• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان یه سوال! از بین این استادا کدومشون خوبن؟ تدریس و این ک پا تخته نبرن!!!
ریاضی 2: حمید صفدری- احمد موسوی- غلامرضا کرمعلی- مجید کرمی
معادلات: محسن شاهرضایی- محمد موسوی شفیعی- طهرانچی- علیرضا گیلانی-
کرمی و طهرانچی ک میدونم خوبن، غیر اینا دیگه کدوم خوبن شاید ساعتشون بهم نخورد!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام بچه ها صالحی تو امتحان استاتیکش از دایره مور هم سوال میده؟ آخه سر کلاسش یه چیزایی پروند. در حالت کلی سوالاتش تو چه سطحیه؟از چه مباحثی ترم های پیش سوال داده بود؟ خواهشا جواب بدید.

تجربه ثابت کرده صالحی کاملا غیر قابل پیش بینیه! دایره مور به ما تو مقاومت 1 سوال داده بود.کلا من باهاش 2 تا امتحان دادم.یه بار 2 ترم پیش مقاومت.یکبارم 2روز پیش مکانیک مواد مرکب.سوالاش تو این دو تا امتحان متوسط بود.البته میگن ترم پیش سوالاش خیلی سخت بوده.شما هم امتحان دادی بیا بگو سوالاش سخت بود یا نه چون منم دوباره 18هم باهاش مقاومت 2 دارم ببینم این ترم از رو چه دنده ای سوال داده! :D
من حاضرم شرط ببندم اصلا و ابدا برگه ها رو تصحیح نمیکنه!فقط بسته به میزانی که پر کردی بین 10 تا 15 نمره میده!!!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
رامتین خان معادلات همنیاز ریاضی 2 میشه ... در این صورت چی ؟ نمره معادلاتم میمونه؟
(وقتی گفتی خلاف آئین نامه است یه کم ترسوندیم ... میخوام ریاضی 2 رو تابستون بگیرم.:()

برادر همنیاز که مهم نیست!تو معادلات رو الان پاس کن ریاضی رو 6 ترم دیگه اصلا مهم نیست.

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
برادر همنیاز که مهم نیست!تو معادلات رو الان پاس کن ریاضی رو 6 ترم دیگه اصلا مهم نیست.

منم این ترم استاتیک با مقاومت1 دارم. یعنی اگر مقاومت رو قبول شم ولی استاتیک رو بیفتم،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟

efeh

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
برادرا خواهشا به من کمک کنید دارم میافتم
من یکشنبه با ذوقی دینامیک دارم میان ترمهاشم بد دادم سوالات پایان ترمش چجوریه
از کجاها میاد؟ خواهشا جواب بدین؟؟؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان یه سوال! از بین این استادا کدومشون خوبن؟ تدریس و این ک پا تخته نبرن!!!
ریاضی 2: حمید صفدری- احمد موسوی- غلامرضا کرمعلی- مجید کرمی
معادلات: محسن شاهرضایی- محمد موسوی شفیعی- طهرانچی- علیرضا گیلانی-
کرمی و طهرانچی ک میدونم خوبن، غیر اینا دیگه کدوم خوبن شاید ساعتشون بهم نخورد!

احمد رودک برای معادلات حرف نداره،معرکه هست. یه جوری جزوه میگه که اصلا نیازی به کتاب خریدن نداری. من خودم فقط با جزوه خودش شدم16. نمره دادنش و درس دادنش در حد لالیگا. با اون بگیر رو یه نمره عالی تو سابقه ات ثبت کن.

dma

Registered User
لایک‌ها
57
منم این ترم استاتیک با مقاومت1 دارم. یعنی اگر مقاومت رو قبول شم ولی استاتیک رو بیفتم،مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟
استاتیک که پیشنیازه ولی دوستان گفتن که پیشنیازارو تا 1 ترم نگه میدارن.بعدشم استاتیک اگه نمره برات مهم نیست صالحی پاس میکنه.10 رو معمولا به همه میده.راستی یه لطفی کن نمرت که اومد بهم بگو 0.25 اخره نمرت هست یا نه:blink:آخه صالحی من هرچی نمره ازش دیدم غیر 10 ها بقیه یه 0.25 تهش داره نمیدونم چرا!!!!خودم 2 تا نمره هام از 0.25 داشت:worried: راستی پست بالا رو هم اصلاح میکنم که نمرش بین 10 تا 15 هست چون امروز نمره امتحانم اومد نمره خیلی بالایی داده بهم.
سلام
برادرا خواهشا به من کمک کنید دارم میافتم
من یکشنبه با ذوقی دینامیک دارم میان ترمهاشم بد دادم سوالات پایان ترمش چجوریه
از کجاها میاد؟ خواهشا جواب بدین؟؟؟

