ehsan310
Registered User
تمامی قسمت ها ترجمه شده دوست عزیز فقط بررسی اونا مونده که اونم در حال انجامه با کمی بر صبر آماده میشه
با تشکر از sppp عزیز که بازبینی قسمت های 18 و19 و20 و 25 رو انجام دادند
ممنون خسته نباشید
خیلی لطف کردید
از دوست عزیزم lee_young_ae می خوام لینک های زیرنویس رو که من به صورت یکجا برای دانلود میزارم رو هم به اولین پست این تاپیک اضافه کنن...چون به نظرم دانلود کردن فایلها به صورت جدا واقعا سخته....البته من این لینک ها رو هم تا جایی که بتونم برای ایشون میفرستم....
از دوست عزیزم lee_young_ae می خوام لینک های زیرنویس رو که من به صورت یکجا برای دانلود میزارم رو هم به اولین پست این تاپیک اضافه کنن...چون به نظرم دانلود کردن فایلها به صورت جدا واقعا سخته....البته من این لینک ها رو هم تا جایی که بتونم برای ایشون میفرستم....
بله منتظریم همش تموم بشه بعد یه جا بزاریم.
آقا قسمت های 30-32-36-13
یه ایرادهایی داره.
هنگام باز شدن اخطار میده و بعدش زیر نویس load نمی شه!!!
آقا قسمت های 30-32-36-13
یه ایرادهایی داره.
هنگام باز شدن اخطار میده و بعدش زیر نویس load نمی شه!!!
با تشکر از sppp عزیز که بازبینی قسمت های 18 و19 و20 و 25 رو انجام دادند
ممنون خسته نباشید
خیلی لطف کردید
میگم قسمت 18 که قبلا گذاشته شده چون توی فایلهایی که moji_naze گذاشته بود این قسمت هم بود. کدومش درست تره؟ برای گذاشتن توی پست اول میخوام![]()
به نظر من دومی...یعنی اونی که فرزاد عزیز گذاشتن...البته من هم به محض اینکه آقا فرزاد فایل جدید رو گذاشتن فایل قسمت 18 رو به فایل جدید برگردوندم...یعنی پک آخری که برای دانلود گذاشته شده حاوی قسمت 18 جدید است....
پیشنهاد
حالا که به لطف RAX مترجمین عزیز دو مجموعه پزشکان و پدر را دارند (یا خواهند داشت، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره)
چون تعداد قسمت هاشون کم هست میشه به زیر نویس کردن آنها هم فکر کرد. :blink:
دوست عزیز!
همانگونه که اشاره فرمودید فقط مترجمین این سریالها را دارند و دیگران از داشتنشون محروم اند ، حالا این مترجمین عزیزکه خود انگلیسی بلدند برای چه کسی ترجمه کنند ؟؟؟؟
اگر لطف کنید و این سریالها را مثل سریال جواهری در قصر شیر کنید او نوقت میشه گفت ترجمه اینها خدمت عمومی است و در راستای اکمال شیر سریالها بوده .
OK ممنون.
من آپلودش کردم نمیدونم لی جایگزین کرد یا نه. باید 18 جدیده رو جایگزین کینیم.![]()
والا هری جان .. راستیتش یادم نیست جایگزین کردم یا نه....
اگه میشه یه بار دیگه لینکشو برام پی ام کن....
ممنون....