• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز!

همانگونه که اشاره فرمودید فقط مترجمین این سریالها را دارند و دیگران از داشتنشون محروم اند ، حالا این مترجمین عزیزکه خود انگلیسی بلدند برای چه کسی ترجمه کنند ؟؟؟؟
اگر لطف کنید و این سریالها را مثل سریال جواهری در قصر شیر کنید او نوقت میشه گفت ترجمه اینها خدمت عمومی است و در راستای اکمال شیر سریالها بوده .

منم خیلی دوست دارم اینارو داشته باشم کسی اینجا نمیفروشه ؟

:(

emerald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من متوجه شدم که قسمت 5 و 6 از لحاظ notation کمی مشکل داره برای همین آنها را تصحیح کردم و گذاشتم
با توجه به اینکه چند روز نبودم نمی دونم کار تا کجا پیشرفته به هر حال اگه کمکی از دستم بر می آید منو خبر کنید

فایل های ضمیمه

• 5va6.zip
    41.6 KB · نمایش ها: 21

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

:eek::eek::eek::eek::eek::eek: آقا یکی واسه من بگه این قضیه لیست سیاه مشارکت فیلم چیه؟ :eek::eek:
من که کفم برید. یعنی Harry هم آره؟

حتی سریال هایی رو هم که جناب Rax برای مترجمین زیرنویس و به صورت کاملا free فرستاده بودن رو هم داره میفروشه :eek:
می گم هری جان ترو به جان هرکی دوست داری حداقل با زیرنویسا این کار رو نکن اصلا دوست ندارم ببینم بعدا یکی از خودمون داره این و میفروشه!! غریبه باشه باز هیچی اما خودی....:eek:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

:eek::eek::eek::eek::eek::eek: آقا یکی واسه من بگه این قضیه لیست سیاه مشارکت فیلم چیه؟ :eek::eek:
من که کفم برید. یعنی Harry هم آره؟

حتی سریال هایی رو هم که جناب Rax برای مترجمین زیرنویس و به صورت کاملا free فرستاده بودن رو هم داره میفروشه :eek:
می گم هری جان ترو به جان هرکی دوست داری حداقل با زیرنویسا این کار رو نکن اصلا دوست ندارم ببینم بعدا یکی از خودمون داره این و میفروشه!! غریبه باشه باز هیچی اما خودی....:eek:

عزیز سریال های بخش مشارکت رو همشو پاک کردم از وبلاگ. یه سر بزن. زیرنویسها هم منتظرم کامل بشه بزارم برای دانلود خیلی جاها طالب داره.

Never

Registered User
لایک‌ها
10
سلام بر دوستان
متاسفانه استاد خفتمو بدجوری این دو هفته گرفته
شرمنده شدم که بخش 43 رو نتونستم بدم تا نصفش نگاه کردم
امشب قول قول یه پسر خوب :)حتما میدم

emerald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دارم از ابتدا زیرنویس ها را یک بازبینی سطحی می کنم تا مشکلی نداشته باشه،ملاک هم زیر نویس هایی است که در پست اول وجود داره، الان تا زیر نویس 8 بررسی شده و غیر از دو زیر نویسی که گذاشتم و زیر نویس قسمت 4 بقیه مشکلی نداشتند، زیر نویس 4 هم چند تا جمله انگلیسی داشت که برداشته شد. فقط زیر نویس های 9 و 10 ترجمه شده،اگه شده بازبینی شده؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام به دوستان!
از همتون ممنونم ! همگی واقعا زحمت کشیدید! میدونم که ترجمه فیلم خیلی سخته! حیف که سعادت نبود در این کار سهمی داشته باشم!:happy::D

دوستان من یک مشکل دارم که نمیدونم تکراریه یا نه! ولی زیرنویسهام یعنی فارسیها حروف به صورت جدا جدا نوشته میشه! کسی میتونه به بنده کمک بکنه؟؟:blink:

از لطفتون خیلی ممنون میشم! شاید تکراری باشه ولی من واقعا فرصت نداشتم کل تاپیک رو بخونم! ممنون میشم اگر کسی کمک بکنه!:)

Never

Registered User
لایک‌ها
10
من دارم از ابتدا زیرنویس ها را یک بازبینی سطحی می کنم تا مشکلی نداشته باشه،ملاک هم زیر نویس هایی است که در پست اول وجود داره، الان تا زیر نویس 8 بررسی شده و غیر از دو زیر نویسی که گذاشتم و زیر نویس قسمت 4 بقیه مشکلی نداشتند، زیر نویس 4 هم چند تا جمله انگلیسی داشت که برداشته شد. فقط زیر نویس های 9 و 10 ترجمه شده،اگه شده بازبینی شده؟

