برم بگم استاد برام حاضری بزن.من و استاد مشکل نداریم!ولی حضور غیابه........:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

من که دیروز رو بجای فردا رفتم سر کلاس،اگه فردا نرم کلاس غیبت میخورم،نه؟:(

Last edited:

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان انگار نظری که داده بودم یه مدتی رو بورس بود و دیگه به فراموشی سپرده شد پس بذار دوباره بگم .
یادتون میاد گفتم خوبه که همه ی دوستان درباره ی اساتید نظر بدن و همه رو pdf کنیم تا دیگه نزدیک 300 پست برای یه انتخاب واحد نوشته نشه و به نزدیک 1500 نظر قبلی اضافه نشه . حالا اگه کسی موافقه ار همین الان شروع کنه و درباره ی اساتیدش بگه ؟

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
فکر بسیار خوبیه فقط اینکه در سطح کامل و جامع شدنی نیست. چون اینجا بیشتر بچه های صنایع و کامپیوتر هستن تا جایی که من فهمیدم.مانور بیشتر روی دروس عمومی میتونه باشه ولی اگه word باشه که بچه ها بتونن بهش اضافه کنن و دوباره بزارن تو سایت مثل برنامه های open source اینجوری بعد یه مدت یه لیست به درد بخور از توش در میاد. یه لیست درست کنیم بر حسب حروف الفبا که زیر اسم هر استاد جای نظر بچه ها باشه . جوری نباشه هی بگردی ببینی کی راجب کی چی گفته .
من که با چند تا استاد بیشتر درس نداشتم تا حالا ولی آمادم . اگه قدیمی ها ام بیان و یه همکاری کنن حله.
اقا مهدی بیا که اینجا بچه ها به تجارب شما احتیاج دارن .
اینجا بدیش اینه که نمی دونیم بچه ها چی میخونن. گمونم باید رو عکس هامون بنویسیم !!! :D

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان عزیز، قرار بود من پی دی اف کنم، که می کنم این کارو، از دوستام هم بپرسین، کعمولا پای حرفی که زدم وای میستم،ولی الان سرم شلوغه، شما مطمئن باش که من اسرع وقت درست میکنم،درضمن دوست عزیزی گفته بود، ورد
باید بگم که اون طوری خیلی معذرت میخوام، خر تو خر میشه، من درست میکنم،خودم هم پی دی افش رو ترم به ترم آپدیت می کنم، حله؟
از دوباره، ار اول حرف زدن در مورد استادا هم وقت تلف کردنه، میگردم صفحه های تاپیک رو از اول تا اینجا، همشو می کنم تو یه پی دی اف

Last edited:

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
من باهاش آز فیزیک1داشتم
کلا آدم گیریه دیگه اگه نمره میخوای باید هر جلسه بری سر کلاس و گزارش کارت ردیف باشه
من پدر خودمو در اوردم بهم داد 18.5
یه سری گزارش کار ازفیزیک 2 دارم اگه میخوای بگو برات بفرستم

خیلی‌ ممنون

چجوری برام میفرستین؟خدا خیر بده!

1-با هر استادی می شه پاس کرد اما به شرطی که درس خوند (10 رو لا اقل می شه گرفت)
2-کل کل با استاد ممنوع!(برو سر کلاس مزه هم نیریز :p)
3-اندکی پاجه خواری (توی مدرکت نمی نویسند معدل شما با پاچه خواری شده 17!اما می نویسند معدلت شده 13!)

۱-صد در صد

۲-بر عکسشو فکر می‌کردم!

۳-همهٔ تلاشمو می‌کنم!

مرسی‌!

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219

يه سوال ديگه ؟؟

کلا بازار کار مکانیک از کامپیوتر خیلی بهتره
هزینه روزانه شهرستان از آزاد تهران هم بیشتره
من سراسری که قبول شدم اما نرفتم..تونستم توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم.
تغیر رشته هم می دونم که خیلی سخته...اما بدون که کلاس کامپیوتر خیلی بالا تر از آی تی هست

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
کمک!!!!!!!!!!

