دوستان برای اندروید :
از C# To Go کامل تر سراغ ندارید ؟
تو اندروید برنامه نویسی کنی؟
C4droid میدونم کامله نسبتا
یا اینکه برای اندروید بنویسی؟
برای این هم میتونی از visual studio با کامپایلر اندرویدش بهره بگیری
دوستان برای اندروید :
از C# To Go کامل تر سراغ ندارید ؟
نظرتو بعد 5-6 ترم بگو!الان شما حق نظر دادن نداری:lol:
نظرتو بعد 5-6 ترم بگو!الان شما حق نظر دادن نداری
یک ترم با قوامی و روحانی و صمیمی و عزت دوست و سلاجقه کلاس بر داشت دیگه نمیگه ازاد همینه دیگه (بی - پرانتز ):دی
امتحان سومم هم دادم
به عمه مسئول برنامه ریزی امتحانا سلام میرسونم
این ترم امیدوارم مشروط نشم :دی
موافقی دس به دعا شیم حسابی تو تی جی زمین گیر بشه تا دیگه ازین حرفا نزنه ؟:lol:
ایشالاکه مشرط نشی.
اون قسمت سلام رسوندنو بزار واسه من تو این چند روزه بقول دوستام دکترای سلام رسوندن به عمه اساتید رو دارم.
C4droid فقط برای C و ++ C داره شما برای #C رو دارید ؟
موفق باشی انشا.. نمیفتیای خداااااااااااااااااا دیروز رفتم سر جلسه عزت گیر داده نمیشناسمت تا حالا ندیدمت با من کلاس داشتی تو ؟ (2-3 جلسه بیشتر نرفته بودم)به مراقبه هم گفته بود بیاد منو چک کنه :blink:هی کلشو میکرد تو برگه ی ما حالا یه ذره استرس داشتما ولی این اومده بود زوم کرده بود رو برگه ی من استرسم 100 برابر شده بوداصلا نتونستم خوب بنویسم میگن خوبم که نمره نمیده احتمالا بیفتم دعا کنید حداقل پاس شم
3 روز دیگه هم با ستاری دارم این یکی رو اصلا نرفتم سر کلاسش :lol:دارم میخونم حالا این یکی چطور خوب نمره میده یا نه؟ خوبم نمره نمیده حداقل پاسمون میکنه ؟
ای خداااااااااااااااااا دیروز رفتم سر جلسه عزت گیر داده نمیشناسمت تا حالا ندیدمت با من کلاس داشتی تو ؟ (2-3 جلسه بیشتر نرفته بودم)به مراقبه هم گفته بود بیاد منو چک کنه :blink:هی کلشو میکرد تو برگه ی ما حالا یه ذره استرس داشتما ولی این اومده بود زوم کرده بود رو برگه ی من استرسم 100 برابر شده بوداصلا نتونستم خوب بنویسم میگن خوبم که نمره نمیده احتمالا بیفتم دعا کنید حداقل پاس شم
3 روز دیگه هم با ستاری دارم این یکی رو اصلا نرفتم سر کلاسش :lol:دارم میخونم حالا این یکی چطور خوب نمره میده یا نه؟ خوبم نمره نمیده حداقل پاسمون میکنه ؟
امتحان امروز رو ولش کن گذشت ؛ امتحانای بعدی رو بچسببخصوص اون طراحی الگوریتم رو
![]()
ای خداااااااااااااااااا دیروز رفتم سر جلسه عزت گیر داده نمیشناسمت تا حالا ندیدمت با من کلاس داشتی تو ؟ (2-3 جلسه بیشتر نرفته بودم)به مراقبه هم گفته بود بیاد منو چک کنه :blink:هی کلشو میکرد تو برگه ی ما حالا یه ذره استرس داشتما ولی این اومده بود زوم کرده بود رو برگه ی من استرسم 100 برابر شده بوداصلا نتونستم خوب بنویسم میگن خوبم که نمره نمیده احتمالا بیفتم دعا کنید حداقل پاس شم
3 روز دیگه هم با ستاری دارم این یکی رو اصلا نرفتم سر کلاسش دارم میخونم حالا این یکی چطور خوب نمره میده یا نه؟ خوبم نمره نمیده حداقل پاسمون میکنه ؟
اگه بره رو حالت default بهت 5 میده:hmm: اگرم نه 9.... سقم سیاه نیستا میدونم اینکارو میکنه مگه اینکه تو برگه شگفت زدش کنی
نمیدونم شاید دایورت کردم میبینم بحث عمه پهنه منم دایورت میکنم رو عمه بهشتی فرد![]()
من دارم بهش امید میدم تو زدی رسما به فنا دادی
معلومه پاس نمیکنه میخوام بشینه بقیه امتحاناشو بخونه![]()
من دارم بهش امید میدم تو زدی رسما به فنا دادی
معلومه پاس نمیکنه میخوام بشینه بقیه امتحاناشو بخونه![]()
درس بخون :hmm: زیادم بخون :hmm: هر چی در دست داری رو بشین بخون پونصدبار :hmm:سلام بچه ها خووووووووووووبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این ترم با پیرنیا پیشرفته دارم
بار اولمم هست که امتحان میدم
میشه بگید چجووووووووووری بخونم که پاس شم
اصلا نمیدونم چیکار کنم..............![]()