باز بینیش هر دوتاش تا نصفه یه زمونی کردم و بعد رها کردم رفتم سراغ قسمتهای بعدی (به ناچار)
این دو هفته نشد اونا رو تموم کنم

N&A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،ما بیشتر قسمت های زیر نویس شده رو دیدیم و errorها رو بر طرف کردیم.در ضمن بعضی از ترجمه ها رو هم تحریف کردیم و یه کمی روون ترشون کردیم.اگر کسی خواست خبر بده.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
جناب این ترجمه هایی که درستش کردید رو برای لی توی PM بفرستید تا توی پست اول جایگزین بشه.
ممنون

سلام به دوستان!
دوستان من یک مشکل دارم که نمیدونم تکراریه یا نه! ولی زیرنویسهام یعنی فارسیها حروف به صورت جدا جدا نوشته میشه! کسی میتونه به بنده کمک بکنه؟؟:blink:

با چه برنامه ای اجزا میکنید؟ KM ؟

vahidpsr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما در پست اول نوشتيد كه پشت صحنه ها در صورت تصميم مديران ترجمه مي شوند. مگه زير نويس انگليسي پشت صحنه ها وجود داره؟ اگه هست خواهشا بگيد چطوري مي تونم زير نويس انگليسي پشت صحنه ها رو بگيرم؟

emerald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز بینیش هر دوتاش تا نصفه یه زمونی کردم و بعد رها کردم رفتم سراغ قسمتهای بعدی (به ناچار)
پس اگه وقت نمی کنید فعلا یکشو برای بازبینی برای من بفرستید ، لطفا امروز این کار را بکنید چون آخر هفته ممکنه نباشم.
جناب این ترجمه هایی که درستش کردید رو برای لی توی PM بفرستید تا توی پست اول جایگزین بشه.
حتما، بعد از اینکه DVD1 تمام شد همه را با هم براشون می فرستم.توجه داشته باشید که من بعضی از کلمات را برای یکسان شدن با بقیه متون به یک صورت ترجمه می کنم و کمی این کار سلیقه ای می شود،مثلا لغت head enuche را رئیس مباشران ترجمه نمی کنم ;)

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
با چه برنامه ای اجزا میکنید؟ KM ؟

سلام!
از VLC استفاده میکنم که توی DVD ها بود! حالا هر برنامه ای که راحتتره بگین .فرقی نداره پیدا میکنم!
ممنون از لطفتون.:happy:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
سلام!
از VLC استفاده میکنم که توی DVD ها بود! حالا هر برنامه ای که راحتتره بگین .فرقی نداره پیدا میکنم!
ممنون از لطفتون.:happy:

پست اول
(لینک برنامه KM هم هست اونجا)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

چرا سهم منو متوقف کردین؟
دوستان عجله داشتن قسمتهای آخر زودتر ترجمه شه الان دیگه نوبت منه.
راستی خوب بخونیشون:Dغلط زیاد داره:blush:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی راجع به پیشنهاد من چیزی نگفت!!
اسم کاربری همه رو تو قسمت آخر بنویسیم:happy::happy:

Never

Registered User
لایک‌ها
10
چرا سهم منو متوقف کردین؟
دوستان عجله داشتن قسمتهای آخر زودتر ترجمه شه الان دیگه نوبت منه.
راستی خوب بخونیشون:Dغلط زیاد داره:blush:

دوستان خواهان زیرنویس های بعد از پخش تلویزیون بودند ،
لذا موقتا اونا رو ول کردم تا از دست ملت راحت بشم:lol:

وای مردم از بس که هی ادرس این صفحه رو امروز زدم .سایت برام وا نمیشد .کش سایت تو سرور شرکت گیر کرده بود ، سایت وا نمیشد

بالاخره همین الان تونستم به اینجا برسم:lol:

قسمت 43 رو به لطف دوستان هری و یوجین و احسان و لیا نگا کردم دست مریزاد ممنون

فایل های ضمیمه

• Jewel_in_the_Palace_Episode_43_Persian_Subtitle.zip
    34.9 KB · نمایش ها: 114

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
قابلی نداشت

در ضمن اگر قسمتی هست که نیاز به کمک دیگری هست بگید من کمک کنم هم توی پاک کردن انگلیسی ها هم اگر چیزه دیگه ای هست در خدمتم

...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا