shifte shab
Registered User
با اجازه منم لینک دانلود رو گذاشتم تو امضام.... یه پست نیست که همه به همون لینک بدیم که هر وقت زیرنویسی اضافه شد ادیت بشه ؟
یه سئوال !
این ترجمه ها کلا از چب به راست هستن ؟!
بعد اگه میشه بگید چه جوری ترجمه میکنین تا منم کمکتون کنم ؟!!!
فرزاد جان با این حساب یعنی من فایل های 40 تا 54 رو به پک زیرنویس ها اضافه کنم یا نه؟
قابل توجه شما دوست عزیز و دوستان مشتاق به همکاری
اگر مایلید فقط فارسی قسمت های 41 تا 54 را بصورت روانتر و کمی محاوره ای کنید تا جاییکه از ارزش متن کاسته نشود
اگر هم موردی در ترجمه ها دیده شد (خواهشا با نوشتن ترجمه مورد نظر در داخل پرانتز و شماره جمله های ویرایش
شده در پایین ترین قسمت فایل ) در این مورد همکاری بفرمایید
اینم لینک موثق برای قسمت های 40 تا 54 (البته خودم قسمت 40 رو بازنگری کردم )
فایل زیرنویس قسمت های 40 تا 54
دیگر قسمتی بدون ترجمه باقی نمانده است
فقط 10 یا 11 قسمت دست من هست که بعلت ضیق وقت و مشغلم یکمی تحویلش دیر شده
درسته .پوزش:blush: .فکر کردم این لینک مال امیر بود زده بود.فایل درستشو خودم اب کردمفرزاد جان فايله پسورد مي خواد .
بله اگه زحمتی نیست .یکم بازبینی می خواد .فعلا دوستان با اینا تا کنند .وقت شد به روی چشم . ترجمه های روانتر شو میزام تاپیکفرزاد جان با این حساب یعنی من فایل های 40 تا 54 رو به پک زیرنویس ها اضافه کنم یا نه؟
:specool::specool:از قسمت 43 150 تاش رو ترجمه کردم مونده 100 تای دیگه
مشکلتون چیه ؟
ممنون که به دادم رسیدی!
کلمه ها به صورت جدا از هم نشون داده میشن مثل: " ی ا ن گ و م "
به این شکل نمایش داده میشن! چیکار کنم!ممنونم ازت.
ببین عزیز این ترجمه هایی که از سایتهای دیگه میزارن هم بیشترش از همینجا کش رفته. بیشترش رو به بهانه بازبینی گرفتن و رفتن. فعلا دوسایت فعال در زمینه ترجمه یکی همین پرشین تولز یکی هم سایتی که قراره 41-54 رو ترجمه کنه. بقیش همش کشکه. اگر هم خیلی عجله دارید شما همینایی که میزارن رو بگیرید. بچه ها اینهمه زحمت نکشیدن که هنیجوری ترجمه هاشون ول بشه. کلی وقت گذاشته شده روی این ترجمه ها.
43-44 هم اگه عجله دارید ترجمش کنید بدید بازبینی بشه بزارید توی اینجا. همین تنها راهشه.
خب دوستان ببخشید کم سر میزنم....
یه هفته دیگه امتحاناست .. بدجور اسیرم.....
از moji_naz عزیز می خوام که هروقت زیرنویس قسمتی تموم شد.. کل زیرنویس هارو به من PM کنه تا بذارم تو پست اول....
فقط به نظر من بهتره علاوه بر لینک دانلود جواب سؤال های تکراری هم تو پست اول داده بشه تا دیگه دوستان زیاد سؤالات تکراری نپرسن....
اگه کسی می تونه یه متنی آماده کنه که به این سؤال ها جواب داده شده باشه تا من همراه با لینک دانلود در پست اول قرار بدم....
به نظرمن چندتا از سؤالات می تونه اینا باشه:
چگونگی استفاده از زیرنویس ها....
تعداد قسمت های ترجمه نشده....
زمان اتمام کار که به نظر من بهتره بگیم معلوم نیست تا دیگه سؤال نشه...
و شاید چند سؤال دیگه که به نظر شما میاد.....
با تشکر.....:happy:
از برنامه KMPlayer استفاده کن...
ممنون که به دادم رسیدی!
کلمه ها به صورت جدا از هم نشون داده میشن مثل: " ی ا ن گ و م "
به این شکل نمایش داده میشن! چیکار کنم!ممنونم ازت.
دوستان این قسمتهای آخری که قرار دادید مشکل داره و به صورت جدا از هم نمایش داده میشه.در صورتی که بقیه اینجوری نیست. حتی با برنامه KMPLAYER . ممنون از زحمات شما