• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
میدونی هست واسه مخابراتم هست ...ولی این شروعش رو یک استاد خوب باید کمکت کنه که راه بیفتی که واسه ما اصلا تعریف نشده..هرچند دانشجو هستیم و باید دانش بجوییم جالبه با الکترونیکی ها که حرف میزنیم همه مینالن که به درد نمیخوره و ...

یه پیشنهاد این سوالت رو از تسلا بپرس ... مثبت نگر تره :D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
میدونی هست واسه مخابراتم هست ...ولی این شروعش رو یک استاد خوب باید کمکت کنه که راه بیفتی که واسه ما اصلا تعریف نشده..هرچند دانشجو هستیم و باید دانش بجوییم جالبه با الکترونیکی ها که حرف میزنیم همه مینالن که به درد نمیخوره و ...

اول با AVR شروع کن - اگه برنامه نویسیت ضعیفه یه اتمگا 16 بخر پروژه های ساده رو برد برد ببند
من خودم تو عمرم یه بار برنامه نوشتم اونم چشمک زن ال ای دی بود با اینکه همش از ایران میکرو و تی کی کپی کردم یـــَـــــــــــــــــــک حالی کردم
شاید به این بهانه دوباره شروع کنم
بعد برو آرم
همین ای وی آرش یه اصطلاحاتی داره آدم گیج میشه!!

عراد تو ای وب آر بلدی ؟ التیوم که خیری نرسوندی حداقل ای وی آر کمک کن

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
یه پیشنهاد این سوالت رو از تسلا بپرس ... مثبت نگر تره :D

که بازدعوا بشه؟:D
حالا ما دانشجوها هم مقصریم که از استادامون فقط نمره میخوایم ولی روز اولی که اومدم این دانشگاه تا این اندازه تنبل نبودم جو خیلی درسخونی نداره...

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
حالا ما دانشجوها هم مقصریم که از استادامون فقط نمره میخوایم ولی روز اولی که اومدم این دانشگاه تا این اندازه تنبل نبودم جو خیلی درسخونی نداره...

وااا سر چی دعوا بشه ؟؟ نظر میخوای بپرسی ...

یه سوال avr هم که با codevision بود؟؟؟ اگه همونه و بلد نیستی استاده ما یه سری پاور براش داده بود و با تمرین خواستی بگو برات میل کنم (ساده اس اینایی که دارم ولی ج داده و ج گرفتیم ما )

loram19

Registered User
لایک‌ها
564

اول با AVR شروع کن - اگه برنامه نویسیت ضعیفه یه اتمگا 16 بخر پروژه های ساده رو برد برد ببند
من خودم تو عمرم یه بار برنامه نوشتم اونم چشمک زن ال ای دی بود با اینکه همش از ایران میکرو و تی کی کپی کردم یـــَـــــــــــــــــــک حالی کردم
شاید به این بهانه دوباره شروع کنم
بعد برو آرم
همین ای وی آرش یه اصطلاحاتی داره آدم گیج میشه!!

عراد تو ای وب آر بلدی ؟ التیوم که خیری نرسوندی حداقل ای وی آر کمک کن

تو این تابستون سمتش رفتم(حالا حالاهادرگیرم) ولی میخواستم بدونم بچه ها چه نظری دارن از چی شروع میکنن...
ای وی ارو خوب بلدی؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

تو درس خون نیستی و تنبلی به جو چه ربطی داره

مگه من نیستم!!! یاد بگیر ازم
biggrinsmiley.gif

یه سوال avr هم که با codevision بود؟؟؟ اگه همونه و بلد نیستی استاده ما یه سری پاور براش داده بود و با تمرین خواستی بگو برات میل کنم (ساده اس اینایی که دارم ولی ج داده و ج گرفتیم ما )

نیکی و پرسش!!
خوو بز ار همه دان کنن دیگه

loram19

Registered User
لایک‌ها
564

پ.خ شد

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
تو این تابستون سمتش رفتم(حالا حالاهادرگیرم) ولی میخواستم بدونم بچه ها چه نظری دارن از چی شروع میکنن...
ای وی ارو خوب بلدی؟

نه بابا بلد چیه ... در همون حدی که آموزش داده بلدم ... ولی تمرینامو خودم حل کردم

تو درس خون نیستی و تنبلی به جو چه ربطی داره

مگه من نیستم!!! یاد بگیر ازم
biggrinsmiley.gif

نیکی و پرسش!!
خوو بز ار همه دان کنن دیگه

خوب یه جایی بگوو که آپ کنم ...
دفعه قبل 4شیر گذاشتم طرف نتونست دانلود کنه ... جاییکه همه دانلود بتونن بکنن بگو امشب سعی میکنم آپ کنم براتون (نمیگممم خیلیی خوبه هاااا ولی بد نیست واسه من که اصن نمیشناختم خوب بود)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دفعه قبل 4شیر گذاشتم طرف نتونست دانلود کنه ... جاییکه همه دانلود بتونن بکنن بگو امشب سعی میکنم آپ کنم براتون (نمیگممم خیلیی خوبه هاااا ولی بد نیست واسه من که اصن نمیشناختم خوب بود)

تازه میخای سعی کنی:D
به نظر من بر هر مسلمانی که در نت کار میکنه واجبه یه حساب در پیکو فایل داشته باشه
بسیار عالی هست! فایل ها دائمی میمونن و فوق العادست
یه حساب تو پرشین گیگ هم داشته باش
یه حساب تو رپیدباز هم داشته باش
یه حساب هم تو رمتیوب داشته باش
یه حساب هم تو ....................................( من چرا اینا رو گفتم ! )

دادا شوما فعلا یه حساب تو پیکوفایل بساز - PicoFile.com - فضای رایگان ارسال فایل و عکس
تا ببینمیم کی سعیت رو میکنی:lol:

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
MATLAB
طراحی الگوریتم ها (مورچگان،ژنتیک،پرندگان،...) ، حل مسئله و معادلات (ODF و PDF) ، شبیه سازی (Simulink) ، واسط کاربر گرافیکی ، کامپایل دیگر برنامه ها (C ، fortran ، پاسکال ، ... ) ، تحلیل خطوط انتقال و نمودار اسمیت و سایر محاسبات عددی که در مهندسی با آن سرو کار دارید.

