• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

dma

Registered User
لایک‌ها
57
ترو خدا اینجا رو ببین!2 ساعت نبودیم همه شده پاستیل!با یکسری پاستیل طرفیم......بابا من شمارو از آواتورتون میشناختم الان دچار بحران نگرشی شدم....

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
ترو خدا اینجا رو ببین!2 ساعت نبودیم همه شده پاستیل!با یکسری پاستیل طرفیم......بابا من شمارو از آواتورتون میشناختم الان دچار بحران نگرشی شدم....

هه هه هه!:D
کل یوم پاستیل شدیم دیگه!
مخصوصا من!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23

همينه كه هست ميخواي بخوا نميخواي نخواه تا تو باشي بياي يوني ... راستي داداش تا حالا سر كلاس ابجدي سيالات رفتي ؟ من كه امروز رفتم واقعا حال كردم باهاش ... به نظرم واقعا استاد خوبيه ... اخلاقش حرف نداره احترامش به دانشجو و نوع جزوه گفتن و درس دادنش نسبت به بقيه واقعا عاليهههههههه

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
اگه خواستین دوباره قرار بذارین
من یک شنبه ها عصر
و پنج شنبه ها میتونم بیام

راستی کسی جزوه محاسبات تقوی رو داره واسه ما بیاره؟:D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
الان 2ساعته دارم اینو میخونم میخندم! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
همه توی خونه فکر میکنن خل شدم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

حالا یه وقت منو با رامتین اشتباه نگیری ها :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اصلا شبیه نیستیم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
كي قرار شد من شيريني بدم خالي بند ؟ :D در اينكه تو بايد شيريني بدي شك نكن ...
اااا!:eek:خودت گفتی!:lol:

راستی من ریاضی2 در حدی که بابایی درس داده بلدما!خوب یادگرفتم!خواستی من شاید بتونم بهت یاد گرفتم!

Last edited:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اااا!eek:خودت گفتی!:lol:

راستی من ریاضی2 در حدی که بابایی درس داده بلدما!خوب یادگرفتم!خواستی من شاید بتونم بهت یاد گرفتم!

صد در صد تائید میشه:lol::lol:
منم نظریه بلدم.چه ربطی داشت؟:blush:
ریاضی 1 بلدم و ....

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
صد در صد تائید میشه:lol::lol:
منم نظریه بلدم.چه ربطی داشت؟:blush:
ریاضی 1 بلدم و ....
بچه ها اسپم ندین!:D
نه اینکه اصلا ندین،به مینیمم کاهش بدین!
اصلا مگه ترم شروع نشده؟شماها درس ندارین اینجایین؟؟!(خطاب به همه دوستان)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دردري قبول نيست اين جوري كه تو تزئين كردي من بلد نيستم تزئين كنم ... ضمنا كپي رايت پيشنهاد اواتار ماله من هست ها چون من پيشنهاد دادم .. از الان گفته باشم همتون قانون كپي رايت رو رعايت نكردين
ا!آواتارم خوشگله؟:blush:
بله پیشنهاد مال ایشون بود،قرار بود از یونی که برگشتیم همه کسایی که امروز بودیم آواتار پاستیل بزنیم!
حالا 5200 رو تقسیم میکنیم،2200 مال تو،3000 مال من!:D

همچنان منتظریم،کسی کتاب ریاضی مهندسی اونیکه همش تمرین هست رو نداشت؟؟؟؟؟!!!!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
هه هه هه!:D
کل یوم پاستیل شدیم دیگه!
مخصوصا من!

به سختی من شماهارو تشخیص میدم...

همينه كه هست ميخواي بخوا نميخواي نخواه تا تو باشي بياي يوني ... راستي داداش تا حالا سر كلاس ابجدي سيالات رفتي ؟ من كه امروز رفتم واقعا حال كردم باهاش ... به نظرم واقعا استاد خوبيه ... اخلاقش حرف نداره احترامش به دانشجو و نوع جزوه گفتن و درس دادنش نسبت به بقيه واقعا عاليهههههههه

آی آی...دلمو نسوزون دیگه!پناه!فردا با پناه دارم...یه چیزی میگم به کسی نگو! از پناه و ذوقی متنفرم!یعنی غلط اضافی کردم با این عتایق درس برداشتم....
از هفته دیگه میام سر کلاسش...نصف بچه های کلاس ابجدی رفیقامند...یکیو میام بهت نشون میدم که ترم پیش معدلش بالا 19.5 شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الان 2ساعته دارم اینو میخونم میخندم! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
همه توی خونه فکر میکنن خل شدم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

حالا یه وقت منو با رامتین اشتباه نگیری ها :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اصلا شبیه نیستیم

