• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
بله ثابت شد براي من روي عدد 2

ولي باز هم بيخود نزنيد
يه بار(2 ترم پيش) براي من همين طور شد به يکباره از 2 پريد 9 !!!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
مرسی مگر اینکه شما به داد من برسی...ما باید با پستای خودمون یه قل دو قل بازی کنیم!

خوب حالا كه دو نفريم بيا نون بيار كباب ببر بازي كنيم ... بازي هوپ هم خوبه ... گرگم به هوا و الك دولك هم بلدم ... چي كار كنم ديگه ما پير شديم بازي ديگه اي بلد نيستم اخه زمان بچه گي ما اتاري تازه اختراع شده بود و هر كسي هم قدرت خريدش رو نداشت چه برسه به ميكرو و سگا و پي اس و از اين حرف ها ...اينه كه ما فقط از اين بازي هاي تو كوچه اي بلديم اونم از نوع قديميش ...يادش به خير بچه كه بودم كلي زور زدم و بهانه گرفتم تا برام اتاري خريدن هنوزم دارمش ميخوام كادو بدم به نوه هام ... راستي يه بازي ديگه هم بلدم : هفت سنگ:D حالا مياي بازي يا نه :D:lol::p

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا بستگي داره اون درس تداخل دار چي باشه مثلا ازمايشگاه يا درس هاي اين مدلي اگه باشه مشكلي نداره .. البته دو تا راه حل ديگه هم سراغ دارم كه به نظر خودم راه حل مناسبي نيستن .. يكي اينكه بري سازمان مركزي مجوز بگيري .. كه البته بايد زودتر اقدام كني و يه بهانه خوب هم بايد بتراشي براي اين كارت تا بهت مجوز بدن ( معمولا زياد سخت نميگيرن اما خوب بايد يه بهانه بتوني بتراشي ) راه حل بعدي هم اگه اون درس خيلي خيلي برات مهم هست توي يه دانشگاه نزديك فقط همون تك درس رو مهمان بگيري و بقيه واحد هاتو توي دانشگاه خودمون بگذروني كه البته دوندگي زياد داره و توصيه نميشه ... راه حل هاي قانوني اي كه ديدم معمولا بچه ها انجام ميدن همين هاست البته اگه ترم اخر بودي قضيه فرق ميكرد ...

اگر با معاون دانشجویی صحبت کنم، ممکنه حل بشه؟ خیلی مهمه برام، بعدم تقصیر مدیر گروهمونه، نمی دونم یعنی فکر نکرده خیلیا ممکنه بخوان این دوتا درسو با هم بردارن؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خوب حالا كه دو نفريم بيا نون بيار كباب ببر بازي كنيم ... بازي هوپ هم خوبه ... گرگم به هوا و الك دولك هم بلدم ... چي كار كنم ديگه ما پير شديم بازي ديگه اي بلد نيستم اخه زمان بچه گي ما اتاري تازه اختراع شده بود و هر كسي هم قدرت خريدش رو نداشت چه برسه به ميكرو و سگا و پي اس و از اين حرف ها ...اينه كه ما فقط از اين بازي هاي تو كوچه اي بلديم اونم از نوع قديميش ...يادش به خير بچه كه بودم كلي زور زدم و بهانه گرفتم تا برام اتاري خريدن هنوزم دارمش ميخوام كادو بدم به نوه هام ... راستي يه بازي ديگه هم بلدم : هفت سنگ:D حالا مياي بازي يا نه :D:lol::p
مهدکودک تهران جنوب افتتاح شد!:lol:

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این یارو رئیس جدیده اومد تاریخ امتحانا رو عوض کرد من بدبخت موقع انتخاب واحد حواسم بود اینا تغییرش دادن تاریخشو بردن 17 اینا بودن که دوتاشو تو یه روزو یه ساعت انداختن:eek:

پس شما استثنا بودی، چون تقصیر خودشون بوده مجوز دادن :( یعنی یه امتحانتون تموم شد، اون یکی رو جدا از بچه های دیگه ازتون گرفتن؟

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
استاد پري هست شكي نيس
مخصوصا تو سيالات كه درس دادنش هم بهتر از انتقال هست
اما من يه مقدار باهاش مشكل داشتم و دارم
يه بار يه پروژه بهم داد آسفالت شدم از ترسشم كه 2ترم حذف كردم
پروژه معادلات انتقال حرارت در سيگار :wacko:

خوب دیگه
همه بچه ها سر پروژهاش مینالن :(
به ی دختره گفته بود وقتی بست روشویی رو برمیدارم آب چه طوری حرکت میکنه و اینکه معادلاتشو بنویس:blink:
(پدیده vortex)

dma

Registered User
لایک‌ها
57

ای داد...حالم رو خراب کردی....

