rashidmirza
کاربر تازه وارد
مال شمارو نمیشد پیک کرد.. مناطق شمالی رو نمیره پیک..مجبور شدم پست کنم.. واسه همین گفتم تبعیض..:lol:
دستت درست.
مال شمارو نمیشد پیک کرد.. مناطق شمالی رو نمیره پیک..مجبور شدم پست کنم.. واسه همین گفتم تبعیض..:lol:
به نظرمن قسمتهای 42 و 43 حساس ترین لحظات داستان هستند اگر ممکنه این قسمتها را ترجمه کنید
من نمیدونم این جناب سیاوش یا زبان انگلیسی شون خوبه یا واقعا کار سختی انجام دادند بی خیال شدن از این دوقسمت !!! بیخیال شدن ؟؟؟ نه نه نه اصلاً فکرشم نمیتونم بکنم ، حتی اگر شده منتظر میمونم تا تلویزون پخش کنه بعد ادامه شو بازیر نویس می بینم ،یا اینکه میرم کلاس زبان و شب روز میخونم تا انگلیسیم خوب بشه .
با سلام خدمت دوستان عزيز
مي دونم اين سوال احتمال 99 % تكراريه ولي از دوستان خواهش مي كنم يك توضيح كوچيك در مورده اينكه چگونه بايد از اين زيرنويسها استفاده كرد را بدهيد چون من هر كاري كردم نشد اگر برنامه اي هم لازمه لطفا بگيد
با تشكر فراوان
هنوز قسمتهای 40 41 42 و 43 ترجمه نشده چه برسه به اون آخریا !سلام
آقا من دارم قسمت 52 ( 2 تا مونده به آخر!) رو ترجمه میکنم. اما نمیدونم قبلا بچه ها اینکارو کردن یا نه.
اگه میشه تو تاپیک اول بگین چه قسمتایی ترجمه شده!
هنوز قسمتهای 40 41 42 و 43 ترجمه نشده چه برسه به اون آخریا !
می کیخواین صفحه اول رو ادیتت کنینننننن
سلام
آقا من دارم قسمت 52 ( 2 تا مونده به آخر!) رو ترجمه میکنم. اما نمیدونم قبلا بچه ها اینکارو کردن یا نه.
اگه میشه تو تاپیک اول بگین چه قسمتایی ترجمه شده!
همینطور که لیا عزیز گفتن فقط 43-44 مونده که یکیش هم شروع شده به ترجمه و یکی دیگه مونده صبر کنید تا فرزاد بیاد خودش بهتر میدونهفکر کنم که قبلا هم فرزاد جان گفته بود فقط قسمتهای 43 و 44 ترجمه نشده. بقیه ترجمه شده و تعدادی بازبینی هنوز نشده.
فکر کنم که قبلا هم فرزاد جان گفته بود فقط قسمتهای 43 و 44 ترجمه نشده. بقیه ترجمه شده و تعدادی بازبینی هنوز نشده.
همینطور که لیا عزیز گفتن فقط 43-44 مونده که 43 هم شروع شد به ترجمه پس شما اگه زحمتی نیست 44 رو ترجمه کن![]()
آقا وحید(rax) گل گلاب من که حرفی نزدم و چیزی رو تکذیب نکردم...من میگم که شما به من هاست بدید من غلط بکنم دیگه روی rapidshare یا 4shared و یا هر چیز دیگه ای آپلود کنم:blink: ....میگید نه بسم الله 10 مگ به من هاست بده یکی از دوستان من همونجا آپ می کنم:wacko: ...نه کانتر داره و نه محدودیت...باز هم اگر خواستید برای اینکه نگن تاپیک منحرف شده با پی ام می تونیم با هم صحبت کنیم....
قسمت های 14 و 16 و 18 به لطف عزیز :specool:rashidmirza
rashidmirza جان دستت طلا :wub:
خسته نباشی
حالا مطمئن شدم یکی فهمید کار ،،، چه نوع کاریه
خداییش لااقل منت بسر من گذاشتی
قربانت
فران