• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

siavash_delta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به لطف دوستان و آقا فرزاد دیشب تا ساعت 2 شب کل سریال رو دیدم ( بی خیال قسمت 43و 44 شدم و زبان اصلی نگاه کردم ) و فقط از دوستان خواهش دارم که قسمتای 40 تا 54 را بازبینی کنند چون واقعا تو ترجمه ضعیف کار شده و همه جمله هارو به صورت کتابی نوشته و کل لذت سریالو می گیره. فرزاد طوری سریالو بازبینی کرده بو که آدم اصلان احساس نمی کرد که داره با زیرنویس می بینه:)

noki_6630

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
این زیر نویس ها یه جمله رو به صورت جدا از هم نشون میدن!کمکم کنید لطفا!.

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرمن قسمتهای 42 و 43 حساس ترین لحظات داستان هستند اگر ممکنه این قسمتها را ترجمه کنید

من نمیدونم این جناب سیاوش یا زبان انگلیسی شون خوبه یا واقعا کار سختی انجام دادند بی خیال شدن از این دوقسمت !!! بیخیال شدن ؟؟؟ نه نه نه اصلاً فکرشم نمیتونم بکنم ، حتی اگر شده منتظر میمونم تا تلویزون پخش کنه بعد ادامه شو بازیر نویس می بینم ،یا اینکه میرم کلاس زبان و شب روز میخونم تا انگلیسیم خوب بشه .

siavash_delta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرمن قسمتهای 42 و 43 حساس ترین لحظات داستان هستند اگر ممکنه این قسمتها را ترجمه کنید

من نمیدونم این جناب سیاوش یا زبان انگلیسی شون خوبه یا واقعا کار سختی انجام دادند بی خیال شدن از این دوقسمت !!! بیخیال شدن ؟؟؟ نه نه نه اصلاً فکرشم نمیتونم بکنم ، حتی اگر شده منتظر میمونم تا تلویزون پخش کنه بعد ادامه شو بازیر نویس می بینم ،یا اینکه میرم کلاس زبان و شب روز میخونم تا انگلیسیم خوب بشه .

انگیلیسیم خوب نیست اما یه چیرایی میفهمم . من اصلان طاقتش رو نداشتم که صبر کنم و تازه الان دوباره میخام بشینم سریالو از اول ببینم ( اما این بار فقط با زیرنویسهایی که توسط فرزاد باز بینی شده باید ببینم )

mohammad_890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان عزيز

مي دونم اين سوال احتمال 99 % تكراريه ولي از دوستان خواهش مي كنم يك توضيح كوچيك در مورده اينكه چگونه بايد از اين زيرنويسها استفاده كرد را بدهيد چون من هر كاري كردم نشد اگر برنامه اي هم لازمه لطفا بگيد

با تشكر فراوان

rashidmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز

مي دونم اين سوال احتمال 99 % تكراريه ولي از دوستان خواهش مي كنم يك توضيح كوچيك در مورده اينكه چگونه بايد از اين زيرنويسها استفاده كرد را بدهيد چون من هر كاري كردم نشد اگر برنامه اي هم لازمه لطفا بگيد

با تشكر فراوان

فعلا به اینجا سر بزن
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1145688&postcount=1147

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آقا من دارم قسمت 52 ( 2 تا مونده به آخر!) رو ترجمه میکنم. اما نمیدونم قبلا بچه ها اینکارو کردن یا نه.

اگه میشه تو تاپیک اول بگین چه قسمتایی ترجمه شده!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام
آقا من دارم قسمت 52 ( 2 تا مونده به آخر!) رو ترجمه میکنم. اما نمیدونم قبلا بچه ها اینکارو کردن یا نه.

هنوز قسمتهای 40 41 42 و 43 ترجمه نشده چه برسه به اون آخریا !
می کیخواین صفحه اول رو ادیتت کنینننننن

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
هنوز قسمتهای 40 41 42 و 43 ترجمه نشده چه برسه به اون آخریا !
می کیخواین صفحه اول رو ادیتت کنینننننن

فکر کنم که قبلا هم فرزاد جان گفته بود فقط قسمتهای 43 و 44 ترجمه نشده. بقیه ترجمه شده و تعدادی بازبینی هنوز نشده.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام

فکر کنم که قبلا هم فرزاد جان گفته بود فقط قسمتهای 43 و 44 ترجمه نشده. بقیه ترجمه شده و تعدادی بازبینی هنوز نشده.
همینطور که لیا عزیز گفتن فقط 43-44 مونده که یکیش هم شروع شده به ترجمه و یکی دیگه مونده صبر کنید تا فرزاد بیاد خودش بهتر میدونه

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به نظر میرسه فقط قسمت 43 باقی مونده چون قسمت 44 در حال اتمامه و تعدادی هم تمام شده و باز بینی مونده
دوستانی که مایل هستند ترجمه کنند ( وقتش را دارند ) لطف کنند قسمت 43رو شروع کنند .

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همینطور که لیا عزیز گفتن فقط 43-44 مونده که 43 هم شروع شد به ترجمه پس شما اگه زحمتی نیست 44 رو ترجمه کن;)

دوست عزیز!
مثل اینکه قسمت 44 را یکی از دوستان بنام امی رالد ( اگر اشتباه نکنم ) فرمودند بیش از 500 کلمه دیشب ترجمه کرده اند با این حساب قسمت 43 است که هنوز شروع نشده

Never

Registered User
لایک‌ها
10
قسمت های 14 و 16 و 18 به لطف عزیز :specool:rashidmirza

rashidmirza جان دستت طلا
:wub:

خسته نباشی

حالا مطمئن شدم یکی فهمید کار ،،، چه نوع کاریه

خداییش لااقل منت بسر من گذاشتی :)

قربانت

فران

فایل های ضمیمه

• ReTEST2.zip
    80.1 KB · نمایش ها: 78

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وحید(rax) گل گلاب من که حرفی نزدم و چیزی رو تکذیب نکردم:( ...من میگم که شما به من هاست بدید من غلط بکنم دیگه روی rapidshare یا 4shared و یا هر چیز دیگه ای آپلود کنم:blink: ....میگید نه بسم الله 10 مگ به من هاست بده یکی از دوستان من همونجا آپ می کنم:wacko: ...نه کانتر داره و نه محدودیت...باز هم اگر خواستید برای اینکه نگن تاپیک منحرف شده با پی ام می تونیم با هم صحبت کنیم....

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا وحید(rax) گل گلاب من که حرفی نزدم و چیزی رو تکذیب نکردم:( ...من میگم که شما به من هاست بدید من غلط بکنم دیگه روی rapidshare یا 4shared و یا هر چیز دیگه ای آپلود کنم:blink: ....میگید نه بسم الله 10 مگ به من هاست بده یکی از دوستان من همونجا آپ می کنم:wacko: ...نه کانتر داره و نه محدودیت...باز هم اگر خواستید برای اینکه نگن تاپیک منحرف شده با پی ام می تونیم با هم صحبت کنیم....

البته اون قضایا به کنار.. شما همینجا داخل فروم هم میتونید اتچ کنید احتیاج به هاست نیست ( اینجا تا 1 مگ جا داره برای زیپ که تازه کل مجموعه م بخواین بزارین 700 کی نمیشه).. در ضمن با بچه 5 ساله طرف نیستید که عکس میچپونید تو فایلا تا برسه به 1 مگ و پوینت بگیرید.. ;)

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم سه قسمت اضافه شده به مجموعه زیر نویس ها به همرا زیر نویس های قبلی که در سرور خود پرشین تولز آپلود شده...با تشکر از آقا فرزاد و آقا وحید...(در ضمن آقا وحید چرا می زنی؟بچه که زدن نداره...ما هنوز هم چاکراتیم داداش....)
مشاهده پیوست Ezafat!.zip

rashidmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قسمت های 14 و 16 و 18 به لطف عزیز :specool:rashidmirza

rashidmirza جان دستت طلا
:wub:

خسته نباشی

حالا مطمئن شدم یکی فهمید کار ،،، چه نوع کاریه

خداییش لااقل منت بسر من گذاشتی :)

قربانت

فران

http://*****************/not-tagged-smiley-10304.gif

خواهش می کنم، از همکاری باهات خوشحال شدم،

خوشم اومد تا آخرش وایسادی هر چند خیلی کار سختی بود.http://*****************/not-tagged-smiley-10164.gif

ایشالا چند تای باقی مونده http://*****************/not-tagged-smiley-10163.gif هم ردیف بشه

از دست این ملت خلاص بشی
http://*****************/not-tagged-smiley-10168.gif

rashidmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ، 16 و 18 انگلیسی داره برای اونا که می خان تقویت زبان بشن.http://*****************/not-tagged-smiley-10471.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
معذرت بروبچ :(
فاران جان خسته نباشی من دیگه نظری نمیدم !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا