• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
حالا که بحث استاد شد، به نظرتون بهترین استاد ساختمان داده کیه و چرا؟

فرمیسک ناصرزاده.هرکی سر کلاسش بره حس میکنه عزت دوست بیسوادی بیش نیست.معرکه درس میده.امتحانشم بشدت خلاقانه بود یعنی باید درسو حسابی فول میبودی که جواب بدی.بر خلاف عزت دوست که نصف حفظی میده و نصفیشم همون برنامه های سر کلاسه و جالب اینجاست که با این وجود همه میفتن.در ضمن فرمسیک تمرینای پدر مادر داری میداد و یه پروژه ی خیلی علمی هم داد.برعکس تمرینای آبدوغ خیاری عزت دوست.و در نهایت به هرکسی نمری ای داد در حد خودش.نه کمتر نه بیشتر.نصف بچه ها هم افتادن.اینو گفتم که بعضی دوستای عزیزمون نیان بگن لابد نمره مفت گرفتی که تعریف میدی.جناب عزت علاقه به دادن حق دانشجوها ندارن

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
فرمیسک ناصرزاده.هرکی سر کلاسش بره حس میکنه عزت دوست بیسوادی بیش نیست.معرکه درس میده.امتحانشم بشدت خلاقانه بود یعنی باید درسو حسابی فول میبودی که جواب بدی.بر خلاف عزت دوست که نصف حفظی میده و نصفیشم همون برنامه های سر کلاسه و جالب اینجاست که با این وجود همه میفتن.در ضمن فرمسیک تمرینای پدر مادر داری میداد و یه پروژه ی خیلی علمی هم داد.برعکس تمرینای آبدوغ خیاری عزت دوست.و در نهایت به هرکسی نمری ای داد در حد خودش.نه کمتر نه بیشتر.نصف بچه ها هم افتادن.اینو گفتم که بعضی دوستای عزیزمون نیان بگن لابد نمره مفت گرفتی که تعریف میدی.جناب عزت علاقه به دادن حق دانشجوها ندارن

خیلی موافقم من این ترم با ناصر زاده کلاس داشتم واقعا هم خوب درس میداد هم اخلاقش درست بود عزت دوستو من چیز جدیدی ازش یاد نگرفتم حداقل تو درس پیاده سازیش بقیه درساشم تا حالا خدارو شکر باهش برنداشتم .:lol:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
نمره آشنایی با قرآن من هنوز نیومده!!!! دانشگاهه داریم؟!

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
سلام.
کسی عظیمی گرکانی برای تفسیر موضوعی قرآن میشناسه؟

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام.
کسی عظیمی گرکانی برای تفسیر موضوعی قرآن میشناسه؟

آره من میشناسم... اتفاقا منم پارسال ترم تابستون باهاش درس برداشتم...

دکترای حقوق داره ولی قرآن درس میده... آدم بدی نیست... حضور و غیاب میکنه... امتحانش هم تستی هست.

badbakhtbichare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم یکی جواب منو بده !
اگه یه نفر دو ترم متوالی مشروط شه چی میشه ؟؟؟ :(

(کارشناسی پیوسته)

FANAVARAN

Registered User
لایک‌ها
5
خواهش میکنم یکی جواب منو بده !
اگه یه نفر دو ترم متوالی مشروط شه چی میشه ؟؟؟ :(

(کارشناسی پیوسته)

در جواب شما باید گفت که روایت شیعه و سنی فرق میکنه
برادران اهل تسنن اعتقاد دارند طبق آیین نامه ، دانشجو پس از سه بار مشروطی متوالی لازم الاخراج بوده و می بایست حد براو جاری شود.
اما شیعیان معتقدند تا زمانی که دانشجو پول داشته باشد میتواند به تحصیل ادامه دهد و نمیبایست اخراج شود و برعکس دانشجویی که پول واریز نکرده حتی اگر شاگرد اول هم باشد حق تحصیل ندارد.
در کل خیلی جدی نگیر هیچ طوری نمی شه.
علاقمندان به مباحث تکمیلی رجوع کنند به کتاب سیر و سلوک فی مقامات عوالم آزاد یونیورسیتی
اثر مرحوم میرزاتقی خان استیونسون جاسبی

Last edited:

badbakhtbichare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
...طبق آیین نامه دانشجو پس از دو بار مشروطی متوالی لازم الاخراج بوده و می بایست حد براو جاری شود...

یعنی آیین نامه میگه بعد از دوبار :eek::(
من شنیدم بعد از سه بار ...:(

وااااااااااای :eek:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30

عزیز من...

