• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام خسته نباشید
من LG4167B را مدتی خریدم خیلی ازش راضی هستم دست دوستانی که آن را سفارش دادن درد نکنه واقعا از سرعت خوندنش راضیم معرکه است
کیفیت رایتش نیز خیلی خوبه روی هم رفته عالیه و واقعا ارزش خریدن داره
به نظرم بلکستور به آن نمی رسه خصوصا در خواندن مقداری ضیعفه از لایتون نیز خیلی بهتره باز هم می گم دست دوستانی که سفارش دادن و خودشان به شخصه تجربه کرده بودن درد نکنه خسته نباشن
ولی دوستان دی ودی رومی وجود داره که توان و قدرت خوندن آن از این مدل الجی نیز قویتر باشه سیدی و دی ودی های خراب و قدیمی خش دار را بتونه بخونه
اگر نیست مدل دی ودی روم کره ای چطوره آیا در خوندن قدرتش از رایترش قویتر نیست یکی از دوستان می گه لایتون بهتره ولی من فکر می کنم LG4167B به مراتب از دی ودی روم لایتون بهتر و قویتره
به هر حال اگر دی ودی رامی بود که قدرت بسیار بالایی در خوندن داشته باشه دوستان لطف کنن معرفی کنن از اونا ممنون خواهیم بود
موفق باشید.

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یادم رفت بگم
این مشخصات

1-ساخت خود کره و اصل
2- همکاری با هیتاچی ژاپن در تکنولوژی آن
3-استفاده از بهترین اپتیک موجود جهان که ساخت ژاپن هم هست

شامل این مدل دی ودی روم GDR-8164B نیز می شه

آیا قدرت خوندن آن بالاست و به GSA-4167B می رسه یا نه

کسی اطلاعی داره بگه استفاده کنیم ممنونم
موفق باشید.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
امير خان . مثل اينكه خيلي با 4167 حاااال كردي ؟! حالتو ميفهمم ...

ميتوني يه تست PIE/PIF هم براي رايتش بگيري و اينجا بزاري ؟!

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

دیروز یک ایمیل تبلیغاتی از شرکت تراشه پایا داشتم که فروش فوق العاده دی وی دی رایتر پایونیر مدل A 111 رو میکرد با قیمت 46.500 .

Review هایی هم که تو سایتهای Cdfreak , cdr info بود در مورد این درایو مثبت بودن و در حد LG 4167b .
میتونید این درایو هم تست کنید شاید خودم گرفتم .........

OmidReza

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از amir_mosawi :
دوستان سلام خسته نباشید
من LG4167B را مدتی خریدم خیلی ازش راضی هستم دست دوستانی که آن را سفارش دادن درد نکنه واقعا از سرعت خوندنش راضیم معرکه است
کیفیت رایتش نیز خیلی خوبه روی هم رفته عالیه و واقعا ارزش خریدن داره
به نظرم بلکستور به آن نمی رسه خصوصا در خواندن مقداری ضیعفه از لایتون نیز خیلی بهتره باز هم می گم دست دوستانی که سفارش دادن و خودشان به شخصه تجربه کرده بودن درد نکنه خسته نباشن
ولی دوستان دی ودی رومی وجود داره که توان و قدرت خوندن آن از این مدل الجی نیز قویتر باشه سیدی و دی ودی های خراب و قدیمی خش دار را بتونه بخونه
اگر نیست مدل دی ودی روم کره ای چطوره آیا در خوندن قدرتش از رایترش قویتر نیست یکی از دوستان می گه لایتون بهتره ولی من فکر می کنم LG4167B به مراتب از دی ودی روم لایتون بهتر و قویتره
به هر حال اگر دی ودی رامی بود که قدرت بسیار بالایی در خوندن داشته باشه دوستان لطف کنن معرفی کنن از اونا ممنون خواهیم بود
موفق باشید.

امیر جان سلام
مثل اینکه خیلی دیر کردم نه؟
دوستان ببخشید یه مدت هست که گرفتار بودم

شما اگه از همون 4167 برای تمام کارها استفاده کنی هیچ مسئله ای پیش نمیاد
ولی من یه پیشنهاد خوبی دارم:
وقتی داشتم با 4167 فیلم میدیدم چشمک زدن دائم چراغش منو نگران کرد. پیش خودم گفتم چند ساعت باید همینطور کار کنه؟؟؟ اما بالا خره چاره کار رو پیدا کردم . یه برنامه هست که نصب میکنی بدون هیچ تنظیمی و با همه چی هم سازگاره. کار این برنامه اینکه شما فیلم رو از درایو پخش میکنید اما درایو فقط چند دقیقه کار میکنه و فیلم به صورت بافر شده و اتوماتیک از هارد پخش میشه با این برنامه درایو کمتر کار میکنه و عمرش بیشتر میشه . بجای اینکه 2 ساعت 4 اکس بخونه 15 دقیقه 16 اکس میخونه . اسم و آدرس سایت دانلودشم برات میزارم:

DVDIdle Pro
http://www.dvdidle.com/
کرکشم از کرک فیند بگیر.

با عرض معذرت که اینجا این بنامرو معرفی کردم.فکر میکنم اینجا برای این برنامه بهترین جاست. یه وقت فکر نکنید اینجارو اشتباه گرفتما!!
راستی امیر جان مبارک باشه:::حالشو ببری:::
قربون همه دوستان خوبم

OmidReza

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از afshin_electronic :

ميتوني يه تست PIE/PIF هم براي رايتش بگيري و اينجا بزاري ؟!

افشین جان اینقدر بچه های مردم رو اغفال نکن:D
مارو اغفال کردی رفتیم خریدیم.امیرم اغفال کردی اونم خرید. حالا میگی مثل اینکه خیلی با 4167 داری حال میکنی؟:lol:

در ضمن یه مقدار در مورد PIE/PIF بیشتر توضیح بده
ممنون میشم

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_electronic :

سلام دوست خوب خسته نباشی انصافا چیز خیلی خوبی بود خصوصا خوندن آن همان طور که فرموده بودید واقعا قوی هستش
دستت شما و بقیه دوستان درد نکنه بابت پیشنهاد و تست کردن آن
موفق و پیروز باشید.:)

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از OmidReza :
امیر جان سلام
مثل اینکه خیلی دیر کردم نه؟
دوستان ببخشید یه مدت هست که گرفتار بودم

شما اگه از همون 4167 برای تمام کارها استفاده کنی هیچ مسئله ای پیش نمیاد
ولی من یه پیشنهاد خوبی دارم:
وقتی داشتم با 4167 فیلم میدیدم چشمک زدن دائم چراغش منو نگران کرد. پیش خودم گفتم چند ساعت باید همینطور کار کنه؟؟؟ اما بالا خره چاره کار رو پیدا کردم . یه برنامه هست که نصب میکنی بدون هیچ تنظیمی و با همه چی هم سازگاره. کار این برنامه اینکه شما فیلم رو از درایو پخش میکنید اما درایو فقط چند دقیقه کار میکنه و فیلم به صورت بافر شده و اتوماتیک از هارد پخش میشه با این برنامه درایو کمتر کار میکنه و عمرش بیشتر میشه . بجای اینکه 2 ساعت 4 اکس بخونه 15 دقیقه 16 اکس میخونه . اسم و آدرس سایت دانلودشم برات میزارم:

DVDIdle Pro
http://www.dvdidle.com/
کرکشم از کرک فیند بگیر.

با عرض معذرت که اینجا این بنامرو معرفی کردم.فکر میکنم اینجا برای این برنامه بهترین جاست. یه وقت فکر نکنید اینجارو اشتباه گرفتما!!
راستی امیر جان مبارک باشه:::حالشو ببری:::
قربون همه دوستان خوبم

ببخشید برادر عزیز شرمنده تازه ملتفت جوابتون شدم شما راست می گید این برنامه کار را آسونتر می کنه

یه دنیا ممنون بابت معرفی برنامه و راه حل مناسب

موفق و سربلند باشید.

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
به توسيه دوستان خاستم4167b LG بگيرم من اصفهان هستم رفتم يجا نداشت زنگ زد نمايندگی ماد ايران اونا هم گفتن تموم شده!!!کسی ميدونه اصفهان کجا بگيرم؟قيمت اينdvd writer چقدره؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام بر همه دوستان

من هم تا اوايل تير ماه ميخوام يک دستگاه DVD/Writer بگيرم . از صفحه 60 اين تا‍پيک رو تا اخرين پست به دقت خوندم . با اين تفاسير اساتيد LG4167B رو ‍پيشنهاد ميکنن .. :) البته با توجه به تجريه تلخي که با DVD-ROM LG داشتم و دارم برام کمي سخت است که دوباره روي برند LG ريسک کنم اما همين که شما دوستان اين مدل و برند رو تاييد ميکنيد (‌با توجه به توضيحات خوبي که در تاپيک بهش اشاره شده )‌ براي بنده کافيه .

چند تا سوال !

بهتره نوع اتصال DVD/Writer به مادر بورد SATA باشه ؟ ( در صورتي که مادر بورد SATA داشته باشه . )
الا ن تو سايت مادايران مدل GSA-2164D رو اورده ک ه به صورت External است . دوستان قيمت ش رو دارند ايا کسي هست که اين مدل رو تجريه کرده باشه و بتونه مشاوره بده ؟

ممنون از همگي :) :happy:

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از supertramp :
به توسيه دوستان خاستم4167b LG بگيرم من اصفهان هستم رفتم يجا نداشت زنگ زد نمايندگی ماد ايران اونا هم گفتن تموم شده!!!کسی ميدونه اصفهان کجا بگيرم؟قيمت اينdvd writer چقدره؟
ممنون از توجه!!! اينهمه آدم اينlg_4167b رو خريدن يکی نيست قيمت بده؟کسی هست آدرس داشته باشه تو اصفهان؟که بخرم

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از supertramp :
ممنون از توجه!!! اينهمه آدم اينlg_4167b رو خريدن يکی نيست قيمت بده؟کسی هست آدرس داشته باشه تو اصفهان؟که بخرم
قيمت حدود 50 تومنه ..

خوب ما اصفهاني نيستسم كه بدونيم اين رو كجا مي فروشن خوب ..

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از supertramp :
بالاخره یک اصفهانی
177.gif
ما اصفهانی ها باید بمیریم از بس تو تهران مغازه و فروشگاه داره برای کامپیوتر اونوقت اصفهان آدم دهنش مورد عنایت قرار می گیره برای خرید یه وسیله
254.gif

برو مجتمع پارک داره اگه نداشت اون نزدیکا یه فروشگاه است به نام دانشگاه که نمایندگی ال جی اون حتما داره.

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
سلام به همه دوستان

من یه مدل از جدیترین مدل هایه سونی رو گرفتم Sony Dru 820-َA

خیلی هم راضی هستم هم ریده خوبی داره هم رایته خوبی همه فرمت هایه رایت رو هم از جمله Dvd-ram رو ساپورت میکنه

در هر صورت خواستم اعلام کنم تا دوستان فقط به یک یا دو مدل تکیه نکنن

موفق باشید قربانه شما-بابک

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از bAbAk_king :
سلام به همه دوستان

من یه مدل از جدیترین مدل هایه سونی رو گرفتم Sony Dru 820-َA

خیلی هم راضی هستم هم ریده خوبی داره هم رایته خوبی همه فرمت هایه رایت رو هم از جمله Dvd-ram رو ساپورت میکنه

در هر صورت خواستم اعلام کنم تا دوستان فقط به یک یا دو مدل تکیه نکنن

موفق باشید قربانه شما-بابک

سلام ممنون اقا بابک از اطلاع رساني شما

عزيز اين رو چند گرفتي .. گارانتيش چطوريه با GSA4167B از لحاظ امکانات و سرعت خوندن و نوشتن چه تفاوت هاي داره .

