- نوشتهها
- 1,052
- لایکها
- 32
چون نمی دونستم این سوال را کجا باید می پرسیدم بهترین جای ممکن این جا به نظرم رسید.
ایمیج هایی با پسوند mdf را با چه برنامه ای باید رایت کنم؟؟؟
َAlcohol 120%l
چون نمی دونستم این سوال را کجا باید می پرسیدم بهترین جای ممکن این جا به نظرم رسید.
ایمیج هایی با پسوند mdf را با چه برنامه ای باید رایت کنم؟؟؟
Nero...به نقل از mmj :یه سوال که شاید اینجا جاش نباشه !
یه برنامه میخوام که فایل های MPEG2 با کیفیت رو بدون اینکه از کیفیتشون کم کنه به DVD رایت کنه !
حجم فایل هم زیاد است3.5gb!
مشکلم اینه که nero حجم بیش از 2gb را قبول نمیکنه !به نقل از SonyStyle :Nero...![]()
البته به Codec فایلت هم بستگی داره...ولی راحت ترین روشش همینه...![]()
![]()
نه... چرا کیفیتش کم بشه؟ Virtual Dub Mod داری؟ با اون نصفش کن، بعد موقع Save As... کردن گزینه "Direct Copy" رو انتخاب کن... هم خیلی سریع کار انجام میشه (به اندازه کپی فایل طول میکشه!) هم اینکه کیفیت کم نمیشه... چون دوباره Encode نمیکنه و همون فیلم رو Save میکنه فقط از اونجایی که گفتی Split میکنه......به نقل از mmj :مشکلم اینه که nero حجم بیش از 2gb را قبول نمیکنه !
و اگر بخوام با برنامه دیگری انرا Split کنم باز هم از کیفیت فایل کاسته میشه !
به نقل از mmj :یه سوال که شاید اینجا جاش نباشه !
یه برنامه میخوام که فایل های MPEG2 با کیفیت رو بدون اینکه از کیفیتشون کم کنه به DVD رایت کنه !
حجم فایل هم زیاد است3.5gb!
به نقل از rax :خوب اونطوری که شما به قضیه نگاه میکنی GSA-H10N از همه بهتره..سرعت رایت بهتر و کیفیت مشابه با باقی مدلها..فیرم ویر مود شده روش هم سرعت رید رو زیاد میکنه هم محدودیت های زیادی رو رفع میکنه..میشه یه محصول ایده ال..قابل توجه ترین نکته امکان رایت DVD-Ram 12X با این مدله..ممکنه برای بک اپ گرفتن لازم بشه..گرچه من بخاطر نوع رایتش این مدل رو میپسندم نه امکاناتش..
بنکیو سری 1640 هم خوبه ولی من ترجیح میدم از سونی 810 که همین مدل OEM هست استفاده کنم...820 هم دو سری تولید شده..یکی با 4167 و یکی با 1670...
اگه سرعت رایت مهم باشه بنکیو مناسبه والا کیفیت رو میشه با پایونیر و ال جی بهتر تجربه کرد..![]()
میتونی نگیری...اما اگر رایتتون بالا باشه ممکنه در کوتاه مدت روی پلی رایتر تاثیر منفی بذاره...به نقل از pooyahacker :دوستان سلام
يه سوالي داشتم .
اگه من يه دي وي دي رايتر بگيرم ديگه لازم نيست دي وي دي رام بگيرم يا بايد بگيرم ؟؟
حيلي ممنون
چطوره؟به نقل از mmj :منم H10N گرفتم به قیمت 45000 تومان
به نقل از aria_irani :سلام دوستان من میخام یک dvd writer بخرم سیتمم پنتیوم 3 است 1200 اینتل سلرون چون شنیدم بعضی از dvd writer ها پنتیوم 4 میخاد درسته این حرف یا نه؟
بودجم حدود 40 تومن است حالا چی پیشنهاد میکنید من خودم شنیدم NEC و Pioneer خوبن
Plextor هم که قیمتش همیشه از بقیه مدلها بالاتره و sony هم بد نیست ولی میگن اصلش گرونه از این حرفای عجیب؟ در ضمن این Hd writer ها تو بازار است؟ قیمتش چنده؟
حالا نظربدید و راهنماییم کنید
آریا ایرانی