• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آشنايي با مباني دفاع مقدس

این چه درسیه ؟ اختیاریه؟ چیه؟
با کی برداریم؟

1)رسولي منفرد-حسن

2)ميرهاشمي-علي

3) نطاق پور نوري-مهدي

4) وليوند زماني-حسين

؟

با رسولی منفرد بردارید

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
شيخ الحرم استاد باحاليه باهاش بگير معمولا امتحانش رو مثل جزو ميگيره فقط كمي تغيير ميده نمره هم خوب ميده و يك عادت داره جلسه اخر نمونه سوال حل ميكنه و معمولا فقط از همون ها مياد با كمي تغيير

شهبازي بنظرم كلن داغونه من باهاش شيوه داشتم افتضاح نمره داد و حتي دوستام رو انداخت حالا چه برسه به درس ديگه

الگوريتم اگر قوامي ارائه داده باهاش بگير خوب درس ميده ميفهمي

ريز رو شنيدم پارسا خوبه البته من باهاش شبكه داشتم راضي نبودم .

ممنون از جوابتون
پارسا امتحانش سخت بود؟ بد نمره میداد؟ چجوری بود که شما راضی نبودید؟

Last edited:

webnama

Registered User
لایک‌ها
5

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
اول از همه 1000 صفحه ای شدن تاپیک مبارگ :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

امتحان ما هم بالا خره تموم شد:cigar:

حالا انتخاب واحد
کسی فیزیک 2 پینهادی نداره؟؟؟
رسما کچلم کرد این درس

وای چقدر نظر :D:D
طبق معمول چون کامپیوتر نیستم پستم رفت تو دیوار :blink::blink:
دمتون گرم
شب خوش

پ ن : فکر کنم دوره حرف های فمنیسم و آنتی فمنیسم تموم شده واقعا در گیر این چیزایین؟
هیچ فرقی بین زن و مرد وجود نداره

Last edited:

ponyta

Registered User
لایک‌ها
5

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی ؟
همه می دونند توانائی آقایون تو مسائل منطقی بیشتره !
این عین با استعدادترند !
این حرفا که خانم ها سرشون شلوغه و مسئولیت دارند و این حرفا هم بهونست !
کسی بخواد کاری انجام بده نشد نداره !

منظورتون از همه دقیقا کیاست؟ لابد خودتون و 4 نفر مثل خودتون. من با شما وارد بحث نمیشم چون حرفی که می زنید، هیچ پایه و اساس علمی و عقلی و شرعی نداره، یعنی اصلا جایی برای بحث کردن وجود نداره. زن و مرد هر دو آفریده ی خدا و مکمل هم هستن، برتر بودن یکیشون اصلا معنی نداره. این فقط نظر شخصی شماست؛ نه بیشتر و البته مثل نظر شخصی هر فرد دیگه ای محترمه. پس شما هم لطفا به بقیه احترام بذارید و اینقدر از این دست بحثای بیهوده که جز وقت تلف کردن نتیجه ای نداره راه نندازید.

در ضمن، مسئولیت بهونه نیست آقا، مسئولیت حقیقته، حقیقتی که هر آدم با شرافتی احساسش می کنه. بزرگترین وظیفه ی یه زن تربیت انسانه که اگه درست فکر کنید می بینید که سنگین ترین مسئولیتیه که می تونه وجود داشته باشه. ما خانومای زیادی داریم که هم مسئولیت خونه و هم بیرون از خونه رو همزمان انجام میدن، چه درصدی از آقایون همچین شرایطی دارن یا اصلا توانایی انجام این کارو دارن؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
شيخ الحرم استاد باحاليه باهاش بگير معمولا امتحانش رو مثل جزو ميگيره فقط كمي تغيير ميده نمره هم خوب ميده و يك عادت داره جلسه اخر نمونه سوال حل ميكنه و معمولا فقط از همون ها مياد با كمي تغيير

شهبازي بنظرم كلن داغونه من باهاش شيوه داشتم افتضاح نمره داد و حتي دوستام رو انداخت حالا چه برسه به درس ديگه

ريز رو شنيدم پارسا خوبه البته من باهاش شبكه داشتم راضي نبودم .

من با شهبازی شیوه داشتم ، 20 هم گرفتم ازش . درسته که هیچی درس نمیده و همه ش توی عرفانه و حرف زدن اما به نظرم استاد باحالیه . اگه بشناستتون ازش ضرر نمیکنید . البته باهاش طراحی پیاده سازی هم داشتم که باز اونم درس نمیداد خیلی البته فعالیتش از شیوه بیشتر بود اما خب قلق خاص خودش رو داره .

