nini-joon
Registered User
- نوشتهها
- 410
- لایکها
- 0
یکی از مسائلی که من به شدت باهاش مخالف هستم، مسئله ی “دانشگاه برای دانشجوی فعال ” هستش…قبول دارم،شعاره قشنگیه،خیلی قشنگ، اما آیا بهتر نبود که به جای معدل کل، بر اساس معدل ترم انتخاب واحد صورت میگرفت؟؟
همه در جریان هستید که بالا کشیدنه معدله کل چقدر سخته و واقعا با این اساتید و سلایقشون،خیلی خیلی سخت تر هم میشه… حالا فرض کنین که من 4-5 ترم رو همینجوری و سرسری گذروندم،حالا سرم به سنگ خورده،میخوام به اصطلاح خر بزنم و حسابی بخونم….فک میکنین حالا من داشنجوی فعال نیستم که شروع کرده به ترکوندنه درسا و خرخونی و از این قبیل کارها؟!؟!؟
من حقی ندارم که نتیجه اینهمه زحمتم رو حداقل در بدون استرس انتخاب کردن واحدهام ببینم؟؟؟ باید تا3-4 ترمه دیگه ،به خاطر اشتباهه 3-4 ترم،ضرر ببینم؟!؟!؟
این درسته به نظره شما بچه ها؟!؟!؟ تورو خدا روشنم کنین اگه نامربوط حرف میزنم…
الان حتما میدونین که ورودی های 87 و 88 در یک روز انتخاب واحد میکنن…تعدادشون چندتاست!؟ تقریبا 5000تا….حالا چند نفر در روز 18 و 19 بهمن انتخاب واحد میکنن؟؟ حدودا 2000 نفر…درسته؟؟
خوب سر شکن کنین این تعداد رو روی تعداد افراد ورودی سالهای 87 و 88، و سالهای 86 و ماقبل؛ چند نفر میشه؟؟
میشه حدود 6000 نفر برای ورودی 87 و 88…یعنی مشکله سایت با 1000تا کاربر کمتر شدنه سایت در روز انتخاب واحد حذف میشه واقعا؟!؟!؟!؟
غیر اینه که فقط اون کمتر از 2000 نفر(از مجموع حدود 12000 نفر دانشجوی فنی تهران جنوب) با خیاله راحت و آسوده،و به خاطره اینکه به هر دلیلی(حالا اعم از علاقه ب درس،آینده نگری،شرایط، و هرچیزه دیگه ای) استرس رو تا آخر زمان تحصیلشون به صورت خیلی ناچیز متحمل بشن و شرایط غیر یکسان توی طولانی مدت بوجود بیاد!؟؟!؟!
از نظر من،این طرحه روز بندی و ساعت بندی انتخاب واحد، فقط به خاطر اون بچه هایی هستش که از اول داشتن میخوندن و نه برای کسایی که شروع کردن به خوندن…پس این یعنی تبعیض…یعنی بی فکری و سهل انگاری … یعنی ……
حالا بگذریم از قرق شدنه کلاسه خیلی از استادایی که همه ما هم میدونیم که خوبن(و خداروشکر تفاوته استاد تا استاد تو اینجا خیلی زیاده!!)
پس من نتیجه میگیرم که این طرح،برای کاهش بار و حجم سایت و سرورش نبوده،بلکه فقط به خاطره این بوده که اون عده از دوستان راحتتر انتخاب واحد کنن و تقریبا، بیشتر،اونا به مراده دلشون برسن…تا چاره ای برای مشکلات….
منم برای "شروع" این طرح معدلی با معدل ترم موافقم!
حرفاتو تقریبا قبول دارم ولی نه با این شدتی که میگی!
مثلا: یه لحظه کلاهتو قاضی کن بلاخره کسی که از ترم اول خر زده با کسی که بعد 3 4 ترم به خودش اومده یه کوچولو فرق می کنه! البته یه کوچولو!