• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
فیزیک 2 : جلیلیان
مدار 1 :هادی
مدار الکترونیک : نمیدونم

هادی شنیدم برای نرم افزارا خوبه
جلیلیان نمیشناسم
من الکترونیکی با ستاری داشتم ی کتاب معرفی میکنه جزوش خوبه تمرین حل میکنه اما اما مثالای کتابه و مثالای خودش آسونه و امتحانش سخته البته من فکر میکردم در حد همون سوالایی که حل کرده میده اما اینطوری نبود سوالاش مثل سوالای امتحانی ترمهای قبله سوالای امتحانی و تمرینها و مثالای کتابو بلد باشی حله
لاریجانی خورم این ترم باهاش آز مدار منطقی دارم

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان اگه کسی در مورد این استادا اطلاعی داره ما رو هم سهیم کنه
مهران حشمتی و افشین امامی خواه برای کارگاه چطوری هستن؟؟؟؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
خدا لعنتت کنه ماندانا نصراللهی این چه بدبختی بود که انداختی تو داشگاه.مدرکها رو دیرتر میگرفتید میمردید خدا نابودتون کنه با این قانون ها و کادر آموزشیتون

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بقیه رو نمیدونم چی میگن ولی معلومه کارشون ایندفعه خیلی جدیه و آموزش هم هیچ کاری نمیتونه بکنه چون فایلهای انتخاب واحد از ایرانشهر باز میشه.به من گفت قبل از انتخاب واحد مدرکتو برو تحویل بده
فکر نمیکنم فایل ها از ایرانشهر باز شه ...
روزی که من رفتم تحویل بدم پرسیدم که میشه 19 آور داد و انتخاب واحد کرد گفت آره... مگر اینکه بذاری به حساب اینکه اینا به هیچی نه نمیگن

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
مرسی مسعود جان :)
اما لطفعلی شمیرانی نیست ...فقط ستاری و تقوی لاریجانی واسه الکترونیک هستند :-(

من تقوی رو تایید میکنم :D نمرم زیاد خوب نشد نمیدونمم چرااا ولی استاد بسیاار گلیه و خیلی خوب درس میده

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
روزی که من رفتم تحویل بدم پرسیدم که میشه 19 آور داد و انتخاب واحد کرد گفت آره... مگر اینکه بذاری به حساب اینکه اینا به هیچی نه نمیگن[/QUOTE]
کارشناس آموزش خودش به من گفت که فایلها از ایرانشهر باز میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
روزی که من رفتم تحویل بدم پرسیدم که میشه 19 آور داد و انتخاب واحد کرد گفت آره... مگر اینکه بذاری به حساب اینکه اینا به هیچی نه نمیگن
کارشناس آموزش خودش به من گفت که فایلها از ایرانشهر باز میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد[/QUOTE]

عجببب... کارشناس آموزش شما خواسته شماها رو بترسونه ... آموزش مگهه همون پشته زمین فوتبال نیست؟؟؟؟:eek:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
چه جالب ...اگه مدار منطقی هم بذارم کنارش چطور ؟:D
بنده ترم پیش مدار1 و مدار الکترونیکی و منطقی و نظریه و طراحی الگوریتم و ذخیره برداشتم ...
سخت نبود :D میگم نیست واسه تجربشه اخوی :p

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
کارشناس آموزش خودش به من گفت که فایلها از ایرانشهر باز میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد

عجببب... کارشناس آموزش شما خواسته شماها رو بترسونه ... آموزش مگهه همون پشته زمین فوتبال نیست؟؟؟؟:eek:[/QUOTE]
نه بابا از این صحبت ها نیست اونا خودشون سردرگم بودن

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
بنده ترم پیش مدار1 و مدار الکترونیکی و منطقی و نظریه و طراحی الگوریتم و ذخیره برداشتم ...
سخت نبود :D میگم نیست واسه تجربشه اخوی :p
ایول لرد سیاه !:specool:
ایول ولدمورت !:devil:
همش پاس شد ؟:blink:

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
چه جالب ...اگه مدار منطقی هم بذارم کنارش چطور ؟:D

البته مدار منطقي كمي سخت تر از الكترونيكيه ولي اگه ساختمان گسستت خوب بوده بردار چون مباحثش عين اونه:
منطق دودويي،جدول كارنو، مينترم و ماكسترم،گيتهاي adn,or,xor,not,nand,nor ، البته فصول 4-5-6 موريس مانو سخت ميشه.
فاتحي خواجه خوبه ولي سعي كن با استادي برداري كه ازت كار بكشه.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
عجببب... کارشناس آموزش شما خواسته شماها رو بترسونه ... آموزش مگهه همون پشته زمین فوتبال نیست؟؟؟؟:eek:
نه بابا از این صحبت ها نیست اونا خودشون سردرگم بودن[/QUOTE]

والا اون مسئول آموزش ما یعنی نرم افزار پیوسته(دوستان نرم افزاری توجه کنند) اصلا گیر نبود ... انگاری نمیاوردی هیچ اتفاقی نمیفتاد ... مسئول سخت افزار که به زبون بی زبونی فهموند که اتفاق خاصی نمیفته ...
بعد منم چون یه سری از دوستام میخواستن 19 بیان تحویل بدم پرسیدم گفت موردی نداره ... بیاره همون لحظه رکوردش باز میشه

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
میدونید دارم به چی فکر می کنم؟
دارم به با حال ترین خاطره ای که می تونم واسه نوه هام تعریف کنم فکر می کنم :
"...آره نوه های گلم ترم پنج که بودم حوالی انتخاب واحد یک برنامه نوشتم همه راحت انتخاب واحد کنند بعد موقع انتخاب واحد که شد رفتم انتخاب کنم نوشته بود به دلیل نقص مدارک رکورد شما بسته است ...اون ترم مرخصی گرفتم ...."

بالا