2 3 درصد یا 20 30 درصد؟من با سرعت ۳ مگابیت دانلود میکنم که حدود ۱۲۰۰ مگ در ساعت میشه دان کرد که حدود۲-۳ درصد باطری میگیره!
Sent from my A850
ما میخواستیم تابستون بریم ایرانسل بگیریم برا رایگانش، پس یعنی باید تو مبین نت بمونیم؟ ای دی اس ال هم به لطف تکنولوژی فیبر نوری امکانش نیستگویا ایرانسل دانلود رایگانشو برداشته....
عزیز چه خبره ۲۰ درصد!! نه بابا ساعتی ۳ درصد. دلیلش اینه که صفحه گوشی خاموشه.2 3 درصد یا 20 30 درصد؟
خوش به حالت با اینترنت 256 ... شبی 3 گیگ دانلود میکنیپارس آنلاین چند روزه دانلود شبانه ش افتضاح شده. تا صبح به زور 600 تا 800 مگ دانلود میکنه. قبلا که خوب بود 2 گیگ، حتی یه شب بود 3 گیگ دانلود میکردم. 256 دارم. کسی مثل من اینطوری شده؟
دوست عزیز اگع با کانکشن وصل میشید میشه این کاررا کرد ولی پیشنهاد من اینه که بصورت pppoe مودم را تنظیم وخیالتون راراحت کنیدراهی هست وقتی اینترنت قطع شد با نرم افزاری بشه اتوماتیک وصل کرد ؟
بصورت pppoe هست وقتی میزارم دانلود بشه میرم می خوابم اما نیم ساعت نشده قطع میشه !دوست عزیز اگع با کانکشن وصل میشید میشه این کاررا کرد ولی پیشنهاد من اینه که بصورت pppoe مودم را تنظیم وخیالتون راراحت کنید
sent from Lenovo A850
tplink-8811دوست عزیز مدل کامل مودمتون چیه؟ همیشه نیم ساعت یه بار قطع میشه یا موقعها و ساعتهای خاصی داره؟؟
sent from Lenovo A850
نشد متاسفانهتوی قسمت زمان بندی آی دی ام،تعداد دفعات تلاش برای دانلود رو روی 100 بزارید،درست میشه