پارسا هم تا 2 ترم پیش خوب بود . درس خوب میداد ریز رو اماتحانش یه مقدار برنامه نویسی بود حدوده 6 تا 8 نمره و 2 تا هم تست 1 یا 2 نمره ای داشت که این تست ها توی تمام دروسش هست . بیشتر بچه ها یاد نمیگرفتن اون 6 یا 8 نمره رو و اصلا نمونه سوال تزش نداشتن اما انصافا نمره هاش توی ریز خیلی خوب بود ولی شبکه خیلی ها ازش شاکی هستن . ترم پیش سخت گرفت و این ترم بچه هایی که با ویسش درس خونده بودن و واو به واو براش نوشته بودن حرفای خودش رو 13 14 شدن . انگار خودش برگه ها رو تصحیح نکرده بود .

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
من میگم آقایون استعدادشون بیشتره !
برای همین بازار کار محدود نرم افزار دست اقایونه !
برای همین خانم ها مطابق علم احتمال امکان موفقیتشون کمتره !
پس به اون دوستمون(سحرناز) توصیه کردم وقتش رو تلف نکنه !
حرفی هم که زدم بر اساس آمار زدم و منظورم این بود که زن ها احتمال اینکه برنامه نویسی موفقی بشن کمتر از مرد هاست !
یک سر بزنید به این صفحه ببینید چند تا برنامه نویس توی این لیست میبینید که خانم باشند من که دو تا حرف اول رو نگاه کردم زن بینشون نبود !
منتظر دلایل منطقیتون برای رد حرفام هستم (البته آقایون دیگه چون من که از خانم ها تا حالا منطق ندیدم)

آمار شرکت برنامه نویسی که رفیقم توش کار میکنه رو دراوردم
از 113 نفری که تو طبقه رفیقم کار میکنن 45 نفرشون زنن یعنی تقریبا 40 درصد

به نظر من ربطی به این حرفا نداره خودتم گفتی" کسی بخواد کاری انجام بده نشد نداره "

پس به مرد و زن بودن ربطی نداره من از این بحثا بدم میاد ولی گفتم من خودم برنامه نویسای زنی رو میشناسم که واقعا تو کارشون حرفه ای هستن تو خود دانشگاه ما تو اکثرا چه دختر چه پسر علاقه ای به یادگیری ندارن فقط دنبال پاس کردن هرچه سریع درسان ولی آدمایی هم هستن که به فکر یادگیری باشن که هم پسرن هم دختر شاید به دلایلی شخصی (مثل آینده شغلی و ...) تعدادشون کم و زیاد باشه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
من با شهبازی شیوه داشتم ، 20 هم گرفتم ازش . درسته که هیچی درس نمیده و همه ش توی عرفانه و حرف زدن اما به نظرم استاد باحالیه . اگه بشناستتون ازش ضرر نمیکنید . البته باهاش طراحی پیاده سازی هم داشتم که باز اونم درس نمیداد خیلی البته فعالیتش از شیوه بیشتر بود اما خب قلق خاص خودش رو داره .

پارسا هم تا 2 ترم پیش خوب بود . درس خوب میداد ریز رو اماتحانش یه مقدار برنامه نویسی بود حدوده 6 تا 8 نمره و 2 تا هم تست 1 یا 2 نمره ای داشت که این تست ها توی تمام دروسش هست . بیشتر بچه ها یاد نمیگرفتن اون 6 یا 8 نمره رو و اصلا نمونه سوال تزش نداشتن اما انصافا نمره هاش توی ریز خیلی خوب بود ولی شبکه خیلی ها ازش شاکی هستن . ترم پیش سخت گرفت و این ترم بچه هایی که با ویسش درس خونده بودن و واو به واو براش نوشته بودن حرفای خودش رو 13 14 شدن . انگار خودش برگه ها رو تصحیح نکرده بود .

شهبازی واسه پیاده سازی از عزت دوست بهتره؟ با کی بردارم؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
شهبازی واسه پیاده سازی از عزت دوست بهتره؟ با کی بردارم؟

من چون کد نویسیم خوب نیست و علاقه ای به برنامه نویسی ندارم در عوض حفظیاتم خیلی عالیه شهبازی رو ترجیح میدم . اما اصولا خیلی درس نمیده و یه پی دی اف داره 12 فصل که ترجمه ی فارسی مرحعش هست و خیلی این ترجمه مفهوم نیست اما اگه بتونید حفظش کنید و نذارید تلنبار بشه و یه کم هم سر کلاس ارائه و کنفرانس داشته باشین استاد بدی نیست .

