پس محسن تاک بوده !!
یه بار منو بردن حبس فقط بخاطر اینکه اسمم محسن هست !! بعد که معلوم شد من اون محسن نیستم آزادم کردن !! نه هپی ؟؟
محسن.. نمایشگاه میای تهرون؟
پس محسن تاک بوده !!
یه بار منو بردن حبس فقط بخاطر اینکه اسمم محسن هست !! بعد که معلوم شد من اون محسن نیستم آزادم کردن !! نه هپی ؟؟
محسن.. نمایشگاه میای تهرون؟
منظورت الكامپه !؟ :f34r:
من 5-4 سال پياپي ميرم الكامپ ! خيلي حال ميده ! دوستان اگه حسش هست اين سري اونجا جمع شيم !:lol:
نظرتون چيه !؟ من الكامپ ميخااااااااااااااااااام !:blink:
2 روز بعد !
خودم ميدونستم منظورت نمايشگاه كتابه !فقط ميخواستم بگم كه منم الكامپ بلدم !:lol:
آرهمحسن.. نمایشگاه میای تهرون؟
[عزیز مفید پشت صحنه و مصاحبه شو یک ساعت و 30 دقیقه هست.
برو بچ نمیشه زیر نویس قسمت 27 تا 30 رو بزارین واسه دانلود تا بشینیم این قسمت هارو نگاه کنیم اونا هم رسیده . نمیشه ؟
با كمال احترام بايد بگم كه نه !:blush:
آدم اگه براي چيزايي كه دوسشون داره صبر كنه لذت بيشتري از داشتنشون ميبره !
پس لطف كنيد تحكل بفرماييد ! ايشالا اگه قسمت باشه همتون تا چند وقت ديگه زيرنويس ها رو داريد !![]()
چيگر ميشه يه تاريخ دقيق بدي تا منتظر باشيم . كف كرديم و انتظار زياد ادمو سير ميكنه يادت باشه ريس
همچي يه اندازه داره نزار انتظار دوست داشتن تيديل به سيري بشه
منتظر خبرتم . اگه خبري باشه .
مجسن تاک عزیز یکم بیشتر صبرکردم .متاسفم .:hmm:
می تونستم همون اول اردیبهشت بخش 39 رو بخش بندی کنم و زود کار این متن تمام بشه :blink:
متاسفم که ....![]()
از دوستان عزیز که خواهش میکنم کمتر از 4 نفر داوطلب نشند، ترجمه بخش 39 رو تقبل کنند
متن 634 جمله داره که بهتره 6 نفری بشه که زودتر تموم بشه
تمنا میکنم دوستان خودشون بیشتر اذیت نکنند .هرکی می تونه ،وقتش ازادتره بگه .نفری 100 تا
ممنون
مجسن تاک عزیز یکم بیشتر صبرکردم .متاسفم .:hmm:
می تونستم همون اول اردیبهشت بخش 39 رو بخش بندی کنم و زود کار این متن تمام بشه :blink:
متاسفم که ....![]()
از دوستان عزیز که خواهش میکنم کمتر از 4 نفر داوطلب نشند، ترجمه بخش 39 رو تقبل کنند
متن 634 جمله داره که بهتره 6 نفری بشه که زودتر تموم بشه
تمنا میکنم دوستان خودشون بیشتر اذیت نکنند .هرکی می تونه ،وقتش ازادتره بگه .نفری 100 تا
ممنون
فاران جان همینطور که چند روز پیش بهت گفتم من هستم حالا 100 یا 200 اما بیشتر نه.
بروی چشم
زحمت انتقال دادن ترجمه ها توسط شیفت شب عزیز صورت گرفت .
ولی باز مشکلی داره که چرا فقط بخش های شما تو سیستم من عجق وجق نشون میده .
تو سیستم الفردو و دیگر دوستان درست نشون میده گویا یونی کدش با سیستم من سازگار نیست
و یکم بازبینیش کار میبره (البته یه ذره بیشتر)
من راستش به همراه تلویزیون ایران پیش میرم و برای ترجمش نیازه که هم به فیلم مسلط باشی و هم اینکه موضوع رو بدونی و من دوست ندارم مزه قسمت های آینده برام از بین بره برای همین از ترجمه قسمت39 عاجزم.می بخشید خیلی دوست داشتم سریعتر تمومش می کردیم.ولی قطعا دوستان اکثرا فیلم رو کامل دیدن و به زودی این یک قسمت هم تموم میشه...به امید آن روز....(فکر می کنم 100 جمله کمتر از 45 دقیقه وقت بگیره از دوستان...اینطور نیست؟)
ممنون هری ، همون 100 تارو ترجمه کنی ممنونت میشم.
مرسی
چيگر ميشه يه تاريخ دقيق بدي تا منتظر باشيم . كف كرديم و انتظار زياد ادمو سير ميكنه يادت باشه ريس
همچي يه اندازه داره نزار انتظار دوست داشتن تيديل به سيري بشه
منتظر خبرتم . اگه خبري باشه .