خب خالی بندیه که!اونا نگفتن استاد بگه OK،حله.(اونا گفتن شما خودت چه فکری میکنی؟40 تا پسر و 1دختر؟من گفتم از نظر من مانعی نیس!دانشجوییم،سر کلاس میشینیم،درس میخونیم و میریم.تازه خبر نداشتن که 40 تا پسر نیست و 50 تاپسر هستن با 1دختر که بنده هستم).استاد خودش از قبل گفته بود OK.خب اگه من برم با پسرا سر کلاس،بعد حضور غیابم رو چیکار کنم ؟هر جلسه حضور غیاب میکنه!روزش هم فرق داره.ساعت بعد همون روز نیس که من برم بگم استاد برام حاضری بزن.من و استاد مشکل نداریم!ولی حضور غیابه........

هیج مشکلی نیست
هر روز بعد از حضور غیاب می ری پیش استاد و می گی که حاضری رو بزنه.(لیست تمام کلاس ها همیشه لای یه پوشه هست که استاد ها از توی آموزش بر می دارند )
پس هیچ مشکلی نیست

سلام دوستان انگار نظری که داده بودم یه مدتی رو بورس بود و دیگه به فراموشی سپرده شد پس بذار دوباره بگم .
یادتون میاد گفتم خوبه که همه ی دوستان درباره ی اساتید نظر بدن و همه رو pdf کنیم تا دیگه نزدیک 300 پست برای یه انتخاب واحد نوشته نشه و به نزدیک 1500 نظر قبلی اضافه نشه . حالا اگه کسی موافقه ار همین الان شروع کنه و درباره ی اساتیدش بگه ؟

می دونستید این تاپیک توسط یه عده از مسیولین دانشکده خونده می شه و گاهی هم شده که از روی نظرات همین حا با یه استاد برخورد شده؟:blink::p

هر کس در مورد استاد ها نظری بنویسه و pdf کنه من قول می دم برسونم دست کسی که بتونه با این نظرات یه استاد رو توبیخ و یا تشویق کنه.
ا

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
می دونستید این تاپیک توسط یه عده از مسیولین دانشکده خونده می شه و گاهی هم شده که از روی نظرات همین حا با یه استاد برخورد شده؟:blink::p

منکه امیدوارم مشکلی پیش نیاد!البته من که ننوشتم کجا و کدوم کلاس و کدوم استاد!فقط گفتم میخوام اینکارو بکنم!که مثکه نمیشه دیگه!:(

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
منکه امیدوارم مشکلی پیش نیاد!البته من که ننوشتم کجا و کدوم کلاس و کدوم استاد!فقط گفتم میخوام اینکارو بکنم!که مثکه نمیشه دیگه!:(
حالا شما چرا به خودت می گیری و می ترسی؟ بچه ها گفتن که مشکلی نیست. اون جمله آقا مهدی هم در جواب یه چیز دیگه بود، کوت کرده بود که!

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
کمک!!!!!!!!!!

خب خالی بندیه که!اونا نگفتن استاد بگه OK،حله.(اونا گفتن شما خودت چه فکری میکنی؟40 تا پسر و 1دختر؟من گفتم از نظر من مانعی نیس!دانشجوییم،سر کلاس میشینیم،درس میخونیم و میریم.تازه خبر نداشتن که 40 تا پسر نیست و 50 تاپسر هستن با 1دختر که بنده هستم:D:D:D:D:D:D:D).استاد خودش از قبل گفته بود OK.خب اگه من برم با پسرا سر کلاس،بعد حضور غیابم رو چیکار کنم ؟هر جلسه حضور غیاب میکنه!روزش هم فرق داره.ساعت بعد همون روز نیس که من برم بگم استاد برام حاضری بزن.من و استاد مشکل نداریم!ولی حضور غیابه........:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

من که دیروز رو بجای فردا رفتم سر کلاس،اگه فردا نرم کلاس غیبت میخورم،نه؟:(

اینکه چیزی نیست 2تا از پسر های ما رفتن سر یه کلاسی که 30 تا دختر بودن استاده حاضر رو می زنه استاده خودش راه میاد بهش توضیح بده

بالا