• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد یک پزشک چقدر است؟!

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
تو ایران چون سیستم آموزش و درمان پزشکی متمرکز داره و اینترنی جزو آموزش پیوسته پزشکیه ، مدرکش معتبره. امتحان که باید بدن ، اما بیشتر پزشکای متخصص ایرانی تا همینجا هستن امتحان ها رو میدن. اکثرا بورد بین المللی میگیرن و یه فلوشیپ خارج میگذرونن و مقاله میدن و ارتباط دارن. خلاصه وضعشون خوبه. :D.خیلی راحت تر از مهندسا میتونن مهاجرت بکنن
فکر میکنی اتفاقا ارتباط خارجی پزشکا خیلی کمتر از مهندساست..تو خیلی از دانشگاههای خارجی دکتر مهندس های ایرانی فول پروفسور هستن و دارن تدریس میکنن اما پزشکا نه
همونطور که گفتم پزشکی مثلا هند شاید قوی تر نباشه ولی مدرکش کاملا بین المللیه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
پزشک با درآمد قانونی و تعرفه وزارت خونه درآمدش زیاد نیست اون پزشکی که درآمدش زیاده از تکنیکهای دلالی استفاده می کنه .......مثال یک فوق تخصص برای یک جراحی تو بخش دولتی بعد 9ماه که بیمه باهاش تصویه حساب می کنه بهش 200هزار می دهند همین جراحی تو بخش خصوصی 1میلیون و با زیر میزی الی ما شاالله تا 50 میلیونیش هم سراغ دارم دیگه روتینش 6-7میلیون زیر میزی هست و تاسفش تو اینه که زیر میزی دیگه مال قدیم بود امروز رو میزی و کاملا رسمی شده در حدی که پزشک درست کاری را میشناختم که تو عمرش یک ریال زیر میزی نگرفته بود رفته بود اداره مالیات یک مالیات نجومی براش بریده بودند بعد طرف تو اداره مالیات گفته بود دکتر اینها مالیات زیر میزی هم هست :wacko:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
فکر میکنی اتفاقا ارتباط خارجی پزشکا خیلی کمتر از مهندساست..تو خیلی از دانشگاههای خارجی دکتر مهندس های ایرانی فول پروفسور هستن و دارن تدریس میکنن اما پزشکا نه
همونطور که گفتم پزشکی مثلا هند شاید قوی تر نباشه ولی مدرکش کاملا بین المللیه

یعنی پزشک ایرانی استاد دانشگاه در خارج نداریم اصلا ؟ حداقل 2 نفر داریم که داخل ایران هم طبابت میکنن و نفر اول رشتشون در دنیا هستن.براشون از کل دنیا مشاوره میفرستن. حالا پزشکهای ایرانی مقیم امریکا که جای خود دارن

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
پزشک با درآمد قانونی و تعرفه وزارت خونه درآمدش زیاد نیست اون پزشکی که درآمدش زیاده از تکنیکهای دلالی استفاده می کنه .......:wacko:

آقا نمیخوام پولدوستی بعضی از پزشکها رو تایید کنما ....بعضی ها واقعا به هیچی غیر از پول فکر نمیکنن... اما تعرفه های پزشکی هم غیر واقعیه.وقتی وزارت بهداشت تعرفه یک عمل جراحی رو برابر تعرفه تعمیر لوازم خونگی یا حتی پنبه زنی یه دست تشک و لحاف :D تعیین میکنه ، خب چه انتظاری میشه داشت ؟مثل سقف قرارداد فوتبالیستهاست. فکر کن سقف قرارداد رو الان بذارن 50 میلیون ! خب فوتبالیسته یا قرارداد جانبی مخفی میبنده یا میذاره میره لیگ خارجی. دیگه هر جا بره که 16 هزار دلار بیشتر بهش میدن

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یه مطلبی دوستان عنوان میکنن به اسم عدالت در درآمد و رشته ها رو بر پایه زحمتی که کشیدن و هوش و استعدادی که داشتن و درآمدی که دارن ، با هم مقایسه میکنن. به نظر من این مقایسه از اساس اشتباهه.

