• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

من الان ی و ر رو هم ادامه ندادم ولش کردم ببه نظرت مستقیم برم آرم؟ میشه؟ یا نه
:D
اتمل منظورتون ی و ر هست یا آرم رو میگید ؟ من سواتم پایینه سطح پایین توضیح بدید:D
آره میشه کافی یه ذره ای وی ار بلد باشی بسه. من خودمم با ای وی ار زیاد کار نکردم رفتم سراغ ارم.اصلا ی دنیا دیگس این ارم
اتمل منظورم شرکت اتمله !که میکرو32 بیتی تحت هسته ارم به اسم AT9XXXمیزنه

میکرو شرکت فیلیپس که به شرکتشون میگنNXPوسری اون باLPC XXXXشروع میشه

الان توضیح خوب بود یا بیشتر توضیح میخوای

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
دستت درد نکنه میدونم واقعا افتادی تو زحمت تا این همه جوابای منو بدی واین همه لینک بزاری.واقعاممنون
من خودمم کلی پرس وجو کردم وگفتن حرفه ای ترین وسخت ترینش همین مال اتمله اما همه به اتفاق میگفتن درموارد مشابه این NXPهستش که بهترین استفاده رو ازفضای چیپ کرده برای تولید میکرو به همین دلیل ازنظر اقتصادی هم به صرفه تر وهم اسون تره.
واسه همین اگه NXPرو یاد بگیرم دلیلی نداره برم اتمل رو یاد بگیرم
الان چند وقته کار میکنی ؟میتونی خودت تکی پروزه بنویسی؟
یه ماه.پروژه ال ای دی رو آره تکی میبندم.:دی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یه ماه.پروژه ال ای دی رو آره تکی میبندم.:دی
نه واقعا خوبه، شوخی نمیکنم واقعا خوبه.مهم ساختار کلیشه که یاد گرفتی بقیشو با سرعت بیشتری میتونی بری جلو
بهم امید دادی که یه بار دیگه برم سمتش:)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نه واقعا خوبه، شوخی نمیکنم واقعا خوبه.مهم ساختار کلیشه که یاد گرفتی بقیشو با سرعت بیشتری میتونی بری جلو
بهم امید دادی که یه بار دیگه برم سمتش:)

همون ای وی آر هم خیلی ضعیفم به نظرت تا کجا پیش برم و ولش کنم؟
بعد اینکه مطمئنی آینده کلا واسه آرمه؟ یعنی دیگه مثل 8085 که جاشو داد به نسل ای وی آر حالا اینم جاشو میده به آرم ؟
ولی اهی جون ای وی آر یه خوبی داشت من بدون نیاز به هیچ پروگرمری فقط با یه برد برد ساده چندتا چیز ساده پروگرم کردم
الان باید واسه آرم فکر کنم 100 پیاده شی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

همون ای وی آر هم خیلی ضعیفم به نظرت تا کجا پیش برم و ولش کنم؟
بعد اینکه مطمئنی آینده کلا واسه آرمه؟ یعنی دیگه مثل 8085 که جاشو داد به نسل ای وی آر حالا اینم جاشو میده به آرم ؟
ولی اهی جون ای وی آر یه خوبی داشت من بدون نیاز به هیچ پروگرمری فقط با یه برد برد ساده چندتا چیز ساده پروگرم کردم
الان باید واسه آرم فکر کنم 100 پیاده شی
مطمن باش جاشو با این عوض خواهد کرد ومن شنیدم دارن روی میکرو با بیت بیشتر هم کار میکنن والان ارم رو بلد باشی خیلی راحتی چون این ارم دیگه همیشه میشه هسته اون چیپ
تا هرجا بلدی بزار کنار چون داره میره(گرچه تو ایران هنوز کارمیکنه)اما مطمن باش حتما خواهد رفت!
من خودمم هم تا حد ال ای دی با میکرو بلد بودم اما گذاشتمش کنار!
این از اونم بهتره مخصوصا مال شرکت فیلیپس که خودش داخل یواس بی داره فقط شما وصلش کن به کامپیوت!
بعضی هاشونم با پورت کام هستش که اونم راحته واصلا نمیخواد پروگرامر بگیری(فعلا تو پروتوس شبیه سازی کن پولم نده)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مطمن باش جاشو با این عوض خواهد کرد ومن شنیدم دارن روی میکرو با بیت بیشتر هم کار میکنن والان ارم رو بلد باشی خیلی راحتی چون این ارم دیگه همیشه میشه هسته اون چیپ
تا هرجا بلدی بزار کنار چون داره میره(گرچه تو ایران هنوز کارمیکنه)اما مطمن باش حتما خواهد رفت!
من خودمم هم تا حد ال ای دی با میکرو بلد بودم اما گذاشتمش کنار!
این از اونم بهتره مخصوصا مال شرکت فیلیپس که خودش داخل یواس بی داره فقط شما وصلش کن به کامپیوت!
بعضی هاشونم با پورت کام هستش که اونم راحته واصلا نمیخواد پروگرامر بگیری(فعلا تو پروتوس شبیه سازی کن پولم نده)

با فیلیپس میگی شروع کنم؟
باید برم تو سایتای مهندسی برق سرچ کنم

-----

الان تو چی رو سیستمت نصبه؟ پروتل یا التیوم؟
همون ورژن رو یه لینک بده نصب کنم :hmm:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

با فیلیپس میگی شروع کنم؟
باید برم تو سایتای مهندسی برق سرچ کنم

-----

الان تو چی رو سیستمت نصبه؟ پروتل یا التیوم؟
همون ورژن رو یه لینک بده نصب کنم :hmm:
به نظر فیلیپس بهتره!
بری توسایت چی رو سرچ کنی؟
....................
راستش هیچ کدوم:D

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
با کتیرایی چه طور میشه پاس کرد دوستان؟؟ جزوش رو بخونیم کافیه؟ مدار منطقی دارم باهاش تابستون

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
با کتیرایی چه طور میشه پاس کرد دوستان؟؟ جزوش رو بخونیم کافیه؟ مدار منطقی دارم باهاش تابستون

جزوشو خوب خوب بخون.معمولا تو کلاس چندتا چیزو تاکید میکنه،اونارو خوب بلد باش.جلسه آخر هم خیلی مهمه.

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
سلام از يكي از دوستان كه توي يه يوني ديگه بود شنيدم انتخاب واحد و زمان شروع ترم افتاده جلو درسته ؟ اگه درسته كي هست ؟ چقدر افتاده جلو ؟

kamyarjonoob

Registered User
لایک‌ها
451

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب اولا سلام
دوستان کسی میتونه چرا این ترم دو سه هفته زودتر میریم یونی؟
انشاالله قبل انتخاب واحد اون پستای خالی اساتید روهم پر کنم وشمام انشالله زودتر دست بجنبونید وشروع کنید به نوشتن!اولویت هم درسای عمومی باشه!
................
لرد از شمام منونم بابت اپ کردن پی دی اف قسمت کی پدش دریک نگاه اجمالی کامل بود

MaHDICorleone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان سئال بی ربطه ولی ممنون میشم جواب بدین
من متاسفانه به خاطر دلایلی هنوز 3 تا از درسای پیش دانشگاهی یا همون 4 دبیرستان رو پاس نکردم.
برای دانشگاه ازاد میشه انتخاب رشته کنم. اگر قبول شدم. یه ترم مرخصی بگیرم تا دی ماه این 3 تا درس رو پاس کنم همچین چیزی میشه؟

پ.ن= شهریور نمیتونم امتحان بدم

بالا