• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
واقعا تیمی کار نمیکنن ... به دوستام پیشنهادش رو دادم که تنهایی کار کردن دیر میریم جلو بیاین همه باهم کار کنیم و پروژه بگیریم کار تیمی یه چیزه دیگس فقط هر هر خندیدن :|

این خطت اصلا نابود کننده بود ... یاد پروژم افتادم که زبانی رو برداشته بودم که نه کسی بلد بود نه میخواستن یاد بدن
هموناییم که بلد بودم رو بقیه هم بلد نبودن ... عزا گرفته بودم واسه پروژم

چه ربطی داشت ؟؟!!!

حالا ما با سخت افزار کار میکردیم تو با نرم افزار برعکسشو میگفتی
نه اصلا.مشکلش اینه که کسی که سر و کارش با سخت افزاره باید هزینه بیشتری کنه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ببینید بچه ها یه مثال بزنم از کسایی که به ناحق رفتن سر کار
خواهشن این لینک رو ببینید http://www.sabteahval-tehran.ir/Shemiran/Personel.soap?Language=Fa&City=14&PID=155

طرف با لیسانس علوم جانوری رفته شده رییس ثبت احوال
اونوقت این همه آدم بیچاره بیکارن

سوابق شغلیش رو دیدی ؟؟؟ سابقه داره ...
همه چی که مدرک تحصیلی نیست !!!
توقع داشتی به جای این کی باشه ؟؟( منظورم رشتشه )

نه اصلا.مشکلش اینه که کسی که سر و کارش با سخت افزاره باید هزینه بیشتری کنه

بالاخره هر چیزی هزینه داره ...
کمتر کسی مفتکی به چیزی رسیده ... آقازاده نیستی و نیستیم

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
با اطمینان میگم توی مخابرات کار بلد باشی،کار پیدا میکنی.مخابرات فوق العاده وسیع هست و بعضی زمینه هاش در ایران در حال شکوفا شدن و روی بورس هست.مشکل اینجاست بیشتر فارغ التحصیلهای ما به خاطر دید محدود و زورکی پاس کردن درسا دید مهندسی ندارند و کار بلد نیستند.وقتی فکر می کنی درس های گرایشت مفت نمیرزه و فقط به فکر پاس کردن باشی انتظار داری بعد فارغ التحصیلی کارم گیرت بیاد؟بخصوص اگر ارشد بخونی و کارهای تحقیقاتی انجام بدی مسلما آینده خوبی در مخابرات داری بخصوص اگر بتونی از ایران خارج بشی.
مخابراتم پارسال هرچی نیرو داشت انداخت بیرون و یه مشت سپاهی آورد.الان کل مخابرات افتاده دست ****
خیالتون راحت تو این ایران فقط باید بلد باشی خوب لابی بازی کنی.
خوب گریه کنی و قشنگ دروغ بگی تا بجایی برسی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
مخابراتم پارسال هرچی نیرو داشت انداخت بیرون و یه مشت سپاهی آورد.الان کل مخابرات افتاده دست ****
خیالتون راحت تو این ایران فقط باید بلد باشی خوب لابی بازی کنی.
خوب گریه کنی و قشنگ دروغ بگی تا بجایی برسی

شنیدم افتاد دست **** ولی نشنیدم همه رو ریخته باشن بیرون ... چون آشناهام اونجان و همچنان سرکارشونن

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
سوابق شغلیش رو دیدی ؟؟؟ سابقه داره ...
همه چی که مدرک تحصیلی نیست !!!
توقع داشتی به جای این کی باشه ؟؟( منظورم رشتشه )

بالاخره هر چیزی هزینه داره ...
کمتر کسی مفتکی به چیزی رسیده ... آقازاده نیستی و نیستیم
خیلی آدم با لیاقت تر از این هم هست.کسی که سواد داره
مطمئن باش مدرکشم الکی گرفته.
پس اگه اینطور باشه کسی به درس و دانشگاه اهمیت نمیده
منم دیپلممو میگرفتم میرفتم یه جایی کار میکردم خودش سابقه میشد
اما گفتیم لیساننننننس بگیریم بریم مهندس بشیم.ببین لردک من حرفم اینه
چرا کسی نباید سرجاش باشه

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
شنیدم افتاد دست **** ولی نشنیدم همه رو ریخته باشن بیرون ... چون آشناهام اونجان و همچنان سرکارشونن
آشناهای منم اونجان.همشون رو ریختن بیرون.شاید آشناهای تو سپاهی باشن که بیرون نکردن

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
شدیدا با این جمله ت موافقم(قضیه به این صورته که یا همه همون چیزی رو که توبلدی روبلدن ویا اون چیزی که تو بلد نیستی اونام بلد نیستن!:lol)

واقعا تیمی کار نمیکنن ... به دوستام پیشنهادش رو دادم که تنهایی کار کردن دیر میریم جلو بیاین همه باهم کار کنیم و پروژه بگیریم کار تیمی یه چیزه دیگس فقط هر هر خندیدن :|

این خطت اصلا نابود کننده بود ... یاد پروژم افتادم که زبانی رو برداشته بودم که نه کسی بلد بود نه میخواستن یاد بدن
هموناییم که بلد بودم رو بقیه هم بلد نبودن ... عزا گرفته بودم واسه پروژم
واقعا عین خودمید.به هرکی میگی یه چرتی میگه و یه موج منفی میفرسته.
طرف فقط به فکر اینه که جزوتو بدی یه کپی بزنه ویه ساندویچم دم پاساز بخوره بره خونه!:lol:
واما یه نکته دیگه
دست دوم افراد
خیلی بارشونه ولی بروز نمیدن البته من چون انالیز کارمه دردقایق اول فهمیدم ولی چکار میشه کرد!بروز نمیدن ونمیشه ازشون چیزی کشید بیرون>>>این افراد به درد زباله دان تاریخ میخورن:p
..........................
پروزه کاردانی منم یه چیزی بود که ازش تو نت چیزی نبود استاد مام دید چیز جدیدی هستش اسمم رو ثبت کرد با خودش(برای اولین بار ود که اون اومد واسه انتخاب استاد پیش من:p)اما بعد تایید دیری نپایید که فهمیدیم هیچی بلد نی وهر هفته حرف هفته قبلشو نقض میکنه.نامرد خیلی وقتمو گرفت

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
من خودم یکی داشت تعریف میکرد که واسه کنترل کیفیت خط تولید ،لیسانس تاریخ روبرده بودن!!!:upsided:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خیلی آدم با لیاقت تر از این هم هست.کسی که سواد داره
مطمئن باش مدرکشم الکی گرفته.
پس اگه اینطور باشه کسی به درس و دانشگاه اهمیت نمیده
منم دیپلممو میگرفتم میرفتم یه جایی کار میکردم خودش سابقه میشد
اما گفتیم لیساننننننس بگیریم بریم مهندس بشیم.ببین لردک من حرفم اینه
چرا کسی نباید سرجاش باشه

داری درباره یه آدمی که فقط ازش یه پروفایل دیدی صحبت میکنی و یه طرفه به قاضی میری ... از کجا اینقدر مطمئنی که این سواد کافی نداره ؟؟ چون رشتش رشته ایه که شما نمیپسندی ؟؟؟ خیلی بده که درباره آدما همینطوری قضاوت میکنی و نتیجه گیری میکنی ... باعث تاسفه
نگفتم کسی به درس و دانشگاه اهمیت نمیده ... گفتم مگه همه چی تحصیلاته؟؟؟؟!!
شما هم دیپلم میگرفتی خودت خواستی بری درس بخونی ... میتونستی بجاش بری سابقه دار شی
تو این مملکت هیچ کس سر جاش نیست ... بعد میگید حرف سیاسی نزن ...

آشناهای منم اونجان.همشون رو ریختن بیرون.شاید آشناهای تو سپاهی باشن که بیرون نکردن

خیر آشناهای ما سپاهی نبودن ...
وقتی موقعیت یه جایی عوض میشه میان مهره های اصلی رو جابجا میکنن نه مهره هایی که ارزشی ندارن ... درصورتی که مهره هایی که ارزش ندارن ممکنه خیلی با ارزش تر باشن ولی سیاست داشتن
در هر صورت اگه انداختنش بیرون و کسی هم نبوده باعث تاسفه مثه کارگرای خیلی از کاخونه هایی که تازگیاا انداختنشون بیرون
اگرم واسه خودش کسی بوده که مسلما مخی داشته پس باز واسش کار پیدا میشه

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
من خودم یکی داشت تعریف میکرد که واسه کنترل کیفیت خط تولید ،لیسانس تاریخ روبرده بودن!!!:upsided:
اینا دردای جامعه ست این حرفا رو به لرد بگو که میخواد همش حرف خودشو بزنه و همه چی رو نقض کنه
جناب لردد ای چیزا تو جامعه ریخته بشدتتتتتتتتتتت.ولی یکی از دلایل عقب موندگی و بیکاری هم اینکه افراد با یه مدرک دیگه میان

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
:D فاتحه :p

اینا دردای جامعه ست این حرفا رو به لرد بگو که میخواد همش حرف خودشو بزنه و همه چی رو نقض کنه
جناب لردد ای چیزا تو جامعه ریخته بشدتتتتتتتتتتت.ولی یکی از دلایل عقب موندگی و بیکاری هم اینکه افراد با یه مدرک دیگه میان