چیزی به اسم عدالت و مساوات تو این دنیا نداریم -به نظر من تو اون دنیا هم دنبالش نباشید :D- ، **** اقتصادی دنیا بر مبنای عرضه و تقاضا و بازار آزاده. هر نوع مبارزه با این **** ، از پیش شکست خورده است. ستاره های سینما 1 درصد زحمتی که دانشمندان فیزیک تئوری برای بشریت کشیدن ، نکشیدن. 1 درصد اونها برای بشر مفید نیستن. اما درآمد چند هزار برابری دارن ، چون خوشگلن.:p مردم پول میدن که برن اینها رو ببینن. سیاستمدارها هم هواشون رو دارن چون محبوبن.

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
با سلام

نمیشه مقایسه کرد چون اصولا مدرک پزشکی عمومی دکترا حساب میشه ولی مدرک یه مهندس کارشناسی . البته مثلا در خیلی از کشور ها داروسازی 7
ساله است و بعد از طی 7 سال به طرف مدرک دکترا تخصصی میدن یا مدرک پزشکی عمومی ما رو اون ها فوق لیسانس حساب میکنن بعد که طرف تخصص
گرفت تازه مدرکش دکترا میشه .کلا ببینید توی همه رشته ها از بالاترین رشته ها گرفته مثل مهندسی و پزشکی و حقوق تا رشته های کم طرف دارتر درآمد ,
بالا هست . یعنی توی هر رشته ای 5 درصدش درآمد های بالا دارند حدود 50 یا 60 درصد هم درآمد معمولی دارند و بقیه هم درآمد پایین تر دارن. کلا الان هم
وضعیت پزشکی مثل قدیم نیست چون فارغ التحصیل زیاده و بهداشت و روش های پیشگیری بهتر شده درآمد پزشک ها هم کم شده .الان یه پزشک عمومی
معمولی تو شهرستان حدود 2 میلیون و تو تهران تا 5 میلیون هم درآمد داره . دندانپزشک هم تقریبا همین طوره . داروساز ها هم اکثرا به عنوان کارمند برای
یک سرمایه دار که هزینه خرید یک مغازه به عنوان داروخانه رو دارند کار میکنند و در تهران حدودا 1 تا 5 میلیون بسته به مکان داروخانه در شهرستان ها هم
حدود 1 تا 2 درآمد دارن . البته منظور ما کسیه که از راه طبابت درآمد کسب میکنه نه مثلا پزشکی که در کنار کارش خرید و فروش ماشین یا خونه و... میکنه .
حالا اگر دکترا مهندسی یا حقوق رو در نظر بگیریم قطعا مهندسی و حقوق درآمد بیشتری دارن . بعد در رشته های مهندسی شما میتونی رو پروژهای عظیم کار
کنی که این امکان در پزشکی نیست . کلا در دنیا البته به جز کشورهای جهان سوم رشته های پزشکی رشته های صدر نشین تو درآمد نیستن . مثلا من میزان درآمد
رشته های مختلف رو تو مجله اکونومیک یا فوربس دیدم ( اگه لینکشو پیدا کردم میزارم ) رشته اول مهندسی کامپیوتر و دومی مهندسی عمران و سومی مهندسی
مکانیک و چهارمی اقتصاد و پنجمی حقوق و... فکر کنم 7 یا 8 پزشکی بود . ( البته برای مدرک دکترا در همه رشته ها ) . شما الان اگه 50 کمپانی بزرگ و اول و پردرآمد
