ehsan310
Registered User
دوست عزیز شما این مطلب رو توی این سایت دیدید که دارید بحث میکنید این بحث مربوط به این سایت نمیشه
اگر کسی داخل اینجا چیزی رو فروخت شما بیا اعتراض کن
مثل اينکه اين ماجرا سر طولانی داره! :hmm:میبخشید اما زیرنویسها کامل شده؟ هر وقت کامل شد و من لیست دانلود رو هیچ جا نزاشتم دیگه بیا اینجا و نطق کن. پس فعلا Shut UP
در ضمن مطمئن باش بعد از اتمام زیرنویسها من تمام جاهایی که لیست کاملش رو گذاشتم اینجا آدرس میدم تا کسایی مثل تو زیادی نطق نکنند.
ببخشید اگه ناراحت شدی اما از این بهتر نتونستم بگم.![]()
دوست عزیز شما این مطلب رو توی این سایت دیدید که دارید بحث میکنید این بحث مربوط به این سایت نمیشه
من كار ترجمه چند جمله اخر رو تمام كردم و براي فرزاد جان فرستادم.:happy: :lol: يه معذرت خواهي به همه دوستان بدهكارم چون به خاطر خودخواهي من براي ترجمه كار اين قسمت كمي طول كشيد. واقعا متاسفم و ببخشيد:blush:
بابا هیچ کس قسمت 43 رو حتی ناقص نداره
من كار ترجمه چند جمله اخر رو تمام كردم و براي فرزاد جان فرستادم.:happy: :lol: يه معذرت خواهي به همه دوستان بدهكارم چون به خاطر خودخواهي من براي ترجمه كار اين قسمت كمي طول كشيد. واقعا متاسفم و ببخشيد:blush:
اصلا اصلا اصلا اینطور نیست
منت بسرم گذاشتی
مخلصت هم هستم
دوستان یه سوال حیاتی واسه من .من قسمت 8 رو گذاشتم و لی در مورد غذایی که دارند در مسابقه درست می کنند بازم شک دارم خواهشا دوستانی که یادشونه در تلویزیون چی گفتند ممنون میشم
تا ببینم معنی من چه قدر به واقعیت نزدیکه
من کوفته نوشتم ولی در ظاهر پیراشکی هست .در معنی لغت به لغت معنی لاتین یعنی غذایی که در داخل ان از سبزی و گوشت استفاده میشه
dumpling????
دوست عزیز سلام و جدا خسته نباشی.در ترجمه تلویزیون پیراشکی میگفتن،راستی،کمکی از ما بر نمیاد؟
منت بسرم گذاشتی
مخلصت هم هستم
دوستان یه سوال حیاتی واسه من .من قسمت 8 رو گذاشتم و لی در مورد غذایی که دارند در مسابقه درست می کنند بازم شک دارم خواهشا دوستانی که یادشونه در تلویزیون چی گفتند ممنون میشم
تا ببینم معنی من چه قدر به واقعیت نزدیکه
من کوفته نوشتم ولی در ظاهر پیراشکی هست .در معنی لغت به لغت معنی لاتین یعنی غذایی که در داخل ان از سبزی و گوشت استفاده میشه
dumpling????
منت بسرم گذاشتی
مخلصت هم هستم
لينك قسمت 43و44 ناقص ميباشد. لطفا درستش كنيد.![]()