اصن نمیفهمی چی میگم ...
من نقض نکردم و مثه تو نیستم که حرفمو بخوام به کرسی بنشونم ... داری یارو رو میبری زیر سوال وو هیچیم ازش نمیدونی ، همینطوری داری تصمیم گیری میکنی
رئیس ثبت احوال فرق زیادی با کنترل کیفیت یه کارخونه داره ... خیلیییییییییییییییییی فرق داره
عقب موندگیمون یکیش مدل فکرامونه

قول داده بودم با خودم که کلا باهات بحث نکنم ... چون واقعا میری جاده خاکی چیزی که میخوای میشنوی
ادامه اش نده بحثی با تو ندارم - اگرم فکر میکنی ج ندی چیزی ازت کم میشه اعلام میکنم اصن حق باتو اونم 4 بار

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
داری درباره یه آدمی که فقط ازش یه پروفایل دیدی صحبت میکنی و یه طرفه به قاضی میری ... از کجا اینقدر مطمئنی که این سواد کافی نداره ؟؟ چون رشتش رشته ایه که شما نمیپسندی ؟؟؟ خیلی بده که درباره آدما همینطوری قضاوت میکنی و نتیجه گیری میکنی ... باعث تاسفه
نگفتم کسی به درس و دانشگاه اهمیت نمیده ... گفتم مگه همه چی تحصیلاته؟؟؟؟!!
شما هم دیپلم میگرفتی خودت خواستی بری درس بخونی ... میتونستی بجاش بری سابقه دار شی
تو این مملکت هیچ کس سر جاش نیست ... بعد میگید حرف سیاسی نزن ...

خیر آشناهای ما سپاهی نبودن ...
وقتی موقعیت یه جایی عوض میشه میان مهره های اصلی رو جابجا میکنن نه مهره هایی که ارزشی ندارن ... درصورتی که مهره هایی که ارزش ندارن ممکنه خیلی با ارزش تر باشن ولی سیاست داشتن
در هر صورت اگه انداختنش بیرون و کسی هم نبوده باعث تاسفه مثه کارگرای خیلی از کاخونه هایی که تازگیاا انداختنشون بیرون
اگرم واسه خودش کسی بوده که مسلما مخی داشته پس باز واسش کار پیدا میشه
من ای آدم رو دیدم چندبار هم باهاش سر و کله زدم.بدون چیزی میدونم که دارم میگم.من رو هوا هیچ وقت حرف نمیزنممممممممممم

loram19

Registered User
لایک‌ها
564

وایییی:hmm:
حالا من یه سوال دارم کلا بدون در نظر گرفتن شرایط پارتیبازی و ...از من دانشجو به طور نمونه به عنوان کسی که داره مهندس مخابرات میشه
یا حالا الکترونیک انتظار میره چه توانایی داشته باشه؟این روهم نگید که بستگی داره تو چه فیلدی بخوای کار کنی به طور جامع میپرسم ..واقعا این درسایی که میخونیم به کنار ولی وقتی میای کار کنی باید ابزار داشته باشی این ابزارها چی میتونن باشن؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
وایییی:hmm:
حالا من یه سوال دارم کلا بدون در نظر گرفتن شرایط پارتیبازی و ...از من دانشجو به طور نمونه به عنوان کسی که داره مهندس مخابرات میشه
یا حالا الکترونیک انتظار میره چه توانایی داشته باشه؟این روهم نگید که بستگی داره تو چه فیلدی بخوای کار کنی به طور جامع میپرسم ..واقعا این درسایی که میخونیم به کنار ولی وقتی میای کار کنی باید ابزار داشته باشی این ابزارها چی میتونن باشن؟
دروغ بگی و بتونی خب گریه کنی.این ابزارهای لازم در جهت موفقیت در مملکت ما میباشد

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
منظورت از ابزار چی هست؟؟؟؟پول؟؟دانش؟تخصص؟

تخصص و دانش...ببین تا میای یه چیزیو یاد بگیری بقیه زودتر رسیدن منظورم اینه الان تو چه زمینه ای تخصص داشته باشی حداقل 5-6 سال اینده تو بیمه کردی؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
تخصص و دانش...ببین تا میای یه چیزیو یاد بگیری بقیه زودتر رسیدن منظورم اینه الان تو چه زمینه ای تخصص داشته باشی حداقل 5-6 سال اینده تو بیمه کردی؟
تو مخابراتی هستی.نمیدونم
اما برا الکترونیک تا جایی که من میدونم و اکثر آگهی هایی که مهندس الکترونیک میگیرن
همشون رو یه چیز تاکید دارن سیستم های بهینه(embedded system)
حالا این سیستم های بهینه چی هست:
1-avr
2_arm
3-fpga
و خیلی چیزای دیگه که وسیع هستند

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
ایران داره به سمت آرم میره تازه.میکرو 32 بیتی که تازه گیا نسل 64 بیتیش هم اومده
البته دنیا از سال 1990 رفت به سمت آرم ایران تازه گیا داره میره

بالا