fshb
Registered User
شاتل چطوره
بیشترین سرعت رو کدوم شرکت داره
شاتل نمیشناسم، سرعت اینرنت من خوبه، البته مواقعی ک همه چی ف.ی.ل.ت.ر نیست
شاتل چطوره
شاتل چطوره
حاج اقا مسالهٌ رياضي دو هم رفع اشكال ميكنيد آيا![]()
ترو خدا اینجا رو ببین!2 ساعت نبودیم همه شده پاستیل!با یکسری پاستیل طرفیم......بابا من شمارو از آواتورتون میشناختم الان دچار بحران نگرشی شدم....
ترو خدا اینجا رو ببین!2 ساعت نبودیم همه شده پاستیل!با یکسری پاستیل طرفیم......بابا من شمارو از آواتورتون میشناختم الان دچار بحران نگرشی شدم....
اااا!كي قرار شد من شيريني بدم خالي بند ؟در اينكه تو بايد شيريني بدي شك نكن ...
اااا!eek:خودت گفتی!:lol:
راستی من ریاضی2 در حدی که بابایی درس داده بلدما!خوب یادگرفتم!خواستی من شاید بتونم بهت یاد گرفتم!
بچه ها اسپم ندین!صد در صد تائید میشه:lol::lol:
منم نظریه بلدم.چه ربطی داشت؟:blush:
ریاضی 1 بلدم و ....
ا!آواتارم خوشگله؟:blush:دردري قبول نيست اين جوري كه تو تزئين كردي من بلد نيستم تزئين كنم ... ضمنا كپي رايت پيشنهاد اواتار ماله من هست ها چون من پيشنهاد دادم .. از الان گفته باشم همتون قانون كپي رايت رو رعايت نكردين
جونم پاستیل
ذوق کردم.پیشنهاد کی بود؟مرسی![]()
هه هه هه!
کل یوم پاستیل شدیم دیگه!
مخصوصا من!
همينه كه هست ميخواي بخوا نميخواي نخواه تا تو باشي بياي يوني ... راستي داداش تا حالا سر كلاس ابجدي سيالات رفتي ؟ من كه امروز رفتم واقعا حال كردم باهاش ... به نظرم واقعا استاد خوبيه ... اخلاقش حرف نداره احترامش به دانشجو و نوع جزوه گفتن و درس دادنش نسبت به بقيه واقعا عاليهههههههه
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
الان 2ساعته دارم اینو میخونم میخندم! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
همه توی خونه فکر میکنن خل شدم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
حالا یه وقت منو با رامتین اشتباه نگیری ها :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اصلا شبیه نیستیم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اااا!خودت گفتی!:lol:
راستی من ریاضی2 در حدی که بابایی درس داده بلدما!خوب یادگرفتم!خواستی من شاید بتونم بهت یاد گرفتم!
بچه ها اسپم ندین!
نه اینکه اصلا ندین،به مینیمم کاهش بدین!
اصلا مگه ترم شروع نشده؟شماها درس ندارین اینجایین؟؟!(خطاب به همه دوستان)
ا!آواتارم خوشگله؟:blush:
بله پیشنهاد مال ایشون بود،قرار بود از یونی که برگشتیم همه کسایی که امروز بودیم آواتار پاستیل بزنیم!
حالا 5200 رو تقسیم میکنیم،2200 مال تو،3000 مال من!
همچنان منتظریم،کسی کتاب ریاضی مهندسی اونیکه همش تمرین هست رو نداشت؟؟؟؟؟!!!!
اقا جان یه بار هم شما به حرف من گوش کنید ببینید شاید درست بگم ...اینکه میگید اسپم ندیدن میدونین باعث چی میشه ؟ باعث میشه که یواش یواش اینجا خلوت بشه .. اون وقت به غیر از ایام انتخاب واحد و ... هفته ای یه صفحه هم مطلب ها جلو نمیره در نتیجه یواش یواش فاصله دفعات متوالی بازدید افراد فروم طولانی تر یعنی به جای هر روز چک کردن اینجا یواش یواش هر دو روز یهبار چک میکنیم و بعد هفته ای یه بار و بعدش هم .... در این صورت اگه کسی در خصوص یونی سئوال مطلب جالب یا هر چیز دیگه ای داشته باشه هم به تدریج کسی نمیبینه که بخواد جوابی بهش بده ... اما الان همه اینجا تقریبا هر روز هستیم مطالبی که در خصوص یونی داریم به اشتراک میذاریم هر کسی سئوال داری به دو ساعت نمیکشه که جوابشو میگیره و .... ضمن اینکه با همین به ظاهر اسپم ها منسجم تر میشیم این انسجام خیلی خوب هست ... حالا هی بگید اسپم ندین .. همین اسپم ها اگه نبود خیلی هامون یواش یواش رغبتمون برای سر زدن به اینجا کم میشد و حضورمون در اینجا محدود میشد به ایام انتخاب واحد و والسلام ...
صد در صد تائید میشه:lol::lol:
منم نظریه بلدم.چه ربطی داشت؟:blush:
ریاضی 1 بلدم و ....