• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
سلام سی پی یووووو جان
نه من اون سریه اولیارو گرفتم اون نرو هم که میگی رو منم نبود ولی عالی داره کار میکنه

تازگیها که دیگه بلوری و Hddvd داره رویه کار میاد قیمت انواعه رایتر ها هم در حاله افته شدیدی هست
و دلیل بر بد بودنه آن نیست

شما امتحان کنیدو خبرشو به ما هم بدید اگر گارانتی ایران رهجو باشه فک نمی کنم مشکلی داشته باشه
امیدوارم محصول به کامتون باشه موفق باشید

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از bAbAk_king :
سلام سی پی یووووو جان
نه من اون سریه اولیارو گرفتم اون نرو هم که میگی رو منم نبود ولی عالی داره کار میکنه

تازگیها که دیگه بلوری و Hddvd داره رویه کار میاد قیمت انواعه رایتر ها هم در حاله افته شدیدی هست
و دلیل بر بد بودنه آن نیست

شما امتحان کنیدو خبرشو به ما هم بدید اگر گارانتی ایران رهجو باشه فک نمی کنم مشکلی داشته باشه
امیدوارم محصول به کامتون باشه موفق باشید

سلام دوست من
مرسي از کمکت . والا من 3-4 روزه گرفتمش . یه دی وی دی رایت کردم و یه دی وی دی ( فیلم ) تماشا کردم . مشکلی نداشت فقط کمی کند بود . من دی وی نداشتم شاید این کندی نسبت به سی دی رم طبیعی باشه .
اگر مشکلی پیش اومد میام و مطرح می کنم
خیلی ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله بابك جان رفتم لايتون . TEAC . NEC . BENQ رو هم تست كردم و هم REVIEW ازشون خوندم .شما هم بخون
WWW.CDRINFO.COM

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يكي از دوستان در همين فروم با DVD-WRITER سوني چه مشگلاتي داشت . آخر هم حل نشد.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها می خوام یه DVD Writer بخرم. کسی از TDK و و ضع رایترهاش خبر داره؟ من از طرفدارهای قدیمی این برند هستم و تجربه ای که باهاش توی CD دامر بی نظیره.
یه Velo CD 24X خیلی قدیم ها داشتم که بی نظیر بود. اصلا یادم نمیاد چیزی سوسونده باشم!!! بعدش که Velo CD ها از بازار ایران غیب شدن CyClone خریدم اون هم عالی بود. واقعا این برند رو دوست دارم.

می خوام ببینم توی DVD ها چی کار کرده؟ توی ایران گارانتی داره الان؟ من توی پاساژ ایران رایتر TDK دیدم. پس تعجب می کنم چرا اینجا ازش صحبتی نیست!

من یه DVD ROM سونی دارم که اصلا راضی نیستم . خیلی ضعیف می خونه و سرعت کمی داره. واسه همین توی حرید DRU820 کمی دو دل هستم.
این LG هم اگر توصیه کنید می خورم ولی خدایی حال نمی کنم.

درباره این Lite-On هم یک خورده شفاف سازی کنین. ببینم یعنی همه سونی ها تولید Lite-On هستن؟

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان در حال حاضر ارزش داره غیر از dvdrom plextor مدل دیگه ای تهیه کنم
قبلا یک dvd rom pioneer از این مکشی ها داشتم که دیگه عمرش تموم شد خیلی ازش کار کشیدم
امروز plextor را قیمت کردم 31000 تومن
بقیه مدلها هم قیمتشون بین 21000-22000 هست اگر مدل خاصی را میشناسین که همون کارایی plextor را معرفی کنین تا 10000 تومن پول بخود ندم

dvd write را benq dw 1640 را پیشنهاد میکنم در حدود 6-7 ماه که دارمش باهاش تا به حال 50-60 تا dvd زدم که مشکلی نداشته یکی از خوبیاش به نظر من بی سر صدا بودنش هنگامه رایت کردنه

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
کاش يکی يه review درست حسابی ازAopen پيدا ميکرد ميکرد منDUW 1616/ARR خريدم بدک نيست!

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان

ممنون بابك جان از نقدي كه نوشتي :D

خوب من سوال كردم قيمت گرفتم LG مدل GSA4167B با گرانتي يك سال تعويض معتبر مادايران 56.500 تومن و Sony Dru 820-َA هم 62 تومن .. اما از فروشندش خوشم نيومد و گارانتيش هم :hmm:

خوب دوستان ي كه يكي از دو برند بالا و مدل بالا رو دارن نظر بدن .. :happy: تا شنبه احتملا يكيش رو بايد بگيرم :rolleyes:

از همگي دوستان ممنون .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از Mohammadirani@ :
سلام دوستان

ممنون بابك جان از نقدي كه نوشتي :D

خوب من سوال كردم قيمت گرفتم LG مدل GSA4167B با گرانتي يك سال تعويض معتبر مادايران 56.500 تومن و Sony Dru 820-َA هم 62 تومن .. اما از فروشندش خوشم نيومد و گارانتيش هم :hmm:

خوب دوستان ي كه يكي از دو برند بالا و مدل بالا رو دارن نظر بدن .. :happy: تا شنبه احتملا يكيش رو بايد بگيرم :rolleyes:

از همگي دوستان ممنون .

سلام

من تازه dvd رايتر خريدم .قبلش خیلی تحقیق کردم . همه این مدل ال جی رو تایید می کردند یه جورایی و البته من چون بی خود و بی جهت مارک وسایلم برام مهمه رفتم سونی گرفتم . الانم خیلی زوده که بگم ازش راضیم یا نه فقط خواستم بگم که من از علاالدین گرفتم همین سونی dru 820-a رو 54 تومن . بنظرم 62 تومن خیلی گرونه .
اگر خواستی سونی بگیری یه سر برو طبقه دوم علاالدین . البته فکر کنم ایران هم باید توو همین مایه ها باشه

موفق باشی

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام، من همین مدل رو حدود یک ماه پیش 50 هزار تومان گرفتم . در کل رایتر خوبیه.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از Heaven :
بچه ها می خوام یه DVD Writer بخرم. کسی از TDK و و ضع رایترهاش خبر داره؟ من از طرفدارهای قدیمی این برند هستم و تجربه ای که باهاش توی CD دامر بی نظیره.
یه Velo CD 24X خیلی قدیم ها داشتم که بی نظیر بود. اصلا یادم نمیاد چیزی سوسونده باشم!!! بعدش که Velo CD ها از بازار ایران غیب شدن CyClone خریدم اون هم عالی بود. واقعا این برند رو دوست دارم.

می خوام ببینم توی DVD ها چی کار کرده؟ توی ایران گارانتی داره الان؟ من توی پاساژ ایران رایتر TDK دیدم. پس تعجب می کنم چرا اینجا ازش صحبتی نیست!

من یه DVD ROM سونی دارم که اصلا راضی نیستم . خیلی ضعیف می خونه و سرعت کمی داره. واسه همین توی حرید DRU820 کمی دو دل هستم.
این LG هم اگر توصیه کنید می خورم ولی خدایی حال نمی کنم.

درباره این Lite-On هم یک خورده شفاف سازی کنین. ببینم یعنی همه سونی ها تولید Lite-On هستن؟

ابتدا در مورد شفاف سازي سوني به سمت صنايع و قطعاتي كه كوچيك حساب ميشن نميره به خاطر اينكه اسمش باشه .لايتون براش توليد ميكنه و فقط پنل و فريم ورش فرق ميكنه
TDK هم ديگه تو بازار ما وجود نداره . رايترهاش همه تقلبين فعلا
من LG رو بهت پيشنهاد ميدم چون واقعا خوبه

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطف کنید بفرمایید در حال حاضر بهترین dvd rom موجود در بازار در رنج 20_25 تومن چه مارکی بهتر هست؟ ترجیحا پنل نقره ای باشه

و dvd9 رو هم ساپورت کنه البته تعریف پلکستور رو زیاد شنیدم فقط یه نمه قیمتش بالاست نمی دونم dvd9 ساپورد می کنه یا نه ؟

اگر دوستان سریعتر راهنمایی کنند ممنون میشم چون شنبه میخوام برم بازار تهیه کنم

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان

از راهنمايي همه شما عزيزان ممنونم :)

ضمنا CP-YOU جان من تهران نيستم .. اين جا همه گرون فروشن :hmm: گارانتي هاي ديگه هم كشك :wacko:

دوستان من رفتم براي خريد ديدم كه GSA- H10A هم دارن با گارانتي يك سال تعويض مادايران و .. فكر ميكنم جديد تر باشه ! وجه تفاوت و تمايز اين با مدل قبلي چيه ؟ ظاهرن كه تفاوت ندارن :f34r:

اينم يه گزارش از اين مدل :

http://www.cdfreaks.com/article/272

از لطف همگي ممنونم .

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
سلام شماها همه مدل رو امتحان کردين بجز AOPENبگين چجوری يهDVD رايت کنم و از هارد بزنم يا يه DVDديگه تا بعدش نتايجشو بزارم اينجا!
:wacko:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
محمد جان اين مدل جديد خوب در نيومده . بايد بگردي و 4167 بخري

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممکنه آدرسه نمایندگی مادیران در پاساژ علائدین بگویید؟
راستی این 4167b یکسال گارانتی تعویض است یا یکسال گارانتی که 3 ماه آن گارانتی تعویض است .من که سر در نیاوردم ؟؟

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من مي خوام يه سي دي رام يا دي وي دي رام بخرم كه از نظر خوندن انواع سي دي هيچ مشكلي نداشته باشه.
طوري كه اگر سي دي خيلي خش هم داشته باشه طوري كه سي دي رامهاي ديگه نتونن بخوننش، اين به راحتي بتونه اجراش كنه.
يه چيزي تو مايه هاي Asusهاي 52x قديمي كه همه نوع سي دي رو مي خوندن.
ممنون ميشم كه بهم كمك كنيد تا انتخاب درستي داشته باشم.

بالا