دنیا رو ببینی همه در رشته های مهندسی مشغول و تولید میکنن . حتی از 50 مرد ثروتمند اول دنیا 15 تاشون از طریق رشته کامپیوتر ثروتمند شدن و جالب اینکه تو
این 50 نفر فقط 2 نفر هم بودن که از طریق رشته های پزشکی ثروتمند شدن .بیل گیتس یا استیو جابز یا مور یا پیر امیدیار و .... نمونه های خوبی برای مثال هستن.
کلا ثروت تو کشورهای صنعتی توی تولید علم و تولید و انحصار تکنولوژی هستش و رشته هایی مثل پزشکی بیشتر خدمات حساب میشن نه علم چون علم در رشته های
ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست و شایدم فلسفه تولید میشه و در رشته های مهندسی کاربردش به عنوان تکنیک بهینه سازی میشه ولی در رشته های پزشکی
علم مصرف میشه یعنی پزشک نه تحقیقات درجه یک علمی میکنه نه نظریه پردازه بیشتر نسخه نویسه. اینی هم که تو کشور ما میگن دستاورد دانشمندان پزشکی
اشتباهه چون این دستاوردها محصول زیست شناسی و گرایش های مختلفش مثل بیو شیمی و بیو فیزیک و ژنتیک یا رشته هایی مثل بیوتکنولوژی هستش و چون
اول اسم طرف دکتر میاد فکر میکنن طرف پزشک هست.
پزشکی توی نسل پدر و پدربزرگ های ما چون کشور نه تولید علم داشت نه تکنولوژی رویایی بود الان دیگه
یه رشته ی معمولیه . مثلا شما تصور کن رشته داروسازی رو آخرش میشی یه فروشنده عین یه فروشنده سوپر مارکت . یک درصدشون هم جذب کارهای تحقیقاتی بشن .
در نهایت همه میشن فروشنده.رو اینم حساب نکن که تو مطب نشستی دیدی طرف چند تا مشتری داره مثلا من خودم یه کلینیک زیبایی رفته بودم با دکتره که صحبت
کردم گفتم شما که درآمد های نجومی دارین اونم با این گرایش پوست و مو که الان تو ایران کارش گرفته جواب جالبی داد. گفت اجاره این کلینیک ماهی چندین میلیونه .
این دستگاه ها رو که میبینی که ما قسطی خریدم هر کدوم حدود 10 تا 100 میلیون قیمت دارن ما حالا حالا باید قسط بدیم .راست هم میگفت چون اگه یه پزشک با این
حساب ماهی 50 میلیون درآمد داشته باشه ظرف 5 سال کار باید بالای 20 میلیارد سرمایه داشته باشه و میتونه راحت یه پنت هاوس بخره با یه پورشه نه اینکه هنوز بعد
از 10 یا 20 سال کار کردن یه خونه 150 متری تو ستارخان داشته باشه با یه ماشین معمولی .اونی هم که شما میبینی یه 5 تا پزشک این درآمد رو دارن دلیل نمیشه چون
بقیه شون درآمد معمولی دارن . مثلا رشته مهندسی عمران رو در نظر بگیر 10 تا مهندس هستن که تو پروژهای عظیم مثل سد سازی یا نیروگاه سازی یا... هستن
و درآمد نجومی دران ولی این دلیل نمیشه چون خیلی هاشون هم درآمد معمولی دارن . و در مجموع دورانی که درآمد پزشکان با رشته های دیگه تفاوت فاحش
داشت گذشته .

