• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
خیلی ممنون دستتون درد نکنه:) ...اگر اینجوری باشه که تقریبا میشه گفت هتله و حله!!!
فقط یه سوال دیگه ایجاد شد!
این استادتون با خانم ها هم رفتارش مشابه اقایون بود؟(بعضی از استاد های خانم سوزنشون فقط روی اقایون گیر میکنه و اون دختر بیچاره ای که توی کلاس هستش احساس پوچی بهش دست میده!)
مثلا همین خانمی که فیزیک یکو باهاش برداشتم!طوری باهامون برخورد کرد که بمیرم هم دیگه با این خانوم هیچ کلاسی رو برنمیدارم!تبعیض تا چه حد!!!
مثلا یه سوال میگفت ماها بلد بودیم و کافی بود یه نگاه بهمون بندازه جوابو بهش بدیم ولی انگار نه انگار!کلا پیشنهاد میدم اقایون حتما با این خانم بردارن که براشون هتله!

ببین اوون دوست مونثم که سر کلاس بود هم 20 شد.فقط باهاش رفیق شده بود
یک دختره هم بود باهاش دعواش شد (تقصیر خودش بود کلشو کرده بود تو ورقه استاد) اوون به خاطر اینکه سر کلاس کوشا خودشو جلوه داد شد 18.5

یک پسره هم بود که فقط رو خونی میکرد شد 14.5

رفیق شدن باهاش راحته
فقط کمی بلبل زبونی در راستای درس میخواهد همین

کارایی که میگه رو هم انجام بدی نمرت تضمینه (نه مثل اوون پسره رو خونی کنی فقط)

plamber1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من تا الان 5 واحد حذف کردم. نبــــــود؟
اگه دوترم پیش این سوالو میپرسیدی جواب من 15 واحد بوداما الان ترم 5 ناپیوسته ام توی این 5 ترم که گذشته بیش از 30 واحد حذف کردم دیگه این ترم حتی بیفتمم حذف نمیکنم چون ورودی90 هستم و سنواتم 3 ساله که ترم بعد تموم میشه و تعداد واحدای زیادی برام مونده اوایل برای اینکه معدلم پایین نیاد زیاد حذف میکردم اما دیدم اگه ایجور پیش برم یه 5الی 6 سالی طول میکشه تا فارغ شم نحایتا" بتونم تا بهمن سال دیگه مهمون tj باشم اما بعد اون میان مستقیم میبرن پادگان.اگه شما مشکل **** وظیفه نداری اصلا" مهم نیس حذف کن تا معدلت پایین نیاد.

plamber1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این استادتون با خانم ها هم رفتارش مشابه اقایون بود؟(بعضی از استاد های خانم سوزنشون فقط روی اقایون گیر میکنه و اون دختر بیچاره ای که توی کلاس هستش احساس پوچی بهش دست میده!)
مثلا همین خانمی که فیزیک یکو باهاش برداشتم!طوری باهامون برخورد کرد که بمیرم هم دیگه با این خانوم هیچ کلاسی رو برنمیدارم!تبعیض تا چه حد!!!
مثلا یه سوال میگفت ماها بلد بودیم و کافی بود یه نگاه بهمون بندازه جوابو بهش بدیم ولی انگار نه انگار!کلا پیشنهاد میدم اقایون حتما با این خانم بردارن که براشون هتله!
فیزیک 1 با کی داشتی که اینقده ازش شکاری بگو من باهاش برندارم/برندارم نظرت چیه؟ (میخوام بجای محاسبات عددی فیزیک1 بردارم).

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
این مدیریت سایت که به مشکل رسیدگی نمیکنه
.
ahrad یادته چند وقت پیش رمزمو ریست کردی بنا به مشکلی که برام پیش اومده بود امروز اتفاقی رفتم اون پسورد رو که به ایمیلم ارسال شده بود زدم دیدم وارد شد. بازم خودم
:)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بازم خودت:eek:?خب عزیزمن باید رمز جدید رومیزی:p

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
راستی یکم انالیز بگم
کسی که توامتحانا داره ترم بعد رو انالیز میکنه.معلومه ترم جاری روخوب پشت سر نزاشته.داره به خودش امیدمیده که ترم بعدجبران میکنم
کلی گفتم ها به مهسا نسبت ندیدها.من نمره هاشو دیدم این درسش خوفه:cool:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من تا الان 5 واحد حذف کردم. نبــــــود؟

پسر این زن فورو چقد باهاله - من از وی بی منصرف شدم میرم دنبال این :دی
من دیشب یه چیزی میخاستم بهتت بگم نقل فولت کرده بودم و 4 کلمه نوشتم زم بیرون الان اومدم میبینم هنوز سیو شده :خخخخخخخخخخ
خیلی خوشم اومد

در مورد حذفیات هم غصه نخورد خودم کنارتم مثل همیشه :دی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
فیزیک 1 با کی داشتی که اینقده ازش شکاری بگو من باهاش برندارم/برندارم نظرت چیه؟ (میخوام بجای محاسبات عددی فیزیک1 بردارم).

