• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
چون نمی دونستم این سوال را کجا باید می پرسیدم بهترین جای ممکن این جا به نظرم رسید.
ایمیج هایی با پسوند mdf را با چه برنامه ای باید رایت کنم؟؟؟

َAlcohol 120%l

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
منم H10N گرفتم به قیمت 45000 تومان

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال که شاید اینجا جاش نباشه !
یه برنامه میخوام که فایل های MPEG2 با کیفیت رو بدون اینکه از کیفیتشون کم کنه به DVD رایت کنه !
حجم فایل هم زیاد است3.5gb!

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mmj :
یه برنامه میخوام که فایل های MPEG2 با کیفیت رو بدون اینکه از کیفیتشون کم کنه به DVD رایت کنه !
Nero...
305.gif

البته به Codec فایلت هم بستگی داره...
298.gif
ولی راحت ترین روشش همینه...
balloony.gif

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
Nero...
305.gif

البته به Codec فایلت هم بستگی داره...
298.gif
ولی راحت ترین روشش همینه...
balloony.gif
مشکلم اینه که nero حجم بیش از 2gb را قبول نمیکنه !
و اگر بخوام با برنامه دیگری انرا Split کنم باز هم از کیفیت فایل کاسته میشه !

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mmj :
مشکلم اینه که nero حجم بیش از 2gb را قبول نمیکنه !
و اگر بخوام با برنامه دیگری انرا Split کنم باز هم از کیفیت فایل کاسته میشه !
نه... چرا کیفیتش کم بشه؟ Virtual Dub Mod داری؟ با اون نصفش کن، بعد موقع Save As... کردن گزینه "Direct Copy" رو انتخاب کن... هم خیلی سریع کار انجام میشه (به اندازه کپی فایل طول میکشه!)‌ هم اینکه کیفیت کم نمیشه... چون دوباره Encode نمیکنه و همون فیلم رو Save میکنه فقط از اونجایی که گفتی Split میکنه......
298.gif

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی !
راستش دیگه نمی خواهم این بحث رو اینجا ادامه بدهم اما بازم نشد بهر حال ممنون!
200fksg.jpg

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mmj :

nero که یکسال طول میکشه تبدیل کنه
دو تا برنامه را معرفی میکنم
1-TMPGEnc DVD Author
واقعا برنامه کم حجم و مفیدیه
http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/download/tda16.html
2-ulead dvd movie factory

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
TMPGEnc DVD Author شدیداً تایید می شه!
می تونین از MainConcept MPEG Encoder هم استفاده کنین;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی یه چیزی! ازین دوتا بالایی که استفاده می کنین حتماً یکم با setting هاش ور برید!;) چون مثلاً ممکنه بیتریت 6000 با 3500 تفاوت کیفیت چشم گیری نداشته باشن

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از rax :
خوب اونطوری که شما به قضیه نگاه میکنی GSA-H10N از همه بهتره..سرعت رایت بهتر و کیفیت مشابه با باقی مدلها..فیرم ویر مود شده روش هم سرعت رید رو زیاد میکنه هم محدودیت های زیادی رو رفع میکنه..میشه یه محصول ایده ال..قابل توجه ترین نکته امکان رایت DVD-Ram 12X با این مدله..ممکنه برای بک اپ گرفتن لازم بشه..گرچه من بخاطر نوع رایتش این مدل رو میپسندم نه امکاناتش..

بنکیو سری 1640 هم خوبه ولی من ترجیح میدم از سونی 810 که همین مدل OEM هست استفاده کنم...820 هم دو سری تولید شده..یکی با 4167 و یکی با 1670...

اگه سرعت رایت مهم باشه بنکیو مناسبه والا کیفیت رو میشه با پایونیر و ال جی بهتر تجربه کرد..;)

آقا من یک سونی dru-810a دارم . روی dvd پنجم شیشمم وقتی داشتم یه dvd رو کپی می کردم یه چند تا خش دایره ای خیط انداخت رو dvd:blink: منم رفتم firmwareش رو ارتقا دادم، دیگه مشکلی پیش نیومد
73.gif
... تا اینکه یه روز خر شدم و یه دی وی دی 250 تومنی اونم نه b&b که کیفیتش خوبه بلکه یکی ازین مارک های الکی... رو برداشتم و روش رایت کردم و واسه تست زدم کپی کنه رو هارد، که درایو نابود شد:wacko: دیگه نه می خوند نه رایت می کرد...الانم فرستادمش گارانتی 3 هفته شده میگن 2-3 هفته دیگه هم طول می کشه:( ولی کیفیت رایتش عـــالی بود روی dvd هایی که باهش رایت کردم... خوندنش هم بد نبود. نسبتاً سریع هم لود می کرد. بعد رایتر داییم رو قرض گرفتم که dru-820a بود و 30-40 تایی رایت کردم باهاش! خیلی عالی و بی دردسر!
حالا هم یه lg 4163b قرض کردم... برعکس نظرهایی که همه دادن اینجا، کیفیت رایتش ازون دوتای دیگه به نظر من پایین تره
106.gif
یعنی اون طرف dvd رو که نگاه می کنم به مقدار خیلی کم تیره و روشن شده بعد رایت...بعدم سرعت لودش خیلی پایینه!
80.gif

حالا چند تا سوال!
یکی اینکه دوستانی که تاحالا 4167 داشتن به همچین مشکلایی برخوردن؟ تاحالا شده ببرین گارانتی؟ چقدر طول کشیده؟
بعد آقای rax اینطور که شما گفتین dru-820 دو مدل داره... فرقشون چیه؟ کدوم بهتره؟
73.gif

بعد دوستان شما وقتایی که می خواین تعداد بالا dvd رایت کنین بین هر رایتتون چقدر فاصله می دین؟ اگه جوابتون "هیچی"!! هستش، شده تاحالا طرف رایتی شدیداً تیره و روشن بشه؟
پیشاپیش تشکر...:cool:

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام

يه سوالي داشتم .

اگه من يه دي وي دي رايتر بگيرم ديگه لازم نيست دي وي دي رام بگيرم يا بايد بگيرم ؟؟

حيلي ممنون

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از pooyahacker :
دوستان سلام

يه سوالي داشتم .

اگه من يه دي وي دي رايتر بگيرم ديگه لازم نيست دي وي دي رام بگيرم يا بايد بگيرم ؟؟

حيلي ممنون
میتونی نگیری...اما اگر رایتتون بالا باشه ممکنه در کوتاه مدت روی پلی رایتر تاثیر منفی بذاره...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
در مورد رایترهای سونی بعضی وقتها چنین ماجرا هائی پیش میاد. در مورد lg گارانتی تعویضه در عرض 5 دقیقه برات عوض میکنن . 4163 که شما قرض کردید حتما خیلی باهاش رایت کردند.

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
هنوز همه LG رو پيشنهاد ميكنن ؟ دوستاني كه تو چند وقت اخير LG خريدن بيزحمت نظر بدن !

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان من میخام یک dvd writer بخرم سیتمم پنتیوم 3 است 1200 اینتل سلرون چون شنیدم بعضی از dvd writer ها پنتیوم 4 میخاد درسته این حرف یا نه؟
بودجم حدود 40 تومن است حالا چی پیشنهاد میکنید من خودم شنیدم NEC و Pioneer خوبن
Plextor هم که قیمتش همیشه از بقیه مدلها بالاتره و sony هم بد نیست ولی میگن اصلش گرونه از این حرفای عجیب؟ در ضمن این Hd writer ها تو بازار است؟ قیمتش چنده؟

حالا نظربدید و راهنماییم کنید

آریا ایرانی

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mmj :
منم H10N گرفتم به قیمت 45000 تومان
چطوره؟

من بالاترین کیفیت رایت برام مهمه و بیشترین عمر امکا نمی تونم تصمیم بگیرم. یه پایونیر دارم راضیم ولی فقط روی دیسک خام TDK درست رایت می کنه!!! ریدش هم خوبه. الان می خوام بگیرم نمی دوم سونی بکگیگر یا پایونیر یا ال جی. یعنی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
الان 3 ماهه می خوام تصمیم بگیرم. دیگه می خوام وارد عمل بشم. بنابراین بدونید حرف هاتون تاثیر بسیار بزرگی در آینده کهکشان راه شیری خواخهد داشت!!!

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از aria_irani :
سلام دوستان من میخام یک dvd writer بخرم سیتمم پنتیوم 3 است 1200 اینتل سلرون چون شنیدم بعضی از dvd writer ها پنتیوم 4 میخاد درسته این حرف یا نه؟
بودجم حدود 40 تومن است حالا چی پیشنهاد میکنید من خودم شنیدم NEC و Pioneer خوبن
Plextor هم که قیمتش همیشه از بقیه مدلها بالاتره و sony هم بد نیست ولی میگن اصلش گرونه از این حرفای عجیب؟ در ضمن این Hd writer ها تو بازار است؟ قیمتش چنده؟

حالا نظربدید و راهنماییم کنید

آریا ایرانی

دوستان از تجربه و اطلاعاتی که دارن من رو هم بهره مند کنید

ممنون میشم جوابم رو بدید:happy:

بالا