• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوزتان فردا با فتح آبادی امتحان دارم , میخوام دستای پاک و کوچولوتونو روبه خدا ببرید و با دلای پاکتون برای عمو کابوی دعا کنید:D
عمو کابوی صفر نگیره صلوات :Dاگر اشتباه نکنم فتح ابادی مدار و اینجور چیزاس .دادا دستای ناپاک هم قبوله ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
عمو کابوی صفر نگیره صلوات :Dاگر اشتباه نکنم فتح ابادی مدار و اینجور چیزاس .دادا دستای ناپاک هم قبوله ؟
فتح آبادی نقش شاخ قولو ایفا میکنه و تو تمامی دروس از جمله ماشین - مدار - میکرو و پاش بیوفته نیروگاه و غیره حضور داره...
در مورد شما که اونورا محلتونه ( :f34r: ) مشکلی نداره...

ولی استاد دوست داشتنیه (البته اعصاب درستی هم نداره :دی)

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

الکس دستاش پاکه ولی کوچولو....فک نکنم!:دی

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

ببین من حوصله پرت و پلا خوندن ندارم و بیکار نیستم که از سر درماندگی برای توجیه رفتار خودم چرند بگم و همه چیز رو بهم ربط بدم. هر کسی میتونه هرچی به ذهنش اومد رو بنویسه و یه جوری بهم ربط بده و با شلوغ کاری و توهم توطئه بخواد شخصیت دیگری رو تخطئه کنه و بعد هم مظلوم نمایی کنه. ادعایی میکنی باید ثابت کنی.

حرف من خیلی ساده است من جواب یکی دیگه رو دادم به شما چه که میای نطق میکنی و پست من رو نقل قول میگیری و بیربط می نویسی؟ چند بار اینکار رو تکرار کردی و نشستی مثل خاله زنکا پشت سر من با این و اون توی این تاپیک غیبت کردی؟ من با تو چکار داشتم؟ کی به تو بی احترامی کردم؟ تو چکاره این تاپیکی؟ وقتی یکی مثل تو مدام داره شخصیت من رو به تمسخر میگیره من حق دفاع کردن از خودم دارم یا نه؟ اگر عاقل و با شخصیت بودی و مشکلی با من داشتی، باید با خودم مطرح می کردی نه اینکه بزدلانه به ترور شخصیت رو بیاری. مثل یه ترول. اگر از پست های من خوشت نمیاد می تونی نادیده بگیری یا حرفام رو نقد کنی نه مثل آدم های بیسواد و کودن، تمسخر کنی.

صبر و تحمل بقیه هم حدی داره. شهامت اعتراف کردن به اشتباهت رو میدونم نداری ولی به جای توجیه کارهات با این نامه احساسی، درست با بقیه رفتار کن تا باهات درست رفتار کنند. درست رفتار کن تا بعد مجبور نشی برای توجیه رفتارت، به هرچیزی چنگ بندازی.
حرف حسابی داری بزن وگرنه بیکار نیستم جواب حرفهای بی سروته رو بدم.

Last edited:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
برادر گلم تکش و تسلا ادامه بحث رو در پ.خ ادامه بدید .لطفا دیگه در داخل تاپیک چیزی نگذارید .چون احساس کردم هر دوی شما انسان های باشعور هستید ازتون این درخواست رو دارم .من و سایر دوستان با اسپم با تعداد البته کم زیاد مشکلی نداریم ولی حوصله بحث و جدل نداریم .لطفا مشکلات رو جای دیگه حل کنید .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نه جلسه های قبلش عشقی بودن از شانس گند من جلسه ی هفته ی پیش اینجوری از آب در اومد ولی خب بنظرم خیلی مطالبش شیرین بود!
تا نیاید که نمیتونید نظری بدین درباره اش!لطفا قضاوت کورکورانه نکنید!
دقیقا ساعت یک و نیم تا 3و نیم اینا هستش!فقط خواستید بیاید زود بیاید که بتونید بشینید!
الان معنی اون عصابیت خودمو توضیح میدم.
تا شما گفتی فرداس من ساعتشو به شما گفتم(خواستم بفهمی با کی طرفی:cool::D)
به اون اقا وبه اون دوستان محترم بگید روبروی شما داره کلاس تشکیل میشه .خواهشا سر وصدا نکنید.
اگر کسی جلوی فراگیری علم ودانش برادر وخواهر مومنی رابگیرد دچار عذاب بس بسیار در روز قیامت میشه :D
پس مزاحم فراگیری علم ما نشید که من اون استاد را نفرین خواهم کرد:happy:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان
واسه برگ معرفی محل کاراموزی اسم ی دفتر اموزشگاه رو الکی زدم الان که برگه ها رو میخوام مهر وامضا کنم .مهر ی جای دیگه اس

واسم مشکلی پیش نمیاد ترم اخرمه.واسه کاردانی هستش نه کارشناسی
اینجاس که باید بگم چاییدی:D
اخه توکه نتونی این کارو درس کنی واقعا چرا میپیچونی.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینجاس که باید بگم چاییدی:D
اخه توکه نتونی این کارو درس کنی واقعا چرا میپیچونی.
چه موشکلی داره اخه
کسی اصلا دوره کارورزی رو نمیره اونم واسه کاردانیش
خواستم ببینم گیر میدن اگه ی جای دیگه مهرش کنم چون ترم اخرم خوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
چه موشکلی داره اخه
کسی اصلا دوره کارورزی رو نمیره اونم واسه کاردانیش
خواستم ببینم گیر میدن اگه ی جای دیگه مهرش کنم چون ترم اخرم خوب
بله هیچ کی نمیره اما اونی که نمیره سوتی به این ضایعی نمیده که
برو یه مهر به اسم اون شرکت اولیه درست کن وتمام
اگه بفهمن که احتمالش زیاده.سابیدی به الک.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بله هیچ کی نمیره اما اونی که نمیره سوتی به این ضایعی نمیده که
برو یه مهر به اسم اون شرکت اولیه درست کن وتمام
اگه بفهمن که احتمالش زیاده.سابیدی به الک.
نه فک نکنم.برم تو کار جعل:دی

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خنده دار و ترحم انگیز نیست دیدن کسی که توی پرشین تولز داره ادای یک مشت ترول بیکار مثل خودش رو در میاره؟
به اندازه کافی توی گفتگوی آزاد امثال تو رو دیدم. قدیمی تکراری و کلیشه ای هستی و دلت رو به گفتن یک مشت آشغال که حاصل یک ذهن آشفته است خوش کردی ولی خودت احساس باحال بودن میکنی.
فکر کنم این چند تا لایکی که میگیری همه افتخار زندگیت باشه برای همین هم از اینجا دل نمیکنی. از خودت بپرس آخرش که چی؟
تا کی میخوای پشت این حرفا قایم بشی؟

شما مگه مریضی که بخوای بتازی کسی رو گل مالی کنی؟از این گذشته گل مالی کردن با چرند و یاوه گویی اتفاق نمیفته، کودن :) این ذهنیت امثال توئه که به همدیگه حال میدید و در دنیای کوچک خودتون زندگی می کنید. هر ابلهی میتونه فحش و دری وری بگه ولی نمیتونه بقیه رو گل مالی کنه فقط ابله بودن خودش رو ثابت میکنه.

دقیقا مثل کسی هستی که تو دنیای واقعی کسی برای حرفات تره هم خورد نمیکنه و به دنیای مجازی پناه آورده تا بتونی مخ چن نفرو کار بگیری برای خودت حال کنی
من چن وقت پیشم یه شوخی باهات کردم با کلمات پستم بازی کردی الانم داری همون کارو میکنی به خدا این جور آدما که ادای با سواد بودنو روشن فکری در میارن حالمو بهم میزنن میدونم چقد دلت میخاد راحت فحش بدی ولی خودتو پشت کلمات یاوه و کودن قایم میکنی
ماهم میتونیم دو ساعت اراجیف یه عده ابله که کتاب نوشتنو اینجا کپی پیست کنیم ولی اومدیم دورهم خوشیم و یه اطلاعاتی حالا درسی یا چیز دیگه به هم میدیم به تو هم ربط نداره که روش اسم میذاری

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
دقیقا مثل کسی هستی که تو دنیای واقعی کسی برای حرفات تره هم خورد نمیکنه و به دنیای مجازی پناه آورده تا بتونی مخ چن نفرو کار بگیری برای خودت حال کنی
من چن وقت پیشم یه شوخی باهات کردم با کلمات پستم بازی کردی الانم داری همون کارو میکنی به خدا این جور آدما که ادای با سواد بودنو روشن فکری در میارن حالمو بهم میزنن میدونم چقد دلت میخاد راحت فحش بدی ولی خودتو پشت کلمات یاوه و کودن قایم میکنی
ماهم میتونیم دو ساعت اراجیف یه عده ابله که کتاب نوشتنو اینجا کپی پیست کنیم ولی اومدیم دورهم خوشیم و یه اطلاعاتی حالا درسی یا چیز دیگه به هم میدیم به تو هم ربط نداره که روش اسم میذاری

صحبت های تو توهمات ذهنی خودت هستن و فقط سطح پایین فکریت رو نشون میده.
آدمایی مثل تو فقط دلقک بازی و گل مالیدن رو بلدن چون سواد و منطق بحث کردن رو ندارن. با سطح پایین فکریت تصور میکنی با ترول بازی میتونی از اینکارا بکنی که بهت حالی شد اهل این حرفا نیستی حالا هم از سر سوزش داری عقده گشایی می کنی.
اون چند وقت پیش که شوخی کردی هم آدرسش رو بذار.
این شوخی ایشون بود:
من تو این چند وقته از صحبتای شما فهمیدم هر حرفی میخای بزنی اول آبش میکشی پس مشخصه که اخراج شدنتم قمپزی بیش نیست پس لغز نخون
حتی بعضی موقعها فکر میکنم یه روانشناسی هستی که دانشگاه استخدامت کرده بیای اینجا مخ مارو بشوری(توهم توطعه رو داشتی)