لینک سایت فوربس ( البته ترتیب رشته هایی که من گفتم فکر کنم مال سال پیشش بود ) :

http://www.forbes.com/2008/06/18/college-majors-lucrative-lead-cx_kb_0618majors.html

ثروتمندترین افراد جهان و زمینه فعالیتشان :

http://fa.wikipedia.org/wiki/ثروتمندترین_افراد_جهان

Last edited:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
البته بعضی از دوستان درآمد های غیر منطقی رو برای بعضی از گرایش های پزشکی مثل جراحی یا زیبایی میگن چون بر اساس محاسبات ذهنی
غیر دقیقی دستمزد یا حقوق رو برآورد میکنن مثلا بعضی سایت ها رو دیدم میزنن درآمد جراح مغز ماهی 1 میلیارد که واقعا غیر منطقیه . شما درآمد
پرفسور سمیعی جراح تراز اول و شخص شماره یک این رشته در جهان رو ببینی هم این قدر نیست . چون اگه این جوری بود سالی 100 تا جراح
میزدن رو درآمد بیل گیتس .در مورد سختی رشته هم پزشکی زیاد رشته دشواری نیست . هر کسی که یه ذره انصاف داشته باشه میدونه که
ریاضیات و فیزیک و بالطبع رشته های منشعب از اون ها از همه سخت ترندو 99 درصد افراد با ریاضیات مشکل دارند. من خودم فیزیک خوندم . شما
وقتی فیزیک میخونی باید یه پا ریاضیدان هم باشی یعنی باید به اندازه یه دانشجوی رشته ریاضی محض یا کاربردی ریاضیات بلد باشی تازه بعدش
بشینی مفاهیم فیزیکی رو بفهمی . دکترا فیزیک هم حدودا 11 طول میکشه اونم با گذارندون واحد های فوق العاده سنگین . ولی در پزشکی شما
حول و حوش زیست شناسی میچرخی که به نسبت ریاضی و فیزیک فوق العاده ساده ترن و بخش زیادی از واحد های پزشکی کارهای عملی و
آزمایشگاهیه که مفاهیم دشوار نظری نداره. ( زیست شناسی و علوم انسانی و حتی شیمی هنوز در مرحله توصیفی موندن و روابط بین کمیت هاشون
هنوز تعیین و دقیق نشده واسه همین هم شما رابطه ها و فرمول های ریاضی بسیار کمی تو این شاخه ها میبینی . البته شیمی جدید و زیست
سلولی مولکولی که یکم تفاوت پیدا کردن همه از کاربرد فیزیک کوانتوم ( مکانیک کوانتومی ) در شکل کلاسیک این رشته ها ایجاد شدن و اساس
و پایه شیمی و زیست سلولی مولکولی هم فیزیک هست .)میزان احترامی هم که پزشک ها دارن باقیمونده از عصر ماقبل صنعتیه یعنی اگه ایران
به جرگه کشورهای صنعتی وارد باشه وضعیت پزشکی هم متفاوت میشه چون در جامعه صنعتی همه رشته مورد نیاز و جایگاهشون برای عموم
مردم والا و حیاتیه . توی خود ایران هم کم کم شاهد افول ابهت پزشکی هستیم . البته خیلی رشته های پرمخاطره دیگه هستند که بسیار بیشتر از
پزشکی زحمت میکشن و بیشتر قربانی میدن ولی احترام کمی دارند مثل : آتش نشان و پلیس و امداد و معلم و پرستار ...... . در مور خدمت هم باید بگم
اگه موارد اورژانسی و شکستگی ها رو بگذاریم کنار پزشکی تقریبا کار زیادی برای جان مردم نمیکنه . چون برای اکثر بیماری ها که دارو تجویز میشه .
دارو نه تنها بیماری رو خوب نمیکنه و همیشه باید دارو مصرف بشه ( اعتیاد دائمی به دارو ) بلکه خود دارو اثرات مخرب غیر قابل جبرانی به دیگر اعضای
بدن میزنه . در ضمن بسیاری از تکنیک ها و دستگاهای شفا بخش و روش های درمان پزشکی هم در رشته های دیگه ای مثل فیزیک یا علوم مهندسی
یا زیست و شیمی کشف میشن و در پزشکی مصرف میشن که پزشک در تولید اون ها نقشی نداره و فقط شهرتش به پای پزشکی نوشته میشه .
در مورد زیرمیزی گرفتن هم متاسفانه بله در بین پزشکان و کادر بیمارستانی وجود داره . همون طور که در بین اقشار و مشاغل دیگه وجود داره .

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
با سلام

راست هم میگفت چون اگه یه پزشک با این حساب ماهی 50 میلیون درآمد داشته باشه ظرف 5 سال کار باید بالای 20 میلیارد سرمایه داشته باشه و میتونه راحت یه پنت هاوس بخره با یه پورشه نه اینکه هنوز بعد
از 10 یا 20 سال کار کردن یه خونه 150 متری تو ستارخان داشته باشه با یه ماشین معمولی .اونی هم که شما میبینی یه 5 تا پزشک این درآمد رو دارن دلیل نمیشه چون
بقیه شون درآمد معمولی دارن .

درود بر شوما
با حرفتون موافق نیستم .
نمیگم همه درامدشون در این حده ولی خیلی خیلی بیشتر از تعداد هستند . به عنوان نمونه پدرم رفته بود سد چادگان ، اگر بدونید این سد یه جای تفریحیه نزدیک اصفهان که هم ویلاهایی داره برای کارکنان ارگانها و سازمانهای پولدار و هم ویلاهای اختصاصی .
اونجا اشنا پیدا شده بود و پدرم رفته بود توی قسمت ویلاهای خصوصی . طبق اماری که بدست اومده خیلی از این ویلاها مال اقایون پزشکی بود که حاظر شدند بالای 400-500 میلیون بدند فقط برای مجموعا 10-12 روز استراحت در کل سال ! مطئنا میدونید که اوضاع شمال دیگه خیلی بدتره ، قشم و کیش و ...

بحث دیگه هم اینکه که ادمهایی که با زحمت پول درمیارن یهو نمیان 10 میلیارد بدند یه خونه ! معمولا این پولها صرف سرمایه گذاری و ... میشه . همونطور که دیدم شروع میکند به ساخت ساختمونهای تجاری ، بیمارستان ، مراکز پزشکی خصوصی ، حتی تاسیس دانشگاه و ...

البته الان تعداد پزشکهای عمومی انصافا زیاد شده و اغلب زندگی عادی دارند ( بگذریم که یه ویزیت 2-3 دقیقه ای میکنند 10 ت میگیرند ! ) ولی متخصصین چشم شنیدم تا ماهیانه 100-150 ت هم براحتی در میارند .

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
با سلام

راست هم میگفت چون اگه یه پزشک با این حساب ماهی 50 میلیون درآمد داشته باشه ظرف 5 سال کار باید بالای 20 میلیارد سرمایه داشته باشه و میتونه راحت یه پنت هاوس بخره با یه پورشه نه اینکه هنوز بعد
بقیه شون درآمد معمولی دارن .

درود بر شوما
با حرفتون موافق نیستم .
نمیگم همه درامدشون در این حده ولی خیلی خیلی بیشتر از تعداد هستند . به عنوان نمونه پدرم رفته بود سد چادگان ، اگر بدونید این سد یه جای تفریحیه نزدیک اصفهان که هم ویلاهایی داره برای کارکنان ارگانها و سازمانهای پولدار و هم ویلاهای اختصاصی .
اونجا اشنا پیدا شده بود و پدرم رفته بود توی قسمت ویلاهای خصوصی . طبق اماری که بدست اومده خیلی از این ویلاها مال اقایون پزشکی بود که حاظر شدند بالای 400-500 میلیون بدند فقط برای مجموعا 10-12 روز استراحت در کل سال ! مطئنا میدونید که اوضاع شمال دیگه خیلی بدتره ، قشم و کیش و ...

بحث دیگه هم اینکه که ادمهایی که با زحمت پول درمیارن یهو نمیان 10 میلیارد بدند یه خونه ! معمولا این پولها صرف سرمایه گذاری و ... میشه . همونطور که دیدم شروع میکند به ساخت ساختمونهای تجاری ، بیمارستان ، مراکز پزشکی خصوصی ، حتی تاسیس دانشگاه و ...

البته الان تعداد پزشکهای عمومی انصافا زیاد شده و اغلب زندگی عادی دارند ( بگذریم که یه ویزیت 2-3 دقیقه ای میکنند 10 ت میگیرند ! ) ولی متخصصین چشم شنیدم تا ماهیانه 100-150 ت هم براحتی در میارند .

با سلام

منم نگفتم که درآمدهای بالا اصلا وجود نداره گفتم کمه . مثلا یکی از بستگان ما هست مهندس مکانیکه . مدرکش هم لیسانسه نه ارث بهش رسیده نه ..... . از هوش
و ابتکار خودش حدود 15 سال پیش یه ابتکار زد و یه کارگاه زد بعد شد کارخونه الان ابر کارخونه داره . فکر کنم بالای 500 میلیارد سرمایه داره. یا ما هم اتفاقا یه شهرک
ویلایی رفته بودیم شمال مال یه سری از وکلا بود هر ویلا بالای چند میلیارد قیمت داشت. بله توی همه رشته ها اونم رشته های محبوب از این درآمدها هست . ولی اکثر
دیگشون معمولی هستن. این اشتباهه که بگیم همه پزشک ها یا همه مهندس ها یا همه وکلا نونشون تو روغنه
.در این که فرمودید یه سرمایه دار همه پولشو نمیده و
سرمایه گذاری میکنه شکی نیست ولی برای یه سرمایه دار که مثلا 500 میلیارد داره خریدن یه پنت هاوس 25 میلیاردی با یه ماشین 500 میلیونی اصرافه .پس اصلا
فلسفه کسب پول چیه . اگه برای رفاه نیست پس چه بدردی میخوره. یعنی یه پزشکی ماهی 100 میلیون درآمدشه اونوقت تا آخر عمر میاد تو یه خونه متوسط تو یه
محله متوسط با یه ماشین متوسط زندگی میکنه که سرمایه گذاری کنه لابد بعد مرگش میخواد از سرمایه گذاریش استفاده کنه
.

Last edited:

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
من در اصفهان جراح درجه یک سراغ دارم . خدا است ، اما فقط پول بیمه رو میگیره و زیر میزی هم نمیگیره . حتی مفتی عمل میکنه . پولدار هم نیست . انسانه !.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
من در اصفهان جراح درجه یک سراغ دارم . خدا است ، اما فقط پول بیمه رو میگیره و زیر میزی هم نمیگیره . حتی مفتی عمل میکنه . پولدار هم نیست . انسانه !.