Orcad و EWB )electronic work bench) و Circuit maker و Proteus و از این قبیل
برای طراحی،تحلیل و شبیه سازی مدارهای الکترونیکی ، البته با تعداد قطعۀ محدود و همچنین فرکانس محدود ، همچنین از Orcad برای طراحی بردهای مدار چاپی PCB هم استفاده می شود که در ایران کمتر رایج است.

Protel DXP , Eagle
طراحی بردهای مدار چاپی ، Eagle خیلی سریعتر و جذاب تر امّا در عوض Protel کامل تر و رایج تر

ADS
طراحی مدارهای فرکانس بالا ، ***** ، مدار مخابراتی و الکترونیک 3 رو با این راه می اندازید.

HFSS
طراحی و آنالیز مدارهای مایکروویو پسیو و اکتیو ، تحلیل و طراحی انواع آنتن ، در کل نرم افزاری برای کار با میدان و موج ، بنابراین در دروس مغناطیس ، میدانها و امواج ، آنتن و مایکروویو بدردتان خواهد خورد.

CST
Computer Simulation Technology
آنالیز و سنتز مدارهای الکترونیکی فرکانس بالا ، آنالیز و سنتز انواع قطعات و مدارهای مایکروویو از میکرو استریپ ها تا موجبرها و شتاب دهنده های الکترون ، آنالیز و سنتز انواع آنتن ها ، آنالیز و سنتز بردهای مدار چاپی n لایه (دقت کنید آنالیز ، یعنی بررسی میدان ها و نویز و ... در خطوط مسی روی فیبر ) ، تحلیل میدان های مغناطیسی قوی و ابر رساناها ، دارا بودن امکانات ترسیم در حد CATIA و علاوه بر اینها قابلیّت پیوند چند پروژۀ به ظاهر متفاوت ، مثلاً یک رادار مجموعه ای از قعطات الکترونیکی و موجبرها و آنتن ها و ... است که همه را می توان در CST تعریف نموده و کل پروژه را تحلیل نمود .

و امّا نرم افزار های متفاوت دیگری هم هستند (مانند KEIL , ISE , modelsim , IAR , bascom , ...) که در هر دو رشته ی مخابرات و الکترونیک مشترکند و برای برنامه ریزی چیپ های خاص یک شرکت خاص طراحی شده اند و بیشتر برای پیاده سازی سیستم های مخابراتی بدردتان می خورند .

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
اره خب باید بلد باشم حداقل در حد متوسط یاد بگیرمش ...حالا مهم نیس مخابراتیم که
ببین کتاب میکرو کنترلر های avr نوشته جابر الوندی برای شروع عالیه.من خودم اونو میخونم
بهت توصیه میکنم کتابشو بخررررر.چون واقعا به زبان ساده نوشته شده

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
میگم اینجا هم مهندس برق داریم.هم مخابرات هم کامپیوتر
بیاید باهم یه شرکت بزنیم.لرد میشه برنامه نویس
منو اهرادم مهندسای الکترونیک.لورام هم مخابرات.کابوی قدرت
فقط خدمات کم داریم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نه بابا بلد چیه ... در همون حدی که آموزش داده بلدم ... ولی تمرینامو خودم حل کردم

uploadboy.com

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
میگم اینجا هم مهندس برق داریم.هم مخابرات هم کامپیوتر
بیاید باهم یه شرکت بزنیم.لرد میشه برنامه نویس
منو اهرادم مهندسای الکترونیک.لورام هم مخابرات.کابوی قدرت
فقط خدمات کم داریم
اونم میسپاریم به تکش:D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

تازه میخای سعی کنی:D
به نظر من بر هر مسلمانی که در نت کار میکنه واجبه یه حساب در پیکو فایل داشته باشه
بسیار عالی هست! فایل ها دائمی میمونن و فوق العادست
یه حساب تو پرشین گیگ هم داشته باش
یه حساب تو رپیدباز هم داشته باش
یه حساب هم تو رمتیوب داشته باش
یه حساب هم تو ....................................( من چرا اینا رو گفتم ! )

دادا شوما فعلا یه حساب تو پیکوفایل بساز - PicoFile.com - فضای رایگان ارسال فایل و عکس
تا ببینمیم کی سعیت رو میکنی:lol:

:D موقعی که لازم میشه تازه میرم عضو میشم ...

الان اینو کجای دلم بذارم ؟؟؟

بیدار باش 15 مین دیگه تمومه

ویرایش :
Avr
اینم آدرسش ... یه سری چیزای دیگه هم بود که خودم نخونده بودم ولی گذاشتم ... نمیدونم چی بود حالا خودتون نگاه کنید

Last edited:
بالا