9.مباني برنامه نويسي: قبلا گفتم، ابراهيم هاشميان بهترين استاد مبانيه. اولا كه عاشق برنامه نويسي ميشيد. دوما شانس بياريد كلاستون 7:30 شروع بشه چون هر جلسه يكي صبحونه مياره. متولد 1357!!!
15.پيشرفته: اون ترم كه ما پيشرفته داشتيم فقط صميمي باز بود كه انصافا استاد خوبي هم بود. كلاس حل تمرينش رو عليرضا نيكوكار برگزار ميكرد و نمره دادنش هم خوب بود(من 15.5 شدم) ولي سعي كنيد بهتون پروژه بده چون خيلي تو نمره نهايي تاثير داره. بقيه استادا هم خوبن( منشي، هاشميان) . اينم 37-38 ساله است.
===========================================
حالا بگيد اين درسا با چه اساتيدي؟؟
معماري-طراحي و پياده سازي-طراحي الگوريتم-نظريه-ذخيره-شيوه ارائه-آز مدار1-
در ضمن آيا دادكان براي تربيت 2 خوبه؟
من دارم نظر خودم رو میگم شاید دیگران طرز تفکر متفاوتی داشته باشند بحث و جنگ و دعوا هم نداریم

:
به نظر من صمیمی افتضاحه و کلاس های رفع اشکال آقای نیکوکار وقت تلف کردنه !
شخصا از صمیمی هیچی یاد نگرفتم !
در مورد آقای هاشمیان هم
به نظر من ایشون در مقام مربی برنامه نویسی توی مقاطع مهد ، ابتدائی و به زور راهنمائی می تونند خیلی مفید باشند اما دانشگاه به هیچ وجه !
سی شارپ این همه مطلب واسه درس دادن داره ایشون وقت کلاسش رو با سرو صبحانه ، تماشای انیمیشن ، بازی ، سی پلاس پلاس و ... هدر میده و بعضا دانشجو هاش تبدیل میشن به آدم های علاقمند ، مدعی و البته بی سواد !
این ها رو گفتم چون هم با دانشجو هاش خیلی ارتباط دارم هم جو کلاس هاش رو میدونم !
به نظرم واسه ی برنامه نویسی تا زمانی که اساتیدی مثل منشی ،کی نژاد ،پیرنیا ، درویشی و ... هستند واقعا حماقته با همچین کسی کلاس برداشتن !
در مورد طراحی پیاده سازی قبلا هم گفتم استاد عزت دوست فوق العادست به شرطی که با کلاس همراهی کنید و از درس عقب نمونید !
طراحی الگوریتم این ترم استاد قوامی اومده فکر نکنم هیچ استاد توان رقابت با ایشون رو داشته باشه ...مخصوصا توی این درس!
نظریه استاد صلایانی خوبه !
ذخیره هر کاری میکنید بکنید فقط اشاره گر موس رو نزدیک نام دادگر نبرید که نحسیش میگیرتتون !
کاملا بی سواد (اگر یک روز جزوش رو گم کنه دیگه باید خودش رو بازنشست کنه)
کلاس های کاملا خشک و اعصاب خوردکن
کلا هیچی از ذخیره نمیفهمید !