• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان طهرانچی یا حسینی برای درس ریاضی مهندسی اجازه میدن سر یه کد دیگشون بشینیم یا نه؟کدوماشون بهتره؟

اره نرو
مثه اینکه میگفتن بعد از حذف و اضافه تشکیل میشه

هاشمی چطور بود برا محاسبات عددی؟ اگه کسی میدونه هاشمی بهتره یا مالکی فرد؟

بری پروژه راه ، اکبرپور رشتی بهتره یا رامین جراحی؟ البته از لحاظ نمره!

تو اتوماسیون غذا که میرم میگه اعتبار شما تمام شده است نمیذاره کارتمو شارژ کنم چیکار کنم؟
منم همین مشکل رو دارم.سوال منم هست.از سایت شارژ نمیکنه
دعوام نشد ولی ازش بدم اومد و سریع رفتم حذفش کردم
همه امروز حذفیدن . من تو سایت برای 3 نفر رستم رو حذف کردم
دمت گرم میری اینم بپرس :
من الان دو ترمه از کارتم استفاده نکردم الان باید چه کنم؟ کجا باید 5000 تومن رو بریزم؟
منم 2تر بود استفاده نکردم اما شارژ داشتم به اندازه 2 تا غذا رزورو کردم اما برای افزایش اعتبار سایت کار نمیکنه انگار باید مثل قدیم دستی شارژ کرد
كسي هست كه هنوز نمره هاش نيومده باشه ؟
دوست من وصایاش نیومده:D
اگر خودكار واحدي حذف شه و واحد ها بياد زير 14 ، گروه خودش واحد جاگزين ميكنه يا بايد خودمون واحد برداريم ؟

يا كلاً ميشه برنداشت ؟

حداقل واحد ها 12 تاست.میگن میگن میگن که چیز خاصیم نمیشه بیاد زیر 12 اما دقیقش رو نمیدونم.

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم برای طراحی الگوریتم کتاب clrs بخونم خوبه؟
اصلا این چه جور درسیه؟برنامه نویسیه؟

به نظر من طراحی الگوریتم یکی از شیرین ترین درسهای رشتمونه:D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام خوشحالم که برگشتی
آره اتفاقا امروز دیدمش خیلی بچه باهالیه
ولی نامرد شیرینی بهم نداد :(فک کنم سر کاری بود مطمئنی شیرینی ازش گرفتی؟:eek:
عجب آدمیه ها :(
خودت خیلی حرف زدی و من یادم رفت بهت شیرینی بدم :(:(:(
تازه امروز به 5تا از دوستای دیگه م هم شیرینی دادم :(
فردا هم که شکوه نیستی بهت شیرینی بدم :(

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
کسی نفیسه حسین زاده موحد برای آشنایی با قرآن میشناسه؟

دوستم باهاش ترم پیش داشت، اگه 2مین دیر کنی بهت گیر میدی، نمره هم خوب نمیده.
من با شاهسون دارم، به نظر بد نمیاد ولی بازم استادا آخر ترم معلوم میشن که چه جورین....

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستم باهاش ترم پیش داشت، اگه 2مین دیر کنی بهت گیر میدی، نمره هم خوب نمیده.
من با شاهسون دارم، به نظر بد نمیاد ولی بازم استادا آخر ترم معلوم میشن که چه جورین....

شاهسون استاد خوبیه
من ترم پیش باهاش داشتم 20 شدم;)

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیز رو میدونستین؟ کرمی تو اسلام شهرم درس میده میگن اونجا کسی باهاش برنمیداره میگن جزوش زیاده=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یه چیز رو میدونستین؟ کرمی تو اسلام شهرم درس میده میگن اونجا کسی باهاش برنمیداره میگن جزوش زیاده=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
توی علم و صنعت هم همه رو میندازه،برا همین کسی باهاش برنمیداره!:lol:

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان یک جوونمردی از بچه های مکانیک پیدا میشه درس کنترل اتوماتیک رو که یک نفر از ظرفیتش باقی مونده رو برداره و فردا صبح حذف کنه.
اگر این کارو انجام بده باعث میشه که همه ی کلاسها ظرفیتش تکمیل بشه و گروه 2-3 نفر ظرفیت هر کلاسو اضافه کنه
تا من بتونم کدی رو بردارم که الان تکمیله ولی ساعتش به من میخوره.

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
محل تشکیل کارگاه رو زده کلاس 9023
میشه کجا؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان من مکانیک میخونم،ترم چهارم. این ترم دینامیک،استاتیک که یه بار گرفتم نرفتم امتحان بدم،ترمودینامیک،مقاومت مصالح1،مبانی مهندسی برق1،محاسبات عددی،اندیشه2،وصایا برداشتم. به نظر شما اشتباه میکنم و ترمم بیش از حد سنگین شده یا اینکه خوبه؟ بهتر نیست محاسبات عددی رو بزارم برای تابستان؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کامپیوتری ای که ذخیره بازیابی پاس کردید !
یک سوال !
این اســـــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــاد دادگر:(:(:( جلسه ی پیش درس داد از یک نوع نرم افزار به نام DMS نام برد که مخفف Data Management System هستش .کسی می دونه این چیه ؟
چرا من هر چی توی اینترنت میگردم اصلا همچین چیزی پیدا نمی کنم !؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
منم 2تر بود استفاده نکردم اما شارژ داشتم به اندازه 2 تا غذا رزورو کردم اما برای افزایش اعتبار سایت کار نمیکنه انگار باید مثل قدیم دستی شارژ کرد