دینامیکش ترم پیش میگن سخت بوده.اگه پروژه دادی پاست میکنه.راستی یه زمانی هم میزاره میگه بیایید برگه هاتونو ببینید برو باش صحبت کن نمرت رو بالاتر میبره.منم چند روز پیش دینامیک ماشین باش داشتم سوالاش بدک نبود.راستی یه پیشنهاد مطلقا مهم : حتما و حتما مسایل رو عین خودش حل کن چون اگه عین خودش حل کنی حال میکنه:blink:حتی اگه جوابت غلط باشه یه بخشی از نمره رو میده.

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
هنوز امتحان ذخیره بازیابی نشده ...نمرش اومده :blink:
اونم -8- !!!!!
یعنی چی اون وقت ؟
چطوری امتحان 22مه اما امروز نمرش اومده ؟؟

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
هنوز امتحان ذخیره بازیابی نشده ...نمرش اومده :blink:
اونم -8- !!!!!
یعنی چی اون وقت ؟
چطوری امتحان 22مه اما امروز نمرش اومده ؟؟

یعنی شما دانشجوی تهران جنوب هستید !

Last edited:

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
احمد رودک برای معادلات حرف نداره،معرکه هست. یه جوری جزوه میگه که اصلا نیازی به کتاب خریدن نداری. من خودم فقط با جزوه خودش شدم16. نمره دادنش و درس دادنش در حد لالیگا. با اون بگیر رو یه نمره عالی تو سابقه ات ثبت کن.

واسه تابستون میخوام! رودک ارائه نکرده

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
رامتین خان معادلات همنیاز ریاضی 2 میشه ... در این صورت چی ؟ نمره معادلاتم میمونه؟
(وقتی گفتی خلاف آئین نامه است یه کم ترسوندیم ... میخوام ریاضی 2 رو تابستون بگیرم.:()

اقا نترس . برات نگه ميدارن اونم حداقل يك ترم . زياد به ائيين نامه توجه نكنيد تقريبا اغلب موارد ِ ائين نامه تا امروز شامل حال من شده و تقريبا تمام اونها رو ديدم كه بر خلافش در دانشگاه ها عمل شده . مثال : حذف بيش از سه درس يا 9 واحد در طول ترم كه طبق ائيين نامه بايد از درس سوم به بعد نمره صفر برات توي كارنامه در نظر بگيرن اما همه رو برات حذف ميكنن و اگه همه رو امتحان ندي هم برات خودشون اتوماتيك وار مرخصي تحصيلي رد ميكنن . يا تعداد ترم مشروطي كه مثلا براي كارشناسي ناپيوسته حداكثر دو ترم هست اما تا چهار ترم هم مشكلي پيش نمياد فقط بايد بري تعهد بدي .. يا يه مثال ديگه معدل كل زير ده هست كه طبق قانون اخراج قطعي بايد بكنن اما دوست خود من ورودي هشتاد و چهار كارشناسي (( ناپيوسته )) بود و سه ترم متوالي معدل كلش زير ده شد يه مقدار رفت ايرانشهر خواهشو تمنا اخراجش نكردن و ترم پيش فارغ التحصيل شد
البته خيلي از اين موارد و موارد ديگه اي كه شامل حال خود من شده رو وقتي شما بري و از كارشناس گروه بپرسي براي ترسوندن شما هم كه شده تائييد نميكنن اما در عمل دقيقا برعكس ائين نامه عمل ميشه . همين ديروز يه بنده خدايي دو ترم مشروط شده بود و كارشناس گروه ميگفت اخراجت ممكنه كنن . طرف كم مونده بود سكته كنه اما در واقعا كارشناس گروه داشت ميترسوندش كه اون بنده خدا بره درسشو بخونه .. مواردي خلاف ايئئن نامه كه در واقع كمك به دانشجو هست بيشمار من ديدم و خيلي هاش شامل حال خود من شده ... نگران نباش. .. ان شالله تابستون رياضي دو رو بردار و پاس كن ...