نه مطمئن باش...
البته که برادر رامتین خوش تیپ تر هستش:p

آی آی چرا میزنی!شوخی کردم....
ببینم تو چرا گیر دادی به اسپم دادن؟!ما اگه بخوایم اسپم بدیم کیو باید ببینیم؟!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
اااا!:eek:خودت گفتی!:lol:

خدا وکیلی جمله بندی رو باش : ((خواستی من شاید بتونم بهت یاد گرفتم! )) ...نکنه ریاضی دو رو هم میخوای این جوری به من یاد بدی ؟؟ :lol:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
بچه ها اسپم ندین!:D
نه اینکه اصلا ندین،به مینیمم کاهش بدین!
اصلا مگه ترم شروع نشده؟شماها درس ندارین اینجایین؟؟!(خطاب به همه دوستان)

اقا جان یه بار هم شما به حرف من گوش کنید ببینید شاید درست بگم ...اینکه میگید اسپم ندیدن میدونین باعث چی میشه ؟ باعث میشه که یواش یواش اینجا خلوت بشه .. اون وقت به غیر از ایام انتخاب واحد و ... هفته ای یه صفحه هم مطلب ها جلو نمیره در نتیجه یواش یواش فاصله دفعات متوالی بازدید افراد فروم طولانی تر یعنی به جای هر روز چک کردن اینجا یواش یواش هر دو روز یهبار چک میکنیم و بعد هفته ای یه بار و بعدش هم .... در این صورت اگه کسی در خصوص یونی سئوال مطلب جالب یا هر چیز دیگه ای داشته باشه هم به تدریج کسی نمیبینه که بخواد جوابی بهش بده ... اما الان همه اینجا تقریبا هر روز هستیم مطالبی که در خصوص یونی داریم به اشتراک میذاریم هر کسی سئوال داری به دو ساعت نمیکشه که جوابشو میگیره و .... ضمن اینکه با همین به ظاهر اسپم ها منسجم تر میشیم این انسجام خیلی خوب هست ... حالا هی بگید اسپم ندین .. همین اسپم ها اگه نبود خیلی هامون یواش یواش رغبتمون برای سر زدن به اینجا کم میشد و حضورمون در اینجا محدود میشد به ایام انتخاب واحد و والسلام ...

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ا!آواتارم خوشگله؟:blush:
بله پیشنهاد مال ایشون بود،قرار بود از یونی که برگشتیم همه کسایی که امروز بودیم آواتار پاستیل بزنیم!
حالا 5200 رو تقسیم میکنیم،2200 مال تو،3000 مال من!:D

همچنان منتظریم،کسی کتاب ریاضی مهندسی اونیکه همش تمرین هست رو نداشت؟؟؟؟؟!!!!

این 5200 جریانش چیه ؟؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اقا جان یه بار هم شما به حرف من گوش کنید ببینید شاید درست بگم ...اینکه میگید اسپم ندیدن میدونین باعث چی میشه ؟ باعث میشه که یواش یواش اینجا خلوت بشه .. اون وقت به غیر از ایام انتخاب واحد و ... هفته ای یه صفحه هم مطلب ها جلو نمیره در نتیجه یواش یواش فاصله دفعات متوالی بازدید افراد فروم طولانی تر یعنی به جای هر روز چک کردن اینجا یواش یواش هر دو روز یهبار چک میکنیم و بعد هفته ای یه بار و بعدش هم .... در این صورت اگه کسی در خصوص یونی سئوال مطلب جالب یا هر چیز دیگه ای داشته باشه هم به تدریج کسی نمیبینه که بخواد جوابی بهش بده ... اما الان همه اینجا تقریبا هر روز هستیم مطالبی که در خصوص یونی داریم به اشتراک میذاریم هر کسی سئوال داری به دو ساعت نمیکشه که جوابشو میگیره و .... ضمن اینکه با همین به ظاهر اسپم ها منسجم تر میشیم این انسجام خیلی خوب هست ... حالا هی بگید اسپم ندین .. همین اسپم ها اگه نبود خیلی هامون یواش یواش رغبتمون برای سر زدن به اینجا کم میشد و حضورمون در اینجا محدود میشد به ایام انتخاب واحد و والسلام ...

مثلا من الان یه سوال دارم!من ترم قبل معدلم شد 17.43...من میتونم چیزی از دانشگاه بکنم یا نه؟اگه تونستم بکنم بخاطر علاقه شدید شماها به پاستیل کل یوم خواهرا و برادرا رو پاستیل میدهیم...
در ضمن این خواهر دردری خورش سلطان اسپمه بدون رقیب ! حالا چرا امروز بند کرده به اسپم الله اعلم...

شب همگی خوش.من برم بخوابم که فردا با پناه جون دارم....

راستی برادر رامتین 4شنبه منتظر خودت و اون 2 تا امانتی هستم.

Last edited:
بالا