تو تهران جنوب دانشجو داریم که 13 بار مشروط شده ولی همچنان پایدار و استوار به تحصیلش ادامه میده

شما 14 بار مشروط شو... تا زمانیکه معدل کل از 10 کمتر نشه کاری باهات ندارن ولی اگر حتی چهار ترم مشروط شدی و معدل کل زیر 10 شد با تهران جنوب خداحافظی کن...!!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

ایشان سخن عمر بن خطاب را نقل کردند اما ما با سخن حضرت علی رضی الله عنه سروکار داریم که می فرمایند:
هرچندبار دوست داری مشروط بشو فقط پولت رو نقد و به موقع بپرداز.

Last edited:

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
امروز یونی تعطیله؟

Last edited:

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
حالا که بحث استاد شد، به نظرتون بهترین استاد ساختمان داده کیه و چرا؟

به نظر من استاد همه چی تموم واسه این درس نداریم...

قوامی تر تمیز درس میده... هر چند رو دور تنده... آدم باحالیه... اما امتحان سخت. سقف نمرات پایین (اصلا خودش میگه اگه نخونید ممکنه از درس من 2 بگیرید!)

ناصر زاده باهاش ساختمان نداشتم... ولی خیلی قشنگ درس میده... خودشم آدم واقعا دوست داشتنی ای هست! اما امتحاناش راحت نیست! یعنی باید زیاد کار کنی...

شاهپریان هم تا حالا باهاش درس نداشتم... حرفای ضد و نقیض زیادی در موردش هست... :wacko:

عزت دوست... خوب درس میده. کمی مقرراتیه... آدم خوبیه... طراحی باهاش داشتم. اما میگن ساختمان داده ها رو خیلی سخت تر از طراحی پیاده سازی میگیره!!!

شیخ الحرم ... تو درس دادن تازه کاره! استاد جوونیه! اما نمره دادنش نسبتا خوبه! ;)

هر کدوم یه خوبیا و یه بدی هایی دارند! پیدا کردن بهترین سخته و بستگی به معیار های شما داره...
من ناصر زاده رو بیشتر از بقیه دوست دارم اما مطمئن نیستم تو این درس بهترین کیه :)

Last edited:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
به نظر من استاد همه چی تموم واسه این درس نداریم...

قوامی تر تمیز درس میده... هر چند رو دور تنده... آدم باحالیه... اما امتحان سخت. سقف نمرات پایین (اصلا خودش میگه اگه نخونید ممکنه از درس من 2 بگیرید!)

ناصر زاده باهاش ساختمان نداشتم... ولی خیلی قشنگ درس میده... خودشم آدم واقعا دوست داشتنی ای هست! اما امتحاناش راحت نیست! یعنی باید زیاد کار کنی...

شاهپریان هم تا حالا باهاش درس نداشتم... حرفای ضد و نقیض زیادی در موردش هست... :wacko:

عزت دوست... خوب درس میده. کمی مقرراتیه... آدم خوبیه... طراحی باهاش داشتم. اما میگن ساختمان داده ها رو خیلی سخت تر از طراحی پیاده سازی میگیره!!!

شیخ الحرم ... تو درس دادن تازه کاره! استاد جوونیه! اما نمره دادنش نسبتا خوبه! ;)

هر کدوم یه خوبیا و یه بدی هایی دارند! پیدا کردن بهترین سخته و بستگی به معیار های شما داره...
من ناصر زاده رو بیشتر از بقیه دوست دارم اما مطمئن نیستم تو این درس بهترین کیه :)

قوامی رو شنیدم بد نیست...!! طراحی الگوریتم رو شنیدم بد نمره نمیده...

فرمیسک رو رفقا باهاش سیستم عامل داشتند ولی راضی نبودن... خود فرمیسک هم فهمید و دیگه سیستم عامل درس نداد..!!

شاهپریان همون یه ترم اول که اومده بود نمره خوب داد تا شاگرد جمع کنه... بعدش قاطی کرد..

شیخ الحرم مگه ساختمان داده درس میده..؟؟ البته هرچی درس بده تدریسش واقعا افتضاح هست به حدی که یه خورده درس میده و بعد میگه هرکی فهمید برای بقیه توضیح بده...

عزت دوست رو من خوشم نمیاد ازش.... تدریسش جوریه که بدرد جزوه نوشتن نمیخوره هرچند سالهاست داره ساختمان داده تدریس میکنه... یعنی از زمانی که کتاب " لیپ شولتز " وجود داشت هم ساختمان داده درس میداد و الان هم جزوه اش تو ساختمان داده مثل جزوه کرمی تو ریاضی یک مرجع هست ولی همون جزوه رو هم دانشجو ها با بدبختی و ضبط ضدا تونستند درست کنند... کلاسش بدرد گوش کردن میخوره نه جزوه نوشتن و یادداشت کردن...

صمیمی یکی دوبار ساختمان داده تدریس کرد ولی دیگه بی خیال شد و رفت سر همون مبانی و پیشرفته و پیاده سازی

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6

عزت دوست خوبه.......
قراره یکی از استاد راهنماهامون بشه سر یه قضیه تالیف کتاب

FANAVARAN

Registered User
لایک‌ها
5

کارشناسی سه بار --- کارشناسی ناپیوسته دو بار

اما یک نکته ...............
وضعیت دو دانشجویی کارشناسی ناپیوسته را در نظر بگیرید.

---------------- اولی ------------------------------------------------- دومی
معدل ترم 1 --- 17 -------------------------------------------------- 12
ترم 2 ---------- 17 -------------------------------------------------- 12
3 -------------- 11.75 ---------------------------------------------- 12
4 ------------- 11.75 ----------------------------------------------- 12

بر اساس آیین نامه دانشجوی اول ، باید اخراج شود. اما واضح است وضعیت تحصیلی دانشجوی اول از دوم بهتر است
و تنها اگر یکی از دروسی که ترم 2 پاس کرده را در ترم 3 پاس می کرد مشروط نمی شد و نجات پیدا می کرد.
بنابراین نتیجه می شود قوانین آیین نامه ناکارآمد و غلط است و خود مسئولین هم به این مهم پی برده اند لذا معدل کل را به صورت قانون نانوشته جهت اخراج دانشجو ملاک عمل قرار می دهند. ( باز جو گیر شدم ادبیاتی نوشتم)

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
خداییش این خاطره ای (اولین خاطره رو میگم) رو که نوشتی خودت با گوشهای خودت شنیدی؟ خداوکیلی اگه خودت شنیدی که هیچ ولی اگه خودت نشنیدی بهتره بگم که این خاطره مربوط به یکی از اساتید دانشگاه شاهرود به نام استاد فروهنده بوده که من خودم برای اوللین بار واسه یکی از دوستام تعریف کردم و متاسفانه این خاطره رو بعد از تعریف کردنش واسه اون دوستم (و تحریف شدنش توسط بچه ها) بار ها از دهن بچه ها شنفتم که به روحانی نسبتش داده بودند و ازشون پرسیدم خودت با گوشهای خودت شنیدی که همه میگفتن نه و یکی از بچه هایی که باهاش کلاس داشته واسشون تعریف کرده
تو این که روحانی شخصیت بچه ها رو لگد مال میکنه منم حرفی ندارم ولی من تو طول این ترم که باهاش کلاس داشتم یه بارم ازش فحش و حرفای بد که به بچه ها بزنه نشنیدم(گاگول و زر نزن و ... میگفت ولی حرف زشت نمیزد)
چون باعث پخش این داستان من بودم به نوعی این پست رو دادم.

اينكه اين خاطره ماله استاد فروهنده و مربوط به دانشگاه شاهرود هست رو منم تائيد ميكنم . چون خودم در دوران طولاني درس خوندنم از قضا شاهرود هم درس خوندم . اين اقاي فروهنده رو همه ميشناسن تو شاهرود . يه بار سر ماه رمضون سر كلاس سيگار ميكشيده يه خانمي گفته بهش كه سيگار نكش از هفته ي بعدش سر كلاس قليون برده بوده . استاد فروهنده بسيار معروف هستن و بارها از اين شيرين كاريا كردن . اين خاطره رو هم ( همون حضور غياب ) شاهد عيني دارم براش ..

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اينكه اين خاطره ماله استاد فروهنده و مربوط به دانشگاه شاهرود هست رو منم تائيد ميكنم . چون خودم در دوران طولاني درس خوندنم از قضا شاهرود هم درس خوندم . اين اقاي فروهنده رو همه ميشناسن تو شاهرود . يه بار سر ماه رمضون سر كلاس سيگار ميكشيده يه خانمي گفته بهش كه سيگار نكش از هفته ي بعدش سر كلاس قليون برده بوده . استاد فروهنده بسيار معروف هستن و بارها از اين شيرين كاريا كردن . اين خاطره رو هم ( همون حضور غياب ) شاهد عيني دارم براش ..
:blink:
خدا شفاش بده...

بالا