آخر ارسالم رو نخوندید؟:Dگفتم که حتما اقایون با این خانم کلاس بردارن که براشون کلاس عین هتل میمونه!
زهرا احمدی!!!!البته بگم که درس دادنش اصلا بدرد نمیخوره!!!حتما سر کلاس های استاد دیگه برید مثلا شنیدم عارف اذر خیلی خوب درس میده یا اقای حضرتی رو خودم یک جلسه رفتم سر کلاسش کارش بیست بود فقط اخلاقش یکم رو اعصابم بود حذفش کردم!!!!:p
راستی یکم انالیز بگم

کسی که توامتحانا داره ترم بعد رو انالیز میکنه.معلومه ترم جاری روخوب پشت سر نزاشته.داره به خودش امیدمیده که ترم بعدجبران میکنم

کلی گفتم ها به مهسا نسبت ندیدها.من نمره هاشو دیدم این درسش خوفه:cool:
دقیقا منظورتون من بودم نه؟o_O:D
انالیزتون اشتباهه اشتباهه!!!:rolleyes:
هنوز این ترم رو پشت سر نزاشتم که بخوام بگم خوب پشت سر گذاشتم یا بد که بعدش بخوام به خودم امید بدم!:cool:
بعد از امتحانات یحتمل فرصت اومدن توی نت رو ندارم و نمیتونم از تجربیات و راهنمایی هاتون استفاده کنم برای همین الان دارم سوال هامو میپرسم خب:)

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
دوستان سلام والا من تو این دانشگاه نیستم اما دیدم فعال ترین تاپیک هستش
راستش من بنا به دلایلی مجبورم ۴ تا درسم رو حذف کتم و تو قانون هستش بیش از ۴ تا درس به منزله صفر هستش یسری ها میگن نه هرچقدر حذف کنی هیچی نمیشه یسریام میگن شاید صفر بدن...از دوستانی که تجربه دارن کسی هست راهنمایی کنه که چی میشه؟صفر میدن نمیدن چیکار باید کرد؟ممنون میشم راستی منم دانشگاه ازاد هستم
یه دنیا ممنون میشم زود پاسخ بدید

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

شما تو پیام نور بودید آزموناتون الکترونیکی بود ؟
راستی برای شمام دعا کردیم :p
دوستان سلام والا من تو این دانشگاه نیستم اما دیدم فعال ترین تاپیک هستش
راستش من بنا به دلایلی مجبورم ۴ تا درسم رو حذف کتم و تو قانون هستش بیش از ۴ تا درس به منزله صفر هستش یسری ها میگن نه هرچقدر حذف کنی هیچی نمیشه یسریام میگن شاید صفر بدن...از دوستانی که تجربه دارن کسی هست راهنمایی کنه که چی میشه؟صفر میدن نمیدن چیکار باید کرد؟ممنون میشم راستی منم دانشگاه ازاد هستم
یه دنیا ممنون میشم زود پاسخ بدید
درود بر رفیق گلم:D
ببین قانون که هست ولی بستگی به واحدتون داره
مثلا مال ما ترم اول یه پسره کل 20 واحد رو نرفت سر جلسه همشو حذف کردن !! بنابراین ببین واحدت چه جوریه ! مثلا دولتی من کاردانی بودم اونجا فقط 2تا درس مجاز بود اونم اگه نمیرفتی برگه رسمی نمیدادی 0 میزاشتن من خودم اونجا 0 شدم ولی اینجا تو این زمینه خعلی کشکن :D

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

درود بر رفیق گلم:D
ببین قانون که هست ولی بستگی به واحدتون داره
مثلا مال ما ترم اول یه پسره کل 20 واحد رو نرفت سر جلسه همشو حذف کردن !! بنابراین ببین واحدت چه جوریه ! مثلا دولتی من کاردانی بودم اونجا فقط 2تا درس مجاز بود اونم اگه نمیرفتی برگه رسمی نمیدادی 0 میزاشتن من خودم اونجا 0 شدم ولی اینجا تو این زمینه خعلی کشکن :D
سلام بر مرد بزرگ
والا رو این قضیه که واحد با واحد فرق داره 100 درصد موافقم
واحد من دماونده واحد سخت گیری نیستش خداییش اما نمیدونم چجوریه رو این قضیه
راجع بع این قضیه یچیزی از یکی یادمه
گفت کل درساش رو حذف کرده بودش یا یکیش رو صفر داده بودن رفت صحبت کرد حلش کرد یا کلا کاریش نداشتن
نمیدونم
اگر صفر دادن با یه گواهی پزشک برم که مثلا تو اون تاریخ مشکلی داشتم رفع میشه؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام بر مرد بزرگ
والا رو این قضیه که واحد با واحد فرق داره 100 درصد موافقم
واحد من دماونده واحد سخت گیری نیستش خداییش اما نمیدونم چجوریه رو این قضیه
راجع بع این قضیه یچیزی از یکی یادمه
گفت کل درساش رو حذف کرده بودش یا یکیش رو صفر داده بودن رفت صحبت کرد حلش کرد یا کلا کاریش نداشتن
نمیدونم
اگر صفر دادن با یه گواهی پزشک برم که مثلا تو اون تاریخ مشکلی داشتم رفع میشه؟

به نظر من حتی گواهی هم نمیخاد
ولی باز از خود آموزش بپرس من ممکنه بگم و بعد 0 شی اونوخ دیگه...........:D

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
به نظر من حتی گواهی هم نمیخاد
ولی باز از خود آموزش بپرس من ممکنه بگم و بعد 0 شی اونوخ دیگه...........:D
ترجیحا گواهی میبرم که شکی توش نباشه
داداش منظورم اینه که اگر حذف عادی زدن که هیچی
اما اگر صفر دادن برم یا اینکه قبل قضیه برم اصن؟
منطقا اینه که بعد دادن نمرات باید برم دیگه نه؟

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
آخر ارسالم رو نخوندید؟:Dگفتم که حتما اقایون با این خانم کلاس بردارن که براشون کلاس عین هتل میمونه!
زهرا احمدی!!!!البته بگم که درس دادنش اصلا بدرد نمیخوره!!!حتما سر کلاس های استاد دیگه برید مثلا شنیدم عارف اذر خیلی خوب درس میده یا اقای حضرتی رو خودم یک جلسه رفتم سر کلاسش کارش بیست بود فقط اخلاقش یکم رو اعصابم بود حذفش کردم!!!!:p
حضرتی خوبه:mad:این مردک که خودم معتقدم 5 تا آدم زنده تو شلوارش جا میشه نه اخلاق داره نه بلده درس بده سر کلاس میومد یه چیزایی برا خودش تعریف میکر میرفت در ضمن با گچ خیلی کمرنگ مینوشت که هیچی معلوم نبود برا همین سر کلاسش بزور 15 نفر میشدیم اخرشم همرو انداخت فقط یه چن نفری بین 10 تا 12 شدن به منم داد 11 ولی مطمئنم خیلی بیشتر میشدم:cool:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
منطق میگه قبلش برو آموزش بپرس ببین چی میگن ! روالشون چیه
ما اینجا هیچکاری نمیکنیم اتومات حذف میشه ولی بعضی باید بلافاصله بعد امتحان بری آموزش برگشو پر کنی تحویل بدی

آره شما زودتر برو بپرس یا بگو دوستات برات بپرسن

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400

نه الکترونیکی کردن واحد ها هنوز به واحد ما نرسیده بود !!!!فکر کنم کلا دروس علوم پایه رو الکترونیکی نکنن!!!:D
ممنون از لطفتون;):oops:
بی زحمت فردا هم برای پس فردام دعا کنید امتحان سختی رو پیش رو دارم:(

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
منطق میگه قبلش برو آموزش بپرس ببین چی میگن ! روالشون چیه
ما اینجا هیچکاری نمیکنیم اتومات حذف میشه ولی بعضی باید بلافاصله بعد امتحان بری آموزش برگشو پر کنی تحویل بدی

آره شما زودتر برو بپرس یا بگو دوستات برات بپرسن
واسه مام 3تای اولش همینه نمیری و اتوماتیک حذف میشه اون طرفم که گفتم یادمه بعدش رفته بودش...
حالا ببینم چه میکنم یک دنیا تشکر جات
بازم اگر دوستان دیگه اطلاعاتی داشتن ممنون میشم

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
حضرتی خوبه:mad:این مردک که خودم معتقدم 5 تا آدم زنده تو شلوارش جا میشه نه اخلاق داره نه بلده درس بده سر کلاس میومد یه چیزایی برا خودش تعریف میکر میرفت در ضمن با گچ خیلی کمرنگ مینوشت که هیچی معلوم نبود برا همین سر کلاسش بزور 15 نفر میشدیم اخرشم همرو انداخت فقط یه چن نفری بین 10 تا 12 شدن به منم داد 11 ولی مطمئنم خیلی بیشتر میشدم:cool:
من که نگفتم باهاش کلاس بردارید که!!!گفتم خوب موضوع رو جا میندازه به عنوان مکمل استاد خوبیه!!!خودم هم اول باهاش برداشته بودم ولی حذفش کردم اخلاقش یه جوری بود!جو کلاس هم بدتر!!!:confused:بهتون خوب نمره داده که!دوستمو با 4 انداخته بودش!!!!o_O
وای حالا شلوار بی خیال قیافه اش کلا منو یاد دوران دکتر حسابی اینا مینداخت!!!شلوارش مارک دار بود ها!!!:D
از همه باحال ترش این بود که یه موضوع مزخرف میگفت و خودش میخندید به موضوعش ما هم توی جو کلاس احساس خفگی میکردیم مجبور بودیم به مطالبش بخندیم!:eek:
اما خب بازم میگم ها!موضوع رو خوب جا مینداخت!من که اون یه جلسه ای که باهاش برداشتم کلی اطلاعات گرفتم:p

بالا