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
بچه ها به نظر شما اين چه طرز تفكري هست كه بعضي از اساتيد دارن كه فكر ميكنن بايد حتما يه تعداداي از دانشجويانشون بيوفتن ؟
ديروز يه استاد محترمي ديدم بهش ميگم استاد كسي هم افتاده ؟ ميگه مگه ميشه كسي نيوفته . ((‌ بــــــايــــــــــد )) سي درصد كلاس بيوفتن . و گر نه اون امتحان استاندارد نيست ... نظر شما چيه ؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها به نظر شما اين چه طرز تفكري هست كه بعضي از اساتيد دارن كه فكر ميكنن بايد حتما يه تعداداي از دانشجويانشون بيوفتن ؟
ديروز يه استاد محترمي ديدم بهش ميگم استاد كسي هم افتاده ؟ ميگه مگه ميشه كسي نيوفته . ((‌ بــــــايــــــــــد )) سي درصد كلاس بيوفتن . و گر نه اون امتحان استاندارد نيست ... نظر شما چيه ؟

کی بود؟! استاد سیالات؟
ببین داداش این طرز تفکر رو بهش میگن سادیسم و استاد سادیسمی کسی است که از یه کتاب درس میده و از یه کتاب دیگه امتحان میگیره اونم به سخت ترین شکل ممکن که دانشجو اینطوری :wacko: میشه. آخرم به سخت ترین شکل ممکن نمره میده که حتما نمره ها زیر 14 باشه اونم یعنی 1 نفر 14 یه نفر 12 5-6 نفر 10 بقیه هم ترم بعد :blink:

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
کی بود؟! استاد سیالات؟
ببین داداش این طرز تفکر رو بهش میگن سادیسم و استاد سادیسمی کسی است که از یه کتاب درس میده و از یه کتاب دیگه امتحان میگیره اونم به سخت ترین شکل ممکن که دانشجو اینطوری :wacko: میشه. آخرم به سخت ترین شکل ممکن نمره میده که حتما نمره ها زیر 14 باشه اونم یعنی 1 نفر 14 یه نفر 12 5-6 نفر 10 بقیه هم ترم بعد :blink:

یه سری از این استادا تا پا به دانشگاه میزارن خیال میکنن دیگه خیلی حالیشونه و هر چی سوال ...هست رو میدن. قبولی در امتحان بعضی از استاد بستگی به یه سری عوامل داره:1-استاد شب قبل از امتحان با زنش دعواش نشده باشه.2- یونی حقوق رو سر وقت واریز کرده باشه.3-اون روز از دنده چپ بلند نشده باشه.و......... مابقی عوامل به عهده شما همدردان:lol::lol::hmm:

rino

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که این نظر سنجی داخل enroll برای استاتید نشون داده میشه یا نه؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
کی بود؟! استاد سیالات؟

اره خودش بود . گرچه به شدت از درس دادنش در طول ترم حال كردم اما .....

سپیدک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من امسال برق الکترونیک تهران مرکز زدم

کسی اونجا نمیخونه؟

راستش الان پشیمون شدم و میگم کاش تهران جنوب زده بودم
حالا اگه تهران مرکز قبول شم
نمیشه بیام تهران جنوب؟
بعد تهران جنوب الکترونیک چرا ندارههههههههههه:(

mohammad21jt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من در به در دنبال شماره استاد اسلام پور هستم
خواهش میکنم اگه کسی ایمیلی یا شماره تماسی ازش داره برای من ایمیل کنه من دعاش میکنم... کارم گیره
اینم ایمیلم: [email protected]

negaresh

Registered User
لایک‌ها
40
کسی اینجا الکترونیک دیجیتال (موحدی) پاس کرده؟
سوال تعریفی هم میده؟

کلا اگر تجربه ای داره کسی مطرح کنه ممنون میشم.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
کسی اینجا الکترونیک دیجیتال (موحدی) پاس کرده؟
سوال تعریفی هم میده؟

کلا اگر تجربه ای داره کسی مطرح کنه ممنون میشم.

نه سوالاتش همه حل کردنی ه (فکر کنم تو یکی از سوالاتش یه قسمت توضیحی هم داشت) ، یکی از سوالات دقیقا مشابه یکی از تمرین های جزوه ش هست ، از حافظه ها هم حتما یه سوال میده ، توابع منطقی که با ترانزیستورها پیاده سازی میشن هم همینطور

بالا