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
من چون کد نویسیم خوب نیست و علاقه ای به برنامه نویسی ندارم در عوض حفظیاتم خیلی عالیه شهبازی رو ترجیح میدم . اما اصولا خیلی درس نمیده و یه پی دی اف داره 12 فصل که ترجمه ی فارسی مرحعش هست و خیلی این ترجمه مفهوم نیست اما اگه بتونید حفظش کنید و نذارید تلنبار بشه و یه کم هم سر کلاس ارائه و کنفرانس داشته باشین استاد بدی نیست .

ممنون پس میگید عزت دوست بهتره :p چون من حفظیاتم بده
نمره بالا میده؟

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
نمره بالا میده؟

من اصلا عزت دوست رو نمیشناسم یه بارم بیشتر وقتی مدیر گروه بود ندیدمش . توصیه ای در موردش نمیکنم . خودتون باید تصمیم بگیرید . اما میگم آدم خوبیه . دوستم بار اول با صمیمی داشت حذف کرد میگفت هیچی درس نمیده و بلد هم نیست ولی با عزت پاس کرد و راضی بود فقط هر جلسه درس میپرسه ، قطر جزوه ی بالایی هم داره که انگار همه چیز توش نوشته شده .

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از جوابتون
پارسا امتحانش سخت بود؟ بد نمره میداد؟ چجوری بود که شما راضی نبودید؟

ببين پارسا فقط اسمش مونده واقعا فوق افتضاح نمره ميده . من شبكه در حد تيم ملي نوشتم گفتم حداقل 17 ميشم داده بود 12.5 ، نمرم رو ديدم 1 روز هنگ بودم

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
ببين پارسا فقط اسمش مونده واقعا فوق افتضاح نمره ميده . من شبكه در حد تيم ملي نوشتم گفتم حداقل 17 ميشم داده بود 12.5 ، نمرم رو ديدم 1 روز هنگ بودم

تایید میشه... کاظمی پارسا شبکه رو خوب نمره نمیده... من امتحانش رو خوب نوشتم ولی 10 شدم...

شبکه رو با ستاری یا لطفعلی برداری بهتره...

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
آقا ، دوست عزيز شما نخبه و آخر علم و منطق و فهم هستيد .. اوكي ؟؟؟؟؟
اگر كمبود داربد بيشتر ازتون تعريف كنم شايد مشكلتون حل شه .

والا من که حرفی نزدم !
داشتیم منطقی بحث می کردیم همه ی اعضای این بحث هم با آرامش داشتند حرفشون رو میزدند !
نمی دونم شما با خودت چی فکر کردی که این پست رو دادی !احساس کردی پدر انجمنی الان وقتشه ریش سفید بازی دربیاری بحث رو جمع کنی ؟یا اصلا موضوع حسادتی چیزیه !؟نمی دونم والا !
اما عزیزم اینجا محلتون نیست !
باید مراقب حرف زدنت باشی !
بفهم بزرگ شدی !!!!!این عقده ی ناکام تحقیر دیگران رو تا کی میخوای با خودت این طرف و اون طرف ببری !
هنوز تو سن 12 سالگی موندی ؟؟؟؟هنوز بزرگترین دغدغت اینه که چطوری با طرف مقابلت کل کل کنی ؟
بفهم شخصیت یک نفر ربطی به حرف هائی که تو بهش میزنی نداره!
الان دانشجوئی ... وقتشه دیگه بیدار شو!
مردم ازت انتظار دارند !
باید سعی کنی الگو باشی برای لات و لوت های دروازه غار نه اینکه مثل اون ها رفتار کنی !در شخصیت یک دانشجو همچین حرف هائی نیست!
برو یک ماهی روی خودت کار کن ببینیم چقدر پیشرفت می کنی .... احتمالا با این هم عقده و فشار عصبی که باهاش درگیری یک 10 سالی طول میکشه یک آدم معمولی بی تنش بشی !

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
نمره بالا میده؟
عزت دوست جیگر منه !!!!
فوق العادست !
قدرت بیانش فوق العادست !
من که هر چیزی رو بتونم باهاش برمیدارم سر خیلی از کلاس های دیگش هم میرم واقعا با سواده !!

بالا