به نقل از amironline :
اولا كه به عرض نرسوندن
خودم از نزديك ديدم
ضمنا كي ميگه امكانات خاصي نيست
يه ساختمان دارن فقط برا بوفه كه 4 طبقست يكي برا دانشجو ها يكي برا اساتيد يكي برا كاركنان يكيم همنطوري براي كارهاي ويژه ازش استفاده ميكنن
كلاساشون مثل ما 50-60 نفري نيست كه حداكثر 20 نفر تو كلاساش جا ميشن
سيستم حرارتيشم خيلي جالبه شما تو يه لحظه ميتوني كلاس رو گرم يا خنك كنين
ديگه براتون بگم نميخواد برين تو صف ژتون وايستين با دوستاتونم دعوا كنين
يه سيستم خودكار داره كه بهتون ژتون ميده
چند تا سالن همايش و محيط و فضاي سبز خود دانشگاه بماند
سايت كامپيوترشم من مطمئنم اگه سايت كل دانشگاههاي ايرانو جمع كني بازم به پاش نميرسه
خوب ميخواي بازم بگم
خوب من فقط در مورد امکانات "رفاهی" بررسی میکنم :
این ساختمان سلف که گفتین چند طبقه هم هست بخاطر کمبود فضای دانشگاهه .
وگرنه مثلا کل مساحت سلف دانشجوها و اساتید و کارمندان روی هم تقریبا اندازه همون ساختمان سلف دانشگاه صنعتی اصفهان میشه.
طبقات بالاترشم که مال نمایشگاه و .. هست .
در مورد کلاسها دانشکده تا دانشکده و جا تا جا فرق میکنه .
مثلا ساختمان جدید دانشکده برق سیستم سرمایشی و گرمایشی داره ولی کلاسهای ساختمان قدیم برق (که توش درس هم ارائه میشه) هیچی نداره .و معمولا تا صندلی آخر هم پر میشن و دیگه جا ندارن.
یا ساختمان ابن سینا بعضی از کلاساش یه کولر عهد بوق و پر سر وصدا دارن بعضیهاشون هم هیچی ندارند . سیستم گرمایشی هم که اصلا ندارند.
یادمه تو زمستون سر یه کلاسی تو ابن سینا از اول تا آخرش داشتم میلرزیدم و دندونام بهم میخورد .
سیستم رزرو ژتون خودکار هم یه دو سه ساله که راه افتاده و قبلش ژتون کاغذی بود . تازه این که چیز شاقی نیست و فکر میکنم خیلی از دانشگاههای ایران اینو داشته باشند.
در مورد سالن همایش و کنفرانس یه سالن جابر هست مال دانشکده شیمی که دانشگاه معمولا هرچی سمینار وکنفرانس هست تو همینجا برگزار میکنه !
یه سالن آمفی تئاتر هست برای پخش فیلم و... (که اندازه کوچک پرده سینماییش اصلا برای نمایش فیلم مناسب نیست) .ازین سالن بعضی وقتها برای همایش و ... هم استفاده میشه که کلاسش خیلی پایینه و مناسب نیست.
یه سالن کهربا هم تو دانشکده برق دو سه سالی هست تاسیس شده.
تا قبل ازون تنها سالن "مناسب " که توش همایش و سمینار برگزار میشد همون جابر بود.
فضای سبز مثلا چی داره ؟؟!
در این مورد که دیگه اصلا حرفی برای گفتن نداره .
کل مساحت فضای سبز دانشگاه چقدره ؟ خود مساحت دانشگاه چقدره که اونوقت بخواد چیزی برای فضای سبز باقی بمونه .اگه فضای سبز شریف رو با فضای سبز مثلا دانشگاه اصفهان مقایسه کنی میبینی که اصلا هیچی نیست .
سایت کامپیوتر هم دوباره جا تا جا فرق داره .
مثلا سایت کارشناسی برق نسبت به بقیه سایتهای دانشکده ها بزرگتره ولی همون اصلا جوابگوی جمعیت خیلی زیاد برقیها نیست و همیشه پره .یه سری کامپیوتر هاش هم دکوریه و همیشه خرابه . سایت ارشد برق میشه گفت مناسبه .
ولی مثلا سایت دانشکده فیزیک خیلی کوچکه . واسه کل دانشجوهای ارشد و دکترا یه سایت کوچک در نظر گرفتن که خیلی ظلمه .
و مطمئنم که جزء بدترین سایتها تو دانشگاههای ایرانه .
و ازین دست سایتها تو دانشکده های شریف پیدا میشه .
آخه یه جوری نوشتی کسی ندونه فکر میکنه شریف چه خبره . و احتمالا دانشجوهاشون رو روی تاج سرشون میذارن .در صورتی که اصلا این طور نیست .
درسته که تو ایران دانشگاههای محروم زیادند . ولی از نظر "رفاهی " مسلما شریف جزء بهترین دانشگاههای ایران نیست . میشه گفت متوسط یا متوسط یکم بالاتره . فقط همین .