• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
روند بقالی زدن هم به این راحتی نیست که میخواین شرکت بزنید ...
فقط حرفش که نیست شرکت بزنیم ...
گروهی که میخوان شرکت بزنن باهم باشن با همدیگه چندسال کار کنن و مشتری های خودشونو پیدا کنن بعدا با هزینه کارایی که تو اون چندسال کردن یا حالا هرجا جاییو بخرن یا اجاره کنن
تازه قبلش باید مشخص کنن مسیر شرکت چیه و اصلا اهدافش چیه ...
مهمتر از این یه **** لازمه (ولایت وقیح نمیگماا :D ) که موقعیت بدون تعصب و غرض تشخیص بده و درست تصمیم گیری کنه و ..... خیلییی چیزای دیگه
:D حالا کی پایه اس ؟؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بنویس
کسی هم به حرفت گوش نمیده.

بنظرم اینطوری بهتره هاا توی ارشد که جدا میشن هرکی خواست بره راهه خودش ...
بدتر از اینا بچه های سختن ... بنده خداها اصلا معلوم نیست بچه های برقن یا کامپیوتر همهههه چی دارن ... بچه های آی تی هم بین نرم و مدیریت گیرن :D
بچه های نرم اوضاعشون بهتره برنامه نویسن و تحلیلگر
مهم گفتنه ولو گوش نکردن!
لرد حرفت دو پهلویه نفهمیدم این سیستم جدید که گفتم خوبه یا این که الان هست؟؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
میدونی هست واسه مخابراتم هست ...ولی این شروعش رو یک استاد خوب باید کمکت کنه که راه بیفتی که واسه ما اصلا تعریف نشده..هرچند دانشجو هستیم و باید دانش بجوییم جالبه با الکترونیکی ها که حرف میزنیم همه مینالن که به درد نمیخوره و ...
الکترونیکی ها گولتون میزنن که شما نرید سمت رشتشون!
کلا این مهندسا جنسشون شیشه خورده داره البته دور از مراجع پی تی!:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

اول با AVR شروع کن - اگه برنامه نویسیت ضعیفه یه اتمگا 16 بخر پروژه های ساده رو برد برد ببند
من خودم تو عمرم یه بار برنامه نوشتم اونم چشمک زن ال ای دی بود با اینکه همش از ایران میکرو و تی کی کپی کردم یـــَـــــــــــــــــــک حالی کردم
شاید به این بهانه دوباره شروع کنم
بعد برو آرم
همین ای وی آرش یه اصطلاحاتی داره آدم گیج میشه!!

عراد تو ای وب آر بلدی ؟ التیوم که خیری نرسوندی حداقل ای وی آر کمک کن
لازم نیست چیزی بخره،پروتوس همه چی داره.اگه بخواد عملی ببنده خیلی دیر میره جلو.
من خیلی زمان گذاشتم واسه ای وی ار اما فهمیدم هیچ چی ازم در نمیاد.به این نتیجه رسیدم که ادم نباید هم چیو رو خودش یاد بگیره.بنابراین بحث تیم ورک رو کشیدم جلو

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
که بازدعوا بشه؟:D
حالا ما دانشجوها هم مقصریم که از استادامون فقط نمره میخوایم ولی روز اولی که اومدم این دانشگاه تا این اندازه تنبل نبودم جو خیلی درسخونی نداره...
نپرس :eek:دفعا قبل دعوا شده بود گیس وگیس کشی تو اخر به زور پلیس اینجا سروسامون پیدا کرد

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
وااا سر چی دعوا بشه ؟؟ نظر میخوای بپرسی ...

یه سوال avr هم که با codevision بود؟؟؟ اگه همونه و بلد نیستی استاده ما یه سری پاور براش داده بود و با تمرین خواستی بگو برات میل کنم (ساده اس اینایی که دارم ولی ج داده و ج گرفتیم ما )
اره همونه اما برای وقتی هستش که بخوای به زبون cواسش برنامه بنویسی!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
میگم اینجا هم مهندس برق داریم.هم مخابرات هم کامپیوتر
بیاید باهم یه شرکت بزنیم.لرد میشه برنامه نویس
منو اهرادم مهندسای الکترونیک.لورام هم مخابرات.کابوی قدرت
فقط خدمات کم داریم

واقعا بدون شوخی میشه یه شرکت زد.یه جا اجاره کنیم همه با هم بعد شرکت رو ثبت کنیم
بعد از پروژه های کوچیک شروع کنیم تا بزرگ
اصلا نیاز به ثبت شرکت نیست ،چون اینجا ایرانه
هرکاری کردید فقط بگم من اصلا رییس نمیشم ها:blink: من فقط پروزه ای میام! مثل این استاد پروازی ها:p

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
گروهی که میخوان شرکت بزنن باهم باشن با همدیگه چندسال کار کنن و مشتری های خودشونو پیدا کنن بعدا با هزینه کارایی که تو اون چندسال کردن یا حالا هرجا جاییو بخرن یا اجاره کنن
مهمتر از این یه **** لازمه (ولایت وقیح نمیگماا :D ) که موقعیت بدون تعصب و غرض تشخیص بده و درست تصمیم گیری کنه و ..... خیلییی چیزای دیگه
خب . من همینجا اعلام میکنم که وظیفه ریاست شرکتو به عهده میگیرم البته به درخواست های پیاپی دوستان تو پخ.
الان منو تکش پستمون مشخصه. بقیه چیکار میکنن؟:دی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
:D موقعی که لازم میشه تازه میرم عضو میشم ...

الان اینو کجای دلم بذارم ؟؟؟

بیدار باش 15 مین دیگه تمومه

ویرایش :
Avr
اینم آدرسش ... یه سری چیزای دیگه هم بود که خودم نخونده بودم ولی گذاشتم ... نمیدونم چی بود حالا خودتون نگاه کنید

الان دارم دان میکنم .تعداد دفعات دان روزده صفر پس من اولیشم:D
ول/ایت هم دسته شما باشه بهتره.اهداف شرکت هم کندن پول از همه:p

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
MATLAB
طراحی الگوریتم ها (مورچگان،ژنتیک،پرندگان،...) ، حل مسئله و معادلات (ODF و PDF) ، شبیه سازی (Simulink) ، واسط کاربر گرافیکی ، کامپایل دیگر برنامه ها (C ، fortran ، پاسکال ، ... ) ، تحلیل خطوط انتقال و نمودار اسمیت و سایر محاسبات عددی که در مهندسی با آن سرو کار دارید.

Orcad و EWB )electronic work bench) و Circuit maker و Proteus و از این قبیل
برای طراحی،تحلیل و شبیه سازی مدارهای الکترونیکی ، البته با تعداد قطعۀ محدود و همچنین فرکانس محدود ، همچنین از Orcad برای طراحی بردهای مدار چاپی PCB هم استفاده می شود که در ایران کمتر رایج است.

Protel DXP , Eagle
طراحی بردهای مدار چاپی ، Eagle خیلی سریعتر و جذاب تر امّا در عوض Protel کامل تر و رایج تر

ADS
طراحی مدارهای فرکانس بالا ، ***** ، مدار مخابراتی و الکترونیک 3 رو با این راه می اندازید.

HFSS
طراحی و آنالیز مدارهای مایکروویو پسیو و اکتیو ، تحلیل و طراحی انواع آنتن ، در کل نرم افزاری برای کار با میدان و موج ، بنابراین در دروس مغناطیس ، میدانها و امواج ، آنتن و مایکروویو بدردتان خواهد خورد.

CST
Computer Simulation Technology
آنالیز و سنتز مدارهای الکترونیکی فرکانس بالا ، آنالیز و سنتز انواع قطعات و مدارهای مایکروویو از میکرو استریپ ها تا موجبرها و شتاب دهنده های الکترون ، آنالیز و سنتز انواع آنتن ها ، آنالیز و سنتز بردهای مدار چاپی n لایه (دقت کنید آنالیز ، یعنی بررسی میدان ها و نویز و ... در خطوط مسی روی فیبر ) ، تحلیل میدان های مغناطیسی قوی و ابر رساناها ، دارا بودن امکانات ترسیم در حد CATIA و علاوه بر اینها قابلیّت پیوند چند پروژۀ به ظاهر متفاوت ، مثلاً یک رادار مجموعه ای از قعطات الکترونیکی و موجبرها و آنتن ها و ... است که همه را می توان در CST تعریف نموده و کل پروژه را تحلیل نمود .

و امّا نرم افزار های متفاوت دیگری هم هستند (مانند KEIL , ISE , modelsim , IAR , bascom , ...) که در هر دو رشته ی مخابرات و الکترونیک مشترکند و برای برنامه ریزی چیپ های خاص یک شرکت خاص طراحی شده اند و بیشتر برای پیاده سازی سیستم های مخابراتی بدردتان می خورند .
مسعوی الان تو cst کار کردی؟بلتی؟

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
این وسط منم بپرم یه چیزی بگم دیگه
آقا ARM رو من یه ماهیه شروع کردم،بردشم گرفتم.با اینکه قبلا هیچی با میکرو کار نکرده بودم،و در حد کلاس ریزپردازنده یک جوان بلد بودم،ولی خوب داره پیش میره.با کتاب نص و اتمل هم میرم جلو،توش پروژه ای یاد داده و کتاب نگم عالیه ولی نسبتا خوبیه.خلاصه اینکه اونقدا هم وحشتناک نیست

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
مهم گفتنه ولو گوش نکردن!
لرد حرفت دو پهلویه نفهمیدم این سیستم جدید که گفتم خوبه یا این که الان هست؟؟

مدلی که الان هست ... نامه نده که یهو تیکه تیکه کنن

نپرس :eek:دفعا قبل دعوا شده بود گیس وگیس کشی تو اخر به زور پلیس اینجا سروسامون پیدا کرد

مگه دخترید ؟؟!!

اره همونه اما برای وقتی هستش که بخوای به زبون cواسش برنامه بنویسی!

