• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

elendil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به :دی

سلام علیکم به دوستان با تجربه گل و قدیمی :دی

بچه ها من این ترم علی اکبرزاده دارم :دی فیزیک1 :دی به نظر شما پاس میشم :دی ؟

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
به به :دی

سلام علیکم به دوستان با تجربه گل و قدیمی :دی

بچه ها من این ترم علی اکبرزاده دارم :دی فیزیک1 :دی به نظر شما پاس میشم :دی ؟

همه میگن بده ولی من میگم کلاساش خسته کنندست ولی اگه بخونی قبولی

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
جام زندگي

پرچم کمک داور سرنوشت مدتهاست به علامت در آفساید ماندن شادیهایم بالاست.
نتیجه ی سرنوشت من و زمستان با هم به تساوی کشیده شد در حقیقت بازی به نفع تو تمام شد
تقدیر ، قانون گل طلايي را منحل کرد تا مبادا تو با گل لبخندت دروازه ی سکوت مرا بشکنی
سرنوشت حتی ثانیه ای وقت اضافی برای باز پس گرفتن انتقامم از غم تو منظور نکرد.
قلب من بیشترین گل را از تو خورد تو دروازه ی قلبم را با چنان مهارتی عجیب گشودی و ترجیح دادی که دروازه ی سکوتم همچنان بسته بماند.
شنیدم که تکل از پشت کارت قرمز دارد نمی دانم آن زمانیکه سرنوشت به تنها بخش باقیمانده از آرزوها ی من پشت پا زد داورها کجا بودند؟
هیچ ﮐس حتی کارت زرد نشانش نداد چرا هیچ داوری خطاهای سرنوشت را نمی بیند !
سکوت تو خطای مسلمِِِِِّی است که پنالتی دارد... غمت آرزوهایم را درو کرد مدت هاست که تو دفاع آخر یا همان عقل مرا مصدوم کرده ای.
یاد تو دائم با ضربه های آزاد درست کنار دروازه ی قلبم آتش به جانم می زند حقا که...
دروازه ی خود را بستی و نقطه ضعف دل رسوای مرا یافتی قضیه یک کرنر ساده نیست
تو از همه طرف به من گل زدی درد دل هایم را به اوت نزن به خدا اینها شوت های هوایی نیستند ضد حمله هم نیستند که دفعشان کنی! خوب ِ من نگذار فراق تو در همین بازی نخست از دور شرکت کنندگان در مسابقه ی زندگی جام پیکار حذفم کند
زیبا تو چه آسان مرا از اوج جدول آرامش به دسته ی آخر دلواپسی فرستادی من فقط از تو گل خوردم حالا که درکم میکنی با مهربانیت برایم از تقدیر آوانتاژ بگیر.
یاد تو در بین نود دقیقه صبوری و تحمّل هم رهایم نمی کند تو را به خدا تجدید نظر کن
تو دیگر کارت قرمز نشانم نده کسی که خودش یک کارت زرد هم ندارد آن قدر مهربان است که گمان نمی کنم به کسی که خطایش تنها دیوانگی اوست کارت قرمز نشان دهد !
محرومم نکن بگذار تماشایت کنم تا زندگی کنم من با دیدار تو زمین دنیا و توپ تقدیر را
خواهم بوسید و با افتخار به عنوان پیش کسوتی در عشق برای همیشه با
جام زندگی خداحافظی خواهم کرد.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
خواهش میکنم:lol:
آره اتفاقا خودمم میخوام تابستون بردارم:D

خیلی ممنون
شما استاد خوبی برای کاراموزی میشناسید؟
شنیدم استاد کی نژاد بچه ها رو میبره شرکت خودش خوبه؟؟

hessam_beckham

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان، کسی گزارش کار آماده آز فیزیک 1 نداره به من بده، ثواب اخروی داره به خدا :دی

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی ممنون
شما استاد خوبی برای کاراموزی میشناسید؟
شنیدم استاد کی نژاد بچه ها رو میبره شرکت خودش خوبه؟؟

استاد خوبو الان نمیتونم بگم چون تحقیق ندارم :lol: ولی شنیدم کی نژاد خیلی فشار میاره به بچه ها اگه میتونی برو تو یه شرکتی که نزدیک خونتونه بگو میخام کارآموزی بردارم اگه شرکت گیری نباشن میزارن بری پیششون

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
:rolleyes:! امروز کنفرانس زبان داشتم!!! با رستم زاده!! خدا رو شکر تموم شد!! بعضی‌ موقع‌ها فکر می‌کنم چقد این استاد بی‌ جنبست...پیرمرد آخه از تو گذشته کار های سبک جلف نشون دادن که مثلا بچه‌های کلاس بخندن chera bazia enghad ehsas shirin asali beheshon dast mide!!!:wacko:

