• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود و آپلود ارزان 120 تومان - با سرعت 1000 مگابیت - روزانه 10 ترابایت

کدام گزینه برای شما اهمیت بیشتری دارد ؟

• زمان درتحویل گیری

• قیمت کمتر

• تحویل روی هارد

• تحویل روی DVD

• شرایط فعلی خوب هست

Results are only viewable after voting.

mahmoud.n25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
قیمت ها میره بالاتر چون فضای نگهداری برای تعداد دفعات زیادی که لینک ارسال میشه باید تعبیه بشود ..
درواقع این افزایش قیمت برای اجاره فضا استفاده میشود ..
همانطوری که میدانید .. در اکثر هاست ها بعد از گذشت 30 روز فایل پاک میشود .. لذا نیاز به هزینه مضاعف برای نگهداری فایل های مشتری در دراز مدت خواهد بود ..
با این روش .. ما تضمین میکنیم که فایلی را که مشتری به ما میدهد در دراز مدت همچنان در جائی امن نزد ما در سلامت کامل با قابلیت دانلود وجود دارد
این فضا هر چه بیشتر زمان نیز داشته باشد .. قیمتش هم بمراتب بیشتر خواهد شد ..

مثال :
ملکی رو یک ماه اجازه کنید .. یا یکسال .. قیمت ها با هم فرق میکنند ..

امیدوارم پاسخ بنده شما رو قانع کرده باشد ..
ببخشید من متوجه نمیشم ,
من یک لینک به شما میدم , شما دانلود میکنید تحویل من میدید. چه لزومی داره شما فایلی رو که قراره یکبار دانلود بشه ببرید روی هاست خودتون نگهداری کنید !؟
ضمنا مثال شما در این مورد صدق نمیکنه , شما باید در مقایسه با هاست مثال بزنید نه با ملک
در مورد هاست هم تا اونجا که من دیدم به همین شکل هست قیمت ها برای بلند مدت کاهش پیدا میکنه

Last edited:

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
ببخشید من متوجه نمیشم ,
من یک لینک به شما میدم , شما دانلود میکنید تحویل من میدید. چه لزومی داره شما فایلی رو که قراره یکبار دانلود بشه ببرید روی هاست خودتون نگهداری کنید !؟
شما اصلاً کلاً تاپیک رو اشتباه اومدید ..

این تاپیک مربوط به کسانی هست که بصورت مدت دار سفارش دارند و لینکاشون در حال حضر آماده نیست .. و طی مدت زمان آماده میشه ..

لذا از این روش استفاده میکنیم تا فایل هاری مشتری از بین نروند ..

بار ها دیده شده .. مشتری برای اینکه حجم سفارشش زیادتر بشود و یکباره سفارش بدهد .. یک یا چندین ماه زمان برای یافتن لینک کرده است .. و در انتهای جمع آوری متوجه شده است که لینک های ابتدائی مربوط به ماه های گذشته از بین رفته اند و تمامی وقتی که صرف جمع آوری کرده است از بین رفته است ..
لذا با ارائه چنین خدمتی به مشتریان ما با بک آپ گیری از لینک هایشان .. خطر از بین رفتن موارد موردنیازشون رو در اینترنت از بین میبریم ...

ولی اگر کسی لینکش آماده هست .. و یا مثلاً روی سرور شخصی خود لینک دارد همانند شما میتواند از تاپیک دیگر ما استفاده کند ..

http://forum.persiantools.com/t418258.html

موفق باشید

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
سلام رفیق
اقا سورس دیتای بازیهای xbox one داری ؟ یا میتونی دانلود کنی اگر لینک تحویل بگیری؟
مرسی
سلام
یه نمونه لینک برام بفرستید .. تا تست کنم ..

gravity

Registered User
لایک‌ها
98

kiarash_kk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من حدود 65 G دانلود از Rapidgator دارم و میخواستم بدونم بعد از دانلود امکانش هست حضوری با هارد شخصی مراجعه کنم و تحویل بگیرم ؟
قیمت و زمان هم بفرمایید ممنون میشوم
ممنون

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
سلام من حدود 65 G دانلود از Rapidgator دارم و میخواستم بدونم بعد از دانلود امکانش هست حضوری با هارد شخصی مراجعه کنم و تحویل بگیرم ؟
قیمت و زمان هم بفرمایید ممنون میشوم
ممنون
برای 65 گیگ خیر دوست عزیز ..
میتونم براتون پست کنم ..
لینکاتون رو بفرستید .. تا آخر هفته که برمیگردم .. شاید حضوری هم تحویلتون دادم ..
توی پیغام خصوصی لطفاً

alirezaborhani77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
اگه لینک های دانلود ویدئو های یوتیوب رو به شما بدیم یعنی خودمون مستقیمش کرده باشیم.بازم بابت هر گیگ بیشتر پول میگیرید؟

