emperatoor73
Registered User
سلام عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
قصد خراب کردن تاپیک یا اسپم را ندارم . تاپیک شما برام جالب بود برای همین نظرات را کامل خوندم و منم میخوام یه نظری بدم.
1 - واقعا کار سختی را انتخاب کردین. من خودم اینترنت سرعت بالا خانگی دارم وتعداد دانلودم هم زیاده، بعضی مواقع خسته میشم و عصابم داغون میشه از دست لینک ها و سایت های ایرانی...به همین خاطر یه خسته نباشید حسابی بهتون میگم و آرزوی موفقیت دارم
2 - از طرفی شما درسته از فیبر نوری استفاده میکنین و سرعتتون بالاست ولی میدونم همون فیبر نوری هم مشکلات خاص خودش را داره و
خیلی اذیت میکنه..در مورد قیمت ماهیانه اینترنتتون هم به دلیل اینکه هیچ اطلاعی ندارم نظر نمیدم ولی خوش بحالتون که همچین اینترنتی را
تجربه میکنین ، من که فقط این اینترنت را تو سرور مجازی تجربه کردم
(( یادش بخیر اولین باری که تو سرور مجازی یه فیلم دانلود کردم ، کلی ذوق کرده بودم اومده بودم تو هارد خودم دنبال فیلمه میگشتم خیال میکردم دانلود شده تو کامپیوتر خودم ))
براتون آرزوی موفقیت دارم
-- شانس آوردیم نگفتی 1000 ترابایت را روی فلاپی دیسک کپی کنه براتون
شما یک درصد هم فکر نمیکنی که اگر این بابا بخواد 1000 ترابایت برات بزنه رو دی وی دی باید یک سال تموم پشت سیستم بشینه دی وی دی رایت کنه؟
-- آخرش نفهمیدم تو این پاسخت میخواستی درخواست دانلود بدی؟ یا
هارد اینترنالت را بهمون معرفی کنی ؟
یا پوز بدی که هارد با این قیمت خریدی؟
دوستان فهمیدن برای منم پ.خ کنند
در ضمن سایت imdb یک عمره داره فعالیت میکنه و کلی فیلم و سریال را معرفی کرده ( در مورد میزبانی فیلم ها خبری ندارم )
شما میخوای یک روزه کل این سایت را دانلود کنی بریزی تو هارد؟
قصد خراب کردن تاپیک یا اسپم را ندارم . تاپیک شما برام جالب بود برای همین نظرات را کامل خوندم و منم میخوام یه نظری بدم.
1 - واقعا کار سختی را انتخاب کردین. من خودم اینترنت سرعت بالا خانگی دارم وتعداد دانلودم هم زیاده، بعضی مواقع خسته میشم و عصابم داغون میشه از دست لینک ها و سایت های ایرانی...به همین خاطر یه خسته نباشید حسابی بهتون میگم و آرزوی موفقیت دارم
2 - از طرفی شما درسته از فیبر نوری استفاده میکنین و سرعتتون بالاست ولی میدونم همون فیبر نوری هم مشکلات خاص خودش را داره و
خیلی اذیت میکنه..در مورد قیمت ماهیانه اینترنتتون هم به دلیل اینکه هیچ اطلاعی ندارم نظر نمیدم ولی خوش بحالتون که همچین اینترنتی را
تجربه میکنین ، من که فقط این اینترنت را تو سرور مجازی تجربه کردم
(( یادش بخیر اولین باری که تو سرور مجازی یه فیلم دانلود کردم ، کلی ذوق کرده بودم اومده بودم تو هارد خودم دنبال فیلمه میگشتم خیال میکردم دانلود شده تو کامپیوتر خودم ))
براتون آرزوی موفقیت دارم
در مورد پاسخ های شما دوست عزیز باید بگم :با سلام و خسته نباشبد ( دقیقا می خواهیم از شما سفارش بگیریم )
سوال اول مربوط به بخش انجمن سفارش دانلود شما
1- در حال تهیه آرشیو تمام فیلمهای سایتهای بزرگ هستیم
لذا از شما سفارش دانلود می خواهیم ( سایتهای بزرگ Game - مستند - فیلم -
موزیک و ... ) مثل IMDB
می خواهیم آنها را برای ما دانلود کنید و در هارد اینترنال ذخیره و برای
ما بفرستید .
قیمت هر گیگ را چقدر حساب می کنید . ( در نظر داشته باشید تقریبا تمام
فیلمهای سایت IMDB را می خواهیم که شما برای ما دانلود کنید حلا دانلود
گیم ، مستند ، موزیک و برنامه ها و نرم افزارهای دیگر به کنار )
و همچنین حتی ممکن است دیتاهای درخواستی برای دانلود از شما در آرشیو شما
موجود باشد و شما فقط آنها را بر روی هارد برای ما کپی می کنید .
هارد اینترنالWestern Digital Red Edition 6TB 64MB Cache Internal Hard
Drive
لینک :
http://www.digikala.com/Product/DKP...يجيتال-سري-قرمز-
ظرفيت-6-ترابايت-64-مگابايت-کش
قیمت : 1,115,000 تومان
سوال دوم مربوط به بخش انجمن خرید اکانتهای شما
2- شما در کل در سایتتان چه اکانتهایی برای فروش دارید تا من با آن
بتوانم از شرکت پارس انلاین در ظول شبانه روز حداکثر 20 gig دانلود داشته
باشم .
3- راه هایی برای هک وایرلس شبکه وجود دارد تا با ان بتوان برای یک یوزر خاص سرعت دانلود را افزایش داد
-- شانس آوردیم نگفتی 1000 ترابایت را روی فلاپی دیسک کپی کنه براتون
شما یک درصد هم فکر نمیکنی که اگر این بابا بخواد 1000 ترابایت برات بزنه رو دی وی دی باید یک سال تموم پشت سیستم بشینه دی وی دی رایت کنه؟
-- آخرش نفهمیدم تو این پاسخت میخواستی درخواست دانلود بدی؟ یا
هارد اینترنالت را بهمون معرفی کنی ؟
یا پوز بدی که هارد با این قیمت خریدی؟
دوستان فهمیدن برای منم پ.خ کنند
در ضمن سایت imdb یک عمره داره فعالیت میکنه و کلی فیلم و سریال را معرفی کرده ( در مورد میزبانی فیلم ها خبری ندارم )
شما میخوای یک روزه کل این سایت را دانلود کنی بریزی تو هارد؟