باتشکر ... گرفتم

خب . من همینجا اعلام میکنم که وظیفه ریاست شرکتو به عهده میگیرم البته به درخواست های پیاپی دوستان تو پخ.
الان منو تکش پستمون مشخصه. بقیه چیکار میکنن؟:دی

ریاست مال شما فقط حسابدار هم یکیو باید انتخاب کنی که معتمد باشه : ))

الان دارم دان میکنم .تعداد دفعات دان روزده صفر پس من اولیشم:D
ول/ایت هم دسته شما باشه بهتره.اهداف شرکت هم کندن پول از همه:p

اولیش رو سپردیم به کابوی ... هم برقیه هم سر رشته تو کامپیوتر داره
پول کندن که نیست ما داریم پول جون کندنمونو میگیریم :D

پ.ن :: http://www.digikala.com/?page=employment یه سر به اینجا بزنید ... مخصوصا بچه های کامپیوتر

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مدلی که الان هست ... نامه نده که یهو تیکه تیکه کنن

مگه دخترید ؟؟!!

اولیش رو سپردیم به کابوی ... هم برقیه هم سر رشته تو کامپیوتر داره
پول کندن که نیست ما داریم پول جون کندنمونو میگیریم :D

پ.ن :: http://www.digikala.com/?page=employment یه سر به اینجا بزنید ... مخصوصا بچه های کامپیوتر
من با این روش الان مخالفم چون باید تا ارشد بری
اما با روش من تا لیسانس ای چی میشد منو به عنوان وزیر علوم معرفی میکرد داش حسن!:lol:
تکش مو داره سه تای دختر!پس ندیدیش دی
حسابداری هم بدید به من+ استاد پروژه ای اگه بابت نظافت هم پول خوبی بدید من نوکرتون هم هستم!
دیجی رو چند وقته دیدم حیف هیچ کاری جز پیک موتوری واسه ما نیست:(

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اما با روش من تا لیسانس ای چی میشد منو به عنوان وزیر علوم معرفی میکرد داش حسن!:lol:
حسابداری هم بدید به من+ استاد پروژه ای اگه بابت نظافت هم پول خوبی بدید من نوکرتون هم هستم!

نه ندیدمش فقط خودش گفت موهاش نمیدونم چی چی میکنه همون موفرفری :D
ما تا ارشدشم نمیریم یعنی رفتن و نرفتن خیلی مهم نیست ... تا همینجاش دستمون اومد موضوع چیه
واسه بچه های کامپیوتری هست ولی من اصن روم نمیشه رزومه بدم:f34r: ... گرافیست هم میخواد ...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
آقا ARM رو من یه ماهیه شروع کردم،بردشم گرفتم.با اینکه قبلا هیچی با میکرو کار نکرده بودم،و در حد کلاس ریزپردازنده یک جوان بلد بودم،ولی خوب داره پیش میره.با کتاب نص و اتمل هم میرم جلو،توش پروژه ای یاد داده و کتاب نگم عالیه ولی نسبتا خوبیه.خلاصه اینکه اونقدا هم وحشتناک نیست

داداش دستگات رسید؟

یکی از بنداش داشتن روحیه تیمیه
اینو دیدم پکیدم از خنده میدونید چرا؟:D
همین چند دقیه پیش داشتید همدیگرو خفه میکردید:lol: :lol::lol:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

یکی از بنداش داشتن روحیه تیمیه
اینو دیدم پکیدم از خنده میدونید چرا؟:D
همین چند دقیه پیش داشتید همدیگرو خفه میکردید:lol: :lol::lol:

:D وضعیتی که خودمم پیدا کردم ...
غیر کارای دیگه باید ببینیم کار تیمی چه جوریه ... برنامه نویسی تیمی تاحالا انجام ندادم که نصفشو یکی بنویسه نصفشم یکی دیگه ...
کابوی کوشی که بیای توضیح بدی ؟؟؟!!!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
جیزمو(یعنی چی نام کاربریت؟؟)
حالای سوالای اختصاصی
خواهش میکنم وقت بزار پاسخ بده من چون یه بار شکست عشقی داشتم(فکر بد نکنید منظورم ارمه)
من با سپاس یار شروع کردم خیلی کتاب کم حجمه حدود 200صفحه اما به قسمت برنامه نویسی که رسیده گند زده رفته منم ولش کردم
من کلی تحقیق داشتم با nxpشروع کردم اما متاسفانه منبع خوبی واسش نیست!!!تنها همین یه کتابه!
برد چی خریدی وچند وکجا؟؟؟
الان میتونی کتابو ببندی ویه برنامه چشمک زن بنویسی؟؟؟
کلاس هم میری یانه؟؟؟
کتاب چند صفحس؟؟
برنامه هاشو هم توضیح داده یافقط نوشته؟؟
اوخی فعلا همینارو بوگو بقیش باشه بعدا:cool:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

شما منو کــــــــچــــــــــل کردید باوو دیگه مو نمونده برام 4تا شیپیف تهش مونده اونم نگه داشتم واسه خانوم بچه ها یه وقت نگن خودتو وقف دیگران کردی........:lol:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
مگه هرکی موهاش زیاده دختره؟ تو اخراجی مشاهده پیوست 424025
لرد وظیفه حسابداریو به خودت محول کردم =))

بالا