alexp2
Registered User
- نوشتهها
- 1,286
- لایکها
- 2,372
عمو کابوی صفر نگیره صلواتدوزتان فردا با فتح آبادی امتحان دارم , میخوام دستای پاک و کوچولوتونو روبه خدا ببرید و با دلای پاکتون برای عمو کابوی دعا کنید![]()
عمو کابوی صفر نگیره صلواتدوزتان فردا با فتح آبادی امتحان دارم , میخوام دستای پاک و کوچولوتونو روبه خدا ببرید و با دلای پاکتون برای عمو کابوی دعا کنید![]()
فتح آبادی نقش شاخ قولو ایفا میکنه و تو تمامی دروس از جمله ماشین - مدار - میکرو و پاش بیوفته نیروگاه و غیره حضور داره...عمو کابوی صفر نگیره صلواتاگر اشتباه نکنم فتح ابادی مدار و اینجور چیزاس .دادا دستای ناپاک هم قبوله ؟
عمو کابوی صفر نگیره صلواتاگر اشتباه نکنم فتح ابادی مدار و اینجور چیزاس .دادا دستای ناپاک هم قبوله ؟
............
اگه با دستای همین آواتارت برام دعا کنی دستای الکسو نادیده میگیرم :دیالکس دستاش پاکه ولی کوچولو....فک نکنم!:دی
اگه با دستای همین آواتارت برام دعا کنی دستای الکسو نادیده میگیرم :دی
الان معنی اون عصابیت خودمو توضیح میدم.نه جلسه های قبلش عشقی بودن از شانس گند من جلسه ی هفته ی پیش اینجوری از آب در اومد ولی خب بنظرم خیلی مطالبش شیرین بود!
تا نیاید که نمیتونید نظری بدین درباره اش!لطفا قضاوت کورکورانه نکنید!
دقیقا ساعت یک و نیم تا 3و نیم اینا هستش!فقط خواستید بیاید زود بیاید که بتونید بشینید!
اینجاس که باید بگم چاییدیدوستان
واسه برگ معرفی محل کاراموزی اسم ی دفتر اموزشگاه رو الکی زدم الان که برگه ها رو میخوام مهر وامضا کنم .مهر ی جای دیگه اس
واسم مشکلی پیش نمیاد ترم اخرمه.واسه کاردانی هستش نه کارشناسی
عمو کابوی صفر نگیره صلواتاگر اشتباه نکنم فتح ابادی مدار و اینجور چیزاس .دادا دستای ناپاک هم قبوله ؟
چه موشکلی داره اخهاینجاس که باید بگم چاییدی
اخه توکه نتونی این کارو درس کنی واقعا چرا میپیچونی.
بله هیچ کی نمیره اما اونی که نمیره سوتی به این ضایعی نمیده کهچه موشکلی داره اخه
کسی اصلا دوره کارورزی رو نمیره اونم واسه کاردانیش
خواستم ببینم گیر میدن اگه ی جای دیگه مهرش کنم چون ترم اخرم خوب
نه فک نکنم.برم تو کار جعل:دیبله هیچ کی نمیره اما اونی که نمیره سوتی به این ضایعی نمیده که
برو یه مهر به اسم اون شرکت اولیه درست کن وتمام
اگه بفهمن که احتمالش زیاده.سابیدی به الک.
خنده دار و ترحم انگیز نیست دیدن کسی که توی پرشین تولز داره ادای یک مشت ترول بیکار مثل خودش رو در میاره؟
به اندازه کافی توی گفتگوی آزاد امثال تو رو دیدم. قدیمی تکراری و کلیشه ای هستی و دلت رو به گفتن یک مشت آشغال که حاصل یک ذهن آشفته است خوش کردی ولی خودت احساس باحال بودن میکنی.
فکر کنم این چند تا لایکی که میگیری همه افتخار زندگیت باشه برای همین هم از اینجا دل نمیکنی. از خودت بپرس آخرش که چی؟
تا کی میخوای پشت این حرفا قایم بشی؟
شما مگه مریضی که بخوای بتازی کسی رو گل مالی کنی؟از این گذشته گل مالی کردن با چرند و یاوه گویی اتفاق نمیفته، کودناین ذهنیت امثال توئه که به همدیگه حال میدید و در دنیای کوچک خودتون زندگی می کنید. هر ابلهی میتونه فحش و دری وری بگه ولی نمیتونه بقیه رو گل مالی کنه فقط ابله بودن خودش رو ثابت میکنه.
بهترین کاره ممکنه.اگه این کارو نکنی.........نه فک نکنم.برم تو کار جعل:دی
دقیقا مثل کسی هستی که تو دنیای واقعی کسی برای حرفات تره هم خورد نمیکنه و به دنیای مجازی پناه آورده تا بتونی مخ چن نفرو کار بگیری برای خودت حال کنی
من چن وقت پیشم یه شوخی باهات کردم با کلمات پستم بازی کردی الانم داری همون کارو میکنی به خدا این جور آدما که ادای با سواد بودنو روشن فکری در میارن حالمو بهم میزنن میدونم چقد دلت میخاد راحت فحش بدی ولی خودتو پشت کلمات یاوه و کودن قایم میکنی
ماهم میتونیم دو ساعت اراجیف یه عده ابله که کتاب نوشتنو اینجا کپی پیست کنیم ولی اومدیم دورهم خوشیم و یه اطلاعاتی حالا درسی یا چیز دیگه به هم میدیم به تو هم ربط نداره که روش اسم میذاری
من تو این چند وقته از صحبتای شما فهمیدم هر حرفی میخای بزنی اول آبش میکشی پس مشخصه که اخراج شدنتم قمپزی بیش نیست پس لغز نخون
حتی بعضی موقعها فکر میکنم یه روانشناسی هستی که دانشگاه استخدامت کرده بیای اینجا مخ مارو بشوری(توهم توطعه رو داشتی)
در هر صورت بهتره ار ابزار انجمن مثل بلک لیست بهره ببریم
شبتون خوش جناب تسلا
وقتی نمی تونید دیدگاه های من رو تحمل کنید و به جای بیان مستقیم مشکلتون، با ادبیات تمسخرآمیز در مورد من می نویسید شاید اینکار برای شما بهترین باشه که اصلا پست های من رو نبینید.
من حاضرم همه چیز رو فراموش کنم و به شما احترام می گذارم و مشکلی با شما ندارم به شرطی که شما هم به من احترام بگذارید.