M.hack
کاربر تازه وارد
برای رفتن به این دانشگاه ها چقدر باید هزینه کنیم؟
به عبارت دیگه چقدر شهریه می خواد
به عبارت دیگه چقدر شهریه می خواد
سلام دوست عزیزSlm , man emsal konkoor dadam yani slae 91,,, faghat va faghatam DAROOSAZI mikham, ham alaghe kehili daram ham mogehyete shoghlisho
rotbam shode 10000! moadele diplomam 18,5 hast, zabanam khube, az nazare mali ham moshkel nadaram... diruz ke ba moshavremun rajebe enetkhab reshte harfidam goft kish ro nazanam chon ehtemale ghabulim kame o sakht migirn... mikham vahede beynolmelale Gheshmo Ramsar bezanam... benazaretun chikar konam? momkene ghabul nasham? vaghean nemitunam be sal edg khundan fk konam,, daram mimiram az negraaniii
سلام بچه ها . دنبال یه سری مطلب درباره بین الملل بودم که اینجارو دیدم
شماها مگه با کنکور شرکت کردین که رتبه هاتونو میگید؟؟؟ من متوجه این رتبه گفتناتون نشدم!
من بدون کنکورشو ثبت ام کردم واسه دکتری . الان جوابش اومد قبول شدم . ....
سلام....اول تبريك ميگم بهتون ...شما خب مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشد دارين و نتايج دكتري اونطوري كه من ديدم تويه سايت سنجش 26شهريور اعلام شده....گففته شما كاملا صحيح هست ولي من و تعدادي از بچه ها از طريق كنكور و انتخاب رشته اون دانشگاه بين الملل رو انتخاب كرديم كه خوب نتايجشم نيمه دوم مهر مياد....
خدايا ي صبر ايوب بده
با سلام
مبلغ 50 هزار تومان را هر وقت دوست داشتيد ميتونيد تا قبل از زمان مصاحبه بريزيد و يك توصيه مهم به دوستاني كه يكي از انتخابهاي انان بين الملل زاهدان در جابهار اين است كه طبق اطلاعاتي كه امروز از مطلعين بدست اوردم اين دانشكاه هيج مورد امكانات رفاهي و خدماتي دانشجويان را ندارد و تابستان فوق العاده كرم و زمستان مملو از حشرات دارد به طوري كه من از شركت در مصاحبه ان منصرف شدم و به هيج كدام از دوستان خصوصا خواهران عزيز و محترم توصيه نميكنم
این دیگه بستگی به خودت داره و بهتره همین الان تصمیم بگیری چون تو که میخوای سال دیگه دندون قبول شی از بهمن شروع کنی راه به جایی نمیبری و بهتره از همین الان جدی بخونی.ولی اگه مشکلی با پولش نداری و حرف مردم هم میتونی تحمل کنی دیگه به کنکور مجدد فکر نکن و همینجا که قبول میشی برو.آخه احتمال قبول نشدنت کمه
دانشگاه با دانشگاه مصاحبه یکم فرق میکنه ولی نرمش اینه که از وضعیت مالی جویا شن!سوال کامپیوتر و زبان و دینی و...البته این سوالا زیاد سخت نیست!اسمت که اعلام شد تماس بگیر با دانشگاه یه پرس و جو کن که چیا لازمه و چه اتفاقی قراره بیفته که خیلات راحت باشه.
نه فضولی نیست ولی متاسفانه بخاطر مسائل امنیتی نمیتونم بگم:blush: