• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
33722831
من زنگ زدم به من یه چیزائی گفت نفهمیدم چی میگه آخرش پرسیدم حالا این چیزائی که گفتی خطر مطر نداره نتونیم انتخاب واحد کنیم که ...گفت نه !
زنگ بزن به این شماره بگو میخوای با کارشناس رشتت صحبت کنی .

هرچی زنگ میزنم کسی جواب نمیده !!!
ای گندت بزنن انرول که اینطوری ما رو به دلشوره انداختی :(

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
دوستان بالاخره ما مدار 1 رو با کی ورداریم؟؟؟؟ علایی و کرمدل که ارایه ندادن حیـــــــــــــف!!!!!

من رشتم برق قدرته.....مدار1 بالاخره جباری خوبه یا فرخی؟؟؟؟ هم درس دادن هم نمره...
محاسبات....مریم خادمی ...یا شاهرضایی یا مالکی فرد...؟؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟؟

مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی...

بچه ها کسی واسه محاسبات نظری نداره؟؟؟؟؟

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
من ریاضی 1 با هاشمی داشتم خیلی استاد خوبیه !
خوب درس میده
خوش اخلاقه
خوب نمره میده
------------
فیزیک 1 با ذوالریاستین داشتم آدم خوبیه کلاسش یکم زیادی خشکه اما خوب درس میده خوب هم نمره میده .
با جلیلیان فیزیک 2 داشتم اما همون اول سال توی حذف و اضافه با یک درس دیگه عوضش کردم تو همون یکی دو جلسه که رفتم به نظرم اومد آدم باحالی باشه
کلاسش خشک نیست حرفای سی ا سی هم میزنه خوب هم درس میده!
نمره دادنش هم از یکی از دوستام شنیدم خوبه !
خییییییییییییلی ممنوووووووووون

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
برای انقلاب علیپور گرجی خوبه چجوریاس ؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
من ریاضی 1 با هاشمی داشتم خیلی استاد خوبیه !
خوب درس میده
خوش اخلاقه
خوب نمره میده
------------
منم باهاش محاسبات داشتم.از اخلاقش متنفرم! درس رو هم هیچکی هیچی نمیفهمید! از نمره هم نگو! یکی از بهترین امتحانهای عمرم رو دادم از 6 تا سوال 4 تاشو به عدد آخر رسیدم چون سر جلسه ماشین حساب مهندسی داشتم چک کردم اون دوتای دیگه هم با ماشین حساب نمیشد حساب کرد که ببینم درست حل کردم یا نه ولی بی وجدان بهم داد 13! واقعا نامرده.ترم پیش همه از دستش مینالیدند.

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
منم باهاش محاسبات داشتم.از اخلاقش متنفرم! درس رو هم هیچکی هیچی نمیفهمید! از نمره هم نگو! یکی از بهترین امتحانهای عمرم رو دادم از 6 تا سوال 4 تاشو به عدد آخر رسیدم چون سر جلسه ماشین حساب مهندسی داشتم چک کردم اون دوتای دیگه هم با ماشین حساب نمیشد حساب کرد که ببینم درست حل کردم یا نه ولی بی وجدان بهم داد 13! واقعا نامرده.ترم پیش همه از دستش مینالیدند.
نظرات متفاوته دیگه :)

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که نرم افزار انتخاب واحد رو دانلود کردند :
نرم افزار یک اشکالی داشت که بعضی از درس ها رو نداشت .مثلا ریاضی 1 و 2 انقلاب و اینا
امروز چک کردم دیدم درست شده هیچ درس رشته ی کامپیوتری رو پیدا نکردم که واسش کلاس باز کرده باشن اما تو برنامه نباشه .
دوستانی که رشتشون کامپیوتر نیست میشه اون ها هم یک چک بکنند ببینند توی رشته ی اون ها هم لیست درس ها کامله یا نه ؟
ممنون

dma

Registered User
لایک‌ها
57
دوستانی که نرم افزار انتخاب واحد رو دانلود کردند :
نرم افزار یک اشکالی داشت که بعضی از درس ها رو نداشت .مثلا ریاضی 1 و 2 انقلاب و اینا
امروز چک کردم دیدم درست شده هیچ درس رشته ی کامپیوتری رو پیدا نکردم که واسش کلاس باز کرده باشن اما تو برنامه نباشه .
دوستانی که رشتشون کامپیوتر نیست میشه اون ها هم یک چک بکنند ببینند توی رشته ی اون ها هم لیست درس ها کامله یا نه ؟
ممنون
آره برا مکانیک هم همه درسا هست
فقط آقا مهدی نمیشه یه آپشن اضافه کنی که از تو لیست کلاسا یه کد خاص رو بشه انتخاب کرد و همون کد رو هی ریفرش کنه؟بنظرم کاربردی تره بالاخره یه درس رو همه کد هاش که بدرد نمیخوره همون کد های خاص رو هی ریفرش کنه خالی که شد یه دینگ بده!!! :)

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
بالاخره بعد از چند ماه صفحه جون گرفته و واجب شد كه منم يه كمكي بكنم و البته كمك هم بگيرم!
اول پيشنهاداتم رو ميگم و بعد سوالاتم:
1.براي فيزيك 1:هر استادي برميداريد با مرتضي نوري برنداريد!من با اكبر قاتل پاس كردم با اين نه!

2.براي رياضي 1: پارياب خيلي خوبه چون كتابي كه ميگه مولفش خودشه و واقعا رياضي 1 رو ياد ميگيري...ضمنا از نظر اخلاقي هم تاييد ميشه.حدودا 60 ساله

3.براي فيزيك 2: من با مريم حاجي رحيمي داشتم،استاد خوبيه، يه خانم محجبه و جوان كه مهربون هم هست و جزوه هم ميگه.حضور غياب ميكنه ولي حذف نميكنه.حضور غيابش نمره داره!نمره خودتون هم ميده.حدودا 30 ساله

4.براي رياضي 2: با ايوب غريب خواجه داشتم. واقعا عالي درس ميده و اينكه ميگن بد نمره ميده اصلا درست نيست.يه آذري زبان خوش اخلاقه.حدودا 40 ساله

5.براي معادلات: به هيچ وجه من الوجوه! با فغاني برنداريد. كتاب خودشو ميگه بخريد(ليست ميگره و بعد ميده به اون تعداد چاپ كنن!!) كه واقعا كتاب مزخرفيه. خوش اخلاقه و سر كلاس جك +18 ميگه! من خودمم يه جك قزويني گفتم سركلاس!!! ولي اصلا درس ياد نميگيريد! تنها راه پاس كردن اينه كه جزوه كرمي يا مرداد رو بخونيد. من مرداد رو خيلي تاييد ميكنم واقعا با شخصيته. مرداد بالاي 40 سال و فغاني بين 35 و 40

6.براي انديشه 1: يادش بخير دو سال پيش استادي بود به نام ماهرويي. واقعا حاليش بود و سوالات ديني تون رو جواب ميداد و جزوشم 20 صفحه بود! ولي افسوس كه ديگه نيست! شنيدم صافحيان خوبه.

7.تربيت 1: بالاي صد در صد با ياسر احمدي برداريد.البته الان نگاه كردم تو ليست نبود ولي احتمالا اضافه ميشه. اگرهم نيومد با طبرسا برداريد. اين دوتا باهم كلاساشون برگزار ميشد و 10 دقيقه نرمش ميكرديم‌(تمرين دهنده من بودم!!!!) و بعدش توپ ميداد فوتسال بازي كنيم. هركي هم بازي نميكرد ميگفت 3 دور دور زمين بدو و برو خونه! آخرش هم با 19 يا 20 پاس ميشيد. جفتشون زير 30 سال

8.تنظيم: مهدي مهدوي نسب! فقط اينو بگم كه همه جلسات رو هم غيبت كنيد با 18 19 پاسيد چون جزوش 10 صفحه بيشتر نيست! حدود 45 ساله

9.مباني برنامه نويسي: قبلا گفتم، ابراهيم هاشميان بهترين استاد مبانيه. اولا كه عاشق برنامه نويسي ميشيد. دوما شانس بياريد كلاستون 7:30 شروع بشه چون هر جلسه يكي صبحونه مياره. متولد 1357!!!

10.آز فيزيك 1: طيبه روهنده واقعا عاليه. اولا اينكه خيلي با دانشجوها دوسته! دوما نمره خوبي هم ميده.(كلا من با اساتيد خانم راحت ترم!!!!!!) 30 و خورده اي سالشه!

11.آز فيزيك 2: روجا نوروزي. اين يكي از طيبه هم مهربون تره. الان تو ليست نيست ولي حذف و اضافه مياد. ترم قبل اينجوري بود. اينم حدودا 30 سالشه.شايدم كمتر......والبته خوشگل!

12.مدار 1: فقط فقط فقط فقط فقط عليرضا هادي. در وصف اين استاد همين بس كه.....ولش كن نميگم آبروم ميره!!!! حدودا 42-43 ساله و آزاده جنگي(برنامه نيمروز شبكه 3 آورده بودنش)...البته دلش جوونه...خيلي با دانشجو ها ارتباط خوبي داره خيلي

13.رياضي مهندسي: ميگن ذاكري و كرمي و تهرانچي ولي يكي ديگه هم هست "عليرضا هاشمي" كه حدودا 45 سالشه

14.آمار: سعي كنيد با فاطمه معتمد الشريعتي برداريد. جزوش عاليه.اينكه ميگم عاليه به خاط اينه كه طراح سوالات خودشه و عين سوالات با اعداد متفاوت تو جزوش هست و درس دادن عالي، نمره دادن معمولي و اخلاق هم عالي. فكر نكنم 40 سالش شده باشه

15.پيشرفته: اون ترم كه ما پيشرفته داشتيم فقط صميمي باز بود كه انصافا استاد خوبي هم بود. كلاس حل تمرينش رو عليرضا نيكوكار برگزار ميكرد و نمره دادنش هم خوب بود(من 15.5 شدم) ولي سعي كنيد بهتون پروژه بده چون خيلي تو نمره نهايي تاثير داره. بقيه استادا هم خوبن( منشي، هاشميان) . اينم 37-38 ساله است.

16.ساختمانهاي گسسته: محمد احمدي هم خوب درس ميده، هم خوب سوالاتونو جواب ميده، هم خوش اخلاقه، هم جزوش سادست، و هم عالي نمره ميده.من دو شب خوندم 17 شدم. حدودا 50 ساله

17.آشنايي با قرآن: من با مهدي مسجدي تو دانشكده مديريت (55) داشتم. 4 تا غيبت رو حذف ميكنه و امتحان قرائت علاوه بر امتحان تستي آخر ترم هم ميگيره ولي جدن استاد خوبيه و خوش اخلاقه. بحث سياسي هم ميكنه شديد. روخوانيم ضعيف بود و 15 شدم. حدودا 50 ساله

18. انقلاب: فقط فقط فقط محمدرضا باقري. يه آدم با سواد كه كلاسش خيلي فعاله و تقريبا هر جلسه يكي كنفرانس داره و از درس بينهايت لذت ميبريد. البته از بين تحقيق و كنفرانس يكي شو بايد ارائه بديد. من كه 20 شدم. تحقيقم هم اين بود : جمهوري هاي روسيه. حدودا 45 ساله

20.تاريخ امامت: بهمن خويي زاده، يه پيرمرد بسيار بسيار مهربون كه مثل يه پدربزرگ بود براي ما. جزوشم 40-50 صفحه و امتحانشم مخلوطي از تست و تشريحي ولي آسون، 20 شدم. بالاي 70 سالشه ماشا الله

21.تاريخ فرهنگ و تمدن: اگه با "حميد اشرفي خيرآبادي" برنداريد يه چيزي تو زندگيتون كمه!! خوش اخلاق كه بود، كلاسش كه خنده بازار بود، نمره دادنش كه عالي بود(20 شدم)، سر جلسه امتحانم مياد كمك ميكنه، انقدر دانشجوها كلاسو دوست داشتن كه هيچ كس غيبت نميكرد. 30-40 تا موضوع هم ميگه كه يكيشو به عنوان تحقيق ارائه ميديد همراه با كنفرانس. عالي عالي عالي . حدودا 40 ساله

22.تفسير موضوعي قرآن: مصطفي غنچه. درس دادن خوب. اخلاق عالي. نمره خوب. تحقيق نميخواد. ضمنا آخوند هم هست. و حدودا 40 سالشه.

23.وصايا: من اين درس رو تو قلهك با سينا زرتاب داشتم. يه دكتر جوون 27-28 ساله كه خيلي خوش چهره هم هست! 30 تا سوال ميگه 10 -15 تاش تو امتحان مياد. من كه 20 شدم. ضمنا به راحتي هر چه تمام تر ميتونيد ساعت كلاس رو عوض كنيد. اصلا هر ساعتي كه خواستيد بريد حضوريتون رو ميزنه. حذف هم نميكنه ولي حضور غياب تو نمره تاثير داره.

24.ساختمان داده: با عزت دوست داشتم. حضور غياب نميكنه (اينو ميگم چون به دليل مشغله خيلي از كلاسا رو نرفتم). اخلاق عالي. درس دادن خوب.نمره دادن > نمره خودتون. سوالاي امتحانشم كليشه سالهاي قبله و به قول خودش 8 نمره گلابي كه همچين گلابي هم نيست ولي آسونه. ميگن بالاي 40 سالشه ولي به قيافش ميخوره 30 ساله باشه. تو فيسبوك هم عضوه! ما كه راضي بوديم/

25.محاسبات عددي: احمد معين تقوي، كلاس اند خندست!! يه پيرمرد 60 و خورده اي ساله كه بينهايت مهربونه و درس دادنش هم بد نيست. سوالاي امتحانشم خوبه و كسي تا حالا نديدم بيفته ولي حضور غياب خيلي مهمه.

26.مدار منطقي: فاتحي خواجه. يه استاد بيسار بسيار آروم كه سر كلاس خوابتون ميگيره. درس دادنش كه ما چيزي نفهميديم و فقط مانو رو خونديم ولي امتحان اين استاد هم مثل سالهاي قبلش بود. راضي بودم.دقيقا 43 ساله

27.مدار الكترونيكي: با استاد لطفعلي شميراني داشتم. انصافا عالي درس داد ولي به گفته خودش امتحانش از بقيه اساتيد سخت تر بود و اينجوري هم بود. اخلاقش هم خيلي خوب بود. حدودا 40 ساله يا كمتر

28. دروس آز كامپيوتر، زبان ماشين، زبان عمومي، زبان تخصصي، فارسي و اخلاق اسلامي هم با اساتيدي داشتم كه تو اين دانشگاه نيستن. پس نميگم.

===========================================

حالا بگيد اين درسا با چه اساتيدي؟؟

معماري-طراحي و پياده سازي-طراحي الگوريتم-نظريه-ذخيره-شيوه ارائه-آز مدار1-

در ضمن آيا دادكان براي تربيت 2 خوبه؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
9.مباني برنامه نويسي: قبلا گفتم، ابراهيم هاشميان بهترين استاد مبانيه. اولا كه عاشق برنامه نويسي ميشيد. دوما شانس بياريد كلاستون 7:30 شروع بشه چون هر جلسه يكي صبحونه مياره. متولد 1357!!!

15.پيشرفته: اون ترم كه ما پيشرفته داشتيم فقط صميمي باز بود كه انصافا استاد خوبي هم بود. كلاس حل تمرينش رو عليرضا نيكوكار برگزار ميكرد و نمره دادنش هم خوب بود(من 15.5 شدم) ولي سعي كنيد بهتون پروژه بده چون خيلي تو نمره نهايي تاثير داره. بقيه استادا هم خوبن( منشي، هاشميان) . اينم 37-38 ساله است.
===========================================
من دارم نظر خودم رو میگم شاید دیگران طرز تفکر متفاوتی داشته باشند بحث و جنگ و دعوا هم نداریم :):
به نظر من صمیمی افتضاحه و کلاس های رفع اشکال آقای نیکوکار وقت تلف کردنه !
شخصا از صمیمی هیچی یاد نگرفتم !
در مورد آقای هاشمیان هم به نظر من ایشون در مقام مربی برنامه نویسی توی مقاطع مهد ، ابتدائی و به زور راهنمائی می تونند خیلی مفید باشند اما دانشگاه به هیچ وجه !
سی شارپ این همه مطلب واسه درس دادن داره ایشون وقت کلاسش رو با سرو صبحانه ، تماشای انیمیشن ، بازی ، سی پلاس پلاس و ... هدر میده و بعضا دانشجو هاش تبدیل میشن به آدم های علاقمند ، مدعی و البته بی سواد !
این ها رو گفتم چون هم با دانشجو هاش خیلی ارتباط دارم هم جو کلاس هاش رو میدونم !
به نظرم واسه ی برنامه نویسی تا زمانی که اساتیدی مثل منشی ،کی نژاد ،پیرنیا ، درویشی و ... هستند واقعا حماقته با همچین کسی کلاس برداشتن !
در مورد طراحی پیاده سازی قبلا هم گفتم استاد عزت دوست فوق العادست به شرطی که با کلاس همراهی کنید و از درس عقب نمونید !
طراحی الگوریتم این ترم استاد قوامی اومده فکر نکنم هیچ استاد توان رقابت با ایشون رو داشته باشه ...مخصوصا توی این درس!
نظریه استاد صلایانی خوبه !
ذخیره هر کاری میکنید بکنید فقط اشاره گر موس رو نزدیک نام دادگر نبرید که نحسیش میگیرتتون !
کاملا بی سواد (اگر یک روز جزوش رو گم کنه دیگه باید خودش رو بازنشست کنه)
کلاس های کاملا خشک و اعصاب خوردکن
کلا هیچی از ذخیره نمیفهمید !

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
آره برا مکانیک هم همه درسا هست
فقط آقا مهدی نمیشه یه آپشن اضافه کنی که از تو لیست کلاسا یه کد خاص رو بشه انتخاب کرد و همون کد رو هی ریفرش کنه؟بنظرم کاربردی تره بالاخره یه درس رو همه کد هاش که بدرد نمیخوره همون کد های خاص رو هی ریفرش کنه خالی که شد یه دینگ بده!!! :)

آخه توی زمانش که فرقی نداره دما جان چون هر بار کل لیست کلاس ها لود میشه و با روشی که فعلا دارم کار می کنم این اصلا دست من نیست !:(

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
استاد برای وصایا فقط و فقط نظری زاده کرمانی.....
درسته خیلی پیره اما کلاسش تهه خندس یه تیکی هایی میندازه که از پسر 20 ساله نمیشنوی.....کتاب و جزوشو هم نمیخواد بخری فقط سر کلاس برو...آخرش یه جزوه داره که 30...40..تا تست توشه خودش میگه اون از ایلیا بخرین ..امتحانش از اون میاد...امتحانشم تستیه..
مرسیییییی

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
برای وصایا
این استادا چطورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمدعلی جلالیان و عبدالرضا نظری زاده کرمانی

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
به نظرم واسه ی برنامه نویسی تا زمانی که اساتیدی مثل منشی ،کی نژاد ،پیرنیا ، درویشی و ... هستند واقعا حماقته با همچین کسی کلاس برداشتن !

دمت گرم مهدي!!! يعني ما احمقيم ديگه!؟ فكر كنم منو شناخته باشي!
حالا من احمقم اشكال نداره، ولي از كلاس هاشميان دانشجوهايي بيرون اومدن كه يه نمونش متينه يكي ديگش هم محسن.....چندتا استاد ميشناسي كه اين همه براي دانشجو وقت بذارن؟ درس رو با پروژكتور ارائه بدن؟ اينكه ميگي هاشميان بدرد مهدكودك ميخوره رو نميدونم چرا ميگي ولي اگه قرار بود "عزت دوست" جونت مباني درس بده،بيشتر از هاشميان مطلب نميگفت."بازي" هم كه ميگي اين نبود كه سر كلاس نيد فور اسپيد بازي كنيم! بلكه براي علاقه مند تر شدن دانشجوها ميگفت بريد مثلا بازي تانك يا شطرنج يا اسنيك و ... رو به زبان سي پلاس پلاس بنويسيد ... چون خودش ارشد هوش مصنوعي خونده و شما هم كه عاشق هوش مصنوعي هستي!!!!

صميمي هم خيلي خوب بود. ميدوني چرا؟؟ چون از روي مرجع درس ميداد. مبحث اصلي پيشرفته همونطور كه خودتم ميدوني شئ گراييه و كنترل خطاها و كار با فايل كه بهترين منبع براي درس خوندن مرجع انگيليسيه (مثل ديتل)...... در حاليكه بعضي از اون استادايي كه تو گفتي ميگن برو جعفرنژاد بخون....چرا؟ چون حال ندارن كتاب زبون اصلي رو براي دانشجو تفسير كنن ولي صميمي اين كار رو كرد.
اين كه ميگي چيزي از صميمي ياد نگرفتي به خاطر اينه كه هر چي قرار بود بگه رو قبلا به طور شخصي خوندي برادر...

البته با نظرت در مورد نيكوكار كمي موافقم ولي زحمت كشيد.

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
بچه ها من امروز رفتم پیش خانوم ماندانا نصراللهی بهم گفت کسایی که اصل مدرکشون رو نیارن نمیتونن به هیچ وجه انخاب واحد کنن.

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
اندیشه 1 کدوم استاد سرکلاسش بحث می کنه؟ اجازه میده دانشجوها حرف بزنند و تبادل نظر میکنه؟ یکی رو میخوام که سرکلاسش نخوابی.یک کلاس فعال داشته باشه

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183

صلایانی برای نظریه استاد خوبیه به شرطی از اولش بخونی
طراحی پیاده عزت دوست خوبه
برای طراحی الگوریتم طرف شیخ الحرم نرو قوامی میگن خوبه
محمدی هم خوب درس میده امتحانش سخته البته امتحان قوامی میگن سخته

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دمت گرم مهدي!!! يعني ما احمقيم ديگه!؟ فكر كنم منو شناخته باشي!
حالا من احمقم اشكال نداره، ولي از كلاس هاشميان دانشجوهايي بيرون اومدن كه يه نمونش متينه يكي ديگش هم محسن.....چندتا استاد ميشناسي كه اين همه براي دانشجو وقت بذارن؟ درس رو با پروژكتور ارائه بدن؟ اينكه ميگي هاشميان بدرد مهدكودك ميخوره رو نميدونم چرا ميگي ولي اگه قرار بود "عزت دوست" جونت مباني درس بده،بيشتر از هاشميان مطلب نميگفت."بازي" هم كه ميگي اين نبود كه سر كلاس نيد فور اسپيد بازي كنيم! بلكه براي علاقه مند تر شدن دانشجوها ميگفت بريد مثلا بازي تانك يا شطرنج يا اسنيك و ... رو به زبان سي پلاس پلاس بنويسيد ... چون خودش ارشد هوش مصنوعي خونده و شما هم كه عاشق هوش مصنوعي هستي!!!!

صميمي هم خيلي خوب بود. ميدوني چرا؟؟ چون از روي مرجع درس ميداد. مبحث اصلي پيشرفته همونطور كه خودتم ميدوني شئ گراييه و كنترل خطاها و كار با فايل كه بهترين منبع براي درس خوندن مرجع انگيليسيه (مثل ديتل)...... در حاليكه بعضي از اون استادايي كه تو گفتي ميگن برو جعفرنژاد بخون....چرا؟ چون حال ندارن كتاب زبون اصلي رو براي دانشجو تفسير كنن ولي صميمي اين كار رو كرد.
اين كه ميگي چيزي از صميمي ياد نگرفتي به خاطر اينه كه هر چي قرار بود بگه رو قبلا به طور شخصي خوندي برادر...

البته با نظرت در مورد نيكوكار كمي موافقم ولي زحمت كشيد.
من کی جسارت کردم مسعود جان ؟؟؟؟
من نگفتم همه ی دانشجوهای ایشون خدائی نکرده احمقند ...من نظر خودم رو گفتم که ایشون استاد خوبی نیست !
شما خودت هم میگی که وقت کلاس رو به زبون سی پلاس پلاس و بازی میگذروند خب این یعنی چی ؟اونوقت ایشون هیچ وقت String رو توی سی شارپ درست درس نمیده !
اکثر شاگرد هام که قبلا شاگرد ایشون بودن هیچ درک درستی از string ندارن این یعنی چی ؟یعنی واجبات رو گذاشتن کنار مستحبات رو انجام دادن !
این نشون از عدم مدیریت داره !

در مورد کلاس صمیمی
اولا دیتل اصلا کتاب خوبی نیست و خیلی ناقصه !
دوما شما یک مقایسه بکنید کلاس پیشرفته ی استاد منشی یا استاد کی نژاد رو با کلاس صمیمی !
استاد منشی تدریسش چه نظمی داره چقدر دانشجو هاش رو میشناسه و میدونه کی در چه سطحی چقدر ارتباط بر قرار میکنه !
یا به حجم تدریس استاد کی نژاد نگاه کنید Delegate , Event ,...
استاد صمیمی توی کل ترم با اینکه انقدر توی کلاس هاش حاضر بودم و فعال بودم حتی اسم من رو هم نمیدونست !
حجم درسش هم در حد کلاس اینتر فیس و سمبل کردن Exception Handling بود
یعنی نه ارتباط لازم رو با دانشجو داره نه سطح درسش کافیه نه بیان خوبی داره نه رفرنسش مناسبه ...هیچی آخه یک مورد مثبت نداره این استاد !
به هر حال بازم اگه احساس می کنی حرف توهین آمیزی زدم عذر میخوام قصد توهین به کسی نداشتم نظرم رو گفتم !

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
برای وصایا
این استادا چطورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمدعلی جلالیان و عبدالرضا نظری زاده کرمانی

استاد برای وصایا فقط و فقط نظری زاده کرمانی.....
درسته خیلی پیره اما کلاسش تهه خندس یه تیکی هایی میندازه که از پسر 20 ساله نمیشنوی.....کتاب و جزوشو هم نمیخواد بخری فقط سر کلاس برو...آخرش یه جزوه داره که 30...40..تا تست توشه خودش میگه اون از ایلیا بخرین ..امتحانش از اون میاد...امتحانشم تستیه..

البته اینجور که میگن خودش امام رو بزرگ کرده..........:lol:

بالا