یعنی این صحبت های پر از ترور شخصیت که جای هیچ شکلک و علامتی که نشون بده شوخی می کنند هم درش وجود نداره از دید ایشون شوخی بوده. حالا جواب من به این پستش یه جوری روی دلش مونده که بعد از چند ماه دنبال فرصت بوده به قول خودش بتازه و به من گل بماله و از فلانی گلایه داره که چرا نذاشته اون اینکار رو بکنه. :)

Last edited:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
قبل از همه، از کسانی که اینجا دور هم جمع میشن و در پست های قبلی گفتن که این بحث ها رو تموم کنیم معذرت خواهی می کنم. من خیلی این صحبت ها رو عقب انداختم تا شاید این مشکل حل بشه ولی نشد. مشکل اصلی ما اینه که بلد نیستیم با هم صحبت کنیم و حرفای همدیگر رو نقد کنیم.
از یه موضوعی کینه شتری به دل میگیریم و به جای اینکه مشکل رو با طرف مطرح کنیم پشت سرش میشینیم غیبت می کنیم و شخصیتش رو زیر سوال می بریم در موردش قضاوت می کنیم و تمسخرش می کنیم. مشکل بعضی وقتها فقط یک سوء تفاهم کوچیکه که میتونه با چند کلمه صحبت کردن بلافاصله رفع بشه ولی مشکل رو مطرح نمی کنیم و یک مسئله بزرگ ایجاد میشه. اگر کسی با من مشکل داره چرا با خود من مشکلش رو مطرح نمیکنه؟ چرا دنبال فرصته که شخصیت من رو لجن مال کنه؟ اینقدر صداقت و شجاعت داره به اندازه ای که رفتار من رو با دقت زیر ذره بین می بره رفتار خودش رو هم زیر ذره بین ببره؟ قراره همه مثل ما فکر و رفتار کنند که تا یکی مثل ما نیست بهش برچسب می زنیم؟

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

در هر صورت بهتره ار ابزار انجمن مثل بلک لیست بهره ببریم
شبتون خوش جناب
تسلا

وقتی نمی تونید دیدگاه های من رو تحمل کنید و به جای بیان مستقیم مشکلتون، با ادبیات تمسخرآمیز در مورد من می نویسید شاید اینکار برای شما بهترین باشه که اصلا پست های من رو نبینید.
من حاضرم همه چیز رو فراموش کنم و به شما احترام می گذارم و مشکلی با شما ندارم به شرطی که شما هم به من احترام بگذارید.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
وقتی نمی تونید دیدگاه های من رو تحمل کنید و به جای بیان مستقیم مشکلتون، با ادبیات تمسخرآمیز در مورد من می نویسید شاید اینکار برای شما بهترین باشه که اصلا پست های من رو نبینید.
من حاضرم همه چیز رو فراموش کنم و به شما احترام می گذارم و مشکلی با شما ندارم به شرطی که شما هم به من احترام بگذارید.

رفیق نه من نه هیچکس دیگه از اول هم باشما مشکلی نداشت ! شما هر ایرادی به ما میگی اصلا کاملا وارد و قبول ولی یادم نمیاد به کسی تا این حد توهین کرده باشم ! نه من نه هیچ کس دیگه - شما رکورد توهین و فحش تو تاپیک رو شکستی

از هر 10 کلمه حداقل توش 1-2 کلمه توهین و فحش مثل " کودن ؛ دلقک ؛ آشغال ؛ مریض ؛ ابله ؛ دری وری و..................."

نمیخام پای بقیه رو وسط بکشم ولی حتما خوب یادتونه که همون موقع اومدی کلی فحش دادی و چند صفحه فقط ایراد گرفتی و توهین کری با اکثریت هم یه گرد و خاک به راه انداختی نمونش همین اهراد خودمون که آخرش دیگه رسما داشتی بهش فحش میدادی و توهین میکردی که همونجا من به شخصه خعلی ناراحت شم و اومدن جوابت رو دادم ولی جالبه به چند دقیقه نکشید مدیر پست منو و... رو پاک و تهدید کرد ادامه بدید ال میکنم و.... و شما هم دیگه رفتید!

این درست نیست هر از گاهی میاید و بعد یه داستان به راه مینازید درگیری بشه و هر چی دلتون میخاد میگید و موقع جواب دادنتون که میشه آف میشی میرید تا آب از آسیاب بیفته و دوباره میاید و همون داستان

در هر صورت اگرچه توهینی به شما نکردم ولی اگر برداشتتون از شوخی های من کلا تا امروز توهین آمیز بوده عذر خواهی میکنم ! دیگه قضاوت با دوستان

موفق باشید

بالا