مرسی مگر اینکه شما به داد من برسی...ما باید با پستای خودمون یه قل دو قل بازی کنیم!
والا بستگي داره اون درس تداخل دار چي باشه مثلا ازمايشگاه يا درس هاي اين مدلي اگه باشه مشكلي نداره .. البته دو تا راه حل ديگه هم سراغ دارم كه به نظر خودم راه حل مناسبي نيستن .. يكي اينكه بري سازمان مركزي مجوز بگيري .. كه البته بايد زودتر اقدام كني و يه بهانه خوب هم بايد بتراشي براي اين كارت تا بهت مجوز بدن ( معمولا زياد سخت نميگيرن اما خوب بايد يه بهانه بتوني بتراشي ) راه حل بعدي هم اگه اون درس خيلي خيلي برات مهم هست توي يه دانشگاه نزديك فقط همون تك درس رو مهمان بگيري و بقيه واحد هاتو توي دانشگاه خودمون بگذروني كه البته دوندگي زياد داره و توصيه نميشه ... راه حل هاي قانوني اي كه ديدم معمولا بچه ها انجام ميدن همين هاست البته اگه ترم اخر بودي قضيه فرق ميكرد ...
مهدکودک تهران جنوب افتتاح شد!:lol:خوب حالا كه دو نفريم بيا نون بيار كباب ببر بازي كنيم ... بازي هوپ هم خوبه ... گرگم به هوا و الك دولك هم بلدم ... چي كار كنم ديگه ما پير شديم بازي ديگه اي بلد نيستم اخه زمان بچه گي ما اتاري تازه اختراع شده بود و هر كسي هم قدرت خريدش رو نداشت چه برسه به ميكرو و سگا و پي اس و از اين حرف ها ...اينه كه ما فقط از اين بازي هاي تو كوچه اي بلديم اونم از نوع قديميش ...يادش به خير بچه كه بودم كلي زور زدم و بهانه گرفتم تا برام اتاري خريدن هنوزم دارمش ميخوام كادو بدم به نوه هام ... راستي يه بازي ديگه هم بلدم : هفت سنگحالا مياي بازي يا نه
:lol:
![]()
پروژه معادلات انتقال حرارت در سيگار :wacko:
بابا این یارو رئیس جدیده اومد تاریخ امتحانا رو عوض کرد من بدبخت موقع انتخاب واحد حواسم بود اینا تغییرش دادن تاریخشو بردن 17 اینا بودن که دوتاشو تو یه روزو یه ساعت انداختن![]()
استاد پري هست شكي نيس
مخصوصا تو سيالات كه درس دادنش هم بهتر از انتقال هست
اما من يه مقدار باهاش مشكل داشتم و دارم
يه بار يه پروژه بهم داد آسفالت شدم از ترسشم كه 2ترم حذف كردم
پروژه معادلات انتقال حرارت در سيگار :wacko:
خوب حالا كه دو نفريم بيا نون بيار كباب ببر بازي كنيم ... بازي هوپ هم خوبه ... گرگم به هوا و الك دولك هم بلدم ... چي كار كنم ديگه ما پير شديم بازي ديگه اي بلد نيستم اخه زمان بچه گي ما اتاري تازه اختراع شده بود و هر كسي هم قدرت خريدش رو نداشت چه برسه به ميكرو و سگا و پي اس و از اين حرف ها ...اينه كه ما فقط از اين بازي هاي تو كوچه اي بلديم اونم از نوع قديميش ...يادش به خير بچه كه بودم كلي زور زدم و بهانه گرفتم تا برام اتاري خريدن هنوزم دارمش ميخوام كادو بدم به نوه هام ... راستي يه بازي ديگه هم بلدم : هفت سنگحالا مياي بازي يا نه
:lol:
![]()
اندیشه و انقلاب رو نمیشه با هم برداشتمیشه اندیشه و انقلاب و آشنایی با قرآن با هم تو ی ترم برداشت؟لطف کنید سریع جواب بدید
چه معادلات انتقال حرارت جالب انگيزي ...
چه معادلات انتقال حرارت جالب انگيزي ...
نمي توني 2 تا عمومي بردارياندیشه و انقلاب رو نمیشه با هم برداشت
البته تا جاییکه من میدونم
اگر با معاون دانشجویی صحبت کنم، ممکنه حل بشه؟ خیلی مهمه برام، بعدم تقصیر مدیر گروهمونه، نمی دونم یعنی فکر نکرده خیلیا ممکنه بخوان این دوتا درسو با هم بردارن؟
خوب دیگه
همه بچه ها سر پروژهاش مینالن
به ی دختره گفته بود وقتی بست روشویی رو برمیدارم آب چه طوری حرکت میکنه و اینکه معادلاتشو بنویس:blink:
(پدیده vortex)
بسيار جالب انگيز
آخه خود استاد خودش به شدت عاشق پيپ هست
2 سال پيش كه بيرون كلاس وست آنتراكت پيپ ميزد بعد باز بر ميگشت كلاس