در کل دليل اصلي که اين مدل و برند رو بر LG ترجيع دادي چي بود ؟ :rolleyes:

ممنون . :)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستان سوني چون خودش توليد كننده نيست و لايتون برايش درايو ميزنه . من زياد طرفش نميرم

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amd>intel :
دوستان سوني چون خودش توليد كننده نيست و لايتون برايش درايو ميزنه . من زياد طرفش نميرم

amd كجا و intel كجا آسمان و زمین با هم تفاوت دارن انصافا محصولات ای ام دی خیلی بهترن این حقیقت نیاز به هیچ متخصصی نداره بلکه تجربه این را ثابت می کنه
من خودم amd دارم و کلی ازش راضیم در حالی که سابقا اینتل داشتم

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از gba :
بالاخره یک اصفهانی
177.gif
ما اصفهانی ها باید بمیریم از بس تو تهران مغازه و فروشگاه داره برای کامپیوتر اونوقت اصفهان آدم دهنش مورد عنایت قرار می گیره برای خرید یه وسیله
254.gif

برو مجتمع پارک داره اگه نداشت اون نزدیکا یه فروشگاه است به نام دانشگاه که نمایندگی ال جی اون حتما داره.

ديگه دير شد حتی نمايندگیlg تو اصفهان هم نداشت مجبور شدمAopen بگيرم بد نيست ولی خوبم نيست ماد ايران تهران هم گفت تموم کرده!!!!
کسی در موردAopen چيزی ميدونه آپديت ميشه؟اصلاً کيفيت رايتش چجوريه؟

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
به نقل از Mohammadirani@ :
سلام ممنون اقا بابک از اطلاع رساني شما

عزيز اين رو چند گرفتي .. گارانتيش چطوريه با GSA4167B از لحاظ امکانات و سرعت خوندن و نوشتن چه تفاوت هاي داره .

در کل دليل اصلي که اين مدل و برند رو بر LG ترجيع دادي چي بود ؟ :rolleyes:

ممنون . :)

سلام محمد جان خوبی آقا؟
این مدلو من 65 تومن خریدم با یک سال گارانتی تعویض ایران رهجو خریدم reaview کامله این مدل که جدید ترین مدله سونی هم هست رو میتونین اینجا ببینین

image004.jpg

اتفاقا برعکسه باقیه مدلهایه این برند این مدل بسیار عالی از کار دراومد
خوده من حدوده 500 :D تا دی وی دی تا این لحظه با این مدل رایت کردم که فقط 3 تا از اونا سوخت اون تعداد هم به خاطر انجام فعالیت هایی به غیر از رایت بود :D

کلا این مدلو خیلی توصیه میکنم چون همه فرمت ها اعم از دابل لایر دوال لایر Dvdram و غیره رو ساپورت میکنه

موفق باشید

جنابه Amd>intel شما طرفه مدلی به غیر از Lg رفتین تا حالا ؟ :wacko:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام . من یه DVD رايتر سوني خريدم به مدل DRU-820A به قیمت 54 تومن
راستش هول شدم دیدم سونی انقدر ارزونه و گرفتمش اماااااااااا بنظرم اشتباه کردم خریدمش
چیزی کم و کسر داره که این قیمته ؟ فرمتی رو نمیشناسه ؟ چرا ارزونه انقدر ؟ قیمتش همینه ؟
من انتظار داشتم بالای 65 تومن باشه .
بنظرم ری مارکه چون با پک بالا که مقایسه می کنم اون نوشته قرمز nero و عكس زیرش روی پک مال من نیست .

بالا