• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
واسه من هنوز هیچی نیومده ... چه استادای فعالی داشتی ... :D
اینا همشون خانم بودن و سوالاشون هم تستی بود!اقایون معمولا لفت میدن!
نظرتو بعد 5-6 ترم بگو!الان شما حق نظر دادن نداری:lol:
نظرمو که قرار شد ترم دوم که تموم شد بگم!!الان هم گفتم که هنوز اختصاصی هارو ندادم که!ولی خب همون عمومی هارو هم نسبت به دانشگاه قبلیم استادا خیلی بهتر تصحیح کردن و سوال دادن!
یک ترم با قوامی و روحانی و صمیمی و عزت دوست و سلاجقه کلاس بر داشت دیگه نمیگه ازاد همینه دیگه (بی - پرانتز ):دی امتحان سومم هم دادم به عمه مسئول برنامه ریزی امتحانا سلام میرسونم این ترم امیدوارم مشروط نشم :دی
بقیه برام فامیلیشون اشنا نمیزنه ولی خب این روحانی رو زیاد دوستام گفتن ادمو میجزونه!از الان به فکر عمه اش هستم!
موافقی دس به دعا شیم حسابی تو تی جی زمین گیر بشه تا دیگه ازین حرفا نزنه ؟:lol:
نفرین؟اونم تو روز روشن!؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بقیه برام فامیلیشون اشنا نمیزنه ولی خب این روحانی رو زیاد دوستام گفتن ادمو میجزونه!از الان به فکر عمه اش هستم!

روحانی به اوون خوبی :)
از اول تعیین تکلیف ادمو روشن میکنه (به جز تعداد اندکی که قراره به زور پاس کنن :دی)

بعدشم
از الان برو سر کلاساش بشین که ترم اصلی میری سر کلاسش بدونی چی میگه

تنها چیزی هم که میخواهد ازت هر روز درسشو بخونی و تمرین حل کنی (هر روز یعنی هفته ای یک دو بار) که بتونی راحت باهاش پاس کنی

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
از الان به فکر عمه اش هستم!

مگه دختر ها هم میتونند به عمه استاد فکر کنند ؟:hmm:
از قدیم گفتند از هر دست بدی از اهمون دست میگیری :Dالان به عمه استاد فکر میکنی فردا روز خودت عمه میشی بهت فکر میکنند ها از من گفتن :D

Last edited:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
از قدیم گفتند از هر دست بدی از اهمون دست میگری :Dالان به عمه استاد فکر میکنی فردا روز خودت عمه میشی بهت فکر میکنند ها از من گفتند :D

:)) :devil::thumbsup:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
روحانی به اوون خوبی :)
از اول تعیین تکلیف ادمو روشن میکنه (به جز تعداد اندکی که قراره به زور پاس کنن :دی)

بعدشم
از الان برو سر کلاساش بشین که ترم اصلی میری سر کلاسش بدونی چی میگه

تنها چیزی هم که میخواهد ازت هر روز درسشو بخونی و تمرین حل کنی (هر روز یعنی هفته ای یک دو بار) که بتونی راحت باهاش پاس کنی

واقعا؟از الان برم سر کلاساش؟یعنی تا این حد داغونه؟(خدا اخر و عاقبتمون رو به خیر بگذرونه!)
میشه بگید چه درس هایی رو مجبوریم با ایشون برداریم تا یه فکری به حال خودم بکنم!

مگه دختر ها هم میتونند به عمه استاد فکر کنند ؟
hmmsmiley02.gif

از قدیم گفتند از هر دست بدی از اهمون دست میگیری
biggrinsmiley.gif
الان به عمه استاد فکر میکنی فردا روز خودت عمه میشی بهت فکر میکنند ها از من گفتن
biggrinsmiley.gif

ما همه جوریه به تمام فامیل های استاد ها فکر میکنیم:Dنگران نباشید تا اون موقع ما سعی میکنم شعار عمه رو کنار بزاریم برسیم به عمو ای دایی چیزی:lol: دیگه زیادی به عمه ها سلام رسونده میشه بیچاره ها نمیتونن جوابگو باشن خب!

نگران نباش بزودی خیلی خوب با همشون آشنا میشی
winksmiley02.gif

:D

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
ما همه جوریه به تمام فامیل های استاد ها فکر میکنیم:Dنگران نباشید تا اون موقع ما سعی میکنم شعار عمه رو کنار بزاریم برسیم به عمو ای دایی چیزی:lol: دیگه زیادی به عمه ها سلام رسونده میشه بیچاره ها نمیتونن جوابگو باشن خب!
:D

فلسفه سلام رسوندن رو زیر سوال بردید اصلا ... :cool:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
واقعا؟از الان برم سر کلاساش؟یعنی تا این حد داغونه؟(خدا اخر و عاقبتمون رو به خیر بگذرونه!)
میشه بگید چه درس هایی رو مجبوریم با ایشون برداریم تا یه فکری به حال خودم بکنم!

اصلیش دیتا بیس عه که قدرت دست اینه(به امید عباسپور نباش)
سیستم عامل میتونی با شهابی برداری
مهندسی نرم افزار 2 میتونی با سلاجه برداری
شبکه و امنیت شبکه میگن راحت نمره میده
پروژه هم سخت گیر نیست راحت میشه نمره گرفت

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
موفق باشی انشا.. نمیفتی

بشین موریس مونا رو حفظ کن برو سر جلسه راحت میتونی 17-18 بشی :)
دست بنداز این دو سه ترمه داشته
نمره دادنشو من نمیدونم چون باهاش نداشتم :ددی
ممنون عزیز
اینایی که گفتی مال مدار منطقیه یا مدار الکترونیکی ؟ من مدار الکترونیکی باهاش دارم :lol:

دقیقا عین همین بلا ترم قبل سر من اومد :rolleyes:
به امید خدا که پاس میشی نشدیم فدا سرت بشین واسه امتحان بعدیت بخون ;)
خدا کنه
اگه بره رو حالت default بهت 5 میده:hmm: اگرم نه 9.... سقم سیاه نیستا میدونم اینکارو میکنه مگه اینکه تو برگه شگفت زدش کنی
غلط میکنه مرتیکه 5 بده ، فقط 3-4 نمره واسش این سولات تعریفی و ... نوشتم 3 تا برنامه هم واسش پر کردم حالا میگیم 9 یه چیزی 5 خیلی ستمه :lol: 5 بده مشروط میشم میشه 4 بار مشروطی باید برم تعهد بدم:wacko: زود صحیح میکنه یا ازیناس که نمره هارو موقع انتخاب واحد ترم بعد میدن ؟

ستاری با همه گودزیلاییش ولی به پاس کردن معروفه مرتیکه مفنگی:lol:
مفنگیش دیگه چیه ؟ :D ستاری رو 3-4 تا از دوستام باهاش ورداشتن 4-5 ، 3-4 ، 6-7 نمره بیشتر ننوشتن پاسشون کرده میخواستم نظر اکثریت رو بدونم :lol: شانس خوبی هم ندارم یهو میندازنتم با اون وضع ساختمان داده و این رسما نابود میشم این ترم
من دارم بهش امید میدم تو زدی رسما به فنا دادی
معلومه پاس نمیکنه میخوام بشینه بقیه امتحاناشو بخونه :)
چه بخوام چه نخوام باید بخونم :cool:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
ممنون عزیز
اینایی که گفتی مال مدار منطقیه یا مدار الکترونیکی ؟ من مدار الکترونیکی باهاش دارم :lol:

سرسش اگه موریسه برای مدار الکتریکی همونو بخون
من مدار منطقی معماریشو میدونم :)

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام ظاهرا این تایپیک فقط برای نرم افزار وبرق شده.یه زمونی اینجا بروبیا داشتن بچه ها.
حالا یه سوال من این ترم پروژه پایانی با ابجدی برداشتم و قرار گذاشتم 11دی چهارشنبه برم پیشش و برای آخرین بار پروژه ام رو بهش نشون بدم.پروژه ام کامل شده و دیگه چیزی نمیشه به متنش اضافه کرد،یعنی این دیگه تهشه.من اگه 11دی باهاش اوکی کنم و 17دی کامل(از نظر ویراست و ...)تحویلش بدم.نمره رو حدودا کی اعلام میکنند؟اصلا چیو باید تحویلش بدم؟پرینت بگیرم یا PDF؟ داستان تحویل دادن به کتابخونه و بدوبدوی اون رو کی باید انجام بدم؟
کمک کنید...ضمنا من مهندسی مکانیک هستم.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سلام ظاهرا این تایپیک فقط برای نرم افزار وبرق شده.یه زمونی اینجا بروبیا داشتن بچه ها.
خوب شما رشته های دیگه هم بیاید و فعال باشید :)
الان تو امتحاناته بچه ها مشغول درس خوندن و پاس کردن و ... هستن عزیز ;)

sent from my mobile

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دوستان این 4شنبه تعطیل هست نیست؟
خدا خیرتون بده یه خبری بگیرین به منم بدین:rolleyes:

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
دوستان این 4شنبه تعطیل هست نیست؟
خدا خیرتون بده یه خبری بگیرین به منم بدین:rolleyes:

از بچه ها که امروز امتحان داشتن میگفتن قبل امتحان تو بلندگو اعلام کردن که امتحان 4 شنبه برقراره //
یکی دیگه از بچه ها هم زنگ زد گفت پیام نور و دانشگاه آزاد اعلام کرده که کلاس ها و امتحانات برقراره

ولی من هنوز امید دارم /
من 4شنبه مغناطیس و مدار 2 دارم // مدار منطقی و زبان تخصصی و چندی دیگه از دروس برق هم تو این روزه ( این جاس که دیگه فقط عمه نمیتونه جواب گو باشه )

carlos santana

Registered User
لایک‌ها
23
برو بچ خدایی دمتون گرم با این اهمیت دادنتون:blink:
من میگم حیاتیه اونوقت کامنتمو مسخره میکنید!!!!!!؟؟؟؟؟:(:(
یکی از بچه ها گفت گواهی
این قضیش چجوریاس؟؟؟

چیکارا باید بکنم؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
برو بچ خدایی دمتون گرم با این اهمیت دادنتون:blink:
من میگم حیاتیه اونوقت کامنتمو مسخره میکنید!!!!!!؟؟؟؟؟:(:(
یکی از بچه ها گفت گواهی
این قضیش چجوریاس؟؟؟

چیکارا باید بکنم؟

کی مسخره کرد ؟!! :eek:
جواب که دادیم ...

sent from my mobile

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اینا همشون خانم بودن و سوالاشون هم تستی بود!اقایون معمولا لفت میدن! نظرمو که قرار شد ترم دوم که تموم شد بگم!!الان هم گفتم که هنوز اختصاصی هارو ندادم که!ولی خب همون عمومی هارو هم نسبت به دانشگاه قبلیم استادا خیلی بهتر تصحیح کردن و سوال دادن! بقیه برام فامیلیشون اشنا نمیزنه ولی خب این روحانی رو زیاد دوستام گفتن ادمو میجزونه!از الان به فکر عمه اش هستم! نفرین؟اونم تو روز روشن!؟
همه اقایون این طوری نیستن.شما با اقای حریرچی داشته باشی در کمتر از 48 ساعت نمره گرانبهاتو میده
بعد کی گفت اینجا رو با پیام نور مقایسه کنی!زمین تا زیر زمین باهم اختلاف سیستمی دارن
بعد کی قرار گذاشتیم شما بعد ترم 2درباره دانشگاه نظر بدی؟؟؟؟:blink:شما بعد ترم 2نهایتش بتونی درباره استادا نظر بدی اونم فقط در حد سر تکون دادن!:lol:
بعد ترم پایینی ها نمیتونن به عمه استاد نظری بیفکنن،فقط باید به واسته ترم بالایی باشه:cool:پس مشخصات استاد وعمشون رو بگید بنده خودم سلامتون رو میرسونم:lol:

از قدیم گفتند از هر دست بدی از اهمون دست میگیری :Dالان به عمه استاد فکر میکنی فردا روز خودت عمه میشی بهت فکر میکنند ها از من گفتن :D
عاقا دختر ها هم میتونن.اگه یه نمونه دعواشون رو دیده باشی یا حرف خصوصی هاشون رو شنیده باشی !از این حرفا نمیزدی:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
حالا یه سوال من این ترم پروژه پایانی با ابجدی برداشتم و قرار گذاشتم 11دی چهارشنبه برم پیشش و برای آخرین بار پروژه ام رو بهش نشون بدم.پروژه ام کامل شده و دیگه چیزی نمیشه به متنش اضافه کرد،یعنی این دیگه تهشه.من اگه 11دی باهاش اوکی کنم و 17دی کامل(از نظر ویراست و ...)تحویلش بدم.نمره رو حدودا کی اعلام میکنند؟اصلا چیو باید تحویلش بدم؟پرینت بگیرم یا PDF؟ داستان تحویل دادن به کتابخونه و بدوبدوی اون رو کی باید انجام بدم؟
کمک کنید...ضمنا من مهندسی مکانیک هستم.
سلام دو نکته!
اول شما ودوستانتون منت سر بنده حقیر نمیزارید واینجا نمیاید ،ما چکار کنیم! شما فردا دست همه رفیقاتو بگیر بیار اینجا ومکانیک رو گرم کن ماهم خوشحال میشیم!اما همتون باید گوزینه بدیدها:lol:
دوم استاد همون لحظه میتونه نمرتو بده اما تا اخر اذر مگه وقت نداشت؟؟؟:blink:

برو بچ خدایی دمتون گرم با این اهمیت دادنتون
blinksmiley.gif

من میگم حیاتیه اونوقت کامنتمو مسخره میکنید!!!!!!؟؟؟؟؟
sadsmiley.gif
sadsmiley.gif

یکی از بچه ها گفت گواهی
این قضیش چجوریاس؟؟؟

چیکارا باید بکنم؟
مسخرش کجا بود!جواب ها رو دوباره با دقت بخون.گواهی پزشکی هم اخرین راهه!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
از بچه ها که امروز امتحان داشتن میگفتن قبل امتحان تو بلندگو اعلام کردن که امتحان 4 شنبه برقراره //
یکی دیگه از بچه ها هم زنگ زد گفت پیام نور و دانشگاه آزاد اعلام کرده که کلاس ها و امتحانات برقراره

ولی من هنوز امید دارم /
من 4شنبه مغناطیس و مدار 2 دارم // مدار منطقی و زبان تخصصی و چندی دیگه از دروس برق هم تو این روزه ( این جاس که دیگه فقط عمه نمیتونه جواب گو باشه )
یک درصد هم امید نداشته باشید!چهارشنبه بازه!
شانس اوردی ها میخواستم دوباره گوزینه ازت بگیرم ها!:lol:

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
عاقا دختر ها هم میتونن.اگه یه نمونه دعواشون رو دیده باشی یا حرف خصوصی هاشون رو شنیده باشی !از این حرفا نمیزدی:lol:

یه احتمال دیگه هم میشه داد که طرف sh-e-m-a-l-e باشه.که به عمه اساتید فکر میکنه.
مگه دخترا جلوی من میتونن دعوا کنن که من حرفاشونو بشنوم اما اگه یه روزی ببینم خیلی دوس دارم ببینم به هم چی ف و ش میدن

بالا