یعنی شما انسانیت و در مفتی کار کردن برای دیگران میدونید؟ تو جامعه ای که یک لیوان آب هم مفتی به کسی نمیدن نیمدونم چرا از پزشک ها توقع مفتی کار کردن یا قانع بودن
به تعرفه های مسخره ای که قیمت عمل آپاندیس رو ۲۰ هزار تومن تعیین میکنه دارن!!! تازه اینم بگم فقط یه عمل نیست و خداحافظ! تا یک ماه بعد از عمل پزشک جراح وظیفه پاسخگویی و
مسولیت تمام عوارض اون عمل را داره!
مشکل از وزارت بهداشت و بیمه هست نه پزشکان که مجبور به گرفتن زیر میزی میشن.تو هر شغل دیگه ای هم که دولت دخالت کنه و درامد افراد رو کم کنه پدیده زیر میزی اتفاق میوفته.

Mahboobe-j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزي يك بار لااقل به خودم فحش ميدم كه چرا جاي اين مهندسي بيخود نرفتم پزشك بشم ٤ سال سختي يه عمر پول

همين الان بعضي وقت ها وسوسه ميشم با ٢٩ سال سن از اول بخونم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

من هم 29 سالمه و فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه تهران دارم......ولی دو ماهه کتابهای مزخرف دوران دبیرستان رو خریدم و شروع کردم به دوباره خوندن. تو این مملکت فقط باید پزشک باشی که هم احترام و پرستیژ داشته باشی و هم درآمد... حیف این همه سال که حروم شد...
پس بهت پیشنهاد میکنم وسوسه ات رو جدی بگیری.......

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
زیرخاکی آپ نکنید:D
یکی تو این تاپیک بود میگفت هیچکدوم از دکترها زیر میزی نمیگیرند :lol::D

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
بنظرم بیشتر از این حرفاست

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
عاقا شبکه 6 یه برنامه در همین مورد نشون میداد چیپس دعوایی میکردن مسئولین!

من فقط فهمیدم که یه پزشک هیچ وقت نمییاد بره دولت تو بیمارستان دولتی کار کنه و میره بیمارستان خصوصی 7برابر تعرفه واقعی پولشو میگیره یه لیوان آب هم روش

طرف تو خوده شبکه 6 میگفت فلان مریض مییومد بره عمل خوده دکترش میگفت فلان روز فلان ساعت فلان بیمارستان خصوصی باش ..منه دکتری که میخوام عملی کنم تو بیمارستان خصوصی 2میلیون بگیرم همون عمل رو تو بیمارستان خصوصی انجام میدم 8 میلیون میگیرم کی به کیه نه کسی ازم مالیات میگیره نه چیزی مخ مریض رو هم میزنم میگم تو بیمارستان دولتی عمل ت شاید منجر به مرگ ت بشه...

یکی هم میگفت دکتری اگه تو آمریکا و انیگلیس و هر جای دنیا که بگی اندازه دکتر ایرانی در آمد داشت باید تا آخر عمرش مالیات میداد!!!!!!
ولی اینجا از این حرفا نی

خلا3 تو ایران هر ارگانی رو که بگید بیشترین پول رو میگیره کمترین کیفیت رو میده به مشتری

بیشتر هدفت این بود که تیکه بندازی تا پست بدی :D

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
من هم 29 سالمه و فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه تهران دارم......ولی دو ماهه کتابهای مزخرف دوران دبیرستان رو خریدم و شروع کردم به دوباره خوندن. تو این مملکت فقط باید پزشک باشی که هم احترام و پرستیژ داشته باشی و هم درآمد... حیف این همه سال که حروم شد...
بزرگترین اشتباه زندگی که جز پشیمانی سنگین هیچ سود دیگری ندارد ... !!

eshek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزرگترین اشتباه زندگی که جز پشیمانی سنگین هیچ سود دیگری ندارد ... !!

من هم شرایط شما رو دارم و مدرک مهندسی برق دارم و قصد دارم اقدام کنم برای کنکور تجربی و رشته دندانپزشکی اگر ممکنه ایمیلتون رو بدین میخواستم برای شروع کار ازت راهنمایی بگیرم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
از 5 میلیون در ماه تا n میلیون

بالا