• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
خب خیلی ها این کار رو می کنند چون معادلات و ریاضی 2 با هم سخت میشه.من با توجه به چارت نرم افزار میگم می تونی ریاضی 2 برداری معادلات بر نداری.
من از هاشمیان خوشم نمیاد !!!!!سی شارپ این هم مبحث واسه درس دادن داره اونوقت نصف ترم وقت بچه ها رو با اون C++ عتیقه تلف می کنه .!
باز هم میگم بین این دو تا منشی بهتره !سر کلاسش برو درس خوب بخون تمرین های جزوش رو حل کن سوال هم داشتی من توی وبلاگم در خدمتتم(وبلاگم)
فکر می کنم اگر تخفیف بهت تعلق بگیره اتوماتیک توی پرداخت اینترنتیت اعمال می کنند .

شما تفاوت بین c# و c++ میدونی، که این طوری نظر میدی؟
کاملا مشخصه که c++ زبان پایه ای تری نسبت به c#. به هرحال بهتره شما در مورد چیزی که نمیدونی نظر ندی.:hmm:

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
والا این چیزی هست که من از یک استاد شنیدم شما این حرفی که میزنی رو از کجا آوردیش؟

برو گروه سوال كن همين جواب رو مي شنوي.
فكر كنم تو ايين نامه هاي دانشگاه تو سايت هم نوشته
azad.ac.ir

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یکی بگه امتحان ریاضی مهندسی فردا چه ساعتیه؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
شما تفاوت بین c# و c++ میدونی، که این طوری نظر میدی؟
کاملا مشخصه که c++ زبان پایه ای تری نسبت به c#. به هرحال بهتره شما در مورد چیزی که نمیدونی نظر ندی.:hmm:
یک پست دادم دیدم ارزش جر و بحث نداره پاکش کردم !
لپ کلام اینکه بشین یکبار دیگه نقل قولی که از من زدی رو بخون ببین اصلا ارتباطی با برتری یک زبان نسبت به زبان دیگه داره یا نه؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی ممنون.

به نظرتون اگه یه درسی رو فقط واسه آقایون با استادای خوب ارائه بدن، صحبت کردن با کرمی ممکنه باعث بشه تجدید نظر کنه و یه کلاسو بده به خانوما؟
سوال اینجاست که اصلا کرمی حق انتخاب داره ؟
نمی دونم دارم می پرسم دوباره گیر ندید بهم !

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
مرتیکه روانی فارسی به همه زیر 13 داده! نمره ها هم اینطوری بوده :
6
12.25
13
16
ما 12.25 نصیبمون شد! به نظر شما برگه هارو اصلا تصیح کرده!؟؟؟؟ اعتراض بزنم؟
فیزیک پیش هم مطمعن بودم 17 به بالا میشم داده 11!!!
از بچه ها پرسیدم گفت اونایی که غیبت دارند رو نمره نمیده! اعتراض بزنم!؟ فایده ای داره :دی؟!

++++++++++++++

یه سوال دیگه! به اونایی که معدلشون کم میشه مثلا 13 14 واحد میرسه :دی؟!؟؟؟ کسی اگه تجربه داره بگه!

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال اینجاست که اصلا کرمی حق انتخاب داره ؟
نمی دونم دارم می پرسم دوباره گیر ندید بهم !

خب پس کی واحدو ارائه می کنه؟ مگه دست مدیر گروه نیست؟ اگه فکر می کنید شخص دیگه ای می تونه کاری کنه بهم بگید، آخه این انصافه که دو تا استاد خوب واسه یه درس باشه، هر دو تا فقط برای آقایون ارائه شه؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
6
12.25
13
16
از بچه ها پرسیدم گفت اونایی که غیبت دارند رو نمره نمیده! اعتراض بزنم!؟ فایده ای داره :دی؟!

++++++++++++++

یه سوال دیگه! به اونایی که معدلشون کم میشه مثلا 13 14 واحد میرسه :دی؟!؟؟؟ کسی اگه تجربه داره بگه!

حالا جدی این ترم انتخاب واحد طبق معدله؟ تو سایت که هیچی نزده :eek:

در ضمن، به خاطر فارسی واقعا باهاتون همدردی می کنم، خدا آدمو گیر استاد عقده ای نندازه :hmm:

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
حالا جدی این ترم انتخاب واحد طبق معدله؟ تو سایت که هیچی نزده :eek:

در ضمن، به خاطر فارسی واقعا باهاتون همدردی می کنم، خدا آدمو گیر استاد عقده ای نندازه :hmm:
عزیزم اگه شما ندیدی دلیل نمیشه نباشه!
اعلامیه به اون گندگی زده قد کله دایناسور!
اینو ببین:
http://fe.azad.ac.ir/uploads/20_86_jadvalsabtnam89-1.pdf

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خب پس کی واحدو ارائه می کنه؟ مگه دست مدیر گروه نیست؟ اگه فکر می کنید شخص دیگه ای می تونه کاری کنه بهم بگید، آخه این انصافه که دو تا استاد خوب واسه یه درس باشه، هر دو تا فقط برای آقایون ارائه شه؟
موافقم!
من میگم یه چندتا دختر جمع بشیم بریم بریزیم سر گیلانی!
آخه این چه وضعیه؟
توی ریاضی هر چی استاد مزخرفه مال دختراس،بخصوص ریاضی مهندسی
اه اه اه!:grrr:
البته در مورد فیزیک هم همینطوره!:grrr:

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
موافقم!
آخه این چه وضعیه؟

:(:(:(
حالا به نظرت ریاضی‌ مهندسی‌ با کی‌ برداریم؟؟؟:hmm:

بچه‌ها از بین

حسینی‌

طهرانچی

یار احمدی

صفدری

۱کیو بگید خوب نمره بده جزورو که مال کرمی میخونم...از این استاد‌های گیر هم نباشه که فقط راه حل خودشون قبول دارن:(

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
6
12.25
13
16

++++++++++++++

فکر کنم ترم اولی باشی دوست من ، اگه 17 میگرفتی باید تعجب میکردی، تی جی سیستم همینه ، آدم از این میسوزه که استاد داره اینجا بر خلاف بعضی ها که خیلی پر و قوی هستن ، استاد داره در حد گلابی ، امتحان میگیره کشک چون بلد نیست سخت تر بگیره ، حل خودش رو کپی میکنی واسش میشی 5 ، که چی ؟؟
اینجا تی جی هستش و سخت گیرن ، والا اینجا بیشتر حق و نمره های ما رو خوردن تا سخت گیری .
اعتراض اینا هم اصولا فایده نداره به مزاج استادا خوش نمیاد ، تا حالا ندیدم استادی با اعتراض نمره ایی رو اضافه کنه ولی دیدم کم کنه !! ، اما جدا اگه با استادی صحبت کنی بیشتر راه داره اونم قبل امتحان ، چون اینجا یه راست نمره میره رو سایت ، واسه تغییرش استاد باید بره دلیل بیاره که چرا مثلا 7 شما رو کرده بعد از ثبت 10 بره بگه من مست بودم ندیدم ، کور بودم چیز خوردم و کلی خودش رو خراب کنه که مطمئنا هیچ استادی نمی کنه این کارو ;) .

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3

بچه‌ها از بین

حسینی‌

طهرانچی

یار احمدی

صفدری

۱کیو بگید خوب نمره بده جزورو که مال کرمی میخونم...از این استاد‌های گیر هم نباشه که فقط راه حل خودشون قبول دارن:(

طهرانچی رو حضور غیاب گیره یکم ولی استاد رله ایی هستش و خوبم درس میده ولی میگه باید روش من رو بنویسید باید lanquage من باشه :p و الا نفهمم چیه نمره نمیدم ، تاکید میکنه جزوه کس دیگه ایی رو نخونی بقیه رو هم که نمیشناسم .

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
یک پست دادم دیدم ارزش جر و بحث نداره پاکش کردم !
لپ کلام اینکه بشین یکبار دیگه نقل قولی که از من زدی رو بخون ببین اصلا ارتباطی با برتری یک زبان نسبت به زبان دیگه داره یا نه؟

بازم خوب متوجه اشتباهت شدی و پستت پاک کردی:D

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
طهرانچی رو حضور غیاب گیره یکم ولی استاد رله ایی هستش و خوبم درس میده ولی میگه باید روش من رو بنویسید باید lanquage من باشه :p و الا نفهمم چیه نمره نمیدم ، تاکید میکنه جزوه کس دیگه ایی رو نخونی بقیه رو هم که نمیشناسم .

خوب پس تهران چی‌ حذف شد :eek:فکر کنم صفدری خوب باشه اما باید عین میرزا بنویس‌ها فقط جزوه بنیوسممم!!!ای خدا نمیدونم!!:(:( عجب آدم‌هایی‌ هستن‌ها خوب جواب درست باشه باید نمره بدن دیگه اینا از کجا مدرک گرفتن که انقد پر از اطلاعات سر شار ن!!!:glasses::evo:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
موافقم!
آخه این چه وضعیه؟

برو بابا 40 تا دختر بریزید تو کلاس کرمی هی فک بزنید یه استاد سالم هم که داریم دیونه کنید بره...تازه کرمی معمولا دختر سر کلاسش راه نمیده... یکی از دخترا با هزار پاچه خواری تابستون میومد سر کلاسش...خداییش سر یه کلاسی 35 تا مرد سر کلاس بودن 4 تا دختر!این 4 تا روانی کردن استادو بس که فک زدن!آخرم یه ضد حال بد استاد بهشون زد.

بچه‌ها از بین

حسینی‌

طهرانچی

یار احمدی

صفدری

حسینی بدرد نمیخوره... طهرانچی هم همینطور... تا اونجایی که ذهنم یاری میکنی دو تا گزینه های دیگه چیز بدی ازشون نشنیدم

فردا امتحان ریاضی مهندسی دارم:( هیچی بلد نیستم! خدا کنه فردا بالا 15 بتونم بگیرم...

بالا