ghazal ashrafi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 0
fekr konam beshe har 2 kod reshtaro vase mosahebe raft age nemishod ke aslan 2 ta elam nemikardan
چابهار به احتمال زیاد قبولی البته اگر سر جیبو شل کنی و یک کمک مالی خوب کنی دوست عزیز!اصلا نگران نباش آقای دکترسلام. من رتبه منطقه 1 10000 شدم برام پزشكي بندر عباس و چابهار اومده معدل كتبي 13 دارم به نظرتون قبولم ميكنن هر كاري بخوان ميكنم اين
معدل را ميتونم با چيراي ديگه جبران كنم جون هركي دوست داريد بهم جواب بديد
1 - اصلا نيازي به ثبت فيش نيست اون مخصوص اونايي هست كه ازمون عملي دارن مثل مجسمه سازي و شما فقط بايد مبلغ 50 هزار تومان به حسابي كه در قسمت راهنماي دانشكاه قبولي خودتان اومده واريز كنيد
2- به تاريخ مصاحبه خود دقت كنيد بعضي جاها بايد مدارك خودتون وقت مصاحبه ببريد بعضي جاها مثل شيراز بايد تا يك تاريخ معيني قبل از مصاحبه بوسيله بست ارسال كنيد
3- به مدارك خواسته شده در قسمت دانشكاه خودتان توجه كنيد
4- زمان هر دانشكاه فرق ميكنه و همينطور بعضي ها بر طبق حروف الفبا هستند بعضي نه همه با هم ميتوانند بروند حواستان باشه قاطي نكنيد
به نظر من90 درصدبقیش هم به کمک مالی و معدلت هم بستگی داره!!!وااااای,چقد خوشحال شدم این پیامارو خوندم!!!!!!
لطفا درباره احتمال قبولی منم نظر بدین:
رتبه منتقه 2م 5015 و رتبه کشوریم 10174 شد,به نظرتون دندونه کیش قبولم؟
من مصاحبه تبریزو رفتم.!!!اصلا راضی نیستم از نتیجمکسی تا الان مصاحبه رفته؟!مشاهده پیوست 80684
من مصاحبه تبریزو رفتم.!!!اصلا راضی نیستم از نتیجم