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
سلام
اگه لینک های دانلود ویدئو های یوتیوب رو به شما بدیم یعنی خودمون مستقیمش کرده باشیم.بازم بابت هر گیگ بیشتر پول میگیرید؟
سلام
خیر دوست عزیز ..
وقتی خودتون مستقیمش کرده باشید دیگه نیازی به مستقیم سازی توسط بنده نیست
لذا هزینه ای هم بابت این فرایند دریافت نمیشود

gan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اگه ما به اندازه ای که خودمون بخواییم (مثلا 30 گیگ یا 50 گیگ) برامون دانلود میکنید ؟ اگر انجام میدید لطفا بگید هزینه هر گیگ دانلود چقدر در میاد

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
سلام
اگه ما به اندازه ای که خودمون بخواییم (مثلا 30 گیگ یا 50 گیگ) برامون دانلود میکنید ؟ اگر انجام میدید لطفا بگید هزینه هر گیگ دانلود چقدر در میاد
هرگیگی 205 محاسبه میشه

gan

Registered User
لایک‌ها
10
هرگیگی 205 محاسبه میشه

ممنون از جوابتون .
یه دو تا سوال دیگه دارم
1.برای 50 گیگ دانلود زمان تحویل چند روزه هست ؟
2.امکانش هست فایل ها رو تو دی وی دی رایت کنید ؟ (با احتساب هزینه دی وی دی)
3.دلیل این که قیمت هاتون انقدر ارزون هست چیه ؟ میدونم فقط شما نیستید و دوستان دیگه ای هم در این انجمن هستند که تقریبا همین قیمت شما رو دارند . اما مثلا من قیمت های این شرکتایی که اینترنت میدن رو نگاه میکنم نسبت به قیمت های شما خیلی گرونه . مثلا اینترنت یه ماهه 5 گیگی میدن 20 هزاز تومن !

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
ممنون از جوابتون .
یه دو تا سوال دیگه دارم
1.برای 50 گیگ دانلود زمان تحویل چند روزه هست ؟
2.امکانش هست فایل ها رو تو دی وی دی رایت کنید ؟ (با احتساب هزینه دی وی دی)
3.دلیل این که قیمت هاتون انقدر ارزون هست چیه ؟ میدونم فقط شما نیستید و دوستان دیگه ای هم در این انجمن هستند که تقریبا همین قیمت شما رو دارند . اما مثلا من قیمت های این شرکتایی که اینترنت میدن رو نگاه میکنم نسبت به قیمت های شما خیلی گرونه . مثلا اینترنت یه ماهه 5 گیگی میدن 20 هزاز تومن !
1- تحویل خورده ها آخر هر هفته هست .. چون کارمون اصولاً ترابایتی هست نمیتونیم بخاطر چندتا 50 گیگ یک ترابایت رو راب کنید .. باید چندتاشون جمع بشوند تا حداقل به یه حجمی برسند
2- روی DVD اصلاً .. ولی امکان ارسال روی هارد خودمون بصورت امانتی هست ..
3- شما رید قیمت یک کیلو برنج رو بپرسید .. و بعدش قیمت 300 تن برنج رو بگیرید .. آیا قیمت هاشون مشابه هم هستند .. ؟؟

• Like
Reactions: gan

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
دانلود از سایت زیر را انجام می دهید؟
8serialbaran.org

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
این سرعت دانلود از کجا اوردی ماهواره ای هست
خیر .. شما که ماهواره دارید بیشتر قت کنید میبینید سرعت کامل ماهواره ای کمتر از یک دهم سرعت ما هست ..
پس لطفاً هی دوستان چپ و راست نگن ماهواره ای .. ؟؟ ماهواره ای ؟؟

ashk4n

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
جناب اگر بخوام کل دیسکوگرافی این سایت رو دانلود کنم شما انجام میدین؟ یا باید لینک تک تک فایل ها رو بدم؟
فک کنم حدود 1 ترابایت باشن
http://5.rockfamily.biz/Bands/
یک پیشنهاد دارم اگر بتونید یک سرور راه اندازی کنید و پورت اینترنت رو متصل کنید به سرور اونوقت دیگه میتونید پنل بدین که هر کاربر خودش دانلود کنه تو سرور!
اینجوری دیگه لازم نیست خودتون دانلود کنید البته یکم هزینش سنگینه اما اگر مشتریهاتون زیاده بصرف هست:)

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
سلام
جناب اگر بخوام کل دیسکوگرافی این سایت رو دانلود کنم شما انجام میدین؟ یا باید لینک تک تک فایل ها رو بدم؟
فک کنم حدود 1 ترابایت باشن
http://5.rockfamily.biz/Bands/
یک پیشنهاد دارم اگر بتونید یک سرور راه اندازی کنید و پورت اینترنت رو متصل کنید به سرور اونوقت دیگه میتونید پنل بدین که هر کاربر خودش دانلود کنه تو سرور!
اینجوری دیگه لازم نیست خودتون دانلود کنید البته یکم هزینش سنگینه اما اگر مشتریهاتون زیاده بصرف هست:)
براتون پیغام خصوصی ارسال گردیده شد ..

بالا