• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
معذرت میخوام ولی فکر کنم دوستان خبر رو اشتباه شنیدن...!!

من تابستون همین امسال 1388 مهمان رفته بودم تهران شمال. اونجا استادش میگفت که قراره دانشگاه (( تهران شمال)) به حکیمیه منتقل بشه نه تهران جنوب !!!

ما همچنان سر جای خود باقی خواهیم ماند !! البته خود من که حداکثر 3 ترم دیگه فارغ التحصیل میشم و میرم برای گرفتن پذیرش اونور آب !!!:D
گه اینطوری باشه که طبق گفته ی شما خیال ما راحته!ولی خب بیچاره اونا!:(خدا کنه موضوع برای ما یا اونا منتفی بشه.اگه مال ما هم نباشه و مال اونا باشه که خب بروبچشون گناه دارن!:(
خدا کنه اینطوری که شما گفتی باشه!:(خدا از دهنت بشنوه!:(

خوش به حالت!:(من که تازه شروع کارمه توی این دانشگاه!:(مینیمم 7ترم دیگه باید اینجا باشم!:(

Last edited:

sahar482

Registered User
لایک‌ها
4

من تابستون همین امسال 1388 مهمان رفته بودم تهران شمال. اونجا استادش میگفت که قراره دانشگاه (( تهران شمال)) به حکیمیه منتقل بشه نه تهران جنوب !!!

ما همچنان سر جای خود باقی خواهیم ماند !! البته خود من که حداکثر 3 ترم دیگه فارغ التحصیل میشم و میرم برای گرفتن پذیرش اونور آب !!!:D

قوامي سر كلاس ما گفت كه ما رو مي خوان ببرن نه تهران شمال.

sahar482

Registered User
لایک‌ها
4
راست میگم دیگه . مگه ما چیکار کرده بودیم که باید زودتر از همه از فنی می رفتیم ؟ چرا ما باید بریم بغل درمونگاه ولی شما برید فنی ؟ دانشکده ما مثل قفسه اونوقت شما برید فنی ؟ رشته های دیگه هم باید جدا شدن تا دل ما خنک بشه !

شما هم مي خواستيد عرضه داشته باشيد نذاريد ببرنتون

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
شما هم مي خواستيد عرضه داشته باشيد نذاريد ببرنتون

آخه این بنده خدا ها باید چکار میکردند که نکردند داریم ترمی فلان قدر میدیم بد امکانات در حد صفره لااقل واحد های دیگه مثل کرج نما و فضای زیادی داره که میشه بهش گفت دانشگاه به نظر من تهران جنوب بدترین واحدیست که تو عمرم دیدم اون از استاداش اینم از ریاستش واقعا مزخرفه اما از طرف دیگه به نظر میاد دانشگاه فنی مختص رشته های مکانیک ، عمران ، برق میشه که برای ما بد نیست :blush: ولی این درصورتیه که بقیه رشته ها دانشکده های تازه تاسیس داشته باشند نه یک خراب شده مثل دانشکده صنایع . :hmm:

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام اگه اونور پذیرش گرفتی منو راهنمای میکنی که پذیرش بگیرم چون منم خیلی دوست دارم برم :(

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
یکی یه خبر موثق بده.
مابریم شکایت یا نه:blink:

g.s87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی!
چی شد بالاخره؟خبر انتقالی بچه های کامپیوتر موثقه؟بچه ها تورو خدا یه کاری بکنید این جوری که نمیشه....ما پاشیم بریم ورامین!!!!همین جا هم با کلی غرغرمیایم.....وقتی بچه های صنایع رو می بردن ما که نبودیم،اما شماهایی که بودین نباید می ذاشتین .اگه همون موقع محکم همه جلوشون وایمیستادن دیگه جرئت نمی کردن بقیه رو هم ببرن:(

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
ورامین؟؟ خب من برگه انصراف از تحصیل رو کجا باید پر کنم؟؟
نمی تونم بیام ورامین بابا! حکیمیه و شکوه شرف دارن

یه شیر مرد یا شیر زن پیدا شه بره با سلاجقه حرف بزنه ببینه اون چی میگه.
چون به حرف قوامی هیچ اعتباری نیست

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ورامین؟؟ خب من برگه انصراف از تحصیل رو کجا باید پر کنم؟؟
نمی تونم بیام ورامین بابا! حکیمیه و شکوه شرف دارن

یه شیر مرد یا شیر زن پیدا شه بره با سلاجقه حرف بزنه ببینه اون چی میگه.
چون به حرف قوامی هیچ اعتباری نیست
فهمیدی از کجا باید باید برگه رو پر کنی به منم بگو! :hmm::hmm::hmm:
من که نمیرم،اگه برم و جواب مثبت باشه،ممکنه اون وسط دستم به خون آلوده بشه،اعصاب درست و حسابی ندارم. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

آخه این بنده خدا ها باید چکار میکردند که نکردند داریم ترمی فلان قدر میدیم بد امکانات در حد صفره لااقل واحد های دیگه مثل کرج نما و فضای زیادی داره که میشه بهش گفت دانشگاه به نظر من تهران جنوب بدترین واحدیست که تو عمرم دیدم اون از استاداش اینم از ریاستش واقعا مزخرفه اما از طرف دیگه به نظر میاد دانشگاه فنی مختص رشته های مکانیک ، عمران ، برق میشه که برای ما بد نیست :blush: ولی این درصورتیه که بقیه رشته ها دانشکده های تازه تاسیس داشته باشند نه یک خراب شده مثل دانشکده صنایع . :hmm:

عزیزم شما خیلی خوشی زده زیر دلت.این دانشگاه 500 برابر دانشگاهایی که من دیدم امکانات داره.:hmm::hmm::hmm:
من که از جام تکون نمیخورم.بخوان برن ورامین،برن،من که نمیام.:hmm::hmm::hmm:

Last edited:

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دارم روی این پی دی اف ها کار می کنم
توی مرتب کردنشون به مشکل برخوردم. الان یکی بیاد به من بگه علم مواد برای کدوم رشتست؟
فکر کنم برا مکانیک باشه. ولی یکی از دوستام میگه صنایعی ها هاهم دارن مثل اینکه

علم مواد بیسادی

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
نه آقا کی گفته کامپیوترو می برن؟
اگه کامپیوتر بره آی تی هم میره باهاش و منم آی تی هستم یه شایعاتی شده اما جدی نیست
حکیمیه جای بدی نیست کی گفته معتاد داره؟اما حکیمیه قراره تهران شمال منتقل بشه که تقریبا هم شده
ورامین هم خیالتون راحت نمی برن مطمعا باشین
اما احتمال انتقالی کامپیوتر و آی تی و برق زیاده که پروژه 100 سال آینده است اونم کجا؟شهرک غرب که ساختمانش تقریبا حاضره که اونم نمی زاریم هماهنگ می کنیم بچه های با غیرت آی تی و کامپیوتر یه تظاهرات بکنن!مگه دسته ایناست هر کاری دوست دارن بکنن

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
عزیزم شما خیلی خوشی زده زیر دلت.این دانشگاه 500 برابر دانشگاهایی که من دیدم امکانات داره.:hmm::hmm::hmm:
:hmm::hmm::hmm:

شوخی میکنی. درسته؟ از کدوم دانشگاه امکاناتش بیشتره؟

Last edited:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
قوامي سر كلاس ما گفت كه ما رو مي خوان ببرن نه تهران شمال.

نه عزیز دل...
اگه ما بریم حکیمیه که دیگه نمیشه گفت تهران جنوب!!

حکیمیه راست کار بچه های تهران شمال هست که دانشگاهشون واقعا واقعا افتضاحه...!!
رفتن تو خیابون جردن دو تا آپارتمان تو یه کوچه خریدن و اسمش رو گذاشتن دانشگاه...!!

من از یه استاد فیزیک شنیدم که تقریبا کار انتقال کلی تهران شمال به حکیمیه در مراحل پایانی هستش....