آخه مثلیکه گفتن میخوای فعالش کنی باید 5 تومن یه جا بریزی و شماره فیششو بزنی تو سایت ولی تو سایت میرم جایی نداره واسه وارد کردن شماره فیش یه توضیح میدی پیرامونش؟

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی علم و صنعت هم همه رو میندازه،برا همین کسی باهاش برنمیداره!:lol:
زمان قدیم خیلی ها از علم و صنعت میومدن سر کلاسای اینجاش میشستن
خاطره گفتناش خیلی جالبه
میگه خودش میخنده بعد ما به خنده خودش فقط میخندیدیم
دوز داشتنیه
محل تشکیل کارگاه رو زده کلاس 9023
میشه کجا؟

زیر ساختمون معماری و سلف 2تا کارگاه هستن
یکی از دوستام نقشه برداری داشته رفته پیش معاون آموزشی گفته کلاس 90.. که نقشه برداریه مجا تشکیل میشه زل زده تو چشاش گفته وسط حیاط:eek: حالا کجای حیاط الله اعلم

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوستان من مکانیک میخونم،ترم چهارم. این ترم دینامیک،استاتیک که یه بار گرفتم نرفتم امتحان بدم،ترمودینامیک،مقاومت مصالح1،مبانی مهندسی برق1،محاسبات عددی،اندیشه2،وصایا برداشتم. به نظر شما اشتباه میکنم و ترمم بیش از حد سنگین شده یا اینکه خوبه؟ بهتر نیست محاسبات عددی رو بزارم برای تابستان؟

:blink:
راههای بهتری برا خودکشی هستا!!! ترمت وحشتناکه...هر چقدر هم که خرخون باشی نمیتونی این درسا رو که هرکدوم دنیاییه برا خودش تو یه ترم جمع کنی....دینامیک و ترمو و استاتیک و مقاومت هر کدوم برای بیچاره کردن آدم تو یه ترم کافیه بعد تو همه رو باهم گرفتی؟!تو فقط در هفته باید 20 ساعت وقت بزاری تمرینه دینامیک حل کنی...ببین من ترم پیش ترمو و دینامیک و مقاومت و ریاضی مهندسی داشتم با چند تا درس دیگه(مخلفات!)مقاومت 2 رو حذف کردم ریاضی مهندسی هم کاملا از قبل مسلط بودم با این تفاسیر اشکم دراومد......بازم خود دانی ولی مطمئن باش نتیجه خوبی نمیگیری...

سلام دوستان یک جوونمردی از بچه های مکانیک پیدا میشه درس کنترل اتوماتیک رو که یک نفر از ظرفیتش باقی مونده رو برداره و فردا صبح حذف کنه.
اگر این کارو انجام بده باعث میشه که همه ی کلاسها ظرفیتش تکمیل بشه و گروه 2-3 نفر ظرفیت هر کلاسو اضافه کنه
تا من بتونم کدی رو بردارم که الان تکمیله ولی ساعتش به من میخوره.

شرمنده من بیستام پره سایت ایراد میگیره...

Last edited:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
:blink:
راههای بهتری برا خودکشی هستا!!! ترمت وحشتناکه...هر چقدر هم که خرخون باشی نمیتونی این درسا رو که هرکدوم دنیاییه برا خودش تو یه ترم جمع کنی....دینامیک و ترمو و استاتیک و مقاومت هر کدوم برای بیچاره کردن آدم تو یه ترم کافیه بعد تو همه رو باهم گرفتی؟!تو فقط در هفته باید 20 ساعت وقت بزاری تمرینه دینامیک حل کنی...ببین من ترم پیش ترمو و دینامیک و مقاومت و ریاضی مهندسی داشتم با چند تا درس دیگه(مخلفات!)مقاومت 2 رو حذف کردم ریاضی مهندسی هم کاملا از قبل مسلط بودم با این تفاسیر اشکم دراومد......بازم خود دانی ولی مطمئن باش نتیجه خوبی نمیگیری...

خوب بهش امید دادی ها تو باید بری به اونایی که خودکشی کردن مشاوره بدی

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه مثلیکه گفتن میخوای فعالش کنی باید 5 تومن یه جا بریزی و شماره فیششو بزنی تو سایت ولی تو سایت میرم جایی نداره واسه وارد کردن شماره فیش یه توضیح میدی پیرامونش؟

منم سر و کله زدم نفهمیدم
آره اونکه زده بین 5 تا 50 تومن باید بریزی.
اینجا رو میبینی :

ريال مبلغ مورد نظر خود را وارد نمائيد

تو قسمت افزایش اعتبار که میری میگه مبلغ مورد نظر را وارد کنید ولی هیچ سر و تهی نداره چون شماره کارت و ... ازت نمیخواد.بعدشم هر مبلغی بزنی سایت هیچ واکنشی نشون نمیده

باز من میپرسم از دوستان فردا اگر یادم بمونه بهت میگم.

Last edited:
بالا