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
:rolleyes:! امروز کنفرانس زبان داشتم!!! با رستم زاده!! خدا رو شکر تموم شد!! بعضی‌ موقع‌ها فکر می‌کنم چقد این استاد بی‌ جنبست...پیرمرد آخه از تو گذشته کار های سبک جلف نشون دادن که مثلا بچه‌های کلاس بخندن chera bazia enghad ehsas shirin asali beheshon dast mide!!!:wacko:

ای بابا ! اینا که چیزی نیست! :دی اصل شیرین عسل بودنشو موقع نمره دادن میبینید !!! :happy:

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا ! اینا که چیزی نیست! :دی اصل شیرین عسل بودنشو موقع نمره دادن میبینید !!! :happy:

آره منم شنیدم نمره هم نمیده!! اما دوستم ازش ۱۸.۵ گرفته.:f34r:.. کشته ما رو سر کلاس انقد که فرزندان دلبندشو به رخمون کشید!!!:hmm::eek: بگذریم... این ترم ما نه تو استاد نه تو دوست هیچی‌ شانس نیوردیم!!:cigar::skull:!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
سلام،بچه ها کسی میدونه امتحان نیم ترم ریزپردازنده جوان چه جوریه؟

سلام
به ما که گفت: " کد قبلی گفتم یه کوئیز 2 نمره ای میگیرم حالا شما هم در جریان باشین " زیاد جدی نگیر اینو گفت که درس بخونی من حالا یه دور میزنم ولی نه به صورت جدی:lol:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به ما که گفت: " کد قبلی گفتم یه کوئیز 2 نمره ای میگیرم حالا شما هم در جریان باشین " زیاد جدی نگیر اینو گفت که درس بخونی من حالا یه دور میزنم ولی نه به صورت جدی:lol:

آخه خیلی میپرسه، همش منفی میگیریم:eek:
به ما گفت نیم ترم احتمالا 20 نمره چقدر الکی جو میده:p

dma

Registered User
لایک‌ها
57
کسی اینجا maple بلده؟
چطور میشه یکاری کرده جای رادیان تو محاسباتش از درجه استفاده کنه؟

تو سایت wolframalpha.com دارم محاسبه انجام میدم بعد توی اون قسمت که توش تایپ میکنی جا کم اوردم یعنی فرمولم طولانیه چیکار کنم؟؟؟

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام،بچه ها کسی میدونه امتحان نیم ترم ریزپردازنده جوان چه جوریه؟

ترم قبل هم هی به ما میگفت جلسه بعد امتحان میگیرم ما هم میپیچوندیمش!ولی آخر یه نیم ترم گرفت، یه سوال دو قسمتی بود، 2تا دستگاه که باهم ارتباط داشتن ، کلاس رو دو قسمت کرد گفت هر گروه برنامه یکی از دستگاه ها رو بنویسه ، مثلا سمت راست هر ردیف برنامه دستگاه 1 و سمت چپ هر ردیف برنامه دستگاه2!! خیلی هم حساس بود!اسم بچه ها رو مینوشت که بعدا معلوم باشه کی سمت چپ بوده کی سمت راست!:D

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عید شُمام مبارک :)
چه آواتار ناااااااااازی :cool:

ممنون، گفتم تو سال جدید دکور عوض کنم :blush: اون قبلیه زیادی شبیه بچه خرخونا بود :lol: چه خبرا؟ ترم جدید چطوره؟ برای من که خیلی سنگینه، نمی دونم چرا استادا این ترم دچار بحران تمرین دهی شدن! اینقدر تمرین میدن که هرچی می نویسیم تموم نمیشه.

دلم تنگ شده بود، یادش بخیر تو انتخاب واحد هر روز اینجا بودیم :rolleyes:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلامن علیکم

جایی رو میشناسید کارآموزی الکترونیک قبول کنه؟؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوالی!
برای ریاضی دو جزوه ی استاد کرمی رو که ایلیا داره + گلچین تمرینای کتاب 5 استاد کفایت می کنه؟
منظورم اینه این جزوه موجود، کامله؟ چون می خوام دیگه جزوه استاد خودم رو نخونم!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
یه سوالی!
برای ریاضی دو جزوه ی استاد کرمی رو که ایلیا داره + گلچین تمرینای کتاب 5 استاد کفایت می کنه؟
منظورم اینه این جزوه موجود، کامله؟ چون می خوام دیگه جزوه استاد خودم رو نخونم!
خوبند
کتاب شیدفر هم خوبه کنارش

بالا