nana92
کاربر تازه وارد
آشنايي با مباني دفاع مقدس
این چه درسیه ؟ اختیاریه؟ چیه؟
با کی برداریم؟
1)رسولي منفرد-حسن
2)ميرهاشمي-علي
3) نطاق پور نوري-مهدي
4) وليوند زماني-حسين
؟
با رسولی منفرد بردارید
آشنايي با مباني دفاع مقدس
این چه درسیه ؟ اختیاریه؟ چیه؟
با کی برداریم؟
1)رسولي منفرد-حسن
2)ميرهاشمي-علي
3) نطاق پور نوري-مهدي
4) وليوند زماني-حسين
؟
شيخ الحرم استاد باحاليه باهاش بگير معمولا امتحانش رو مثل جزو ميگيره فقط كمي تغيير ميده نمره هم خوب ميده و يك عادت داره جلسه اخر نمونه سوال حل ميكنه و معمولا فقط از همون ها مياد با كمي تغيير
شهبازي بنظرم كلن داغونه من باهاش شيوه داشتم افتضاح نمره داد و حتي دوستام رو انداخت حالا چه برسه به درس ديگه
الگوريتم اگر قوامي ارائه داده باهاش بگير خوب درس ميده ميفهمي
ريز رو شنيدم پارسا خوبه البته من باهاش شبكه داشتم راضي نبودم .
مرسییی
خیلی ممنون خیلی کمک کردی:happy:
با رسولی منفرد بردارید
اول از همه 1000 صفحه ای شدن تاپیک مبارگ :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
امتحان ما هم بالا خره تموم شد:cigar:
حالا انتخاب واحد
کسی فیزیک 2 پینهادی نداره؟؟؟
رسما کچلم کرد این درس
وای چقدر نظر
طبق معمول چون کامپیوتر نیستم پستم رفت تو دیوار :blink::blink:
دمتون گرم
شب خوش
راستي سيستم عامل با موسوي بردار حتما ، تمرين هاي كتابش كه با جواب هست رو خوب بخوني بالاي 15 اينا ميشي
كاملا منطقي و طبق كتابش تدريس ميكنه . اينم سايتش
http://www.moosavitayebi.com/
یعنی چی ؟
همه می دونند توانائی آقایون تو مسائل منطقی بیشتره !
این عین با استعدادترند !
این حرفا که خانم ها سرشون شلوغه و مسئولیت دارند و این حرفا هم بهونست !
کسی بخواد کاری انجام بده نشد نداره !
شيخ الحرم استاد باحاليه باهاش بگير معمولا امتحانش رو مثل جزو ميگيره فقط كمي تغيير ميده نمره هم خوب ميده و يك عادت داره جلسه اخر نمونه سوال حل ميكنه و معمولا فقط از همون ها مياد با كمي تغيير
شهبازي بنظرم كلن داغونه من باهاش شيوه داشتم افتضاح نمره داد و حتي دوستام رو انداخت حالا چه برسه به درس ديگه
ريز رو شنيدم پارسا خوبه البته من باهاش شبكه داشتم راضي نبودم .
من میگم آقایون استعدادشون بیشتره !
برای همین بازار کار محدود نرم افزار دست اقایونه !
برای همین خانم ها مطابق علم احتمال امکان موفقیتشون کمتره !
پس به اون دوستمون(سحرناز) توصیه کردم وقتش رو تلف نکنه !
حرفی هم که زدم بر اساس آمار زدم و منظورم این بود که زن ها احتمال اینکه برنامه نویسی موفقی بشن کمتر از مرد هاست !
یک سر بزنید به این صفحه ببینید چند تا برنامه نویس توی این لیست میبینید که خانم باشند من که دو تا حرف اول رو نگاه کردم زن بینشون نبود !
منتظر دلایل منطقیتون برای رد حرفام هستم (البته آقایون دیگه چون من که از خانم ها تا حالا منطق ندیدم)
من با شهبازی شیوه داشتم ، 20 هم گرفتم ازش . درسته که هیچی درس نمیده و همه ش توی عرفانه و حرف زدن اما به نظرم استاد باحالیه . اگه بشناستتون ازش ضرر نمیکنید . البته باهاش طراحی پیاده سازی هم داشتم که باز اونم درس نمیداد خیلی البته فعالیتش از شیوه بیشتر بود اما خب قلق خاص خودش رو داره .
پارسا هم تا 2 ترم پیش خوب بود . درس خوب میداد ریز رو اماتحانش یه مقدار برنامه نویسی بود حدوده 6 تا 8 نمره و 2 تا هم تست 1 یا 2 نمره ای داشت که این تست ها توی تمام دروسش هست . بیشتر بچه ها یاد نمیگرفتن اون 6 یا 8 نمره رو و اصلا نمونه سوال تزش نداشتن اما انصافا نمره هاش توی ریز خیلی خوب بود ولی شبکه خیلی ها ازش شاکی هستن . ترم پیش سخت گرفت و این ترم بچه هایی که با ویسش درس خونده بودن و واو به واو براش نوشته بودن حرفای خودش رو 13 14 شدن . انگار خودش برگه ها رو تصحیح نکرده بود .
خواهش. بله همون پشت زمین چمن فکر کنم اگه شماره گروه رو داشته باشید تلفونی هم انجام بدن براتون
شهبازی واسه پیاده سازی از عزت دوست بهتره؟ با کی بردارم؟
با رسولی منفرد بردارید
من چون کد نویسیم خوب نیست و علاقه ای به برنامه نویسی ندارم در عوض حفظیاتم خیلی عالیه شهبازی رو ترجیح میدم . اما اصولا خیلی درس نمیده و یه پی دی اف داره 12 فصل که ترجمه ی فارسی مرحعش هست و خیلی این ترجمه مفهوم نیست اما اگه بتونید حفظش کنید و نذارید تلنبار بشه و یه کم هم سر کلاس ارائه و کنفرانس داشته باشین استاد بدی نیست .
ممنون پس میگید عزت دوست بهترهچون من حفظیاتم بده
نمره بالا میده؟
ممنون از جوابتون
پارسا امتحانش سخت بود؟ بد نمره میداد؟ چجوری بود که شما راضی نبودید؟
ببين پارسا فقط اسمش مونده واقعا فوق افتضاح نمره ميده . من شبكه در حد تيم ملي نوشتم گفتم حداقل 17 ميشم داده بود 12.5 ، نمرم رو ديدم 1 روز هنگ بودم
آقا ، دوست عزيز شما نخبه و آخر علم و منطق و فهم هستيد .. اوكي ؟؟؟؟؟
اگر كمبود داربد بيشتر ازتون تعريف كنم شايد مشكلتون حل شه .
عزت دوست جیگر منه !!!!ممنون پس میگید عزت دوست بهترهچون من حفظیاتم بده
نمره بالا میده؟