DORDORI
Registered User
حالا هنوز یه روز مونده!نیام؟!انتخاب واحده دیگه
من و برادر پارکور که هنوز شهریه هم ندادیم!
اونا نمره مون رو نمیدن،منم لج کردم،شهریه م رو نمیدم!:lol:
مگه برقی اینجا هست که اومدی سوال میکنی؟
کی برقه اینجا!دستش بالا!
حالا هنوز یه روز مونده!نیام؟!انتخاب واحده دیگه
آره دیگه،همینه!:lol:آخه بدبختی اینه که دوتا استاد نسبتا خوب میزارن یه استاد مزخرف مثل سلاجقه و روحانی هم میزارن کنارش بهشون بگی ظرفیتو زیاد کن میگن اول باید همه کلاسا من جمله روحانی و سلاجقه پر بشه بعد
بررسي قدرت اين حسيني خوب بود که ديروز پر شد تازه کلاسش 23 نفرس((يک کلاس هم بهش دادند))
باقي همه آشغال به تمام معنا هستند و ظرفيت کلاسشون 25 تاس
انگار خودشون هم مي دونند که کدوم استاد بهتره کلاس و ظرفيتش رو کم مي کنند
الکترونيک صنعتي رو هم با عارفي برندار
حالا هنوز یه روز مونده!
من و برادر پارکور که هنوز شهریه هم ندادیم!
اونا نمره مون رو نمیدن،منم لج کردم،شهریه م رو نمیدم!:lol:
مگه برقی اینجا هست که اومدی سوال میکنی؟
کی برقه اینجا!دستش بالا!
مال منم چند روز پیش اینطوری شد، الکی تا مرز سکته رفتم، بعد نیم ساعت چک کردم درست شده بود، یعنی نمره م اومده بود :lol: احتمالا دارن نمره ی اون درسو وارد می کنن، نگران نباش.
غصه نخورممنون
آخه امتحانم تداخل ساعت داشت دوتا شو با هم دادم میترسم اون برگه حضور غیاب که بچه ها امضا میکردن رو غایب زده باشن ولی یه برگه جدا آوردن ازمون امضا گرفتن نمیدونم قاطی کردم از دیشب تا حالا همین جوریه از استاده پرسیدم گف 19.5 شدم یه نمره بالا داشتیما![]()
نه بابا
بچه ها الکی گول میخورن که با امیدوار برمیدارن!
درس که نمیده،همه رو هم بادگرفته تازگیا با 8 میندازه،خیلیم بخواد نمره بالا بده و پاست کنه 10-12!
نه مگر اينکه همه کلاسها پر بشنداحتمالا اضافه ظرفیت میخوره به حسینی.
مرسی![]()
آره دیگه،همینه!:lol:
باید یه سری دانشجو که از زندگیشون سیر شدن رو این استادا رو به خوردشون بدین که کلاسا رو بردارن،بعد ظرفیت به استاد خوبه بدن که شماها بردارین!:lol:
روحانی که میگن خیلی خوب درس میده!
یکی از دخترا 3بار یه درسیو باهاش افتاده بود،بازم باهاش ورداشته بود،میگفت خیلی عالی درس میده.
گفتم که خوبی و بدیشو یادم نیست ولی دوتا از کلاساش پر شده اگه بد باشه کسی باهاش بر نمیداره (شایدم نسناسنش:blink![]()
کی گفتی من نفهمیدم؟!
یادم نمیاد!
حالا خودت رو لو نده ...![]()
لیست رو بگو بگیم بهت کی خوبهتو این لیست استاد خوب وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بابا حالا انقد انرژی منفی نده!چه فایده داره وقتی نمره نمیده من این ترم دو تا درس قراره باهاش بیفتم![]()
آها راس میگی!میتونی بری پستای ترم پیش رو ببینی! e.....e....تو نبودی گفتی دخترا یک آدمای.... هستند اگه تمرین حل منند عمرا بدن کسی دیگه بره حل کنه ! بازم بگم ؟ بگم ؟
برادرا و خواهرا:
استاد علیرضا هاشمی برا محاسبات عددی برای تغییر کد گیر میده یا نه؟؟حضور غیاب چی؟؟؟خیلی مهمه لطفا جواب بدید....
بین هاشمی و امیر فخریان من هاشمی رو انتخاب کردم خوبه به نظرتون؟
بررسي قدرت اين حسيني خوب بود که ديروز پر شد تازه کلاسش 23 نفرس((يک کلاس هم بهش دادند))
باقي همه آشغال به تمام معنا هستند و ظرفيت کلاسشون 25 تاس و 2 تا کلاس دارند
انگار خودشون هم مي دونند که کدوم استاد بهتره کلاس و ظرفيتش رو کم مي کنند
الکترونيک صنعتي رو هم با عارفي برندار
ممنون
آخه امتحانم تداخل ساعت داشت دوتا شو با هم دادم میترسم اون برگه حضور غیاب که بچه ها امضا میکردن رو غایب زده باشن ولی یه برگه جدا آوردن ازمون امضا گرفتن نمیدونم قاطی کردم از دیشب تا حالا همین جوریه از استاده پرسیدم گف 19.5 شدم یه نمره بالا داشتیما![]()
چرا آمار با آقابیگ برنداشتی؟نقشه کشی صنعتی: رامین کرمی
کارگاه عمومی :جواد دلدارشیخی
ریاضی2: مرتضی قربانی
معادلات: مجید کرمی
آمار: فاطمه معتمدالشریعتی
آز فیزیک:1 اعظم امامی
اندیشه 2 : محمد صافحیان
فیزیک 2 : فاطمه اخلاصی
تربیت 1 : رحمت اله نوری
بچه ها کسی نظری نداره؟؟؟
من دیروز ساعت دوم انتخاب واحد کردم ولی رکوردم بازه هنوز........
روزاش یخورده بد شد. شده 4 روز در هفته اما به نظرم به استاداش می ارزید........