مثل منی!!!منم همش فکر میکنم قبول نمیشم.آخه پولدار زیاد شده!!!حلا رتبت چند شده دوست عزیز؟؟؟وایییییییییی!
منم استرس همین دانشگاه رو دارم! :wacko:
ولی افرادی رو میشناسم که با رتبه های خراب قبول شدن!
راستی شما کدوم واحدا رو زدید؟کدوم رشته ها؟>وایییییییییی!
منم استرس همین دانشگاه رو دارم! :wacko:
ولی افرادی رو میشناسم که با رتبه های خراب قبول شدن!
مثل منی!!!منم همش فکر میکنم قبول نمیشم.آخه پولدار زیاد شده!!!حلا رتبت چند شده دوست عزیز؟؟؟
راستی شما کدوم واحدا رو زدید؟کدوم رشته ها؟>
sسلام دوست عزیز.معدلت چنده؟؟؟اگر نظر منو میخوای الان فقط از جوونیت لذت ببر چون باید بهمن بری سر کلاس بشینی و درس بخونی!!!100%قبولی.شک نکن.اما دوست احتمالش خیلی کمه!!!البته به درآمد پدرت هم ربط داره!همچنین کمک مالی که میکنی×!!!
هیچ سخت گیری در کار نیست.امسال هم مثل پارساله!!!شما با این رتبه حتی اگر کمک مالی هم نکنید قبولید!!!دوستم با 2400 پزشکی قشم زده!!ان شاالله بهمن با هم سر یک کلاس می شینید!!!salam bacheha,manam montazere javabe beynolmelalam,25 om gharare biad:kheyli mitarsam rotbam too mantaghe 1 ,2900 shod entekhabe avalam pezeshkiye kishe entekhabe dovomam pezeshki shahid beheshti ke too gheshme,be nazaretoon ghabool misham?? be nazaretoon doostam ba rotbeye 13000 mitoone pezeshki kish ghabool she?akhe shenidam emsal sakhtgiri mikonan
راستش تابستون کیش بودم.رفتم پردیس بین الملل تهران بخش آموزشش اینو گفت به من@!!!راست و دروغش با خودشه! دوست عزیز یک کلام الان فقط برنامه بچین که چه طور تا بهمن از زندگیت لذت ببری!اخه احتمال قبول نشدنت زیره صفره!!!بعدش هم پزشکی بعد دندونه!شما دندون هم قبول بودی!خیالت راحت!az nazare mali moshkel nadaram,moadele diplomam 18/90 moadele kolam 19/70,moadele doostamam 16
کجا راحت میشیم؟؟؟پس فردا5 برابر ظرفیت اعلام میشه!پارسال یکی از بچه ها با رتبه 35000 اسمش برای مصاحبه در اومد رفت اما قبول نشد!(چابهار)نتایج نهایی بهمنه!من که رسما نمیتونم تا بهمن صبر کنم.دارم دیوونه میشم.راستش دانشگاه گفته رتبه باید ریز 5000 باشه اما همیشه رتبه های بالای 5000 هم قبولن@!!!مثلا پارسال تبریز 6نفر کم آورد تکمیل ظرفیت داد!من موندم چرا نگرانی؟؟من باید نگران باشم نه تو!!!چه طوری بگم قبولی تا خیالت راحت شه؟؟؟!معدلت که عالیه!رتبتم که خفن عالیه!از لحاظ مالی هم که مشکلی نداری!نتیجه اخلاقی:از همین الان میتونی بگی خانم یا آقای دکتر شدم!omidvaram ke ghabool shim pas farda javaba miad dige rahat mishim man ke rasman divoone shodam inghadr entezar keshidam dige tahamol nadaram,shoma nemidoonin saghfe rotbeyi ke kish parsal pezeshki gerefte cheghad boode?
من موندم شما دخترا چرا الکی استرس دارین؟؟؟آفا 1 کلام با رتبه ای که گفتی اگر تورو قبول نکنن کیو قبول کنن؟؟؟حالا صبر کن وقتی قبول شدی میبینی که چه رتبه های اشغالی تو تکمیل ظرفیت قبول شدن و کنارت نشستن!!!با رتبه 2500 میشه قبول شد . با معدل کل هم کار ندارن . معدل کتبی مهمه . من که میگم 13000 هم شانسش کم نیست ولی نمیدونم کیش و قشم رو قبول میشه یا نه .
این کیش اینهمه پول میگیره و اینهمه هم اذیت میکنه... فردا اگر اسمم نبود فورا باید واسه خارج اقدام کنم . دیگه صبر نمیکنم
حالا کی گفته شما قبول نمیشی ؟؟! مگه رتبه ت چشه ! بابا نمی بینی چه رتبه هایی بدتر از شما کیش دارن درس میخونن !من موندم شما دخترا چرا الکی استرس دارین؟؟؟آفا 1 کلام با رتبه ای که گفتی اگر تورو قبول نکنن کیو قبول کنن؟؟؟حالا صبر کن وقتی قبول شدی میبینی که چه رتبه های اشغالی تو تکمیل ظرفیت قبول شدن و کنارت نشستن!!!