کسی اینحا طراحی قالب پلاستیک بلد نیست؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
میشه اندیشه و انقلاب و آشنایی با قرآن با هم تو ی ترم برداشت؟لطف کنید سریع جواب بدید

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
میشه اندیشه و انقلاب و آشنایی با قرآن با هم تو ی ترم برداشت؟لطف کنید سریع جواب بدید
اندیشه و انقلاب رو نمیشه با هم برداشت

البته تا جاییکه من میدونم

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اوناییکه امروز انتخاب واحد کردن :
امروز اینرول حالش خوب بود؟
جز این دکمه ثبت که تعدادش عوض نمیشه بقیه چیزا سالم بود؟
من استرس دارم :(
نکنه فردا سایت بره رو هوا؟ :(

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
چه معادلات انتقال حرارت جالب انگيزي ...

بسيار جالب انگيز
آخه خود استاد خودش به شدت عاشق پيپ هست
2 سال پيش كه بيرون كلاس وست آنتراكت پيپ ميزد بعد باز بر ميگشت كلاس

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
اندیشه و انقلاب رو نمیشه با هم برداشت

البته تا جاییکه من میدونم
نمي توني 2 تا عمومي برداري

ولي آشنايي با قرآن رو ميشه با باقي عمومي ها برداري

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
اگر با معاون دانشجویی صحبت کنم، ممکنه حل بشه؟ خیلی مهمه برام، بعدم تقصیر مدیر گروهمونه، نمی دونم یعنی فکر نکرده خیلیا ممکنه بخوان این دوتا درسو با هم بردارن؟

دانشجويي نه ... اما معاون اموزشي شايد بتونه كاري كنه ... گرچه اگه اينقدر برات مهم توصيه من بيشتر رو سازمان مركزي هست .. ادم من ميشناسم رفت سازمان مركزي مجوز گرفت كه تابستون ده واحد برداره اخه **** وظيفه ديگه بهش اجازه ادامه تحصيل نميداد .. ده واحد اونم تو تابستون يعني هفت روزه هفته از صبح تا شب دانشگاه بودن .. اگه بتوني يه بهانه الكي بياري و يه مقدار با عرض پوزش فيلم بازي كردنت خوب باشه ميتوني يه كار هايي بكني ...

Last edited:

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
تا روز آخر ثبت نام ما ادامه داره و مي تونيم انتخاب واحد کنيم يا فردا قطعش مي کنند؟؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
خوب دیگه
همه بچه ها سر پروژهاش مینالن :(
به ی دختره گفته بود وقتی بست روشویی رو برمیدارم آب چه طوری حرکت میکنه و اینکه معادلاتشو بنویس:blink:
(پدیده vortex)

آخه اگه باز يه پديده باشه ميشه يه رفرنس لايتن واسش پيدا كرد اما سيگار ادم چيكار كنه آخه
حجم كنترل : متغير
جرم كنترل : متغير
حرارت متغير
سرعت متغير
رفرنس نداره

رسما گفت پروژه ندي ميندازمت :rolleyes:
خيلي سعي كردم به نتيجه برسم 2 بارم رفتم شركتش باهاش مشورت كردم علاوه بر كلاس ولي آخر به نتيجه رسيدم حذف كنم :f34r:

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
بسيار جالب انگيز
آخه خود استاد خودش به شدت عاشق پيپ هست
2 سال پيش كه بيرون كلاس وست آنتراكت پيپ ميزد بعد باز بر ميگشت كلاس

پیپ...
الان سیگار میکشه...خیلی هم حرفه ای میکشه
کنار سطل آشغال وامیسها ولی ته سیگالو تو سطل نمیندازه...

میفهمم واقعا سخت بوده

به من این ترم پروژه برای مکانیک
بررسی معادلات حرکتی و افت فشار در سیالات شبه پلاستیک
رو داد

Last edited:

ali.ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
fسلام بچه ها
زود میگید زلزله فیروزی بناهای آبی روشنی چطورند؟فیروزی بهتره یا ادیب تو زلزله؟
درس و نمره؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیزه عجیب!!!
ریاضی 2 کرمعلی ظرفیت زده 25 نفر اما تعداد خواهرنی که ثبت کردن 31 نفره!:blink::blink:

یه سوال! چرا دو سری ریاضی 1و 2 داریم؟

بالا