اینهم لینک منبع موثق:
http://www.afarineshdaily.ir/AFARINESH/News.aspx?NID=22683

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
اینو موافقم این تهران جنوب هنوز به پای دانسگاه آزاد قزوین نرسیده هنوز خیلی کار داره
راستی کارت دانشجویی ها اومده برید بگیرید الکترونیکی شده و کارت غذا هم هست 5000 تومان می دی می گیری 1000 تومان هم شارژ داره

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
از سه تا دانشگاه سراسری و دو تا دانشگاه آزادی که من دیدم و میگن خیلی دانشگاه خوبیه خیلی هم بهتره،تهران جنوب در برابره اونایی که من دیدم و وصفشون رو شنیدم بهشته.خواهر خودم دانشگاه سراسری میره که میگن دانشگاه خوبیه،اما افتضاحه امکاناتش،یه مدرسه راهنمایی رو کردن دانشگاه!شما خودت حساب کار رو بکن دیگه!

کارت دانشجویی ما ترم اولیا رو کی میدن؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
از سه تا دانشگاه سراسری و دو تا دانشگاه آزادی که من دیدم و میگن خیلی دانشگاه خوبیه خیلی هم بهتره،تهران جنوب در برابره اونایی که من دیدم و وصفشون رو شنیدم بهشته.خواهر خودم دانشگاه سراسری میره که میگن دانشگاه خوبیه،اما افتضاحه امکاناتش،یه مدرسه راهنمایی رو کردن دانشگاه!شما خودت حساب کار رو بکن دیگه!

کارت دانشجویی ما ترم اولیا رو کی میدن؟

حالا از دانشگاه های آزاد شاید بهتر باشه، ولی از دانشگاه های دولتی تهران بعید میدونم بهتر باشه:blink:

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بحثه انتقال رشته ها عجب چیز وحشتناکی شده
این دوسته تی جی نیوزمون که میگفت قراره فقط کامپیوتر تو همون فنی بمونه و بقیه برن چیه که شما همه بر عکسشو میگین؟
تی جی نیوز میگفت بعد صنایع نوبت ما برقیای بد بخت نه کامپیوتریا
کسی خبر موثق داره بگه بریم دانشکدرو خراب کنیم رو سر مسئولاش

sahar482

Registered User
لایک‌ها
4
نه عزیز دل...
اگه ما بریم حکیمیه که دیگه نمیشه گفت تهران جنوب!!

حکیمیه راست کار بچه های تهران شمال هست که دانشگاهشون واقعا واقعا افتضاحه...!!
رفتن تو خیابون جردن دو تا آپارتمان تو یه کوچه خریدن و اسمش رو گذاشتن دانشگاه...!!

من از یه استاد فیزیک شنیدم که تقریبا کار انتقال کلی تهران شمال به حکیمیه در مراحل پایانی هستش....

اینهم لینک منبع موثق:
http://www.afarineshdaily.ir/AFARINESH/News.aspx?NID=22683

دانشكده حسابداري تهران جنوب خيابون يخچاله تو شريعتي
اون وقت اون كجاش جنوبه؟؟
پس ما رو مي برن ورامين ديگه

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
دانشكده حسابداري تهران جنوب خيابون يخچاله تو شريعتي
اون وقت اون كجاش جنوبه؟؟
پس ما رو مي برن ورامين ديگه

دو مسئله پیش میاد!!!
اول اینکه قضیه انتقال به (( حکیمیه )) طبق لینکی که دادم منتفی هست...

دوم اینکه هم تو خود ورامین دانشگاه آزاد هست و هم اینکه اونجا اصلا تهران نیست که بشه نام تهران جنوب رو براش عنوان کرد...

همین خراب شده (( ده حقی )) پایدار خواهد بود....

sahar482

Registered User
لایک‌ها
4
دو مسئله پیش میاد!!!
اول اینکه قضیه انتقال به (( حکیمیه )) طبق لینکی که دادم منتفی هست...

دوم اینکه هم تو خود ورامین دانشگاه آزاد هست و هم اینکه اونجا اصلا تهران نیست که بشه نام تهران جنوب رو براش عنوان کرد...

همین خراب شده (( ده حقی )) پایدار خواهد بود....

خدا كنه
ولي قوامي يه ما گفت

بالا